Soad , jesi ti tako radio iso i pokretao ga na PS3.
Mislio sam da se to mora radit sa alatom od ODE, neznam..
Nisam, jer ja ni nemam ODE ja imam modificiranu konzolu putem CFW-a, ali ja sam samo napisao tutorial kako dobiti .iso file preko nere, nevidim razlog zasto nebi radilo ako je sve u redu s ODE uređajem...
Nema ti to veze u 99% slucajeva ljudi oznace igru sa BLUS, kod tebe je znaci Sly Cooper mapa i ak su unutra PS3_GAME,PS3_DISC.SFB i PS3_UPDATE onda je sve ok....Otvoris neru, make data disc, stavis Sly Cooper mapu unutra, odes NEXT i pod strelicom "Current recorder:" odaberes "Image Recorder", pod drugom strelicom "Disc name" stavis ime koje oces u tvom slucaju stavis Sly Cooper i kliknes BURN i cekas da postupak zavrsi, nakon postupka imas Sly Cooper.iso datoteku koju onda stavis na HDD ili USB i usteks u konzolu i to je to
Dakle, u nero burning rom sam ubacio XCUS00002-[Sly Cooper Thieves in Time] i napravio kako si napisao. Dobiveni fajl sam s kompa prebacio na eksterni hard disk, i ukljucio ga u PS3.
PS3 sam prebacio u E3 ODE mood kako kazu uputstva, usao u photo/USB device/Display all/odabrao ikonu prebačenog ISO fajla, i pojavi se natpis: wait to play game automatically, i na tome ostane -.-
Dakle, ne dogodi se ništa...
Isto sam napravio s Beyond two souls. Folder ima u sebi fileove PS3_GAME, PS3_DISC.SFB i PS3_UPDATE, isto sam ga pretvorio u image ISO putem nere, i Sony ga ne pokreće.
Gdje griješim?
Neznam po meni to bi trebalo raditi, mora da je neki problem s samim ODE uređajem, provjeri dali su svi spojevi dobri...