PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.346.139
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
16 godina
neaktivan
RE: PS3 - Pitanja i odgovori
@Toni93
11.42 x 2.56 x 11.42 in.
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Vanjske dimenzije: cca. 290 × 65 × 290 mm (širina × visina × duljina)

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Dobar dan ljudi, imam nekoliko pitanja.

1. Gdje je najpovoljnije kupiti ps3 40 gb i dali se on brzo kvari? (i naravno kolika mu je cijena sada za praznike)

2. Da li je teško jailbrake-at konzolu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dali je moguce DOWNGRADEati sa3.50 na 3.41 sa ovom stikom????

http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/ps-jailbreak-2-ps3-oglas-2011549

15 godina

Moze tako pise na njihovim stranicama!

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Zna neko kako da skinem preko kompa demo za ps3 i stavim na stik pa pokrenem na ps3?

Nemam jailbreake i imam 3.50 fw bez da ga update-am.

0 0 hvala 0
17 godina

kolko znam ako nemas jaibrekan nikako jel nemoze instlirati pkg filove

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
14 godina
neaktivan

Sa kojim Firmware dolaze ps3 konzole od    80gb

i

120 slim

160 slim

250 slim

Ako se to moze nekako saznati, jer glupo mi je sad kupovati novu ps3 konzolu sa 3.42 ili 3.55 pa da se nemogu jailbrekati ili downgedati....

Molio bi vas ako mi mozete pomoci ili ako netko zna gdje bi to mogao pronaci..

Hvala

15 godina

3.42 i 3.50 mozes spustiti! mislim da jos niti jedan nema 3.55 i ako cak ima bit ce nesto i za 3.55 da se spusti!

Edit: trazi u trgovini da hoces isprobat prije kupovine da vidis dali radi i pogledas koji firmware ima onda!

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 16:24 (CroVandal).
14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

3.42 i 3.50 mozes spustiti! mislim da jos niti jedan nema 3.55 i ako cak ima bit ce nesto i za 3.55 da se spusti!

Edit: trazi u trgovini da hoces isprobat prije kupovine da vidis dali radi i pogledas koji firmware ima onda!

Neznam bas dali ce mi dati da isprobam u trgovini....

Koji je bolje po vama uzeti ps3  80gb, 120gb, 120gb slim, 160gb ili 250slim za jailbreak i opcenito o kvaliteti........???

HVALA

15 godina

PS3 80 gb najbolji fat! 120,250gb prvi slim nerazlikuju se od drugog samo po velicini harda znaci zadnji je 160,320,

meni je slim najbolji samo moras iskopcat kabal pa iskopcat prlikom jailbraka svaki put dok na fatu imas prekidac ili kupis nesto ovako za slim!

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.48786

Edit: pa trebali bi ti dati ja kad sam kupovao TV sam trazio da vidim jel radi zato sto nezivim u zg. pa da nemoram ici 2 puta a gledao sam koji je panel na samsungu :-)

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 16:41 (CroVandal).
16 godina
protjeran
CroVandal kaže...

PS3 80 gb najbolji fat! 120,250gb prvi slim nerazlikuju se od drugog samo po velicini harda znaci zadnji je 160,320,

meni je slim najbolji samo moras iskopcat kabal pa iskopcat prlikom jailbraka svaki put dok na fatu imas prekidac ili kupis nesto ovako za slim!

Edit: pa trebali bi ti dati ja kad sam kupovao TV sam trazio da vidim jel radi zato sto nezivim u zg. pa da nemoram ici 2 puta a gledao sam koji je panel na samsungu :-)

nisu svi slim isti 

onaj najstariji ima 60nm gpu dok ovi novi sa vecim hard diskovima imaju 40nm gpu

znaci jos manje trose i manje se griju i tisi su (ne znaci da se primjeti jako)

See You Space Cowboy
15 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
CroVandal kaže...

nisu svi slim isti 

onaj najstariji ima 60nm gpu dok ovi novi sa vecim hard diskovima imaju 40nm gpu

znaci jos manje trose i manje se griju i tisi su (ne znaci da se primjeti jako)

Ok my bad! glavno da je slim puno bolja kupnja sto se tice dugotrajnosti...

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ok, znaci slim, to je rijseno ...

E sad mene zanima koju cu ja verziju firmware  jer 3.42 i 3.55 se nedaju downgredati koliko sam skuzio a 3.55 je jako nov tako da mozda tu verziju ne dobijem...

A u slucaju da dobijem 3.42 verziju dali se ona da uplodati na 3.50 i onda downgredati na 3.41 jer se 3.50 da downgredati...????

0 0 hvala 0
15 godina

da stavis na recimo obican stick 3.50 i ps3 prepozna i stavis taj i onda mozes downgrade na 3.41! ps je bitno da je firmware veci od postojeceg i onda ce stavit normalno ako stavis manje nece! osim naravno preko downgrade stika...

14 godina
neaktivan

Odlicno....HVALA PUNO CroVandal i svima ostalima!!!!

15 godina
eliozadar kaže...

Odlicno....HVALA PUNO CroVandal i svima ostalima!!!!

sad redom stisci dolje tipku hvala svima {#}

16 godina
neaktivan
@morski vuk !
Evo kada već nije nitko , ja ću ti odgovoriti na tražena pitanja.
Najpovoljnije konzole u hrvata možeš pronaći u najpoznatijim trgovačkim centrima i u odijelima tehnike.U dućanima poput HG-spota, Technomaxa,Algoritma i tako dalje.Nisam siguran da li još možeš pronaći verziju od 40 gb,ali znam da moj prijatelj jest istu uzeo nedavno.Najpovoljnije je teško reći.U doba recesije se gleda najjeftinije i najpovoljnije.Najbolje bi ti bilo da ukoliko živiš u nekom većem gradu da sam pronjuškaš navedene dućane i centre te jednostavno odrediš što ti se čini najisplatjivije i najpogodnije u ovom trenutku.
2.oko jailbreakanja konzole više kad nabaviš istu :) Ništa komplicirano, uglavnom.
16 godina
neaktivan

evo posto sam ponosan vlasnik ps3 konzole i nakon 3 dana gledanja kabla od interneta i same plejke oslucio sam se da cu po prvi put u zivotu bit skroz legalan i iskoristit sve konzoline mogucnosti,internet,online igranje jel na kompu imam sve vrste igara skinutih dvaput zaigranih po par sati,od same muke neznam kaj bi prvo poceo igrat i nakraju nis neigram,sad imam 2 igrice i par demoa i stvarno uzivam u psu hehehehe

15 godina
neaktivan
Moze preporuka neke igre da je skinem s psn-a i da je free.
17 godina
protjeran
AFK kaže...

Kolko sam ja gledao, nemas free igre, samo demo igre.

Jel zna neko, hoce li bit neki popusti na igre na PSN-u kao sto su sad na Steam-u?

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 10:39 (MorciTheCroat).
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

jeli psn ps-ova verzija steama(ne shvacajte doslovno)

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
malada kaže...

jeli psn ps-ova verzija steama(ne shvacajte doslovno)

PSN je skraćena oznaka za Playstation Network preko kojega besplatno igraš multiplayer igre,a Playstation Store je otprilike nešto slično steamu,s tim da na steamu imaš puno više onih velikih,pravih igara,tipa Cod i slično(postoji COD1 i na ps storeu),dok se na PSN Store-u uglavnom nalaze manje,skoro pa bi rekao casual igre.Ima i velikih naslova,ali zasad jako malo,ali ono što je super je da ima puno ps1 igara koje možeš ponovno kupiti ali po zbilja odličnim cijenama,od 30-70-tak kuna,ovisi o naslovu,poput Crash Bandicoota,prvog Metal Geara,prvog Tomb Raidera itd. i puno odličnih PSN ekskluziva poput Flowera,Flow-a i slično.

Takođe na PSN Store-u imaš puno dodatnog sadržaja poput tema,wallpapera,psn avatara,videa i demoa.

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 13:40 (AjgorR).
16 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
AFK kaže...

Kolko sam ja gledao, nemas free igre, samo demo igre.

Jel zna neko, hoce li bit neki popusti na igre na PSN-u kao sto su sad na Steam-u?

Pa na Store-u skoro svaki tjedan imaš nešto što je na sniženju kroz cijelu godinu,sumnjam da će biti tako velikih sniženja,isplati se razmisliti i o kupnji Playstation Plusa pa se onda kroz godinu nakupi puna "besplatnih" stvari i igara.

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
17 godina
neaktivan
AFK kaže...

U Playstation Home-u imaš jako puno besplatnih igara.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
16 godina
neaktivan

ima netko da mi pomogne znaci kupio ps napravio acount(e sad koji je? jel mi automatski napravi hrvatski il engleski)sve mi funkcionira jedino kad ocu uc na ps home kaze

_The content cannot be accessed on your account

15 godina

napravi acc sa USA i moci ces!

16 godina
neaktivan

a jel znas koji ja sad imam account?u ps storu su mi cjene na hrvatskom,znaci da je nas?jel mogu imat 2 accounta?

15 godina

Mozes moj frend ima tako!Bar se prije moglo!

17 godina
neaktivan
danexxx kaže...

a jel znas koji ja sad imam account?u ps storu su mi cjene na hrvatskom,znaci da je nas?jel mogu imat 2 accounta?

ako su cjene u kunama onda je hrvatski.

Možeš ih imati milijon,

ja imam: USA, UK, ITA, HR, HK (hong kong), JAP i to je možda to.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice