Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.085
|
čitano: 6.464.440
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Sony PlayStation 5
Bitanga kaže...
MEGATAMA kaže...

Presmijesno je da ga u Hr ima na svakom koraku a ovdje opet nigdje jer se sve kao rasproda prije nego im stigne na police.

Postavili palete sa Ps5 i bilo je hrpa,to se rasprodalo u danu i nakon toga im palete stoje prazne u Ps5 djelu Media Markta 🤣🤣🤣

Cirkus

A kad cijela Hrvatska ima stanovnika kao Berlin.

Ma ne radi se o tome,ovi u Mediamarktu i Saturnu su nesposobni opskrbit se konzolama.

Ili Flonky ne jbe Deutsche market

12 godina
Sony PlayStation 5

pozdrav

u slucaju koristenja dualsensea na pcu, da li adapter mora da bude 5.1 ili moze random neki od par $ sa aliexpressa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MEGATAMA kaže...

Ma ne radi se o tome,ovi u Mediamarktu i Saturnu su nesposobni opskrbit se konzolama.

Ili Flonky ne jbe Deutsche market

A da, al ono, da HR dobije 500 konzola, njemačka treba dobiti 50.000 npr lupam bezveze. A i tamo se prije prodaju nego kod nas koji smo siroti.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
Sony PlayStation 5

Jel ima neko informacija dal su se počele spuštat cijene za PS5, kolko vidim ima u jednom shopu PS5 digital edition konzola za 499€ u drugom je bila cijena negdje oko 550 - 600€ + neke igrice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hardrock kaže...

Jel ima neko informacija dal su se počele spuštat cijene za PS5, kolko vidim ima u jednom shopu PS5 digital edition konzola za 499€ u drugom je bila cijena negdje oko 550 - 600€ + neke igrice?

Nema nitko informacije, uopće ne pričamo o tome već 2 stranice :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Sony PlayStation 5

A možda čovjek očekuje da padnu na 150-200€ po komadu

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Sony PlayStation 5

Ja kliknuo ovi u santa domenici :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Sad kad vas ima tolko novih, hoće netko kupiti moj Uncharted Legacy of Thieves? 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
5 godina
Sony PlayStation 5

Ja upravo došao iz SD S.Nedelja; ispalo me 570eur disk verzija (uključujući 5% off koed jednokratnog plaćanja).

Znači doslovce ih ima na bacanje, nije to još niti krenulo jer još uvijek nisu distribuirane u većinu SD poslovnica diljem ZGa (preko weba na većini ih stoji da nedostupno).

2 0 hvala 0
4 godine
menca kaže...

Ja upravo došao iz SD S.Nedelja; ispalo me 570eur disk verzija (uključujući 5% off koed jednokratnog plaćanja).

Znači doslovce ih ima na bacanje, nije to još niti krenulo jer još uvijek nisu distribuirane u većinu SD poslovnica diljem ZGa (preko weba na većini ih stoji da nedostupno).

Da, pokušao sam odabrat preuzimanje u poslovnici (Rijeka), moguće je bilo samo 2 trgovine u Zg odabrat

14 godina
Sony PlayStation 5

Super, sada neka uvedu i mogućnost kupnje dodatnog jamstva

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Sony PlayStation 5

Ma daaa......

0 0 hvala 0
9 godina
Jbt, da nebi zaracunali ta produljenja, pa odjednom puf - u nedozvoljenom minusu si na psn :)
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

A mi postojeci kojima ne istice pretplata mozemo se j***t, sta nama nesto ne ponude

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Marcek555 kaže...

A mi postojeci kojima ne istice pretplata mozemo se j***t, sta nama nesto ne ponude

Nadaj se da neće riješiti problem dok ti ne istekne 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Hexfire kaže...

Sad kad vas ima tolko novih, hoće netko kupiti moj Uncharted Legacy of Thieves? 

Ja sam ga uzea samo da igram gran turismo 7 :D

Sad si gledam nekakvi mini rig složit da ne vozam na xbox controleru D

3 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Danas slavimo 2 mjeseca kako PSN nije kadar pretvoriti plaćanje iz kune u EUR...

čudi me kako su uopće uspjeli napraviti web stranicu

7 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

Ma oni su garant mislili da je rok do 1.1.2024 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Marcek555 kaže...

Ma oni su garant mislili da je rok do 1.1.2024 

Možda računaju da ćemo se predomisliti oko valute za par mjeseci pa ne žele žuriti. 

8 godina
Sony PlayStation 5

Meni iskreno paše. Produžili mi premium do kraja četvrtog mjeseca. 

1 0 hvala 0
15 godina
Vandit kaže...

Meni iskreno paše. Produžili mi premium do kraja četvrtog mjeseca. 

Meni isto paše,treći put mi produžuju for free :)

BE HAPPY 要開心 : )
8 godina
Sony PlayStation 5

Cijela situacija s valutom se otima kontroli, ne bi me čudilo da netko prijavi Sony nadležnom ministarstvu

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
robogo kaže...

Cijela situacija s valutom se otima kontroli, ne bi me čudilo da netko prijavi Sony nadležnom ministarstvu

MS nam službeno pušta gamepass i konačno sređuje da nismo više prčija, a Sony baš ispada fini bad guy sad.

Ionako uglavnom kupim na US storeu kad nešto kupujem jer bude povoljnije, ali kune im više ne dam :-)

14 godina
robogo kaže...

Čekamo da Filipović na Dnevniku izjavi da trebamo svi kupovati u KTC-u, a ne više kod Sonya.

12 godina
Bitanga kaže...
robogo kaže...

MS nam službeno pušta gamepass i konačno sređuje da nismo više prčija, a Sony baš ispada fini bad guy sad.

Ionako uglavnom kupim na US storeu kad nešto kupujem jer bude povoljnije, ali kune im više ne dam :-)

Gamepass za PC.

17 godina
Sony PlayStation 5

Generalno je PSN kaos što se tiče podrške i svega, doslovno ih boli njonjo za sve osim da im sjeda guta.

Na upit o refundu nisam dobio nikada konkretan odgovor,a ispunjavao sam sve uvjete za povrat, katastrofa je PS store.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Jel jos tko uzeo ovo? 🤗
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Da da. Sad tražim neki fini plexi stalak za ubaciti ih unutra
7 godina
Sony PlayStation 5

Stiglo jos neki dan

1 0 hvala 0
4 godine
Sony PlayStation 5

Podrzava li PS5 1440p rezoluciju pri 60+ fpsa? Razmisljam uzeti i ja PS5 zbog Demons Souls, Ragnaroka i jos par njih (Bloodborne sa 4ke), spojio bih ga na isti monitor na kojemu mi je PC (1440p 144hz).

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice