PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.351.200
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
15 godina
neaktivan
RE: PS3 - Pitanja i odgovori
PS3 160 GB + GT5 u algoritma 2900 kn!

Jel to dobro?
15 godina
neaktivan

pa nije lose.... ako te nezanima gt5 recimo imas mislim u sophos lab, sa nekom drugom igrom za 2600, ako se nevaram ......

17 godina
neaktivan

@Z_interactive

pa po meni ...isplatljivo ti može biti jedino ako si lud za navedenom igrom,jer je ta cjena vecinski zbog igre.Ja sam u ono vrijeme kad je Killzone2 bio hit dobio njega i konzolu od 250gb za istu cijenu.Nije da ce te pokrasti,ali za svaki slucaj , pronjuskaj jos malo.

15 godina
neaktivan
made kaže...

evo posto mi je krepo ps3 a popravak kosta nesto manje od novog odlucil sam uzet novi u ronisu pa me zanima dal se isplati uzet FAT 80gb

uzmi fat 80gb ja ga imam 2godine i nikakvih briga osim jednom kad se ugasio sam od sebe(zapravo sam ja povukao kabel od napajanja slucajno pa nisam znao sta je srce mi stalo da na kraju vidim da sve ima struju a ps3 nema i ukopcam kabel i gledam jel sve radi kako treba i onda izljev radosti)

mislio sam da je ylod ali hvala bogu da sam se prevario{#}

malada
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Evo uzivajte custom firmewire je vani mozete ga instlirati na bilo koju verziju cak i 3.55(i btw netrebate dongle za to instlirati instlira se ko offical update)

http://www.ps3hax.net/2011/01/kakaroto-first-ps3-custom-firmware-released/#axzz1A9gemMIG

Znača ja sad imam 3.55 i mogu ti instalirat?

14 godina
AFK kaže...
R4zOR229 kaže...

Evo uzivajte custom firmewire je vani mozete ga instlirati na bilo koju verziju cak i 3.55(i btw netrebate dongle za to instlirati instlira se ko offical update)

http://www.ps3hax.net/2011/01/kakaroto-first-ps3-custom-firmware-released/#axzz1A9gemMIG

da mozes instalirati ali jos nisu omogucili igranje backup igrica.strpi se jos malo

15 godina
neaktivan
herc1988 kaže...
AFK kaže...
R4zOR229 kaže...

da mozes instalirati ali jos nisu omogucili igranje backup igrica.strpi se jos malo

Instalirao sam sad trebam čekat backup manager za 3.55 .

17 godina

Jel ti preskocio ono di su napisali da ne podrzavaju piratstvo tako da i ako dode singed backup manager neces moci al najverovatnije ce doci drugaciji CFW koji ce to podrzavat samo mi je zao vidjet da vas 90% tu zanima samo piratstvo...

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Jel ti preskocio ono di su napisali da ne podrzavaju piratstvo tako da i ako dode singed backup manager neces moci al najverovatnije ce doci drugaciji CFW koji ce to podrzavat samo mi je zao vidjet da vas 90% tu zanima samo piratstvo...

kad bi izašao pošten media player i odrška za ps2 igre na svim tipovima ps3-a, ozbiljno bi razmislio o CFW.

I mene isto, moroni -.-

Ne shvaćaju potncijal ovog,yebale ih igre kao da su skupe.

(ako imaš 2-3k kuna kako bi kupio ps3 nemožeš mi reči da nemaš 100-200 kn kako bi si kupio igru (kada naručuješ -.-))

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina
neaktivan
nailer kaže...
R4zOR229 kaže...

kad bi izašao pošten media player i odrška za ps2 igre na svim tipovima ps3-a, ozbiljno bi razmislio o CFW.

I mene isto, moroni -.-

(ako imaš 2-3k kuna kako bi kupio ps3 nemožeš mi reči da nemaš 100-200 kn kako bi si kupio igru (kada naručuješ -.-))

Ja imam orginal igre za MP ali bi neke igra samo SP i zato piratstvo.

17 godina
neaktivan
AFK kaže...
nailer kaže...
R4zOR229 kaže...

I mene isto, moroni -.-

Ja imam orginal igre za MP ali bi neke igra samo SP i zato piratstvo.

i ja kad bi imao ferrari nebi išao dalje od Italije pa ga opet neću ukrast -.-

EDIT: To je tako jadan argument, svaki moron zna da nemoš uopće pristupiti na psn ako imaš jailbreakanu konzolu -.-

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 19:33 (nailer).
17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Ja ni ne mislim nikakve USB stickove i modirane FWe stavljat. Svaku igru koju ću imati i koju imam za PS3 bit će i jest original. Jednostavno, kad nešto platiš, to više i cijeniš.. Ne znam koja vam je izlika "kad je igra samo SP onda skinem pirata", pa ako je PS3 ekskluziva, nije mi žao dat pare, Metal Gear Solid 4, Gran Turismo 5 ili God Of War 3 bi i dvaput kupio.

Hvala bogu pa su gameri inače pošteni ljudi pa se mijenjamo za naslove, čisto da ne igraš jednu te istu igru.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Najjača izjava ikad: Jebasu123: ˝omg ak one nisu darkerice ja sam tramvaj....``
15 godina
neaktivan

Istina, potpisujem.... A i ako imas jednu igru koja je samo MP, kad ju prođeš, možes se s nekime zamjeniti za drugu igru i tako.... Puno više ljudi mijenjaju igre koje im ne trebaju, nego što ih prodaju....

17 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Istina, potpisujem.... A i ako imas jednu igru koja je samo MP, kad ju prođeš, možes se s nekime zamjeniti za drugu igru i tako.... Puno više ljudi mijenjaju igre koje im ne trebaju, nego što ih prodaju....

Ne bi vjerovao, ali mijenjao sam se za Gran Turismo 5 Prologue(kog sam prešao 300 puta) za novi Assasins Creed 2. Evo sad sam već pri kraju sa achievementsima.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Najjača izjava ikad: Jebasu123: ˝omg ak one nisu darkerice ja sam tramvaj....``
17 godina

http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/rebug-3-41e-beta-v1-0-1-ps3-retail-to-debug-custom-firmware/

Jos jedan CFW i kolko vidim na ovom se moze iskljuciti HDCP sto mene ko osobu koja nema tv s HDCP-om jako veseli al nemislim jos isprobavat ako tko proba neka javi kak je proslo

tu mozete skinut

http://rebug.me/

But I'm not a slave to a God / That doesn't exist / And I'm not a slave to a world / That doesn't give a shit /
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 13:33 (R4zOR229).
16 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...

http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/rebug-3-41e-beta-v1-0-1-ps3-retail-to-debug-custom-firmware/

Jos jedan CFW i kolko vidim na ovom se moze iskljuciti HDCP sto mene ko osobu koja nema tv s HDCP-om jako veseli al nemislim jos isprobavat ako tko proba neka javi kak je proslo

sto je HDCP?

CyberPunk http://myanimelist.net/animelist/FranzBonaparta
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
R4zOR229 kaže...

sto je HDCP?

Nekakva zaštita ako se dobro sjećam, koja sprječava reprodukciju HCDP sadržaja na non-HDCP monitorima.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
15 godina
Z_interactive kaže...
PS3 160 GB + GT5 u algoritma 2900 kn!

Jel to dobro?

Ako odes u Italiju,do Gamestop.it oni daju puno jeftinije od nas.Mozes dobit za 270EUR novi PS3 sa nekom igrom,a ako vratis PS2 mozes ga dobit za oko 220EUR.

ASUS Gt220 512mb DDR3---225kn PRODAJEM
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 13:15 (ivanoile).
17 godina

Evo instaliram kroz nekih sat i pol pa javim dojmove(Rebug CFW)

EDIT:izgleda da ipak jos necu vidim da ljudi nemogu instlirati stane im ne nekih 22% instalacija treba cekat da ovaj to fixa(neki su uspjeli pa mi se neda zahebavat jel cu ak neuspijem morat formtirat hard na pcu i izgubit sve saveove :S)

But I'm not a slave to a God / That doesn't exist / And I'm not a slave to a world / That doesn't give a shit /
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 14:14 (R4zOR229).
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ako imam CFW 3.55 mogu li downgrade-at na 3.41?

0 0 hvala 0
17 godina

Koji to CFW ims?ako je onaj karatov mislim da ne.

15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Koji to CFW ims?ako je onaj karatov mislim da ne.

Da taj, šteta valjda če se moći u budučnosti.

17 godina

Evo instliro sam novi CFW sve radi :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 18:52 (R4zOR229).
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Evo instliro sam novi CFW sve radi :D

i sta sis njim dobio

malada
17 godina

Odredene debug opcije i jos par stvarcica

15 godina
neaktivan

koliko sam skužio netreba ti jailbrake da bi igrao igre dali to stvarno funkcioniše?

15 godina
krema kaže...

koliko sam skužio netreba ti jailbrake da bi igrao igre dali to stvarno funkcioniše?

Upravo tako mozes staviti modificirani firmware i ps3 ga primi zato sto misli da je sony potpisao! jos nije pusteno u javnost sve...

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina

opet ste malo krivo informirani...na modificiranom firmewieru se se mogu pokretati samo singed homebrew aplikacije a to nijedna do sada nije al bi od sada trebale biti...inace ljudi koje rade CFW su zakljucali odredene stvari bas zbog piratstva...sad dali ce to tako ostati il ne

15 godina
R4zOR229 kaže...

opet ste malo krivo informirani...na modificiranom firmewieru se se mogu pokretati samo singed homebrew aplikacije a to nijedna do sada nije al bi od sada trebale biti...inace ljudi koje rade CFW su zakljucali odredene stvari bas zbog piratstva...sad dali ce to tako ostati il ne

znam da su zakljucali ali pitanje dana je kad ce se odkljucat koliko ja znam...

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina

Zbog cega?Oni sigurno nece jedino ako ce jos neko radit svoj CFW ne podrzavaju svi piratstvo a pogotove ne najbolji...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice