Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.287.809
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
kign kaže...
skank666 kaže...

...

Od danas pocinju velika snizenja na live-u pa ko ima bodove neka bude spreman :)

Ja zeljno iscekujem snizenje Deadlight,Mark of the ninja,The walking dead i poneke GOD naslove.

A jel mi možemo kupovat sa live bodovima, makar smo iz HR, i makar bili na liveu iz UK?

Neš sam negdje letimično pročitao da je area restricted... nisam baš upoznat sa time.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
14 godina
Bernard Huky Hux kaže...
kign kaže...
skank666 kaže...

...

Od danas pocinju velika snizenja na live-u pa ko ima bodove neka bude spreman :)

Ja zeljno iscekujem snizenje Deadlight,Mark of the ninja,The walking dead i poneke GOD naslove.

A jel mi možemo kupovat sa live bodovima, makar smo iz HR, i makar bili na liveu iz UK?

Neš sam negdje letimično pročitao da je area restricted... nisam baš upoznat sa time.

Naravno da se moze kupovati. Samo su neke god(game of demand) igre "zabranjene",ali arcade mozes uzeti sve,na njih nema zabrana.

15 godina
Neke jesu recimo crash wrath of cortex nemogu kupiti :-(
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Evo akcija na Liveu ovih dana sa jedne stranice.

Daily Deals

• December 18: Modern Warfare 3, Modern Warfare 3, Collection 1 DLC, Collection 2 DLC, Collection 3 DLC, Collection 4 DLC
  • December 19: LEGO Games, LEGO Batman [GoD], LEGO Star Wars: The Complete Saga [GoD], LEGO Star Wars III [GoD], LEGO Indiana Jones [GoD], LEGO Pirates of the Caribbean [GoD], LEGO Indiana Jones 2 [GoD], LEGO Harry Potter [GoD]
  • December 20: Platformer Games, Fez, HELL YEAH! Wrath of the Dead Rabbit, Sonic Adventure 2, Rayman Origins [GoD], Rayman 3 HD, Mark of the Ninja, Trine 2
  • December 21: Rockstar Games, L.A. Noire [GoD], Red Dead Redemption [GoD], Max Payne 3 [GoD], Midnight Club: LA [GoD]
  • December 22: TBA
  • December 23: Summer of Arcade 2012 Games, Dust: An Elysian Tail, Deadlight, Hybrid
  • December 24: Trials HD and Trials Evolution, Trials HD, Trials HD – Big Thrills, Trials HD – Big Pack, Trials Evolution, Trials Evolution: Origin of Pain
  • December 25: Kinect Family, Hydro Thunder, Rock of Ages, Mini Ninjas Adventures, Leedmees, Fruit Ninja Kinect, Fruit Ninja Kinect – 8-bit Cartridge, Fruit Ninja Kinect – Art Box, Fruit Ninja Kinect – Space Capsule, Fruit Ninja Kinect – Storm Season
  • December 26: TBA
  • December 27: Borderlands, Borderlands [GoD], Borderlands 2 [GoD], Borderlands 2 Season Pass
  • December 28: The Walking Dead, The Walking Dead Episode 1, The Walking Dead Episode 2, The Walking Dead Episode 3, The Walking Dead Episode 4, The Walking Dead Episode 5
  • December 29: Family Games, Banjo Kazooie: Nuts & Bolts [GoD], Cars 2: The Video Game [GoD], Crash Of The Titans [GoD], Toy Story 3 [ GoD], Crazy Taxi, The Splatters
  • December 30: Fighting Games, Virtua Fighter 5 Final Showdown, Street Fighter III: Online Edition, Dungeon Fighter LIVE: Fall Of Hendon Myre
  • December 31: The Elder Scrolls V: Skyrim [GoD], The Elder Scrolls V: Skyrim: Dawnguard, The Elder Scrolls V: Skyrim: Hearthfire, The Elder Scrolls IV: Oblivion [GoD], The Elder Scrolls IV: Oblivion: Shivering Isles, The Elder Scrolls IV: Oblivion: Knights of the Nine

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zašto ja ne mogu kupiti avatar iteme na Liveu a imam 850 G scorea kojih sam dobio preko achievementa. 

Stalno mi prilikom kupnje govori da mi je balance 0 G da moram kupiti pointse, a item ono 100 G i manje koštaju.

I možda znate dal će La Noire I RDR GOD moći se kupiti u petak pošto će biti na popustu. Sad koštaju 20GPB 

Pa hoće li ih bar taj dan dati za 10 GPB, ako znate kad su već sigurno bile na popustu. Ja sam novi na xbl pa nisam upoznat time. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Vidim da na ebay-u ima polovni xbox igara. To se može i polovno kupovat? ne veže se na neki način na konzolu
?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Vidim da na ebay-u ima polovni xbox igara. To se može i polovno kupovat? ne veže se na neki način na konzolu
?

Zašto bi se vezalo za konzolu? Gluposti

Jedino vezanje je ono regijsko dakle NTSC/PAL...

15 godina

Za nekakav acc na konzoli kako npr rade origin ili steam...nemam konzolu pa pitam{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CroVandal kaže...
Neke jesu recimo crash wrath of cortex nemogu kupiti :-(

Kako ne mozes??Sta ti pise??Koju zemlju si odabrao pri registraciji?

@ Bernard Huky Hux

Moguce je da ce biti 50% popusta,mozda bude i vise. Treba pricekati petak.

@  Kill Frenzy

Naravno da mozes kupiti igre prek ebaya,samo moras paziti da budu pal. Kupuj s ebay.uk.

15 godina
Kill Frenzy kaže...

Za nekakav acc na konzoli kako npr rade origin ili steam...nemam konzolu pa pitam{#}

Account na konzoli je standardni acc koji ti pamti tvoje saveove, achievemente...Ali da će igra bit vezana za account i za konzolu, neće. Tak da igre sa ebaya polovne mogu bez problema. Ali kažem ti pazi na NTSC/PAL regije, jer to bi mogo bit problem.

15 godina
Uk account je ali pise mi da nisam u uk! To jest region limitation bar je tako bilo prije! Pa nemozes kupovat sa bodovima od achivmenta nego moras kupiti druge bodove!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 23:07 (CroVandal).
15 godina
neaktivan

Znači ti bodovi od achievementa mi služe za... ukras!? 

Nedaju se trošiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Znači ti bodovi od achievementa mi služe za... ukras!? 

Nedaju se trošiti?

Upravo tako. Ono što se troši su Micro$oft point$. A te M$ points kupuješ za novce, upišeš kod kad si na XBL i onda možeš kupovat igre, DLC...

15 godina
neaktivan

Ljudi igra li tko od vas minecraft na xboxu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stigla je nova alatka od teamxecutera za prženje XGD3 igara običnim smrtnicima, to jest onima koji nemaju pravu pržilicu sa burnermax firmwareom.

BURNERMAX PAYLOAD TOOL v0.15 

Ovo je do sada lista provjerenih uređaja, a neki se od ovih mogu naći po oglasnicima po jeftinim cijenama:

REPORTED WORKING

ASUS DRW-24B1 ST/LT
ASUS DRW-24B3 ST/LT
ASUS DRW-24B5 ST/LT
DELL DH-16ABS
HP DVD1260i
HP DVD1270i
LITE-ON iHAS/iHAP 122-04C
LITE-ON iHAP 122-04W
LITE-ON iHAS 322
LITE-ON iHAS x24 (A)/B/C/DU
LITE-ON DH-16ABSH11B
Optiarc AD-7580S
Optiarc AD-7640A
Optiarc AD-7740H
Optiarc BC-5500S
PIONEER DVR-110D
PIONEER DVR-111D
PIONEER DVR-118L
PIONEER DVR-219L
PIONEER DVR-TD10RS
Plextor PX-880SA
Plextor PX-L890SA
Slimtype DS8A5SH
Slimtype DS8A8SH
TEAC DV-W524GSB
TSSTcorp SH-S202
TSSTcorp SH-S203D
TSSTcorp SH-224BB
TSSTcorp SN-208AB
TSSTcorp SN-208BB
TSSTcorp SH-243N
TSSTcorp TS-L633B
TSSTcorp TS-T633C
TSSTcorp TS-L633J

REPORTED NOT WORKING

BENQ 1625
BENQ 1640
BENQ 1650
HL-DT-ST GA32N
HL-DT-ST GH15F
HL-DT-ST GH20NS10
HL-DT-ST GH22NS50
HL-DT-ST GMA-4082N
HL-DT-ST GSA-E10N
HL-DT-ST GSA-H31L
HL-DT-ST GSA-H42N
HL-DT-ST GT30N
HL-DT-ST GA32N
HL-DT-ST GT51N
HP DVD1040D
LITE-ON iHAS x24 (A)/Y
LITE-ON SHW-160P6S
MATSHITA UJ160
MATSHITA UJ860H
MATSHITA UJ880AS
MATSHITA UJ8A0AS
MATSHITA UJ8A2AS
MATSHITA UJ8A7
MATSHITA UJ8B0AS
NEC ND 4550A
Optiarc AD-5200S
Optiarc AD-5260S
Optiarc AD-5280S
Optiarc AD-7200A
Optiarc AD-7561S/7561A (physical limitations)
Optiarc AD-7711H
PIONEER DVR-115D
PIONEER DVR-212
PIONEER DVR-218L
PIONEER DVR-KD08L
PIONEER DVR-S19LBK
PIONEER DVR-TD08
Slimtype DS8A1H
TSSTcorp SH-S182D
TSSTcorp SH-S222A
TSSTcorp SH-S223C
  TSSTcorp TS-H652D

EDIT:zaboravio najvažnije, download link

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 10:46 (Ivan_hacker).

0 0 hvala 1
12 godina
protjeran

Pozdrav

Evo nisam znao gdje bih stavio pa cu ovdje.

Dobio sam xbox live 12 mjeseci kod.Posto nemam xbox nemam koristi od njega.

Ako netko hoce ga uzet nek mi se javi na PM!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KanPer777 kaže...

Pozdrav

Evo nisam znao gdje bih stavio pa cu ovdje.

Dobio sam xbox live 12 mjeseci kod.Posto nemam xbox nemam koristi od njega.

Ako netko hoce ga uzet nek mi se javi na PM!

Bok,

Jesi li ga rješio?

15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Naime skinuo sam Driver San Francisco. Kad sam skinuo igricu, nisam dobio iso file i DVD file, nego zapakirano. Kad kliknem na prvi rar file da extracta. Dobijem mapu u kojoj nema iso file ni dvd

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dolu kaže...

Pozdrav!

Naime skinuo sam Driver San Francisco. Kad sam skinuo igricu, nisam dobio iso file i DVD file, nego zapakirano. Kad kliknem na prvi rar file da extracta. Dobijem mapu u kojoj nema iso file ni dvd

Ovo je JTAG rip, tj. oguljena verzija igre za konzole s rgh čipom. Ako imaš LT, skidaj sami iso

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
12 godina
neaktivan

ovako imam t-comov ruter (onaj bijelo sivi) i spojim xbox na njega za internet i svejedno kada idem provjerit dal mi se padaja na xbox ne radi mi zasto?'

dsfskdkl
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
oppopp kaže...

ovako imam t-comov ruter (onaj bijelo sivi) i spojim xbox na njega za internet i svejedno kada idem provjerit dal mi se padaja na xbox ne radi mi zasto?'

Jedino sto sam uspio shvatiti je da imas tg782i. Daj lega napisi da te razumijemo.

17 godina
neaktivan
kign kaže...
skank666 kaže...

oj, jel postoje neke free to play igre na xboxu?

Happy wars,Doritos crush nes i Arms Way..

Imaš Deadlight za 600 MSB-a.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
12 godina
neaktivan

Ovako imam xbox 360 i 3 mjeseca gold karticu imam 2 akaunta jedan koji je u hrvatskoj i jedan u UK u ovom u hrvatskoj mi nece ni kod prihvatiti ali u ovom uk me pita za kod upisem prihvati pa me trazi da upisem sirfu od microsoftovog akaunta napravim i to i sign inam se onda me trazi ime i prezime napravim i to i onda me trazi billing options trazi me billing adress(sta je to?!)dva puta trazi me telefon i postal code i city a sada ja to sve upisem kako je zagreb itd i kaze da mi postal code(10020)ne odgovara mojem gradu stateu i drzavi sta da radim molimo pomoc i sta da napravim da mi prihvati taj kod i da mogu igrati online? Puno Hvala unaprijed pomoc sto prije :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 14:34 (Lovro_HR360).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hojs kaže...

Ljudi igra li tko od vas minecraft na xboxu?

igram ja

12 godina
neaktivan

oni ti sluze da drugi gameri znaju koliko si iskusan itd ja npr imam 4000

14 godina
Lovro_HR360 kaže...

Ovako imam xbox 360 i 3 mjeseca gold karticu imam 2 akaunta jedan koji je u hrvatskoj i jedan u UK u ovom u hrvatskoj mi nece ni kod prihvatiti ali u ovom uk me pita za kod upisem prihvati pa me trazi da upisem sirfu od microsoftovog akaunta napravim i to i sign inam se onda me trazi ime i prezime napravim i to i onda me trazi billing options trazi me billing adress(sta je to?!)dva puta trazi me telefon i postal code i city a sada ja to sve upisem kako je zagreb itd i kaze da mi postal code(10020)ne odgovara mojem gradu stateu i drzavi sta da radim molimo pomoc i sta da napravim da mi prihvati taj kod i da mogu igrati online? Puno Hvala unaprijed pomoc sto prije :P

@danny

Vidio sam da,ali ipak sam odlucio sacuvati te bodove za TWD jer sam cuo da je ovaj Deadlight uzasno kratak.

Lovro moras napisati pod adresu neku britansku adresu i njihov postal code.

15 godina
neaktivan

Imam pitanje oko kupnje preko XBOX Live. Imam postavljenu adresu za billing na jedan stadion u Londonu, Locale na Austriju, imam 4200 MS bodova, onih koji se kupuju, i kad pokušam sa tim kupiti igrice, Nike + ili Kinect sport, svaki put mi javi da ta kupnja nije moguća na mojoj trenutnoj lokaciji. Jel on mene preko Ip adrese pročita da sam tu u Hrvatskoj ili u čemu je problem i kak da ga rješim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

imam isti problem doduse neke stvari mogu kupiti kao recimo the walking dead mislim da treba proxy pa ce radit...

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 21:38 (CroVandal).
12 godina
neaktivan

Pitanjce, buduci da sam dobio xbox 360 slim 4gb uz televizor htio bih igrati cisto neke igre pes i tako neke isprobati ali ne preko neta, jel postoji sansa, da se to napravi na njemu i kako, ako ima netko iz osijeka i zna gdje se moze napraviti da ga odfuram po nekim pristojnim novcima ili od vas neko ako zna kako i što pa da se dogovorimo..... 

Hvala..... :) 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Novi sam ponosni vlasnik Xbox-a,

ne mogu skinuti igru Dance central 2 koju sam dobio uz konzolu, izbaci mi da je nepodržana regija.

Account mi je na UK a lokacija na Austrija.

Ima li kakve šanse da to instaliram ili da bacim u smeče kod koji sam dobio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice