Igrao sam malo sa sinom tog Spidermana 2 tokom zadnjih mjesec dana
Ja ne znam tko je tu ciljana publika, možda djeca pa ajde, možeš im svašta uvaliti, ali ja ne mogu vjerovati da se ovo može svidjeti nekom starijem.
Ovaku glupentariju od igre ne znam kad sam igrao. Svako malo igra biva prekinuta sa bezveznim poluretardiranim hodanjem po kući ili po školi ili po nekom sjećanju, pa klikni na ovu sliku, pa na onu kutiju, pa će se onda otključati tajna prostorija. Konstanto glupe, dugačke i nepotrebne animacije, jadna priča, ali vrh svega su non-stop priče o zaštiti okoliša, o milijarderima koji pokušavaju spasiti svijet, o humanitarnim fondovima, kad završim igru nisam siguran jesam igrao PS5 ili bio na sastanku nekog veganskog društva.
Ovo je teška tropa, ali nevjerojatno mi je da igra dobije prilično dobre kritike i da bi stvar bila još čudnija, Very positive ocjenu na Steamu. Jedina ideja mi je da ljudi ostavljaju recenziju prerano, nakon sat dva kad sve pršti od borbe s onim pješčanim bossom, jer vidim da mnogi imaju ispod 10 sati igranja, pa kao igra je super ali mi se više ne igra.
Kad mi mali kaže da je zapeo i da mu treba pomoć u Spidermanu 2 meni dođe muka. Zabavno je to kretanje po gradu, ali sve ostalo katastrofično.