Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.017
|
čitano: 6.409.480
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Sony PlayStation 5
Bas, UI zna biti toliko trzav da bi kontroler najrađe lansirao u televizor. Zanimljivo kako mogu sj€bati to na tako zatvorenom sustavu.
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Bas, UI zna biti toliko trzav da bi kontroler najrađe lansirao u televizor. Zanimljivo kako mogu sj€bati to na tako zatvorenom sustavu.

Pocisti si malo notifikacije i poruke, pa javi da li ti se sta poboljsalo. 

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

“Gran Turismo 7 is going to benefit from almost every single technological enhancement that we have in PlayStation 5,” says Rutter. “The loading times will be next to nothing compared to what they have been in the past. Sitting in the cockpit, the 3D audio allows you to hear the thunderous roar of a Ferrari behind you or in front of you, and you can recognise the difference between that and the engine noise of a Maserati. Driving the car using the DualSense controller, you’ll have a different feeling in your hands from the smooth undulating tarmac of a racetrack, compared to the gritty sensation on a gravel track. Pressing a soft accelerator will feel very different than pressing on a stiff brake pedal or gear paddle.”

https://www.theguardian.com/games/2020/jun/16/exclusive-games-playstation-5-sony

Moj PC  
5 0 hvala 3
11 godina
Sigurno je oženjen, bit ce da svaki put kad se zena izdere na njega ode na forum i lupa thumb down svima da se malo smiri i pokaze svoju dominantnu alfa muškost 😄
8 godina
arnes_king kaže...

“Gran Turismo 7 is going to benefit from almost every single technological enhancement that we have in PlayStation 5,” says Rutter. “The loading times will be next to nothing compared to what they have been in the past. Sitting in the cockpit, the 3D audio allows you to hear the thunderous roar of a Ferrari behind you or in front of you, and you can recognise the difference between that and the engine noise of a Maserati. Driving the car using the DualSense controller, you’ll have a different feeling in your hands from the smooth undulating tarmac of a racetrack, compared to the gritty sensation on a gravel track. Pressing a soft accelerator will feel very different than pressing on a stiff brake pedal or gear paddle.”

https://www.theguardian.com/games/2020/jun/16/exclusive-games-playstation-5-sony

Osim ako škripanje guma ne bude dominantan zvuk kao što je u dosadašnjim GT igrama. Zvuk i AI su dva područja gdje PD treba najviše raditi. Šta vrijedi offline mode sa stotinama auta i kojekakvim stazama ako je AI na razini prvog GT-a. 

10 godina
Vandit kaže...
arnes_king kaže...

Osim ako škripanje guma ne bude dominantan zvuk kao što je u dosadašnjim GT igrama. Zvuk i AI su dva područja gdje PD treba najviše raditi. Šta vrijedi offline mode sa stotinama auta i kojekakvim stazama ako je AI na razini prvog GT-a. 

Pa GTsport je primarno online igra pa mislim da nisu uopce se trudili sa AI-em.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
13 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

Evo sony kaze da zavisi od developera hoce li igre koje imate na ps4 dobiti free upgrade na ps5 verziju ili ne. Znaci isti pristup kao i ms, samo sto ms reklamira smart delivery kao nesto posebno sto oni nude a i kod njih isti sistem, ovisi od developera.

https://twistedvoxel.com/sony-ps4-ps5-upgrade/

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2020 17:57 (arnes_king).
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina

Jedino što je Microsoft sam radio upgrade X360 igara za X1X, pa im nekako više vjerujem da će u novoj generaciji to odraditi bolje i za veći broj igara.

PSN - DeniZg80
14 godina
Nije baš isto ako će M'soft to nuditi za sve igre svojih studija te već sad ima potvrđene neke jake naslove za smart delivery kao što su Cyberpunk i Valhalla. Sony zasad nema ništa konkretno. Osim da ni sto godina stari GTA V neće biti đabe.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Ho Ho
Yippee ki-yay, motherfucker! :)
11 godina
Sony PlayStation 5

Ja sam zbog GT7 sretan kod malo dijete, ne znam dal bih se smijao ili plakao, od sreće 

Kad se sjetim GT4, jedan mi je frend sjebo CD kad je prevrnuo konzolu, original, onda sam u kvartu uzeo u shopu di su ugrađivali čipove opet original "NOT TO BE SOLD SEPARATELY" 

Šogor mi je iz DE poslao memory karticu i obećao 100€ ako mu prođem licence, prošao sam mu sve na gold, prvi pošteno zarađeni novac 

24 sata Le Mans, navečer upalim, ujutro u školu, vratim se, ovaj još vozi pa ajmo na manual palit gume 

Kad bih stavio da komp vozi, uvijek je bio za 5-6 krugova sporiji od mene ali gume ko nove dok bi ja za to vrijeme već 3 puta bio u boxu..

Baš se to španalo jako. 

Jel igrao netko

? Ta špilka je bila u kompletu sa mojom plejkom.

Brijem da bi neki remaster ili remake te igre bio brutalan na petici.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

Horizon Forbiden West - Guerilla Talks PS5

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2020 20:17 (arnes_king).
Moj PC  
4 0 hvala 2
7 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

June 18 📆
EA PLAY LIVE 🔴
Next Level #FIFA21 👀
4 PM PST | 12 AM UK
https://www.ea.com/ea-play-live
https://www.facebook.com/easportsfifa/videos/1188455578165267

RD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Uf jedva čekam FIFA-u na novim konzolama. Kako će prekrasno izgledati nove Ultimate Team kartice i coinsi. A gameplay od 2014. isti. Divota 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
EA se drži one: If it's broken don't fix it.

Fora zvuči Horizon na prvu. Podvodni dio bi mogao biti zabavan ako uspiju dobro odraditi. Tek slijedeće godine je u planu doduše.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2020 21:11 (Hexfire).
13 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Uf jedva čekam FIFA-u na novim konzolama. Kako će prekrasno izgledati nove Ultimate Team kartice i coinsi. A gameplay od 2014. isti. Divota 

Meni su najgluplje igre fifa i pes, grafika i danas kao iz 2015 godine i to stadion i igraci a navijaci i ostalo kao da je iz 2005.

Nikad mi nece biti jasno kako igre u kojima se tako malo desava mogu tako lose izgledati, ne znam koje razlike prave svake godine u novim izdanjima.

17 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Pitanje koliko je ovo točno, ali izgleda da je na Amazonu leakana cijena za PS5: 499€ za verziju sa Blue Ray čitačem i 399€ za Digital Edition

https://hypebeast.com/2020/6/sony-playstation-5-ps5-price-leak-amazon-xbox-series-x?amp=1

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

Za sad to je najvjerojatnija cijena za PS5, jel se kratko i na target-ovim stranicama pojavila cijena za PS5 DE od 399$.

BF3:fluffy_inside
11 godina

moram priznat skupo :/

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
15 godina
MasterG kaže...

600€ je granica, preko toga nema smisla davat za konzolu.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
15 godina
MasterG kaže...

Ne može jeftinije da ga j*beš s obzirom na snagu komponenti unutra. PS4 je isto koštao 400 eura po izlasku konzole a čak i tada kad je izašao je već imao slab procesor za to vrijeme. PS5 je po izlasku konzole puno moderniji hardver nego što je bio PS4 u svoje vrijeme izlaska. Tako da ta cijena od 400-500 eura je i više nego dobra.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2020 21:56 (antimadridista).
13 godina
MasterG kaže...

400e je skupo? Na izlasku? Ozbiljno?

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
15 godina
Sony PlayStation 5

Negdje sam pročitao da PS5 za izradu košta 450€ po komadu. Oni mogu staviti neku cijenu koja je slična tomu i ne zarađivati od konzole nego od igara, to je obično i slučaj. Ali sad da bi davali konzolu za sitniš i bili u gubitku što se tiče hardvera, to sigurno neće.

PS4 je koštao 400 eura, a koštalo ih je 380 eura po komadu za izradu. Tako da je za PS5 ta cijena od 450-500 eura očekivana.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2020 22:05 (antimadridista).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina

Ja gledam ovaj od 500eur jer bih htio imati blue-ray čitač radi filmova.

Nekako sam se nadao ipak malo manjoj cijeni...ipak je to skoro 4000kn...al ok, slažem se za cijenu na izlasku i nije tako puno...jesu rekli koliko će koštati dualsense?

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
17 godina

Pa nisu ni rekli kolko ce konzola kostat jos...

17 godina
antimadridista kaže...
MasterG kaže...

Ne može jeftinije da ga j*beš s obzirom na snagu komponenti unutra. PS4 je isto koštao 400 eura po izlasku konzole a čak i tada kad je izašao je već imao slab procesor za to vrijeme. PS5 je po izlasku konzole puno moderniji hardver nego što je bio PS4 u svoje vrijeme izlaska. Tako da ta cijena od 400-500 eura je i više nego dobra.

To što su Sony i MS išli sa slabijim hardware-om je najviše zbog recesije, jer im je bio cilj da ponude konzole koje neće biti skupe(Bang for the buck).

jeli 400 - 500 eura cijena realna, vidjet ćemo kada konzole izađu.

BF3:fluffy_inside
17 godina
arnes_king kaže...

Meni su najgluplje igre fifa i pes, grafika i danas kao iz 2015 godine i to stadion i igraci a navijaci i ostalo kao da je iz 2005.

Nikad mi nece biti jasno kako igre u kojima se tako malo desava mogu tako lose izgledati, ne znam koje razlike prave svake godine u novim izdanjima.

Ne pričaj gluposti. Stadioni, igrači i navijači izgledaju nemjerljivo bolje nego što su izgledali 2015 godine. Imam navedene igre pa možemo uspoređivati. Atmosfera na stadionima je fantastična i sve izgleda jako dobro. Niti približno nije tako izgledalo 2015 godine. Drugi je problem što igra ima problema koji se provlače godinama kroz nju. No o njima ne govorimo već o vizualnom dijelu koji je dosegnuo maksimum na ovoj generaciji konzola.

17 godina
neaktivan
😲
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
AA-d00d kaže...
😲

drago mi je da je ogroman

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
17 godina
neaktivan
.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice