Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.000
|
čitano: 6.392.371
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 dana
Re: Sony PlayStation 5
maratonac1 kaže...

Evo proradilo sve sa turskim psn, AW2 Deluxe i Star Wars Bundle ugrabljeni za 30-ak€ :D
Sad jedno pitanje; nalazim se u Njemackoj te imam 2 accounta: jos iz Hrvatske stari i sad novi Turski

Ako postavim turski kao primarni, onda mogu igrati naslove sa hrvatskog acc?

Pitam ovdje cisto zbog sigurnosti da ne bi podigao neke sumnje kod sonya posto je IP u jednoj drzavi, a ja baratam sa druge dvije sto bi moglo zavrsiti suspenzijom oba ili jednog accounta?!

Mozda je vec u temi ovo par puta iskomentirano, ali mene zanima ova kombinacija sa turskim acc. Hvala ekipa!

Ne, Sony nikoga nije banao tko je koristio više PSN računa

11 dana
guls kaže...

Trazim 2tb ssd za nadogradnju ps5... koja je najpovoljnija opcija (moze i izvana)?

Samsung 980 Pro

12 godina
Sony PlayStation 5

sta se ps5 pro tako dobro prodaje da ga skoro nigdje nema ili ga vise ne zele prodavati

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Sony PlayStation 5

Ni ja ga ne vidim... od kada je izasao na ekupi je bila akcija koju su brzo maknuli... 

Mozda ce ga gurati sa nekim gta6 bundelom. 🤷‍♂️

0 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Zaj*b...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2025 14:01 (Promster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Promster kaže...

OnePlus 13R + 80W charger (dual ports) za 539€?

Ima kaj bolje za te pare? Sad sam na Nord 3 i sviđa mi se OnePlus...Bitna mi je baterija i performanse, kamera manje bitna.

Pogledaj turski store, ili indiju, možda ima jeftinije.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Bitanga kaže...
Promster kaže...

OnePlus 13R + 80W charger (dual ports) za 539€?

Ima kaj bolje za te pare? Sad sam na Nord 3 i sviđa mi se OnePlus...Bitna mi je baterija i performanse, kamera manje bitna.

Pogledaj turski store, ili indiju, možda ima jeftinije.

Isprike.

9 mjeseci
Sony PlayStation 5

Ova stranica vam je dobra za pratiti igre na popustima za sve valute https://psdeals.net pa mozete usporedivati gdje je jeftinije

EDIT: + ovaj extension https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/ua-currency-converter/ da vam prebaci odmah sve u Euro

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2025 14:30 (Aqualax).

1 1 hvala 0
15 godina

Bolja je ova

https://psprices.com/region-hr/index

ima HR store, sto na psdeals nema

9 mjeseci
imaticx kaže...

Bolja je ova

https://psprices.com/region-hr/index

ima HR store, sto na psdeals nema

Tu ne mogu odjednom vidjeti cijene iz drugih drzava moram posebno birati. Hrvatski store ima iste cijene kao i ostali iz EU

15 godina
Sony PlayStation 5

Bok,

kupio bi si nekakav monitor za sobu, pa moze li mi netko preporučiti?

da ima 120hz, hdmi 2.1, 27" do cca 300€ ako se uopce za toliko novaca moze i naći nesto

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Sony PlayStation 5

Ako nađem neku jeftinu pretplatu za strani account i igram na glavnom hr accountu, hoće li mi saveovi na hr raditi ak igru kupim na hr accountu? 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
17 godina
gocc01 kaže...

Ako nađem neku jeftinu pretplatu za strani account i igram na glavnom hr accountu, hoće li mi saveovi na hr raditi ak igru kupim na hr accountu? 

Zašto misliš da saveovi ne bi radili? 

Ako pitaš da li će se backupirati u cloud, to neće, backupiraju se samo oni od vlasnika ps+ pretplate.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina

Mislim da je save na onom acc-u na kojem igraš.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
17 godina
Tak je.
11 godina
Sony PlayStation 5

Ok save je na konzoli ako nemam hr pretplatu a igram us igru. Ako uzmem hr pretplatu, dal se taj save onda spremi na hr cloud? 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
17 godina
Ne, save ti ostaje na računu na kojem si prije imal Plus.
I tu je ak/kad ga opet aktiviraš - na tom istom računu.

UPDATE: ak misliš dal možeš igrati igru kupljenu sa US Storeu na HR računu sa našom pretplatom, onda je odgovor da - save ti se bude spremil na HR račun ak na njemu igraš i imaš Plus.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:08 (Armor).
17 godina
zaki23 kaže...

Bok,

kupio bi si nekakav monitor za sobu, pa moze li mi netko preporučiti?

da ima 120hz, hdmi 2.1, 27" do cca 300€ ako se uopce za toliko novaca moze i naći nesto

Vidim, da je manje više 180Hz sad skoro minimum.

Vidi otprilike ovo:

https://www.adm.hr/gaming-monitori-051/15/?teh=2624&tg=t1873&minPrice=149&maxPrice=349

Pogledaj si neke best buy review-ove; pa vidi da li si mislio 1080p, 2K ili 4K rezoluciju.

Ako nađeš neki zanimljivi, ubaci na https://www.nabava.net/ i nadaj se da ima kod nas po prihvatljivoj cijeni.

10 godina
gocc01 kaže...

Ako sam dobro shvatio ti bi npr kupio igru na US accountu pa igrao na HR accountu. I onda kada bi eventualno kupio istu igru na HR accountu koristio taj save file koji je nastao dok si igru sa US store igrao na HR accountu. Ako se dobro sjećem mislim da to ne radi. Nadam se da sam u krivu.

11 godina
marvel82 kaže...
gocc01 kaže...

Ako sam dobro shvatio ti bi npr kupio igru na US accountu pa igrao na HR accountu. I onda kada bi eventualno kupio istu igru na HR accountu koristio taj save file koji je nastao dok si igru sa US store igrao na HR accountu. Ako se dobro sjećem mislim da to ne radi. Nadam se da sam u krivu.

Upravo to. Sjećam se da sam imao dvije verzije Borderlandsa 3 instalirane, jedna je bila sa US accounta a druga sa HR i US je bila zaključana. Al ok, dobro dođe za mule i storage na local coop. Pizdarija je kaj ak prodam konzolu onda moram uzet bar mjesec dana pretplatu da stavim save na cloud jer neki ne mogu na usb. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice