Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.815
|
čitano: 6.270.880
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Sony PlayStation 5

Odakle je najbolje kupovati voucher ili je svejedno.

Koliko me ps+ pretplata

2 godine
maxy0 kaže...
x18x05x kaže...
maxy0 kaže...

Ima netko ideju zašto mi god od war neće povući save data sa PS4? Spremio sam sa PS4 savedata na USB i sada sam ustekao USB u ps5 i prebacio savedata, međutim kada pokrenem igru pokrene mi zadnji savegame 

Da obrišeš ovaj sa konzole pa probaš onda prebaciti? 

Neće. Ne znam zašto ga ne detektira, a prebačen je Save data

Jesi možda na ps4 otkud ti je save igrao disk verziju a sad si na ps5 skinuo ovaj digitalni iz kolekcije?
Ak je tak vjerojatno su različite regije pa ih tretira ko 2 različite igre.
Probaj na ps5 napravit save pa vidi dal imaš 2 puta god of war među saveovima

2 godine
thebeastcro kaže...

Odakle je najbolje kupovati voucher ili je svejedno.

Koliko me ps+ pretplata

Ovisi koja pretplata https://www.playstation.com/hr-hr/ps-plus/#subscriptions

15 godina
Sale366 kaže...
maxy0 kaže...
x18x05x kaže...
maxy0 kaže...

Ima netko ideju zašto mi god od war neće povući save data sa PS4? Spremio sam sa PS4 savedata na USB i sada sam ustekao USB u ps5 i prebacio savedata, međutim kada pokrenem igru pokrene mi zadnji savegame 

Da obrišeš ovaj sa konzole pa probaš onda prebaciti? 

Neće. Ne znam zašto ga ne detektira, a prebačen je Save data

Jesi možda na ps4 otkud ti je save igrao disk verziju a sad si na ps5 skinuo ovaj digitalni iz kolekcije?
Ak je tak vjerojatno su različite regije pa ih tretira ko 2 različite igre.
Probaj na ps5 napravit save pa vidi dal imaš 2 puta god of war među saveovima

Skužio sam da sam ipak 2018. ju kupio sa drugog računa

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.5.2023 19:07 (maxy0).
14 godina
Sony PlayStation 5

Produljili mi PS+ extra besplatno za još jedan mjesec. Znači još ništa od eura .

Pa kad je već tako, krenuo sam Horizon 2, valjda ću u mjesec dana riješiti. Onako na prvu, čist ok. Prvi Horizon mi je bio puno bolja igra nego je realno bila, prvenstveno zbog same priče. Vidim da su dodali auto pickup crafting materijala što je velik plus. Osim što sad za drvo opet moram pritiskati trokut da pošaljem u storage jer nemam mjesta kod sebe . Grappling hook je malo čudnjikav. Em ima neku čudni delay prilikom ispucavanja, em treba jedno vrijeme da bi nastavio dalje nakon korištenja. Ali služi svrsi. Ostalo je koliko sam vidio zasad standard. Ništa previše inovativno što se mehanika tiče ko ni prvi nastavak. Ali sve funkcionira.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
5 godina
Sony PlayStation 5

Odnio vrag šalu više 

5 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Nisam ni znao da se snima Gran Turismo film.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
menca kaže...

Odnio vrag šalu više 

Bit će ti uskoro žao što nisi uzeo 2 TB.

13 godina
neaktivan
robogo kaže...
menca kaže...

Odnio vrag šalu više 

Meni je žao što nema za kupiti 8 TB 

14 godina
Bitanga kaže...

Pa to je nastavak. Prvi je izašao još 2008.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Hexfire kaže...
Bitanga kaže...

Pa to je nastavak. Prvi je izašao još 2008.

Aj ne trolaj 

11 godina
robogo kaže...
menca kaže...

Odnio vrag šalu više 

Meni je puno i ovih 660gb sto dobijes za ps5, igram igru po igru i jednostavno nemam nikad više od jedne igre instalirane na play stationu, kad igram samo singleplayer naslove... 

9 godina
BeLLicus kaže...

Meni je puno i ovih 660gb sto dobijes za ps5, igram igru po igru i jednostavno nemam nikad više od jedne igre instalirane na play stationu, kad igram samo singleplayer naslove... 

Isto. Trenutno imam instalirano:

1. Elden Ring

2. Forbidden West

3. Code Vein

4. Bloodborne

5. Wo Long

6. Metro Exodus

7. Crysis 3

8. Cyberpunk 2077

9. Returnal

10. The Ascent

11. Stray

I 150 GB praznog.

12 godina
Sony PlayStation 5

Ja imam 2tb plus ovo interno i stalno se bakcem sa manjkom prostora.

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
MEGATAMA kaže...

Ja imam 2tb plus ovo interno i stalno se bakcem sa manjkom prostora.

Kad ces ti dns upalit, expanziju Horizona, Gran Turismo, Resident Evil karikiram jel, a ja sam sinoć kupio God Of War: Ragnarok i ja dok to ne pređem mene ništa drugo ne zanima, paljenje 18 različitih igara bi me smorilo, oduvijek sam bio takav, posvetim se jednoj sp igri i dok je ne riješim ne zanima me ništa drugo jer upaliti 3 različite SP igre u danu prelaziti jednu drugu pa treću mi gubi svaki smisao, ne odnosi se na multiplayer igre naravno, uz sp sam uvijek prašio poneki mp kad sam igrao na PC, ali imati 15 instaliranih SP igara nema nikakvog smisla. Posvetiš se jednoj pređeš je do temelja, platinirati po mogućnosti i delite idemo na iduću!

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.5.2023 11:40 (BeLLicus).
14 godina
Sony PlayStation 5

Ili, ili.... svatko neka ima instalirano koliko god želi igrica i koristi svoj (keyword) PS kako želi

Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
quickr kaže...

Ili, ili.... svatko neka ima instalirano koliko god želi igrica i koristi svoj (keyword) PS kako želi

Ma naravno, ali netko tu spominje da mu treba 8 terabajta prostora, čemu? Netko ostavlja igre instalirane kad ih pređe? Ili jednostavno voli imati sve živo instalirano što je ikad kupio i ne brisati. Sumnjam da netko unakrsno prelazi 10 igara odjednom, nebi više znao tko pije tko plaća :D 

16 godina
BeLLicus kaže...
quickr kaže...

Ma naravno, ali netko tu spominje da mu treba 8 terabajta prostora, čemu? Netko ostavlja igre instalirane kad ih pređe? Ili jednostavno voli imati sve živo instalirano što je ikad kupio i ne brisati. Sumnjam da netko unakrsno prelazi 10 igara odjednom, nebi više znao tko pije tko plaća :D 

Jedva za jednu igru zapamtim tipke i specijalne komboje, a kamoli za više njih.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
Sony PlayStation 5

Mene totalno ubije kad probam igrati 2-3 igre u isto vrijeme, pogotovo ako su open world. Zaboravim sve kontrole i sve mi se pomiješa. To je još prolazilo u vrijeme kad su igre bile jednostavnije, sa manje opcija i jednostavnim kontrolama. Ali danas sa svim tim mehanikama, tisućama opcija i tipki, sav se zbunim kad igram nekoliko igara odjednom. I izgubim interes.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
10 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Sonyu se redaju uspijesi u spajanju svojih IPova sa svijetom filmova i serija.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MEGATAMA kaže...

Sonyu se redaju uspijesi u spajanju svojih IPova sa svijetom filmova i serija.....

... no ovaj film izgleda kao da će spektakularno zaustaviti taj niz. :D

3 minute trailera za priču koju možeš prepričati u dvije rečenice. Kad pogledaš sav taj talent koji stoji iza filma i onda pogledaš trailer i poster (obratite pozornost na joystick).. što se dovraga tu dogodilo?

16 godina
MEGATAMA kaže...

Kasniš.

12 godina
Sony PlayStation 5

Ovo izgleda nevjerovatno,tech,art direkcija,dizajn....

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
MEGATAMA kaže...

Zijevao sam većinu vremena. A i borba mi je ekstremno underwhelming.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.5.2023 18:21 (Bitanga).
13 godina
Bitanga kaže...
MEGATAMA kaže...

Zijevao sam većinu vremena. A i borba mi je ekstremno underwhelming.

Slažem se, borba baš bez veze. Povrh toga, ne vjerujem "gameplay" scenama koje nemaju sučelje od igre. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
5 godina
robogo kaže...

Pa nekako čisto sumnjam tim više jer ono glavno nisam hrčak te imam (zasad) 6 igara od kojih su samo GT7+HFW+GOW:R = 300GB (btw prebačene juče za točno 4min). Znači imao sam na origigi SSDu još relativno slobodnog (nekih 200njak GB).

Uostalom i na starom PS4 1TB imam 1TB externi te za moje potrebe mjesta falilo nije.

Tko voli kompletan library imati instaliran njegova stvar osobno definitivno nisam taj tip.

13 godina
Sony PlayStation 5

Mislim da je 2tb optimalno storagea, ako imas par ovih MP (fifa, nba, cod) pa uz to imaš koju simulaciju (gt7, f1) ti si već skoro na limitu a bez da imaš i jednu SP igru koju prelazis.

Fifa 50gb, Nba 140gb, CoD 100injak, GT7 120gb, F1 110gb

Sony Alpha A7III, 16-35mm 2.8 GM, 70-200mm 2.8 GM II, 55mm 1.8, 85mm 1.4, DJI Ronin S2
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
Kelam kaže...

O tome i pričam; sve nabrojano + i više nego komotno stane još jedan pošteni AAA SP naslov = sve na defaultnom PS5 disku out-of-box.

I povrh toga 1TB na dodatnom disku.

Za moje poimanje kome to nije dosta taj ima većih problema od nedostatka diskovnog prostora 

17 godina
Kelam kaže...

Mislim da je 2tb optimalno storagea, ako imas par ovih MP (fifa, nba, cod) pa uz to imaš koju simulaciju (gt7, f1) ti si već skoro na limitu a bez da imaš i jednu SP igru koju prelazis.

Ne vidim problem. Uz danasnje brzine, Fifa od 50Gb se skine za 5-6min. Doslovno sam ju znao obrisati, staviti na download, otići na wc pa po pive i kad bi se vratio igra je spremna  

He who is brave is free.
8 godina
BeLLicus kaže...
quickr kaže...

Možda netko ima ukućane koji igraju nešto drugo i igrali bi ono što sam prešao nešto kasnije?

Ili bih po tvome trebao downloadati igru, prijeći ju, obrisati, pa ponovno skidati 2 dana kasnije?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice