PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.350.539
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
17 godina
neaktivan
RE: PS3 - Pitanja i odgovori
@malada

pure football je katastrofa,isto kao i fifa street , obje igre su veliki promašaji, i jako su nerealne.Moj savjet ti je svakako da to ne igraš,osim ako voliš živjeti u mašti,ili jednostavno ako ti se igre sviđaju,ali po meni je to bacanje novca.POZZ
15 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...
@malada

pure football je katastrofa,isto kao i fifa street , obje igre su veliki promašaji, i jako su nerealne.Moj savjet ti je svakako da to ne igraš,osim ako voliš živjeti u mašti,ili jednostavno ako ti se igre sviđaju,ali po meni je to bacanje novca.POZZ

a gle ja ti u nogometu najvise volim trikove a pure football i fifa street su bas to jednostavno mi se igre sviđaju

malada
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
To sam i rekao, nekom se nešto sviđa , a nešto ne, ja sam samo općenito prokomentirao igre.Pogledaj gameplay na youtube-u pa sam odluči, po meni nema tu neke velike filozofije,obje su promašaji.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...
To sam i rekao, nekom se nešto sviđa , a nešto ne, ja sam samo općenito prokomentirao igre.Pogledaj gameplay na youtube-u pa sam odluči, po meni nema tu neke velike filozofije,obje su promašaji.

vidio sam ali ja valim taj nacin igre(mozda zato jer je igra namjenjena nama mlađima(balavurdiji)a ne vama ozbiljnijima)

a znas mozda gdje je najjeftinije kupiti?

malada
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Evo mene opet s jednim pitanjcem!!

Gledao sam po ducanima i po oglasnima i ljudi kod nas jednostavno pretjeruju u cijeni!!

Konzola 320gb s Buzzom dojde koji 3000 kn, pa mi se vise isplati kupit ju u austriji jel frend uskoro ide tam!!

Sad me zanima kak je to s jezikom na konzoli,tj hoce li mi izbornici bit na švapskom ili je moguce birati jezik OS pri update ili u samom izborniku??

Fala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
veki666 kaže...

Evo mene opet s jednim pitanjcem!!

Gledao sam po ducanima i po oglasnima i ljudi kod nas jednostavno pretjeruju u cijeni!!

Konzola 320gb s Buzzom dojde koji 3000 kn, pa mi se vise isplati kupit ju u austriji jel frend uskoro ide tam!!

Sad me zanima kak je to s jezikom na konzoli,tj hoce li mi izbornici bit na švapskom ili je moguce birati jezik OS pri update ili u samom izborniku??

Fala

Pa koliko ja znam konzole kod nas imaju 15 tak jezika koji se mogu odabrati tako da mislim da ti to neće biti problem,jedino će vjerojatno defaultni jezik biti njemački ali to lako promjeniš.

I da,slazem se da su kod nas sulude cijene konzola,otprilike 50 posto skuplje nego vani,super biznis Sony

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
17 godina
neaktivan
Ma nije pretjerano.Hardverski ps3 vrijedi više puno nego za koju cijenu ga i u hrvatskoj dobiješ kod nas.Ne znam da li ćeš imati problema pri prelasku granice s time, nisam upućen,ali novac nece biti bacen ako ga i kod nas kupis, mnogo je kompliciranije to iz austrije sada transportirati.
15 godina
neaktivan

To ne radi na 3.50 FW. Ima mogucnost downgradea i to ima vecina jailbreakova sada :)

AMD PII 945 3.0 GHz | Gigabyte MA790X UD3P | 2x2 GB Kingmax 1066MHz | Sapphire 4870 1GB | 640 GB HDD | Samsung Burner | Corsair TX650 | CM 334 Elite |
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav i pitanje:

Imam PS3 250GB Slim kupljen u Njemačkoj. Ako kupim BluRay film u Norveškoj hoću li moći gledati, jer sam negdje čitao sa su Region locked?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...
Ma nije pretjerano.Hardverski ps3 vrijedi više puno nego za koju cijenu ga i u hrvatskoj dobiješ kod nas.Ne znam da li ćeš imati problema pri prelasku granice s time, nisam upućen,ali novac nece biti bacen ako ga i kod nas kupis, mnogo je kompliciranije to iz austrije sada transportirati.

Neće imati problema pri prelasku granice. Može se prenijeti 1000 kuna po osobi preko granice, znači neka mu taj frend ide sa još dvije opsobe i to je to. Plus, još će dobiti povrat poreza oko 20 %

PLASMAorLCD kaže...

Pozdrav i pitanje:

Imam PS3 250GB Slim kupljen u Njemačkoj. Ako kupim BluRay film u Norveškoj hoću li moći gledati, jer sam negdje čitao sa su Region locked?

Norveška je ista regija ko i Njemačka (Europa/PAL)

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina
neaktivan
nailer kaže...
Neće imati problema pri prelasku granice. Može se prenijeti 1000 kuna po osobi preko granice, znači neka mu taj frend ide sa još dvije opsobe i to je to. Plus, još će dobiti povrat poreza oko 20 %

E a jesi ziher da to nije 1000 kuna po osobi znaci po 1 racunu?? Ovaj bi bio malo vise?Meni je frend nes objasnjaval kao da do 1000 za to kaj osoba uvozi...da nebi treba PS3 na trecine podjelit...jednom konzola,jednom hard ,jednom Dualshock {#}

17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
vidim da je kolega postavo link od tog jailbreaka pa sad ja imam pitanje.Moze li mi netko objasniti o svem tome pomalo iz svakog elementa.Vjerovati ovome? Mogu li u bilo kojem trenutku ukloniti taj chip i da mi konzola izgleda kao da nikad chip nije krocio u nju? Da li je moguce odabrati na koju cu verziju napraviti update ako sam sada npr. na 3.41 , mogu li podesiti da napravi update na 3.50 , a ne na 3.55? Eto opcenito o tome i , zanima me kupovina preko njuskala,i da li je komplicirana instalacija,imate li iskustva s time , koja je verzija chipa najbolja ?

1 0 hvala 0
15 godina

Najbolji je original jailbrake bar tako ja mislim! da mozes ukloniti stick! instalacija je plug n play skoro! stavis 3.50 na obican usb stick i tako dignes na 3.50

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina

nije njabolji orginal nego je najbolje uzet nekakav dev board i sam isprogramirati jel si za to siguran da ce scena uvijek izbaciti novi hex jedina prednost ovih glupost sta vi gledate na njuskalu je cijena

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Kako da spojim ps3 na pc monitor ako mi monitor ima samo vga utor?

Po mogučnosti da ima u hrv kupiti jer mi treba hitnoi da nije skuplje od 200kn.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AFK kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/tutorial-spajanje-ps3-monitor/52861.aspx

Nije bezveze tema napravljena.

Samo što će tebi umjesto hdmi to dvi trebati hdmi to vga konverter.

15 godina
neaktivan
nailer kaže...
AFK kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/tutorial-spajanje-ps3-monitor/52861.aspx

Znam ali di ga ima u hrv kupiti?

17 godina
neaktivan
AFK kaže...
nailer kaže...
AFK kaže...

Znam ali di ga ima u hrv kupiti?

bu, pitaj u onoj temi.

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Vidim da ste se dotakli teme Jailbreaka pa cu i ja pitat nesto,mislim da je i kolega gore par postova isto pitao!!

Recimo imam orginal PES2011,igram ga redovito online jedno mjesec dana i updateam firmwere~~~dosadi mi igra i odlucim se downgrade firmware da mogu igrat s jailbreakom i odigram sve kaj me zanima offline~~to mi dosadi zazelim se opet PES online,uklonim jailbrake updejtam firmware na najnoviji i igram kao da nista nije bilo??

Molim informaciju da li tko zna je li to moguće??

Hvala

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
veki666 kaže...

Vidim da ste se dotakli teme Jailbreaka pa cu i ja pitat nesto,mislim da je i kolega gore par postova isto pitao!!

Recimo imam orginal PES2011,igram ga redovito online jedno mjesec dana i updateam firmwere~~~dosadi mi igra i odlucim se downgrade firmware da mogu igrat s jailbreakom i odigram sve kaj me zanima offline~~to mi dosadi zazelim se opet PES online,uklonim jailbrake updejtam firmware na najnoviji i igram kao da nista nije bilo??

Hvala

To je moguće.

15 godina
neaktivan
nailer kaže...
veki666 kaže...

Hvala

To je moguće.

Jesi 100% siguran jel ta bi mi kombinacija odlicno odgovarala~~mogao bih odigrati sve kaj mi sve svidi pa ako zelim onda online sam update firmware i kupim si orginal {#}

Zanima me da li tko to radi? I da li bi to mozda stetilo ps3?

17 godina
neaktivan
veki666 kaže...

Jesi 100% siguran jel ta bi mi kombinacija odlicno odgovarala~~mogao bih odigrati sve kaj mi sve svidi pa ako zelim onda online sam update firmware i kupim si orginal {#}

Zanima me da li tko to radi? I da li bi to mozda stetilo ps3?

100% bi to moglo raditi ako bude i dalje dolazio downgrade za nove verzije firmwarea

Zasad nevjerujem da radi itko jer je to relativno novo.

Nevjerujem da bi štetilo.

15 godina

radi provjereno kod frenda na fat-u 60gb sa original jailbrakom na koji je stavljen downgrade stavili na 3.50 igrali GT5 vratili nazad na 3.41 i jailbrake je radio normalno!

17 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

radi provjereno kod frenda na fat-u 60gb sa original jailbrakom na koji je stavljen downgrade stavili na 3.50 igrali GT5 vratili nazad na 3.41 i jailbrake je radio normalno!

Ma da, ali sa 3.50 se nemože igrati online i nemože se updateati igru. (Kod GT5 je to jako bitno)

15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Znaci igrali ste s jailbrakom i poslje ste mogli ici online igrati bez posljedica??

Znam da ce bit stalno upgrade/downgrade kada pozelim igrati online odnosno nesto s jailbrakom al ako funkcionira PS3 se moze konacno igrat!!

15 godina

A jel se moze 3.55 downgradat onda! ako moze i dalje nema problema

17 godina
veki666 kaže...

Hvala

to vise nije moguce jel zadnji firmwire nije 3.50 nego 3.55 koji se neda downgradad a kolko ja znam moras imat zadnji firmwire da ides online

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

to i mene zanima

1.)jel kolko sam shvatio ako zelim ista igrati onlie treba orginal igra+najnoviji firmware

2.)e sad ako zelim nesto s jailbrekom trrba downgrade verziju---da li je moguce

3.)opet ako zelim nesto online da li mogu update firmware i otic igrati bez ikakvih posljedica

da li je moguce te korake ponavljati koliko puta zelim bez ikakvih posljedica??

ak je sutra idem kupit PS3 {#}

17 godina
neaktivan
veki666 kaže...
CroVandal kaže...

to i mene zanima

1.)jel kolko sam shvatio ako zelim ista igrati onlie treba orginal igra+najnoviji firmware

3.)opet ako zelim nesto online da li mogu update firmware i otic igrati bez ikakvih posljedica

1)Da

2)Da

3)Da

Ali nemože se još uvjek sa najnovijeg firmwarea downgradeati tako da ti sve to pada u vodu.

15 godina
neaktivan
nailer kaže...

to i mene zanima

1)Da

2)Da

3)Da

Ali nemože se još uvjek sa najnovijeg firmwarea downgradeati tako da ti sve to pada u vodu.

Hehehe svatko malo mi netko kaze drukcije{#}

Ima tko a da je ovo provjerio s recimo slim 160gb ili 320gb i da sigurno radi?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice