Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.289.189
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
marcus1950 kaže...

Razmišljam o novoj konzoli pa sam na sto muka{#} Počeo sam skupljati za PS4 i ako će cijena biti 4000 uz recimo 2 igre(jedna za mene, jedna za ženu{#} dođe oko 4800. Jako puno para sa time da je to sa jednim joystickom pa uz još jedan joystick preko 5 tisuća. Još kad vidio da neće novi PES14 na nove konzole sve više razmišljam o xboxu360 ili ps3(imam ga pokvarenog ona prva verzija). Pa kad bi uzimao xbox360 npr. ovaj http://www.infomark.hr/Konzole/285/Microsoft%20Xbox%20360%20Slim%20250Gb#comhead sa modifikacijom bi došlo 2800. Konzola 1899 + modifikacija
890. Barem tako piše na toj stranici. Šta se dobije sa tom modif.? Hoće li se moći igrati novi PES14 koji izlazi u 9 mjesecu ili samo igre koje su do sada izašle (ne mislim na orginal igre{#}) Eto ako netko zna da mi odgovori. Ubrzo ću u Pulu pa da ih posjetim. Još ako modifikacija traje kratko da odmah uzmem gotovu konzolu. Eto ukratko{#}

Takvu konzolu sam i ja uzeo od Infomarka {#}.Ma sa modifikacijom RGH(što po meni ako ti se ne sviđa MP ja najbolji izbor),uz tu modifikaciju moći ćeš igrati novije igre(u tvojem slučaju PES 14).

RGH modifikacija=>igre igraš direktno s HDD-a,laser ti niti netreba,niti HDD,igre možeš pokretati i sa USB sticka(barem tako mislim)....

Ispravite me ako šta sam pogrešno rekao ali mislim da bi mu to bio dobar izbor!{#}

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 19:23 (funky boy).
12 godina
neaktivan

Hvala ti na brzom odgovoru{#} Do sada igrao fifu i pes na PS3 i online jedva par puta upalio. Meni je zabavno igrati sa ženom, društvom nogomet ili sam ofline tako da što se tiće toga onda sam nadam se našao pravo rješenje{#} Ne znam kakva se pitanja smiju porstvaljati i vezi igrica za modificirane konzole. Moguće da ih sam skidap valjda. Eh sad mislim da ću morati ubrzati odlazak u Pulu{#}

edit: još jedno pitanje... Napisao si da se onda može pokretati igre i sa USB sticka. Jel to može bilo koji ili neki poseban za xbox360? Imam neki od 320 gb pa da li bi mogao koristiti?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 19:54 (marcus1950).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
marcus1950 kaže...

Hvala ti na brzom odgovoru{#} Do sada igrao fifu i pes na PS3 i online jedva par puta upalio. Meni je zabavno igrati sa ženom, društvom nogomet ili sam ofline tako da što se tiće toga onda sam nadam se našao pravo rješenje{#} Ne znam kakva se pitanja smiju porstvaljati i vezi igrica za modificirane konzole. Moguće da ih sam skidap valjda. Eh sad mislim da ću morati ubrzati odlazak u Pulu{#}

edit: još jedno pitanje... Napisao si da se onda može pokretati igre i sa USB sticka. Jel to može bilo koji ili neki poseban za xbox360? Imam neki od 320 gb pa da li bi mogao koristiti?

Da može(mislim sa tom modifikacijom,RGH),pa ne poseban X360,ionako iovako u trgovini a pogotovo u Infomarku prodavaju se samo slim modeli,ma kakvi poseban box,moraš samo imati tu modifikaciju.Možeš sa USB sticka pokretat igre ili externog HDD-a.Ma nije to teško(mislim sa RGh-om,sa iXtremom je dosta teško jer moraš pržit igre pa ti treba posebna pržilica itd itd);

"Torrent"=>"xbox pes 13"=>"download this torrent"=>staviš na USB=>u konzolu=>UŽIVAŠ!!!!

Pozdrav i ugodna kupnja!

{#}

16 godina
Ako dignu porez na informatičku opremu na 32% kao što se šuška, konzole budu išle i preko 5 k kuna :-(
13 godina
neaktivan
danijel0000 kaže...
Ako dignu porez na informatičku opremu na 32% kao što se šuška, konzole budu išle i preko 5 k kuna :-(

neće dignut jer ce i onda sama drzava bankrotirat jer i oni placaju robu, neka podignu pa cu ici u sloveniju u kupnju.

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
16 godina
odjavljen

!!!!!!DEAL ALERT!!!!!

FABLE III - BESPLATAN NA XBOX MARKETU http://www.wpcentral.com/deal-alert-fable-iii-currently-free-xbox-360

izgleda da baš moraš sa xboxa skinut igru i da moraš ima gold acc. i kod paymenta prebacit na MS bodove... nisam doma pa ne mogu probat ali izgleda da radi

evo, pokušavam ali mi dalje od ovog neda :/

not available from your current location... FU

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 13:48 (skank666).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
skank666 kaže...

!!!!!!DEAL ALERT!!!!!

FABLE III - BESPLATAN NA XBOX MARKETU http://www.wpcentral.com/deal-alert-fable-iii-currently-free-xbox-360

izgleda da baš moraš sa xboxa skinut igru i da moraš ima gold acc. i kod paymenta prebacit na MS bodove... nisam doma pa ne mogu probat ali izgleda da radi

evo, pokušavam ali mi dalje od ovog neda :/ not available from your current location... FU

Ma meni piše 241kn!Nije mi free :/

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 15:43 (funky boy).
12 godina
neaktivan

Ove bijele konzole su neke starije ili?

edit:funky boy, pitao u infomarku i ne davaju na kartice na rate pa smisljam dalje. Sav sam lud od tih kombinacija{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 15:53 (marcus1950).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kako si dosao do tamo ja imam vpn(nemogu nikako ga na xbox namjestiti)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
marcus1950 kaže...

Ove bijele konzole su neke starije ili?

edit:funky boy, pitao u infomarku i ne davaju na kartice na rate pa smisljam dalje. Sav sam lud od tih kombinacija{#}

Da ova bijela ti je starija sa vjerovatno "falcon" pločom(najlošijom) ili "jasper".

Slika dole ti prikazuje.

Lijevo:stariju,arcade ili joše je zovemo FAT

Desno:noviju,Slim verziju sa novijom matičnom koja NE može imati RROD!

12 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 19:08 (marcus1950).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Novi Gold sustav svaki mjesec 2 igre gratis prve su AC 2 i Halo 3 znaci sistem kao na ps3 :-) napokon i na xbox360 konzoli :-)
15 godina

novi model konzole:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

novi model konzole:

Gledao sam samo prvih pol sata pa sam se prebacio na WWDC, sad cu morat pogledat reprizu xD Nije da je X360 više nekome bitan, sva pažnja je trenutno fokusirana na One ali ovaj redizajn mi je apsolutno glup. Da tako nekako izgleda One nebi se tolko bunio (bar bi bio manji iako su slični dizajni). Sam dizajn Onea je isto ružan pa između 2 zla biraš manje ali ovo je jednostavno loše. S*ebali su dobri stari X360. Mogli su barem uz njega joystick novi stavit kojeg bi i kupio odmah da ne izlazi tek u 11mj zajedno sa novom konzolom -.- Na Zavviju stoji 30.11 kao točan datum izlaska sad neznam dal su to spominjali u presici jedino kaj sam ulovio je ona cijena od 500€ - očekivano su išli do maximuma klošari.

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 23:44 (Dwyane Wade).
16 godina
odjavljen
CroVandal kaže...

imam UK acc ali mi neda igru. skuži me da sam iz hrv.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
skank666 kaže...
CroVandal kaže...

imam UK acc ali mi neda igru. skuži me da sam iz hrv.

Ja sam recimo kupio GTA IV na nekoj akciji jos davno na XBLu. VPN se namjesta na kompu a ne na konzoli. Morao sam xbox spojiti kabelom, kad uneseš postavke samo označiš na sharing tabu da se sharea preko LANa na kojeg si X360 spojio kablom. Treba ti radit bez problema, s tim da kad sam skidao igru dosta ti je na početku pustit par posto pa zbog brzine ištekat kabel i nastavit download normalno sa svojom konekcijom (da, nema više checkova) i onda pred kraj na cca 95-6-7% opet vratiti VPN da završi i to je to. {#}

He who is brave is free.
13 godina
neaktivan

Dali bi se mogao igrati xbox preko monitora(npr laptopa) s time.

http://www.njuskalo.hr/informatika-sve-ostalo/dvi-to-hdmi-adapter-oglas-2614442

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 15:59 (funky boy).

0 0 hvala 0
15 godina
funky boy kaže...

Dali bi se mogao igrati xbox preko monitora(npr laptopa) s time.

http://www.njuskalo.hr/informatika-sve-ostalo/dvi-to-hdmi-adapter-oglas-2614442

Hvala

Da bi ga igrao na laptopu laptop bi morao podržavati video in, što većina ako ne i svi laptopi ne podržavaju, imaju video out za prikaz na npr. projektorima. Ali na običnom PC stolnom monitoru možeš igrati bez problema. Samo je problem što moraš zvuk riješavati zasebno. Osim ako ti monitor ima več ugrađene zvučnike.

13 godina
neaktivan

Da da,sorry,moj laptop i monitor ima VGA,znači dali bi onda mogao?!

http://www.njuskalo.hr/audio-video-foto-ostalo/hdmi-vga-video-kabel-hdtv-oglas-7182359

Još jedanput hvala ;)

0 0 hvala 0
17 godina
funky boy kaže...

http://www.njuskalo.hr/audio-video-foto-ostalo/hdmi-vga-video-kabel-hdtv-oglas-7182359

Još jedanput hvala ;)

Ima VGA ali kao što ti je kolega rekao to je vjerojatno (99%) video out. Okreni sa strane pa vidi kaj piše iznad VGA porta - "In" ili "Out". Na monitor možeš sigurno spojit samo ćeš morat zvuk posebno rješavat. Pusti taj HDMI-VGA i nabavi baš za xbox kabel koji ti ide iz onog njihovog porta na VGA + RCA audio dakle i zvuk i sliku si riješio odjednom.

EDIT: Ovo ti treba

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 17:23 (Dwyane Wade).
13 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
funky boy kaže...

Još jedanput hvala ;)

Ima VGA ali kao što ti je kolega rekao to je vjerojatno (99%) video out. Okreni sa strane pa vidi kaj piše iznad VGA porta - "In" ili "Out". Na monitor možeš sigurno spojit samo ćeš morat zvuk posebno rješavat. Pusti taj HDMI-VGA i nabavi baš za xbox kabel koji ti ide iz onog njihovog porta na VGA + RCA audio dakle i zvuk i sliku si riješio odjednom.

Da ali znam da ako imam vga to hdmi onda će mi na pc monitoru(tankome) se ljepše vidjeti slika,u HD možda ne baš tako ali kuiš?!

17 godina
funky boy kaže...
Dwyane Wade kaže...
funky boy kaže...

Još jedanput hvala ;)

Da ali znam da ako imam vga to hdmi onda će mi na pc monitoru(tankome) se ljepše vidjeti slika,u HD možda ne baš tako ali kuiš?!

U zabludi si, neće. Nemoj se povoditi za ovim HDMI to VGA. Automatski misliš da ako ne ide iz HDMI da će izgledati kao na CRT tvu. Signal ide na VGA, u rezoluciji koju ti podržava monitor, max 1080p, dakle i slika će biti savršeno oštra.

He who is brave is free.
13 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
funky boy kaže...
Dwyane Wade kaže...
funky boy kaže...

Još jedanput hvala ;)

U zabludi si, neće. Nemoj se povoditi za ovim HDMI to VGA. Automatski misliš da ako ne ide iz HDMI da će izgledati kao na CRT tvu. Signal ide na VGA, u rezoluciji koju ti podržava monitor, max 1080p, dakle i slika će biti savršeno oštra.

Znači ja bi mogao npr.http://www.njuskalo.hr/lcd-monitori/lcd-monitor-samsung-syncmaster-710v-oglas-3395337 taj monitor prikopčat bez ikakvih briga sa tvojim kabelom od Sophoslaba?!

17 godina
funky boy kaže...

Znači ja bi mogao npr.http://www.njuskalo.hr/lcd-monitori/lcd-monitor-samsung-syncmaster-710v-oglas-3395337 taj monitor prikopčat bez ikakvih briga sa tvojim kabelom od Sophoslaba?!

Apsolutno DA. Bit će ti ista slika kao kad komp spojiš preko VGA. Ova 2 cincha samo spojiš u zvučnike.

He who is brave is free.
13 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
funky boy kaže...

Apsolutno DA. Bit će ti ista slika kao kad komp spojiš preko VGA. Ova 2 cincha samo spojiš u zvučnike.

Znači garantiraš da bi se vidjela u 720p slika(tako piše na monitoru) i mi treeba 350 kn,kabel je dosta skup,ima ga možda na njuškalu?!

15 godina

Mozes samo pazi ako nije kvalitetan kabel(sa ebay-a) dode do distorcije slike to je provjereno :-)

13 godina
neaktivan

Da sada sam zvao tipa i mi je reko da ima "out" izlaz,dali je to ok?!

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni je novi dizajn dobar, jer mi se ne sviđa ovaj sadasnji dizajn.

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

Pozdrav

Kako spojiti xbox 360 konzolu putem LAN jer taj model konzole nema wifi.

Što sve trebam napravit, hvala unaprijed.

GAMER
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kupis lan kabel i spojis u ruter koji je povezan na internet, to je to!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice