Ali alkohol bi to trebao rijesiti.....

Nije baš nešto jeftino...toliko me je ispala dvd verzija prije godinu i pol dana...sa dvije igre i godinom dana pretplate na PS+
Netko je bio kupio i za 3.500,00 tak da ni to nije jeftino, a i kutija ronhilla je bila 5 kuna nekada Lijep pozdrav
Na eKupi je neko vrijeme bio digital paket sa dodatnim controllerom za 3.6k
znači dečki svaka čast, doslovno mi sve radi kao novo nakon 10 sekundi čiščenja
kupio u Chipoteki taj izopropilni alkohol, to je preko 99% alkohol, imaju pakovanje od pola litre u spreju, i sprej izbacuje malu količinu tako da možete bez straha nasprejati direktno na kontroler. Jedinu sam grešku napravio što sam brisao i s vatom, jer vata ipak uvijek ostavlja ta mala vlakna, ali dobro to se sredi bez nekih problema. Treba uzeti mikrofiber krpicu i to u kombinaciji s ovim sprejem je top stvar, preporučam svima.
Dakle da ponovim, meni nije bio problem da mi se prst lijepi na tipku, nego se tipka jako oslabljeno vraćala na mjesto nakon klika, što je puno gore, barem sam tako mislio. Samo površinsko čišćenje tim alkoholom je spasilo stvar, radi sve kao novo.
hvala još jednom
kak se zove ona web stranica na kojoj mozes vidjet kak koja PS4 igra radi na PS5? dal je bio upgrade il ne, rezolucija, fps, hdr itd... imao sam to spremljeno al sam ocito zbrisao, plava pozadina je bila
vezano sad za ovu situacija sa čiščenjem kontrolera, šta kažete jel to isto dobar način za prebrisati TV? Recimo da stavim tog izopropilnog alkohola na mikrofiber krpicu i prebrišem TV, može li to napraviti neku štetu ili je to ok?
edit: jednostavnim guglanjem sam utvrdio da ne treba TV prebrisavat s alkoholom niti bilo kakvim jakim sredstvima, pa ako netko zna neki drugi dobar način javite.
znači dečki svaka čast, doslovno mi sve radi kao novo nakon 10 sekundi čiščenja
kupio u Chipoteki taj izopropilni alkohol, to je preko 99% alkohol, imaju pakovanje od pola litre u spreju, i sprej izbacuje malu količinu tako da možete bez straha nasprejati direktno na kontroler. Jedinu sam grešku napravio što sam brisao i s vatom, jer vata ipak uvijek ostavlja ta mala vlakna, ali dobro to se sredi bez nekih problema. Treba uzeti mikrofiber krpicu i to u kombinaciji s ovim sprejem je top stvar, preporučam svima.
Dakle da ponovim, meni nije bio problem da mi se prst lijepi na tipku, nego se tipka jako oslabljeno vraćala na mjesto nakon klika, što je puno gore, barem sam tako mislio. Samo površinsko čišćenje tim alkoholom je spasilo stvar, radi sve kao novo.
hvala još jednom
Koliko košta tih pola litre alkohola?
vezano sad za ovu situacija sa čiščenjem kontrolera, šta kažete jel to isto dobar način za prebrisati TV? Recimo da stavim tog izopropilnog alkohola na mikrofiber krpicu i prebrišem TV, može li to napraviti neku štetu ili je to ok?
edit: jednostavnim guglanjem sam utvrdio da ne treba TV prebrisavat s alkoholom niti bilo kakvim jakim sredstvima, pa ako netko zna neki drugi dobar način javite.
Ja koristim onaj sprej za brisanje monitora i ekrana ali i to baš rijetko...žena pobriše sa mikrofiberom na suho većinu puta
za sprej vidi na internetu...ima raznih vrsta..oko 30-ak kuna je u spreju
Za tv samo obična voda i mekana krpica.
Ali treba ona šajba s dijamantnom prašinom.
27.08.2021 kada sam uzeo PS5, preko Santa domenica, isti dan preko Mall.hr narucio Sony slusalice, dodatni (crni) joystik, DualSense stanicu za punjenje.....
U medjuvremenu, reklamirao joystik iz sata domenice (prosle god) dobio novi u roku odmah.....
Neki dan mi poceo stekati ovaj crni koji sam narucio preko Mall.hr....kontaktirao ih.... dobio mail da je garancija bila godinu dana i da nemam pravo na servis ili zamjenu.....
Hm....sva sreca obratim se santa domenici, napisem da je kontroler kupljen preko Mall.hr, kada je kupljen i da mi lijeva gljivica steka i trigeri da imaju laga.....
Stize mail od njih da ga donesem u najblizu poslovnicu ili da ce ga oni prikupiti.....izaberem ovo drugo.. To je bilo prosli tjedan.....
Upravo sada postar zvoni (GLS) paket....santa domenica, otvaram, citam papire.....Kvar uocen, zamjena za novi kontroler
JUPIIIIII Hvala Santa domenica ! Jest da nije crni pa sad imam 2 bijela ali to je manje bitno...
Eto ukoliko neko ima sl.problem neka ih kontaktira
Opaaaa, znaci ide se na bolje, ajde fala k***
Pa već jedno vrijeme se moglo za koliko toliko normalniji iznos uzeti. Baš sam komentirao prije koji tjedan kad sam uzeo svoju da će ekipa s njuškala morati ubrzo korigirati cijene ako se trend nastavi.
Stigao i u Santa Domenicu, konačno jbt nakon više od 2 godine ne moraš kupovati mrtve bundlove njihove.
i očekivao sam da taman kad ja kupim da će krenuti padati cijene.
Pa već jedno vrijeme se moglo za koliko toliko normalniji iznos uzeti. Baš sam komentirao prije koji tjedan kad sam uzeo svoju da će ekipa s njuškala morati ubrzo korigirati cijene ako se trend nastavi.
Moglo se i dalje uzeti sa bundleovima, po normalnijim cijenama da ali ne kao ovo. Ovo je konačno normalna cijena konzole, bez usranih bundelova i nametanja istih. Za 600 eura kupiš konzolu sa diskom i fino na njuškalo i kupiš polovne igre sa kikiriki cijenu...
Moglo se i dalje uzeti sa bundleovima, po normalnijim cijenama da ali ne kao ovo. Ovo je konačno normalna cijena konzole, bez usranih bundelova i nametanja istih. Za 600 eura kupiš konzolu sa diskom i fino na njuškalo i kupiš polovne igre sa kikiriki cijenu...
Ma naravno da je najbolje ovako, samo velim da nije bilo tako loše zadnjih par tjedana tko je pratio. Recimo ja sam uzeo sa njuškala zapakiranu disk verziju sa GoW Ragnarok i Uncharted Legacy of Thieves za 650€. Jedna identična nova zapakirana, ali za 600€ mi je nažalost izmaknula. Na Amazonu si imao samo sa GoW za 660€ ili manje ako si išao preko mailboxa. Ako se takav trend nastavi, možda će uskoro biti i bliže MSRP-u od ovoga.
Jedino što će sad biti puno manje igara iz bundleova po bagatelnim cijenama na njuškalu. Treba kupiti što prije
Nova preporučena cijena od Sony-a za disk verziju je 550€ jel tak?
Nova preporučena cijena od Sony-a za disk verziju je 550€ jel tak?
Da, 550€
Bio sam uvjeren da je 500. Ah well, onda ni ne treba očekivati čuda. Kupujte dok ima.
Napokon.
Taman sam se spremao ovaj tjedan naruciti preko prijatelja iz mediamarkt.de jer su najavljivali da ce im stici konzole s dodatnim kontrolerom.
Provjerim zelda.hr(lokalpatriotska trgovina) kad ono u dolasku ps5 za 599/499€.
Čini mi se da je u sancta domenici s onih 5% popusta 569€što je samo 20€ razlike od preporučene cijene.
Stigao i u Santa Domenicu, konačno jbt nakon više od 2 godine ne moraš kupovati mrtve bundlove njihove.
Kupljeno :D s 5% popusta 570 eura. Mislim da bolje od ovoga ne moze.
Ajde hvala kurcu da su se cijene konacno unormalile.
Presmijesno je da ga u Hr ima na svakom koraku a ovdje opet nigdje jer se sve kao rasproda prije nego im stigne na police.
Postavili palete sa Ps5 i bilo je hrpa,to se rasprodalo u danu i nakon toga im palete stoje prazne u Ps5 djelu Media Markta 🤣🤣🤣
Cirkus
Presmijesno je da ga u Hr ima na svakom koraku a ovdje opet nigdje jer se sve kao rasproda prije nego im stigne na police.
Postavili palete sa Ps5 i bilo je hrpa,to se rasprodalo u danu i nakon toga im palete stoje prazne u Ps5 djelu Media Markta 🤣🤣🤣
Cirkus
A kad cijela Hrvatska ima stanovnika kao Berlin.