PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.345.941
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
12 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
Arnold Layne kaže...
Cronillius kaže...

Ps3 mi ne ocitava usb.Jel zna neko zasto?

mozda nije fat32 ?

Provjerio sam na administrative tools/computer management i pise da je fat 32.

13 godina
odjavljen
R4zOR229 kaže...

Kojim cijenom? Ban necu dobit sad vise sigurno jel ih boli jedna stvar za PS3 otkad je doso ps4 a nisam ga dobio ni do sad a to je vec par godina. Uostalom ako ga dobim promjenim MAC i igram dalje.

Koji CFW imas? ja sam na rogeru 4.50 i danas nemogu ici na psn (da bi na psn nudi mi OFW 4.55 nadogradnju) pa me samo zanima jel izasao spoofer za 4.55 jer ne nadjem nista za rogero? Do sad sam koristio PSNpatch 2.20 ali neradi vise..a kolko vidim napravili su update PSnpatcha samo za cobra modifikaciju i dex modele. Sta ti koristis? 

17 godina

Moras preko PC-a ici, skini yet another bypass 1.8 i s njim slozi, ove bypasse nemoj ni koristit jel s njima mozes i ban pobrat s ovim nikako ili jako tesko.

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Dali mi može neko pomoći.

Kupio sam modificirani PS3,i ne znam koja je modifikacija,ni prijašnji vlasnik ne zna.

Sad me zanima kako saznati koji je CMF?

U system setting mi piše software 4.53,a dali to ima neke veze ne znam.

0 0 hvala 0
12 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav svima !

Imam jedan problem, znaci kada prikljucim HDD na svoj PC izbaci mi "Do you want to scan and fix Local Disk (G)" . Ja stisnem Scean and fix, kad to uradim hocu prebaciti neku igricu na HDD i onda mi izbaci "This file is to large for the destination file system". Sta da radim ?

Prodajem Sapphire HD 7870 za 900 kn, zainteresirani PP
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 18:16 (Vuk15).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Vuk15 kaže...

Pozdrav svima !

Imam jedan problem, znaci kada prikljucim HDD na svoj PC izbaci mi "Do you want to scan and fix Local Disk (G)" . Ja stisnem Scean and fix, kad to uradim hocu prebaciti neku igricu na HDD i onda mi izbaci "This file is to large for the destination file system". Sta da radim ?

Datoteka je prevelika jer je disk formatiran u FAT32 formatu i datoteka ne smije biti veća od 4GB.

Kad skidaš igre, gledaj nemaju datoteke veće od 4GB.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

imam psn besplatno 14 dana...imam super slim 12 Gb pa me zanima koliko otprilike zauzima pojedina igrica koaj je trenutno dostupna?
Nisam jos napravio racun pa nemogu vidjeti 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

imam psn besplatno 14 dana...imam super slim 12 Gb pa me zanima koliko otprilike zauzima pojedina igrica koaj je trenutno dostupna?
Nisam jos napravio racun pa nemogu vidjeti 

Metro Last Light - 4,9GB

Bioshock Infinte - 6,4GB

Borderlands 2 - 5,3GB

Racunaj na to da vjerojatno moras i jos koji update skinuti.

Mislim da moras imati slobodno duplo od navedenog, jer prvo skine paket, pa ga onda instalira.

Mozda sam u krivu.

Definitivno moras nabaviti HDD, ako mislis igrati digitalne naslove.

Iskreno nije mi jasno, zasto su uopce izbacivali u prodaju verziju s 12GB flash memorije.

Cypher: Ignorance is bliss.
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Može netko pomoći oko sljedećeg: HDD mi je velik 160 Gb a 7 igara ukupno teške oko 80 Gb. Ostalo mi slobodnih 7 Gb prostora na disku.. Kako osloboditi dodatni prostor za nove igre (ove ne bih još da brišem)? Postoji li neki alat da pobrišem smeće nakupljeno na disku. Kako znati što je sve bespotrebno pa da to obrišem? Znam da je format diska jedna od opcija ali tada gubim pozicije u igrama teškom mukom zarađene. Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 20:54 (Nirad).

0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Mozes pobrisati updateove od igara koje vise ne igras.

Provjeri da nisi nasnimio kakve filmove/muziku.

Demo igre itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Demo igre itd...

Moj PS3 je s CFW Rogero 4.50 i pristupam mu izravno s računala FileZillom putem UTP kabla. Vidim u datoteci "game" dosta BLES, BLUS i BCE foldera, znatno više no što ima igara na disku. Kako znati koje su suvišne, pitanje je sad?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 21:26 (Nirad).
17 godina
Nirad kaže...

Može netko pomoći oko sljedećeg: HDD mi je velik 160 Gb a 7 igara ukupno teške oko 80 Gb. Ostalo mi slobodnih 7 Gb prostora na disku.. Kako osloboditi dodatni prostor za nove igre (ove ne bih još da brišem)? Postoji li neki alat da pobrišem smeće nakupljeno na disku. Kako znati što je sve bespotrebno pa da to obrišem? Znam da je format diska jedna od opcija ali tada gubim pozicije u igrama teškom mukom zarađene. Hvala.

Nirad kaže...
Chaky kaže...

Demo igre itd...

Moj PS3 je s CFW Rogero 4.50 i pristupam mu izravno s računala FileZillom putem UTP kabla. Vidim u datoteci "game" dosta BLES, BLUS i BCE foldera, znatno više no što ima igara na disku. Kako znati koje su suvišne, pitanje je sad?

Tako si trebao odmah napisati. Za ovo ce ti trebati netko drugi, ja rokam samo originale.

17 godina
Nirad kaže...
Chaky kaže...

Demo igre itd...

Ne postoji nikakvo smece na disku nisu ti to windowsi. Moglo ti je ostati saveova i instalacija igre i ne zaboravi da ti sam OS zauzima dosta mjesta. I ne brisi preko FTP clinta nego iz OS-a itamo nadi instalacije i izbrisi jel to najvise zauzima.

17 godina
neaktivan
Nirad kaže...

Cirka 135Gb ti ima disk u startu(zbog toga jer PS3 drugačije računa memoriju), bez da ikaj radiš, sad ne znam kolko ti PS softver uzme, ali ne puno, znači u startu sni na 130Gb ajmo reć, 80Gb igrica kažeš i to ti je 50Gb....Znači iszgubio si 40Gb ugrubo...da kak ti vele to su ti vjerojatno sejvovi i ovisi kaj već imaš gore.

Pa jednostavno formatiraj, lijepo si uzmi USB i na njega prebaci sve sejvove, napraviš fomat i one sejvove koje trebaš vratiš ih natrag, a tofeji se ionak vežu uz acc. 

12 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Kako da ps3 procita 2 HDD istovremeno, dolje na slici vidite da samo jedan procita.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da majstore sve ti se vidi na slici...mogo si jos manju stavit

17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Prijatelju, ma kako ne vidiš, pogotovodrugu sliku {#}{#} Za poludit {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 20:36 (aquaevivae).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Oprostite moja greska.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 20:49 (Vuk15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako imas slim sa CFW i dva USB slota ja mislim nikako, jel znam da zbog neceg ne radi onaj prvi(mislim radi za kontroler, kameru i takve stvari)googlan fix mozda su izbacili nesto ili probaj s nekakvim usb hubom u drugi spajat.

11 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
Nirad kaže...
Chaky kaže...

Demo igre itd...

Ne postoji nikakvo smece na disku nisu ti to windowsi. Moglo ti je ostati saveova i instalacija igre i ne zaboravi da ti sam OS zauzima dosta mjesta. I ne brisi preko FTP clinta nego iz OS-a itamo nadi instalacije i izbrisi jel to najvise zauzima.

Ako može pomoć oko toga što da izbrišem (i gdje točno) bio bih zahvalan. Prvi put ovo radim, imajte razumjevanja.

Ako ne može, opet zahvaljujem..{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 11:01 (Nirad).
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav,

htjela bi kupiti  PS3 ,pa molim da me savjetujete i pomognete  u odluci. Nemojte se ljutiti ako je već bilo pitanje postavljeno,nisam nikad dosad imala nijednu konzolu, kupila bi  za zabavu ,oduvijek sam htjela imati,no nije bilo financijskih mogućnosti,a  imala sam jako  "dobre" frendove koji mi nikad nisu dali da igram kod njih. Na kompu nemogu pokrenuti većinu igrica  jer  nije baš  jak procesor ,a niti grafička.  Kupila bi novu konzolu  u dućanu,dakle rabljena ne dolazi u obzir.

Sad me zanima par stvari u vezi PS3:

1.Dali se uopće isplati kupovati  ako imam obični  CRT  televizor? Ima scart i ona 3 cinch utora.  Dali bude to funkcioniralo?

2. PS3  ultra slim od  12gb ili  500 gb?  Ovaj od  12 gb sam našla  za  1500 kn.  Ovaj od  500gb sa igricama  Last of us i GT6  za 2400 kn.  Dali bi mi ovaj od 12gb bio dovoljan za igre tipa  FIFA, i tako neke sportske,utrke ,aute i sl.    Igrice bi kupila originalne preko  Ebaya  i tako sa nekih tih stranica gdje prodaju jeftinije nego kod nas

3.Dali je potrebno što skidati sa interneta prilikom instalacije igara i dali mora biti  PS3 spojen  na  internet? Naime, nemam  FLAT INTERNET,pa mi je to problem. Dali se može igrati  samo preko cd-a?

4.Dali je  PS3 kvarljiv? Baš nebi da kupim,pa da mi se nakon isteka  garancije pokvari. Vjerujem da popravci nisu jeftini

5. Dužina kabela  od   gamepada ?

Unaprijed hvala na odgovoru

0 0 hvala 0
16 godina

1. PS3 dolazi sa tim starim scart kabelom out-of-the-box, tako da će raditi.. što se kvalitete slike tiče ne znam, jedino slova u nekim igrama budu dosta sitna za pročitat

2. Ako ti je 500gb verzija sad preskupa, možeš uzet 12gb verziju i kasnije stavit disk od 320, 500..etc, za prvu ruku je 12gb ok ali jako jako brzo se napuni (nezaobilazna instalacija pojedinih igara zna bit nekoliko gb)

3. Treba skidati jedino updateove od igara ako ih igra ima, jer online bez njih neće radit (ako te online ne zanima ne trebaš ih skidat).

4. Novije verzije (slim, super slim) nisu lako kvarljive tako da nemaš brige.

5. Nije dug, možda cca metar i pol/2 metra.. uglavnom ako se planiraš igrat relativno daleko od konzole dok se gamepad puni baš neće biti ugodno, ali uvijek možeš nabavit dulji kabel.

Disregard the constabulary.
17 godina
Atomic-7 kaže...

Pozdrav,

htjela bi kupiti  PS3 ,pa molim da me savjetujete i pomognete  u odluci. Nemojte se ljutiti ako je već bilo pitanje postavljeno,nisam nikad dosad imala nijednu konzolu, kupila bi  za zabavu ,oduvijek sam htjela imati,no nije bilo financijskih mogućnosti,a  imala sam jako  "dobre" frendove koji mi nikad nisu dali da igram kod njih. Na kompu nemogu pokrenuti većinu igrica  jer  nije baš  jak procesor ,a niti grafička.  Kupila bi novu konzolu  u dućanu,dakle rabljena ne dolazi u obzir.

Sad me zanima par stvari u vezi PS3:

1.Dali se uopće isplati kupovati  ako imam obični  CRT  televizor? Ima scart i ona 3 cinch utora.  Dali bude to funkcioniralo? Po meni bas i ne, ali tvoja odluka. Al valjda imas LCD monitor? Mozes na njega spojit.

2. PS3  ultra slim od  12gb ili  500 gb?  Ovaj od  12 gb sam našla  za  1500 kn.  Ovaj od  500gb sa igricama  Last of us i GT6  za 2400 kn.  Dali bi mi ovaj od 12gb bio dovoljan za igre tipa  FIFA, i tako neke sportske,utrke ,aute i sl.    Igrice bi kupila originalne preko  Ebaya  i tako sa nekih tih stranica gdje prodaju jeftinije nego kod nas Od 500gb ili kupi od 12gb pa kupi disk, vidi sta ti se vise isplati.

3.Dali je potrebno što skidati sa interneta prilikom instalacije igara i dali mora biti  PS3 spojen  na  internet? Naime, nemam  FLAT INTERNET,pa mi je to problem. Dali se može igrati  samo preko cd-a? Ne, ali je preporucljivo skinut update radi bug fixeva i takvih stvari. A i sinkronizacija trofeja ide preko interneta. Ali opet to nije nesto sto bas moras radit iako ne trosi puno, izuzev pojedinih ogromnih updateova.

4.Dali je  PS3 kvarljiv? Baš nebi da kupim,pa da mi se nakon isteka  garancije pokvari. Vjerujem da popravci nisu jeftini Ove nove verzije su ok sta se toga tice

5. Dužina kabela  od   gamepada ? Nzn cega se ovaj iznad mene danas najel ali ps3 ima wireless gamepad koji koristit bluetooth tako da nema nikakvog kabla

Unaprijed hvala na odgovoru

EDIT: sad tek vidim na sta je mislio, ali kolko sam skuzio ti to nisi ni pitala. Inace taj kabel ima cca 1m i ako se bas moras igrat kad se puni onda si uzmi prozudni usb kabel za 20kn i igraj tako.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 20:21 (R4zOR229).
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Ja bih ti preporučio da uzmeš tu 500GB. The Last of Us je igra koja se ne propušta, a kad je pređeš lako je prodaš. GT6 je dobra zabava ako voliš trke. eBay je najgora opcija za igre. Igre kupuješ sa zavvija, gamecollectiona i gamea. Zapravo je najbolja opcija ps+ koji platiš preplatu nešto manje od 400kn za godinu dana i svaki mjesec dobiješ besplatno po dvije igre. I to velike novije naslove. A i druge igre te onda jeftinije dođu. Samo ih onda moraš skidati što ti ne odgovara.

Ako si spremna kupiti iz EU konzolu, imaš za 1500kn+poštarina na mediamarkt ponudu za Super Slim 12GB sa Unchartedom 3, LittleBigPlanet2 i još neka igra, zaboravio sam. Ali onda moraš kupiti još policu za hard i barem neki hard od 160GB.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hvala.
A recimo ako bi odlučila kupiti u Media marktu,kako za garanciju? Dali bi mi vrijedila u Hrvatskoj?
17 godina

ne

15 godina
Dakle dobije se bežični gamepad? Ja sam mislila da je običan
17 godina
neaktivan
damn kaže...
Ja bih ti preporučio da uzmeš tu 500GB. The Last of Us je igra koja se ne propušta, a kad je pređeš lako je prodaš. GT6 je dobra zabava ako voliš trke. eBay je najgora opcija za igre. Igre kupuješ sa zavvija, gamecollectiona i gamea. Zapravo je najbolja opcija ps+ koji platiš preplatu nešto manje od 400kn za godinu dana i svaki mjesec dobiješ besplatno po dvije igre. I to velike novije naslove. A i druge igre te onda jeftinije dođu. Samo ih onda moraš skidati što ti ne odgovara.

Ako si spremna kupiti iz EU konzolu, imaš za 1500kn+poštarina na mediamarkt ponudu za Super Slim 12GB sa Unchartedom 3, LittleBigPlanet2 i još neka igra, zaboravio sam. Ali onda moraš kupiti još policu za hard i barem neki hard od 160GB.

Ajde molim te objasni to....

R4zOR229 kaže...

ne

Ajde molim te objasni to...

Atomic-7 kaže...
Dakle dobije se bežični gamepad? Ja sam mislila da je običan

DS3 se dobi, ima žicu samo kad se puni. 12Gb ti je dovoljno za FIFU/PES/UFC i to je to od prilike, recimo na konzolu od 12Gb nemreš instalirat cijeli GT5...12Gb kupi samo ak ga dobiš ispod 1400kn, a da se naći, naravno novo apakirano, jer vidim da gledaš po stranim dučanima pa pogledaj malo bolje, imaš ih već po 160-170€

Po meni najbolja opcija, 12Gb za 170€+neki rabljeni 100-160Gb HDD i kupiš si igru prek ebaya koju hoćeš za 20-40$, jer iskreno ak nisi neki all game freak 100Gb ti bude dosta.

17 godina

Sta da objasnim? Garanciju nemozes ostvarit kod nas, sta imam objasnjavat?

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Pa zato jer je naspram ovih eBay skup. Ako hoće rabljene igre nek kupuje preko reboot forum tržnice. Tamo je ionako 90% tržnice prodaja PS3 igara.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice