PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.363.874
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

koja je razlika u ps3 slim normalnom paketu i ps3 slim bundle paket....sta se nesto posebno dobijeu bundle ili?? nemojte se smijati :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
malada kaže...
Monopol kaže...
malada kaže...

Ako ja s nekim Shaream Acc mogu li ja ic na svoj Acc?

Nisam skuzio, znaci dao bi acc prijatelju da igra?

Evo npr. ja dam frendu acc (Ili on meni nije bitno) da on (ili ja nije bitno) skine/em neku igru sa mog (njegovog acc-a nije bitno).

Mogu li ja onda igrati preko svog acc-a

možeš skinuti igru sa njegovog accounta i igrati na svome, ali moraš imati i njegov account na svom ps3-u ako želiš igrati tu igru.

(Napraviš više Usera na ps3-u)

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

jel istina da se na novom firmwire-u 3.61 plejka zagrijava to jest pregrijava

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
strbi kaže...

ne.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

Ja mislim da se samo FAt konzolama to događa.

FC BARCELONA <3 MES QUE UN CLUB <3
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
FAT mi se nikad nije grijao!
Čist račun duga ljubav!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

nakon mnogo dvojbe izmedu xbox 360 i ps3 odlucio sam se na ps3....ima u shoposlabu od 160gb +igra Buzz 2425kn...

i spilati cu originale tako da mogu preko psn...jel zna neko neku dobru stranicu di su igrice jeftine za kupiti ili ima neki lik sta prodaje preko oglasa, a da je provjeren...da nebi dobio psn ban...jel ima netko da igra backup na psn i da nije dobio ban??

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 18:39 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Većina korisnika su se javila   sony-u da im se s novim FW grije FAT konzola od 60,80 gb,tako piše .

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
strbi kaže...

Ja mislim da se samo FAt konzolama to događa.

Nedogađa se.

Sve o iphone jailbreaku na http://iphone-jailbrek.webs.com/
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Monopol kaže...

Većina korisnika su se javila   sony-u da im se s novim FW grije FAT konzola od 60,80 gb,tako piše .

Možda lažu, ko ce znat.

Čist račun duga ljubav!
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

cuo sam da se mogu igratu backup igre na psn...ali samo ako se izvrsi softverska modifikacija na cfw 3.55 ili nize....jeli to istina?

sto se dogodi ako me banaju, dali mi blokaju hard ko u xliveu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
strbi kaže...

nakon mnogo dvojbe izmedu xbox 360 i ps3 odlucio sam se na ps3....ima u shoposlabu od 160gb +igra Buzz 2425kn...

i spilati cu originale tako da mogu preko psn...jel zna neko neku dobru stranicu di su igrice jeftine za kupiti ili ima neki lik sta prodaje preko oglasa, a da je provjeren...da nebi dobio psn ban...jel ima netko da igra backup na psn i da nije dobio ban??

Samo se ti drži originala. Tako si na sigurnom. Inače, provjereno:

http://www.zavvi.com/ - na forumu se često preporučuje, tek sad sam od njih kupio prvu igru (RDR) za 17.85 funti(!!) i sve 5

http://www.gameseek.co.uk/ - odavde sam sve prije prije naručivao (imam preko 20 narudžbi), sve je stiglo i trgovina je potpuno korektna, u većini slučajeva malo više cijene jer se plaća poštarina u HR 4 funte (na Zavviju je besplatna), no nađe se stvari koje su jeftinije i s poštarinom

Siguran sam da ćeš se iznenaditi cijenama (kao što sam se i ja, u usporedbi s cijenama u Hrvatskoj).

For time and the world do not stand still. Change is the law of life. And those who look only to the past or the present are certain to miss the future.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 19:12 (iskeledz).
14 godina
neaktivan
iskeledz kaže...

Samo se ti drži originala. Tako si na sigurnom. Inače, provjereno:

http://www.zavvi.com/ - na forumu se često preporučuje, tek sad sam od njih kupio prvu i igru (RDR) za 17.85 funti(!!) i sve 5

http://www.gameseek.co.uk/ - odavde sam sve prije prije naručivao (imam preko 20 narudžbi), sve je stiglo i trgovina je potpuno korektna, u većini slučajeva malo više cijene jer se plaća poštarina u HR 4 funte (na Zavviju je besplatna), no nađe se stvari koje su jeftinije i s poštarinom

Siguran sam da ćeš se iznenaditi cijenama (kao što sam se i ja, u usporedbi s cijenama u Hrvatskoj).

...a sta ima znaci ono kod igre sta pise plantium?

koliko si dugo ceko igru na zavvi-u...pa prejeftini su :D jesu sve igre PAL, da nebi bilo da mi dode ntsc i da nemrem igrati :D

na gameseek-u nigdje nepise za postarinu...hvala ti care odlicne su strancice

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 19:25 (strbi).
17 godina

plantinum ti ima samo drugaciju kutiju malo sa s uzenom slikom i pise plantium  a ps3 je region free konzola pa rade i PAL i NTSC igre al filmovi kolko znam ne,pa me cudi kak ti koji si se naigro na obije konzole to neznas tak da molim te ne preporucaj ljudima konzole ak ni sam neznas kaj je bolje.

Marilyn Manson
16 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

tako je 

kod bluray-a vise nema Pal i NTSC (niti kod filmova) nego Regija A,B,C

tak da bluray igra PAL = LOL 

http://protocol4.animehr.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 20:31 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Do kojeg datuma traje ova akcija PlayStationa za besplatne igre?

Prodajem lockerz botove i minecraft gift kodove JEFTINO!!!Kontakt na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Do kojeg datuma traje ova akcija PlayStationa za besplatne igre?

30 dana od kad se PSN digne dokraja (još PS Store i neke gluposti se trebaju dići).

Ali da bi dobio igre trebaš imati account minimalno od 19.4. (ili ranije naravno).

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan. Ako se netko potrudi da ti da odgovor na pitanje, pa bar mu možeš stisnuti HVALA.
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam 4 psn accounta jedan uk, 2 usa, i jedan japanski hoču li moći s sva 4 skidati igre?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AFK kaže...

Imam 4 psn accounta jedan uk, 2 usa, i jedan japanski hoču li moći s sva 4 skidati igre?

neznam, baš i mene zanima :))

(ja imam 7 XD (HK, US, UK, HR, ITA, ITA, JAP) )

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan. Ako se netko potrudi da ti da odgovor na pitanje, pa bar mu možeš stisnuti HVALA.
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav.

Jucer sam pomocu tutoritala na youtubeu rastavio PS3 60gb Fat verziju da je pocistim od prasine.

Nakon sastavljanja natrag wireless ne radi. Ne radi internet (wi-fi) a ne radi ni kontroler (radi ali samo kada je zastekan u USB)

Da li je moguce da sam ja nesto zafrkuno kod slaganja ili je u necem drugom problem? 

Hvala ;)

Sooner or later, though, you always have to wake up.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zuja kaže...

Pozdrav.

Jucer sam pomocu tutoritala na youtubeu rastavio PS3 60gb Fat verziju da je pocistim od prasine.

Nakon sastavljanja natrag wireless ne radi. Ne radi internet (wi-fi) a ne radi ni kontroler (radi ali samo kada je zastekan u USB)

Da li je moguce da sam ja nesto zafrkuno kod slaganja ili je u necem drugom problem? 

Hvala ;)

je, moguče je.

pogotovo ako nisi nikad radio ništa slično.

16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

imam jedno pitanje:

ps3 mi je sa tv-om (philips 40pfl6605h) povezan HDMI kabelom i sve mi se prikazuje savršeno osim dvije igre Uncharred Amog Thives Demo (kad L3 pomaknem gore dole neka mi se crta pojavi preko ekrana ili kao neki val) a GTA 4 mi nije baš neki smooth motion npr šteka kad vozim auto. Možda je do postavki? što mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mesomeone kaže...

imam jedno pitanje:

ps3 mi je sa tv-om (philips 40pfl6605h) povezan HDMI kabelom i sve mi se prikazuje savršeno osim dvije igre Uncharred Amog Thives Demo (kad L3 pomaknem gore dole neka mi se crta pojavi preko ekrana ili kao neki val) a GTA 4 mi nije baš neki smooth motion npr šteka kad vozim auto. Možda je do postavki? što mislite?

Nije do postavki nego je do igri.

Updateaj ih obje.

Na Unchartedu je možda greška, a GTA 4 ti je možda izgreban.

15 godina
neaktivan
nailer kaže...
Zuja kaže...

Pozdrav.

Hvala ;)

je, moguče je.

pogotovo ako nisi nikad radio ništa slično.

Pod time da nisam radio, naravno da jesam. Pa ps3 je isti ko i racunalo, a racunalo mogu zatvorenih ociju :D

Nist, jos jednom sve rastavit i ponovno skupa..

Sooner or later, though, you always have to wake up.
15 godina
neaktivan
Zuja kaže...

Pozdrav.

Hvala ;)

Meni isto bilo jer nisam antenu od wifi-a spojio.

16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

jel ima neko PSN account koji mu netreba i ne koristi ga??

***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dooma kaže...

dat cu ti ja jedan samo nemogu sad tek sljedeci vikend ,ako ti do onda nitko neda racunaj na mene 
mislim da cu ti dat UK  

http://protocol4.animehr.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 20:30 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
neaktivan
dooma kaže...

Dodajte me na psn-u

nick: xTommyX_CRO

16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

samo me zanima jel neko napravio slucajno 2 acca prije ovog problema sto je dogodio sonyu, i da mu jedan ne treba

***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
...

nick: xTommyX_CRO

Imas ovdje temu.

PSN ID.

Cypher: Ignorance is bliss.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice