Što mislite o XBOX 360?

poruka: 8
|
čitano: 2.165
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Uh dobivam X360 ^__________^

Je da dolazi iz amerika elite platio ga 1350 HRK i sutra stiže Smijeh pa sam vbas štel pitat što VI da VI mislite o X360-ici?

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Uh dobivam X360 ^__________^
ja mislim da nebudes bio vesel kad ga spojs a on na 120V :D
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina

Mislim si da li znas da su neke igre ogranicene regijom i da ti npr igra ogranicena na PAL nece raditi na tom xboxu. Kao sto na "nasim" xbox-ovima ne rade igre NTSC igre koje nisu region free.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja ne kontam...znači otvorio si temu samo zato jer ti dolazi Xbox360 iz Amerike, a da stvar bude bolja, ti još i pitaš ljude kakav im je,a već si ga naručio i sutra stiže.. Neodlučan

Filip
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Solo761 kaže...

Mislim si da li znas da su neke igre ogranicene regijom i da ti npr igra ogranicena na PAL nece raditi na tom xboxu. Kao sto na "nasim" xbox-ovima ne rade igre NTSC igre koje nisu region free.

U startu može birati lokaciju. Barem je moj frend mogao.

Sve što napišem ili sam napisao isključivo je moje osobno mišljenje, koje se ne može niti smije uzimati kao činjenica niti tvrdnja. Sve što napišem može biti neistina i pogrešna tvrdnja.
17 godina
neaktivan
LeoFTM kaže...

Je da dolazi iz amerika elite platio ga 1350 HRK i sutra stiže Smijeh pa sam vbas štel pitat što VI da VI mislite o X360-ici?

I što ćeš dobiti virtualnim tapšanjem ili svađanjem sa PS3 fanboima (ovi će prije ili poslije uletiti sa "Cell ima 8 jezgri", "PS3 ima ekskluziva koje X360 nema" i sličnim bedastoćama)?

naxeem kaže...

U startu može birati lokaciju. Barem je moj frend mogao.

Kako mu to može promijeniti na koju voltažu će se spajati? A i za regije sam poprilično siguran da se ne mijenjaju time...

15 godina
neaktivan

iskreno boli me briga sam ču naručivat igre  "vani" nije ko da je neki problem a uostalom to je sam dok ne dobije crveni krug smrti pa bum ga onda prodal a ko zna možda i prije...kupujem ga odande sam zato jer mi je ispalo jeftinije..

15 godina
neaktivan

sam me zanima!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice