XBOX ili PS3 zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 9.383
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
XBOX ili PS3

Zainteresiran sam za kupnju jedne od tih dviju konzola ali se nemogu odlučiti koja je bolja pa ako mi možete pomoći pri odabiru.

HVALA!!!

2 0 hvala 0
13 godina
XBOX ili PS3

XBOX .. uzmi i gotovo nema tu dileme ..

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
XBOX ili PS3

Ovako...

1. GRAFIKA - Igre koje su radjene za obje konzole vecinom izgledaju bolje na xboxu 360, ali zato igre koje su napravljene za samo jednu konzolu npr. serijal Uncharted,Killzone   itd. za PS3 i HALO serijal na xboxu takve igre izgledaju dosta bolje na PS3 i tu se vidi da PS3 moze imat bolju grafiku (ako ti je opce grafika bitna) isto tako neke PS3 igre   podrzavaju FULL HD rezoluciju dok XBOX 360 nema tu podrsku :P

2. ONLINE - PS3 Multiplayer je potpuno besplatan (osim ako hoces biti + korisnik ali to nije potrebno za MP niti skidanje demosa) dok se XBOX Live plača -.- (XBOX 360  MP nije besplatan)  ali je zato XBOX LIVE malo "kvalitetniji" i "bolji" od PSN-a :P

3. DODACI -  PS3 ima svoj MOVE i dodatke dok XBOX 360 ima KINECT 

4. PIRATI - Ako te zanima piratstvo ja ti preporučujem XBOX jer mi je nekako lakše "spržiti" igru na DL DVD nego stavljat na prijenosni HDD kao što je slučaj sa PS3

5. DISKOVI - XBOX igre su na DL DVD-ima dok su PS3 na Blu-ray diskovima sto je naravno prednost jer imaju mnogo vise prostora

6. KONTROLER - XBOX 360 kontroler je po meni (a valjda i ostatku svijeta) mnogo bolji od PS3 gumbi i trigeri su savršene mekoće,savršeno leži u ruci tako da je to vjerojatno  najbolji kontroler koji sam imao priliku isprobati

EVO,NADAM SE DA SAM TI OVIM TEKSTOM POMOGAO DA ODLUČIŠ KOJU KONZOL UZETI {#}

vatefak is going on :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 14:55 (bancic123).
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
XBOX ili PS3

Xbox u svakom slucaju...

Žene umiju odglumiti orgasam,zato muškarci mogu cijeli brak! :D

2 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
XBOX ili PS3

Xbox naravno, zbog kontrolera, grafike i još puno toga...

Moj PC  
3 4 hvala 0
15 godina
XBOX ili PS3

Koristi trazilicu!Bila je vec otvorena ovakva tema:

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/sto-kupiti-xbox-360-playstation-3/30.aspx

I u njoj je na 90 stranica raspravljano o tome.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 18:38 (captain_soap_McTawish).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XBOX ili PS3

Ja ti osobno preporučujem PS3 jer nemoras placat online i NE,nije grafika na XBOX-u bolja od PS3 bolje su boje ali vecina igara ima bolju sijenu na PS3 a sudeči po ekskluzivama PS3 ima dosta bolju grafiku ;)

i kakvi su vam to glupi odgovori jbt xbox jer je bolji...nijedna konzola nije bolja,bolji je PC (za FPS-ove itd.) ali covjek mora sam izabrati po ekskluzivama za određene konzole i nemojte fanboyevi pisat sad xbox je bolji, ps3 je bolji itd. preporucite covjeku svoje misljenje a ne napisati mu koju konzol vi imate pa vam je bolja (ja sam imao obje konzole,xbox sam imao skoro cijelu 2011 a PS3 imam sad)

vatefak is going on :D
Moj PC  
4 3 hvala 2
13 godina
neaktivan
XBOX ili PS3

Definitivno PS3 ima bolju grafika ima više boja i jači je do Xbox-a

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
XBOX ili PS3

Naravno PS3.

Pa neces lud valjda bacat novce na przenje svih silnih DL-DVDa.

Ekskluzive su u punom smislu rijeci,Xbox je jako siromasan sto se toga tice.

Ako jos imas i PC za igranje,onda XBox nema tu sto trazit. Ako ti je to jedina platforma za igranje,opet,PS3.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
XBOX ili PS3

po meni PS3 (ne zato jer ga imam :P ) nego opcenito, zbog vise razloga:

1. ima vise ekskluziva, koje valjaju {#}
2. moze prikazivat HD videe, streamat ih sa kompa,cita blu rayove
3. lakse se modificira, ispod 3.55 se jednostavno da softmodat,iznad tog treba e3 flasher 
4. ako se modificira nema onlajna (ko ni xbox),ali je psn free,nasram livea koji se placa
5. ps3 ekskluzive imaju bolju grafiku od xbox ekskluziva {#}

6. kontroler je po meni bolji (jer ja igram vecinom TPSeve). xbox kontroler je bolji za fpsove,ali fpsovima jednostavno nije mjesto na konzoli {#} (mouse/keyboard ftw)

4 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice