Je da dolazi iz amerika elite platio ga 1350 HRK i sutra stiže pa sam vbas štel pitat što VI da VI mislite o X360-ici?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim si da li znas da su neke igre ogranicene regijom i da ti npr igra ogranicena na PAL nece raditi na tom xboxu. Kao sto na "nasim" xbox-ovima ne rade igre NTSC igre koje nisu region free.
Ja ne kontam...znači otvorio si temu samo zato jer ti dolazi Xbox360 iz Amerike, a da stvar bude bolja, ti još i pitaš ljude kakav im je,a već si ga naručio i sutra stiže..
Mislim si da li znas da su neke igre ogranicene regijom i da ti npr igra ogranicena na PAL nece raditi na tom xboxu. Kao sto na "nasim" xbox-ovima ne rade igre NTSC igre koje nisu region free.
U startu može birati lokaciju. Barem je moj frend mogao.
Je da dolazi iz amerika elite platio ga 1350 HRK i sutra stiže pa sam vbas štel pitat što VI da VI mislite o X360-ici?
I što ćeš dobiti virtualnim tapšanjem ili svađanjem sa PS3 fanboima (ovi će prije ili poslije uletiti sa "Cell ima 8 jezgri", "PS3 ima ekskluziva koje X360 nema" i sličnim bedastoćama)?
U startu može birati lokaciju. Barem je moj frend mogao.
Kako mu to može promijeniti na koju voltažu će se spajati? A i za regije sam poprilično siguran da se ne mijenjaju time...
iskreno boli me briga sam ču naručivat igre "vani" nije ko da je neki problem a uostalom to je sam dok ne dobije crveni krug smrti pa bum ga onda prodal a ko zna možda i prije...kupujem ga odande sam zato jer mi je ispalo jeftinije..
sam me zanima!