Razmišljam o novoj konzoli pa sam na sto muka Počeo sam skupljati za PS4 i ako će cijena biti 4000 uz recimo 2 igre(jedna za mene, jedna za ženu
dođe oko 4800. Jako puno para sa time da je to sa jednim joystickom pa uz još jedan joystick preko 5 tisuća. Još kad vidio da neće novi PES14 na nove konzole sve više razmišljam o xboxu360 ili ps3(imam ga pokvarenog ona prva verzija). Pa kad bi uzimao xbox360 npr. ovaj http://www.infomark.hr/Konzole/285/Microsoft%20Xbox%20360%20Slim%20250Gb#comhead sa modifikacijom bi došlo 2800. Konzola 1899 + modifikacija
890. Barem tako piše na toj stranici. Šta se dobije sa tom modif.? Hoće li se moći igrati novi PES14 koji izlazi u 9 mjesecu ili samo igre koje su do sada izašle (ne mislim na orginal igre) Eto ako netko zna da mi odgovori. Ubrzo ću u Pulu pa da ih posjetim. Još ako modifikacija traje kratko da odmah uzmem gotovu konzolu. Eto ukratko
Takvu konzolu sam i ja uzeo od Infomarka .Ma sa modifikacijom RGH(što po meni ako ti se ne sviđa MP ja najbolji izbor),uz tu modifikaciju moći ćeš igrati novije igre(u tvojem slučaju PES 14).
RGH modifikacija=>igre igraš direktno s HDD-a,laser ti niti netreba,niti HDD,igre možeš pokretati i sa USB sticka(barem tako mislim)....
Ispravite me ako šta sam pogrešno rekao ali mislim da bi mu to bio dobar izbor!