Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.023
|
čitano: 6.413.561
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Sony PlayStation 5
Uvijek sam mišljenja da je bolje čekati par mjeseci ili koliko god treba da dobijemo ispoliranu igru nego neki isforsirani škart.

A što se tiče TLoU-a, nisu oni ludi i znaju računicu. Izaći će remake točno negdje u vrijeme kad bi trebala izaći i serija. Ta igra cilja privući širu publiku i ljude koji nisu ni igrali originalni TLoU. Ako se serija pokaže kao pogodak, možeš samo zamisliti kako će se prodavati remake koji će izaći u to vrijeme. Mene osobno ne zanima previše taj remake ali mislim da je očito da se cilja na drugu publiku jer nikada nismo vidjeli da je izašao remake neke igre tako kratko nakon što je originalna igra izašla. Remaster da (i već smo ga dobili) ali remake ne.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2022 16:50 (antimadridista).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Meni je apsolutno najveci minus cjele Playstation strategije sto su otkazali izradu Days Gone 2,meni najbolja Ps4 igra.

Sa druge strane cemu TLOU remake.....pa vec su izdali remaster.

Imaju hrpu Ps1 i Ps2 igara cije remakove su mogli napravit....

Igram zadnjih dana Tales of Arise,igra podrzava VRR i bome dobro dodje u visual modu igre.

Btw platio disk verziju 15eu 🥂

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Leakana veličina Resident Evil 2 PS5 verzije (21 GB) što znači da će update izaći uskoro. Vjerojatno će biti dostupan odmah nakon Capcomove konferencije sljedeći tjedan.

Nedavno sam odigrao RE2 remake i ta igra već izgleda brutalno dobro na PS4/Xbox One hardveru i radi u 60 fps. Baš me zanima kako će onda izgledati na novim konzolama. Inače, upgrade je besplatan ako već imate igru.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Call of Duty Modern Warfare II
Release: 28.10.2022

https://store.playstation.com/en-hr/concept/10001130/
Moj PC  
1 0 hvala 2
10 godina
Sony PlayStation 5

Tlou Remake je nepotreban. Velik dio šarma te igre su i vizuali. SIgurno će izgledati ko tlou 2 koji je tehnički impresivna igra ali ne izgleda lijepo. Plastičnost, čudno osvjetljenje i sl.

Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
pqweasdyxc kaže...

Tlou Remake je nepotreban. Velik dio šarma te igre su i vizuali. SIgurno će izgledati ko tlou 2 koji je tehnički impresivna igra ali ne izgleda lijepo. Plastičnost, čudno osvjetljenje i sl.

Dali si igrao na tom Hisense TVu?....

15 godina
TLoU 2 ne izgleda lijepo? Ta igra na PS4 mi izgleda bolje od velike većine igara koje su izašle dosad na novim konzolama
Moj PC  
5 0 hvala 1
12 godina
Gogy7 kaže...
Call of Duty Modern Warfare II
Release: 28.10.2022

https://store.playstation.com/en-hr/concept/10001130/

Ovo mi daje takav osjecaj vec vidjenog i genericnosti....

16 godina
Sony PlayStation 5

Svoj soni sam prodao.Gaming karijeru okačio klin

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
1 2 hvala 0
11 godina
Meni je potreban. Ja sam igrao 2ku pa jedinicu, prica je bolja u originalu ali nastavak je graficki znatno bolji i ljepši. Hrpa detalja, animacija i mehanika, lijepo izgleda ali treba zagrebati ispod povrsine. Nikad nisam vidio toliku posvećenost detaljima, animacijama i mimici lica. Koliko sam cuo, remake donosi bolju grafiku, dualsense features, gameplay i sitne promjene u mehanici. Radije bih kupio LoU Remake nego neki genericni Assassins Creed ili neki novi IP.
14 godina

Kupit ćeš kada prođe sezona i lito,pa kada opet lipo zaladi pa se zavališ u fotelju ili kauč i igraš koliko oš,nadam se da će biti tako 

10 godina
MEGATAMA kaže...
pqweasdyxc kaže...

Dali si igrao na tom Hisense TVu?....

Ne.

Ne znam što neki od vas vide u toj igri. 

10 godina
Sony PlayStation 5

Ajde nemojte molim vas opet radit dramu oko TLOU2

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Santana kaže...

Ajde nemojte molim vas opet radit dramu oko TLOU2

Pa igra je teška drama uz natruhe horora, gljivozombije su stavili samo kao filere radnje. 

15 godina
Ne mora ti se sviđati igra ko igra i to razumijem, ali kad kažeš da ne izgleda lijepo onda mi je jasno da nisi nimalo objektivan.
11 godina
Nadam se da necu pokupit strike posto je trailer live na directu.
The Last of US Remake Trailer
Moj PC  
2 0 hvala 4
10 godina
Gogy7 kaže...
Nadam se da necu pokupit strike posto je trailer live na directu.
The Last of US Remake Trailer

Bit ce i za PC. Super, znaci igrat cu ponovo. Izgleda vrhunski

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
12 godina
Sony PlayStation 5

Odigrao na Ps3 odigrao remaster na Ps Pro i to je dovoljno od jedinice.

Kao sto rekoh,meni bezvezan remejk...rasipanje resursa na igru koju su vec bili remasterirali.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Pa ne vjerujem da im je trebalo previše vremena i resursa. Igra već postoji, samo će je nadograditi na engine koji koristi TLoU 2 i pokupiti će masu para.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...
Pa ne vjerujem da im je trebalo previše vremena i resursa. Igra već postoji, samo će je nadograditi na engine koji koristi TLoU 2 i pokupiti će masu para.

Svima je to jasno, ali mislim da je ljudima problem kaj ovi muzu igru staru 10 godina umjesto da rade nesto novo.

17 godina
emerik kaže...

Svima je to jasno, ali mislim da je ljudima problem kaj ovi muzu igru staru 10 godina umjesto da rade nesto novo.

Pa zar nije to ideal kojem svi težimo?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
11 godina
Razlika
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Bitanga kaže...
emerik kaže...

Pa zar nije to ideal kojem svi težimo?

Kad dođem na sastanak a oni te gledaju onim telečim naivnim okicama, pa uvalit ću im opet isti web servis ali za punu cijenu i peti put ako treba. 

10 godina
antimadridista kaže...

Pa nije bas kad je ovo remake kao i Demon's souls. 

Nisu samo stavili bolje teksture i rezoluciju. 

gameplay i kontrole su isto nove.

70€ necu sigurno dat, al cu kupit za nesto manje. Nisam ju igrao jos od kad sam igrao na PS3

3 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Pozz ekipa, jel zna neko ima li PS5 digitalki igdje ispod nekih 4000kn ili je i dalje koma situacija? Hvala unaprijed.

1 0 hvala 0
9 godina
Sony PlayStation 5

Ne znam što se čudite ko puran dreku. Sony prelazi na PC tržište i treba mu dobra kolekcija da bi i njima prodavao svoju pretplatu u budućnosti. Ovaj remake (a i svaki budući) je namjenjen njima isto koliko i za PS5, ali da bi se zadovoljio neki standard ne mogu samo izbaciti stari remaster, već će PS5 remake verzija biti baza za port. Sony sad ima više studia za to, ne koncentrira se Naughty Dog sa svim resursima na to i to gotovo ni ne utječe na njihove regularne projekte, a pogotovo nije TLOU utjecao na izlazak GOW Ragnaroka. Ako hoćeš kupi, ako nećeš nemoj, ko te išta tjera ili ti uvjetuje išta. I RE4 remake je onda nepotreban jer sam ga ja igrao na dvije generacije konzola, obični i remaster. Također Dead Space, Bloodborne, itd. Ko šljivi novije generacije konzola i gamera, jel tako? Nije to ništa veća besmislica od Fife 23 ili Far Cry-a 7.

2 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Dečki evo opet ja sa onim svojim "problemom" oko PS Plus pretplate i aktivacije.

Ajde ne budi ljen (pričekao sam do prestanka pretplate, jučer 09.06.2022.) i danas sam ljepo išao aktivirati PS Plus Pretplatu 12 mj.

I kad gle čuda NE PROLAZI

Kad (neda mi vrag mira) idem gledat u Manage - PlayStation Plus i ono piše: Start: 28.05.2019. - Next renewal date: 09.06.2023.

Znam glup sam i blesav.

Sada to znači da imam zabunom kupljeno PS Plus 12 mj.

Pa ako nekome treba evo dajem ga za 200kn (nadam se da me neće zaj****)

U prilogu kao dokaz dostavljam i slike....

Drugo moje pitanje je, dali ovaj kod može mi bit do iduće godine do 09.06.2023. (ako ga ne uspijem prodat).

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2022 12:04 (Gale92).

0 0 hvala 0
8 godina
Santana kaže...

70€ necu sigurno dat, al cu kupit za nesto manje. Nisam ju igrao jos od kad sam igrao na PS3

Ček, igra će se prodavati po full PS5 cijeni?! Jebote.

9 godina
Pogledaj na kartici, pise ti do kada se treba upotrijebiti, tako ces najlakse znati.....
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Damir22 kaže...
Pogledaj na kartici, pise ti do kada se treba upotrijebiti, tako ces najlakse znati.....

Ne piše (il ja ne vidim)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice