2.0 modifikacija ne cita nove igre?
Ne, za novije igre(hitman absolution, assasins creed 3) treba ti lt 3.0

da se još nadovežem, uz LT 3.0 treba ti flashovana pržilica koja ce moci prziti igru do kraja...
na što tocno misliš?
Trebaš jednu spcijalnu DVD pržu za komp koja ti može pržiti pirate koje će Xbox uredno čitati.
Trebaš posebnu pržilicu koja ce nasnimati na DVD igru do kraja, jer s običnom pržilicom se to više ne može, takva posebna pržilica košta oko 200-300 kuna, ja sam je naručio preko ebaya, možeš kupiti i pržilicu koja nije predviđena za to, ali se moze na njoj napraviti flash tako da se na nju ubaci firmware kojice nju pretvoriti u pržilicu koja ce snimati igre do kraja, treceg riješenja nema.
Trebaš posebnu pržilicu koja ce nasnimati na DVD igru do kraja, jer s običnom pržilicom se to više ne može, takva posebna pržilica košta oko 200-300 kuna, ja sam je naručio preko ebaya, možeš kupiti i pržilicu koja nije predviđena za to, ali se moze na njoj napraviti flash tako da se na nju ubaci firmware kojice nju pretvoriti u pržilicu koja ce snimati igre do kraja, treceg riješenja nema.
imas neki link ili stas?ja za to prvi put cujem..
WTF? Od kad je to s posebnom pržilicom? Još mi se nije dogodilo da mi igra ne radi zbog pržilice :S
WTF? Od kad je to s posebnom pržilicom? Još mi se nije dogodilo da mi igra ne radi zbog pržilice :S
vjerovatno onda nisi pržio igre koje su XGD3, novije..
evo link kako prziti pravilno XGD3 novije igre: http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/3311-mega-tutorijal-kako-proveriti-patchovati-i-pravilno-narezati-bilo-koju-igru-up-to-date-11-06-2012-a.html
evo linka kako flashovati pržilicu: http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/3359-tutorijal-ixtreme-burner-max-kako-flesovati-liteon-rezac-za-pc.html
napominjem da flashovati se mogu samo neke przilice, (ima ih na linku u popisu) a ako nemate tu pržilicu, onda je morate kupiti da bi je flashovali
znaci da sam totalno sjeban..ali sam negdje citao da se ne mora flashati
nemoraš flashati ako imaš Lite-On pržilicu, ako ne, onda moras flashati
navodno ima par procesa koju image od igre mora proći da se normalno sprži sa normalnom prižilicom i sve uredno radi
navodno ima par procesa koju image od igre mora proći da se normalno sprži sa normalnom prižilicom i sve uredno radi
mislim da je to nemoguce..to se moze samo na LT 2.0 sa truncate i overburn metodom..na LT 3.0 to ne radi
mislim da je to nemoguce..to se moze samo na LT 2.0 sa truncate i overburn metodom..na LT 3.0 to ne radi
u moje doba kad sam to baš proučavao, bio je program koji LT 3.0 igru pretvori da ide na LT 2.0 i sprižiš bez problema i igraš...al nisam jedno godinu dana ak ne i više nešto pičio novo na xboxu
a da li se moze flashati moja przilica?imam LG GH24NS
hvala unaprijed
a da li se moze flashati moja przilica?imam LG GH24NS
hvala unaprijed
ne može, samo ovi modeli su podržani za flashati:
-Asus
DRW-24B3LT (confirmed)
DRW-24B3ST (confirmed)
DRW-24B1LT (confirmed newer drives are B chipset, older may be A chipset)
DRW-24B1ST (confirmed newer drives are B chipset, older may be A chipset)
-HEWLETT PACKARD (HP)
DVD 1270i B (confirmed)
DVD 1260i B (confirmed) there may also be older A model (unconfirmed)
-PLEXTOR
PL-L890SA (confirmed)
LiteOn iHas124B
LiteOn iHas224B
LiteOn iHas324B
LiteOn iHas424B
LiteOn iHas524B
LiteOn iHas624B
a sto mislis da se nece moci s obicnom przilicom kada izade LT Ultimate? ;)
a sto mislis da se nece moci s obicnom przilicom kada izade LT Ultimate? ;)
sumnjam, nije riječ o dvd drive-u u xboxu, nego je riječ od DVD mediju, XGD3 format se prži do kraja DVD-a a prženje do kraja nije moguce s obicnom pržilicom
Te probleme sa prženjem riješio na drugačiji način, RGH-om. Sad uopće više ne pržim ništa, nego samo pošaljem direktno sa kompa na hdd od 360 i igram bez potrebe da uopće imam ikakav dvd u driveu.
Te probleme sa prženjem riješio na drugačiji način, RGH-om. Sad uopće više ne pržim ništa, nego samo pošaljem direktno sa kompa na hdd od 360 i igram bez potrebe da uopće imam ikakav dvd u driveu.
i ja razmišljam o RGH-u, ali mi je previše dati 700 kuna da mi naprave JTAG :/
i ja razmišljam o RGH-u, ali mi je previše dati 700 kuna da mi naprave JTAG :/
Ja sam si napravio sam. Al morao sam naručit opremu za to iz UK što me je izašlo oko 650-700kn...al opet to se isplati jer ne moram kupovat prazne dvde.
Ako netko želi Skyrima, neka me slobodno pita, možemo se svašta dogovoriti. Bolje da netko igra, tko to voli, nego da meni stoji.
I/Q Error
Device:(0:0:0)ATAPI iHAS124 B ALOS (F:) (USB)
Scsistatus;0x02
Interpretation: Check Condition
CDB: 2A 00 00 3F B0 00 00 00 20 00
Inerpretation: Write (10) - Sector;4173824-4173855
Sense Area: 70 00 05 00 00 00 00 0A 00 00 00 00 21 00 00 00 00 00
SK Interpretation: Ilegal Request
ASC/ASCQ Inerpretation: Logical Block Address out of Rage
što ovo znači i gdje grešim,inače sam xgd2 igre bez problema snimao,dakle sve imam i pržu basic model,verbatim 8gb dl R+ ma ono sve po PS-u
I/Q Error
Scsistatus;0x02
što ovo znači i gdje grešim,inače sam xgd2 igre bez problema snimao,dakle sve imam i pržu basic model,verbatim 8gb dl R+ ma ono sve po PS-u
Jesi li ti flashao tu svoju palionicu na iXtreme burner firmware ili imaš podržanu palionicu ali je i dalje na stock fw?
I/Q Error
Scsistatus;0x02
nije dosta samo da namjestiš, trebaš ubacit FW na nju
I/Q Error
Scsistatus;0x02
nije dosta samo da namjestiš, trebaš ubacit FW na nju
slijedi tutorial na xboxrepublici, imaš negdje link u postovima, sve je detaljno objašnjeno
Napokon sam odlucio nabaviti konzolu, samo kaj neznam koju.
Xbox 360 250gb holiday bundle (forza motorsport 4 essentials + skyrim + 1mj. gold) za 2000kn
Xbox 360 slim 4gb za 1600 kn
PlayStation 3 12gb za 1960 kn.
Budžet je 2000 kn, max 2500 kn. Uzmite u obzir da mi mora ostati nekaj love i za igre. S njuskala ne uzimam. Igram FPS igre (cod, far cry, bf, metro, crysis i sl.), tak da mi ekskluzive nisu vazne. I za kraj, imam samo 2 pitanja. Kolko traju baterije u xbox kontroleru? Koja konzola je bolja i isplativija? (u mojem slucaju). e da, i jos me samo zanima dal moram biti iz uk ili usa ako hocu igrati multiplayer? u proslom postu je ovo pisalo: "COD: MW3 multiplayer online is only accessible if you're in an eligible Xbox Live region. Croatia is not in that region." tnx for help :)
PS3
besplatan multiplayer
samo 12gb
visoka cijena
kontroler se moze puniti
Xbox 360 holiday bundle
multiplayer nije besplatan
kontroler je veci i bolji, ali se moze puniti samo uz play and charge kit (za koji nemam love)
cijena je odlicna :) (2 igre gratis + gold 1 mj)
250 gb hdd
Xbox 360 4GB
samo 4 gb
laser se vise trosi (valjda)
cijena je mala