PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

poruka: 1.997
|
čitano: 744.213
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati
Wontay kaže...

Soad , jesi ti tako radio iso i pokretao ga na PS3.

Mislio sam da se to mora radit sa alatom od ODE, neznam..

Nisam, jer ja ni nemam ODE ja imam modificiranu konzolu putem CFW-a, ali ja sam samo napisao tutorial kako dobiti .iso file preko nere, nevidim razlog zasto nebi radilo ako je sve u redu s ODE uređajem...

MarkoDj kaže...
SoaD123 kaže...

Nema ti to veze u 99% slucajeva ljudi oznace igru sa BLUS, kod tebe je znaci Sly Cooper mapa i ak su unutra PS3_GAME,PS3_DISC.SFB i PS3_UPDATE onda je sve ok....Otvoris neru, make data disc, stavis Sly Cooper mapu unutra, odes NEXT i pod strelicom "Current recorder:" odaberes "Image Recorder", pod drugom strelicom "Disc name" stavis ime koje oces u tvom slucaju stavis Sly Cooper i kliknes BURN i cekas da postupak zavrsi, nakon postupka imas Sly Cooper.iso datoteku koju onda stavis na HDD ili USB i usteks u konzolu i to je to

Dakle, u nero burning rom sam ubacio XCUS00002-[Sly Cooper Thieves in Time] i napravio kako si napisao. Dobiveni fajl sam s kompa prebacio na eksterni hard disk, i ukljucio ga u PS3.

PS3 sam prebacio u E3 ODE mood kako kazu uputstva, usao u photo/USB device/Display all/odabrao ikonu prebačenog ISO fajla, i pojavi se natpis: wait to play game automatically, i na tome ostane -.-

Dakle, ne dogodi se ništa...

{#}

Isto sam napravio s Beyond two souls. Folder ima u sebi fileove PS3_GAME, PS3_DISC.SFB i PS3_UPDATE, isto sam ga pretvorio u image ISO putem nere, i Sony ga ne pokreće.

Gdje griješim?

{#}

Neznam po meni to bi trebalo raditi, mora da je neki problem s samim ODE uređajem, provjeri dali su svi spojevi dobri...

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 9:03 (SoaD123).
15 godina

Na ovom linku ima datoteka keys za skinuti , pitam se čemu služi jer nosi naziv keys,

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=hr&prev=/search%3Fq%3De3ode%2Biso%26biw%3D1429%26bih%3D749&rurl=translate.google.hr&sl=zh-CN&u=http://www.e3-tech.net/download.html&usg=ALkJrhhx8T2pBhP_Z8bikNXKVA3Fpd7Xiw

Iz nekog razloga mislim da je potrebno još nešto kod izrade iso, neki ključ ili nešto, zar nema nitko cobru ili k3ky da nam pojasni?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SoaD123 kaže...

Neznam po meni to bi trebalo raditi, mora da je neki problem s samim ODE uređajem, provjeri dali su svi spojevi dobri...

Evo proradilo!

Dakle, napravio sam ISO s Cobra ODE programom i tek onda je PS3 prepoznao i pokrenio igru. Ovo s nerom nije upalilo.

Sly Cooper radi, no pri pretrvaranju Beyonda u ISO s ovim programom, na 56% mi javlja error i prestaje s pretvaranjem.

Moje pitanje za sve ljude koji igraju igre s torrenta:

jeli uobičajeno da se skidaju gigabajti i gigabajti igara danima da na kraju 40% njih nebi valjalo iz ovog ili onog razloaga?

11 godina
neaktivan
MarkoDj kaže...
SoaD123 kaže...

Evo proradilo!

Dakle, napravio sam ISO s Cobra ODE programom i tek onda je PS3 prepoznao i pokrenio igru. Ovo s nerom nije upalilo.

Sly Cooper radi, no pri pretrvaranju Beyonda u ISO s ovim programom, na 56% mi javlja error i prestaje s pretvaranjem.

jeli uobičajeno da se skidaju gigabajti i gigabajti igara danima da na kraju 40% njih nebi valjalo iz ovog ili onog razloaga?

Odlicno bas mi je drago to cuti, kazem nemam ODE pa neznam sta sve dolazi s njime i kakve programe ima ali .iso je .iso velim jedino onda vjerojatno taj alat od ODE ima nesta sta jos stavi pokraj .iso filea da bi prepoznao igru...Sta se tice skidanja pa neznam, ja sam svasta skidao za PS3 i za druge konzole i PC i nikad bas i nisam imao nekih vecih problema, uvijek prvo pokraj igre koju mislim igrat pogledam komentare ak su komentari pozitivni igra mora raditi...

17 godina
neaktivan
MarkoDj kaže...
SoaD123 kaže...

Evo proradilo!

Od kud ti to skidaš da moraš skidat danima?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 15:18 (Igor).
11 godina
neaktivan
Igor kaže...

Od kud ti to skidaš da moraš skidat danima?

Pa s torrenta, stavis da se skida i skida se danima s obzirom na brzinu neta i veličinu fajlova (30+) gigabajta...

UPDATE: Dakle, za svu ekipu koja ima problema s konvertiranjem downloadanih igrica u ISO, koristite COBRA ODE tool ili E3 ODE tool! I jedan i drugi se mogu trazilicom pronaci besplatno na netu. Ako jedan kaze da ima gresku pri pretvaranju, onda drugi neće reć i sve ce napraviti kako treba. I da, kada vas pita zelite li dijeliti fajl na vise njih od 4GB, recite da nećete!

Ja sam tudum po pitanju ovih pikanterija i jailbrejkanja, tako da, drugi bi trebali sigurno moć, ako sam ja uspio :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 15:51 (MarkoDj).
15 godina

Potrebna je neka vrsta potpisa igre , ili ključa, svaki ISO fajl koj se otvori i onda opet pretvori u ISO nije identičan original,

zato sam pretpostavljao da je potrebno radit sa njihovim alatom, uostalom oduvijek su se igre koje su radile sa Cobra uređajima

trebale pretvarat sa njihovim programima.

Javi nam dojmove korištenja uređaja, pokretanje, online i slično..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Potrebna je neka vrsta potpisa igre , ili ključa, svaki ISO fajl koj se otvori i onda opet pretvori u ISO nije identičan original,

zato sam pretpostavljao da je potrebno radit sa njihovim alatom, uostalom oduvijek su se igre koje su radile sa Cobra uređajima

trebale pretvarat sa njihovim programima.

Javi nam dojmove korištenja uređaja, pokretanje, online i slično..

Evo primjerice, s torrenta sam skinio zadnji GTA koji je vec bio upakiran u ISO. Velik je isto oko 33GB znaci dan i pol čekanja i čekanja. Na kraju taj gotovi ISO PS ipak ne očitava. To ti je lutrija stari moj. Jedini zaheb su svi ti silni gigabajti skidanja koji često ispadnu uzaludni.

Glede komentara na torrent stranici glede tog GTA, svi su vezani za neke druge modifikacije, koje nisu poput moje, pa ni ne vrijede ista pravila. 

Online bi se trebalo moć igrat bez pol muke, kako je rečeno za E3 ODE, no jos nisam probao. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 21:08 (MarkoDj).
15 godina

A jesi raspakirao taj iso i spakirao ga sa Cobrinim alatom?

Nađi odjednom 5 linkova i stavi sve da skida , koji ti najbolje krene pusti ga a ostale na pauzu,za sluaj da prvi stane,

ako imaš 10Mbit/s bude za koji sat.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nabavio sam si PS3 jučer.Stavio sam gore cfw 4.50 i multiman.Igrice stavim na USB u mapu GAMES(nisu u iso.formatu),kopiram na hdd i ne želi ju očitati.Jel ima koja dobra duša da mi pokaže rješenje?

0 0 hvala 0
15 godina

Znači na PS3 imaš ovakvu situaciju hdd0/games/NAZIV IGRE /PS3_GAME i PS3_UPDATE ?

Provjeri u Multiman File Manageru, kad uđeš u Multiman idi u prvi stupac i tamo se nalazi file manager ili možeš prečicom - kada si u Multimanu stisni zajedno SELECT i START

U file manageru imaš cut, copy , paste pa češ lako riješiti problem ako je do ovoga

Često je slučaj da igra ostane u još jednom folderu npr. hdd0/games/NAZIV IGRE/BLESXXXXXX ili što god/PS3_GAME i PS3_UPDATE, ako je problem ovo samo prebaci sa Multiman File Managerom tamo gdje treba biti 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 11:50 (Wontay).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Oovako mi ide path:/dev_hdd0/GAMES/Metro Last Light[PS3-DUPLEX-NNM]

Kad pokušamo pokrenuti preko Multimana piše da nemože očitat preko internog HDDa,a kad pokušam otvoriti preko USBa,malo očitava i onda se vrati na početni screen.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 12:09 (Hobbss).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hobbss kaže...

Oovako mi ide path:/dev_hdd0/GAMES/Metro Last Light[PS3-DUPLEX-NNM]

Kad pokušamo pokrenuti preko Multimana piše da nemože očitat preko internog HDDa,a kad pokušam otvoriti preko USBa,malo očitava i onda se vrati na početni screen.

Poslo sam ti preko PM-a kako napraviti tj pokrenut igre u multimanu, a evo i za sve koji neznaju mozda im pomogne:

"Pozdrav, vidim da imas problema s pokretanjem igara putem multimana, stvar je slijedeca, znaci prebacis mapu igre na HDD ili USB koji je u FAT32 formatu, ako je NTFS nevalja moras preformatirat...Znaci skines npr PES 2104 igra je u formatu npr. kao kod mene Pro.Evolution.Soccer.2014.PS3-DUPLEX mapa i u toj mapi je BLUS31322-[Pro Evolution Soccer 2014] znaci prebacis samo otu mapu "BLUS31322-[Pro Evolution Soccer 2014]" na tvoj USB ili HDD, ustekas u plejku, odes u multiman, odes pod Games i moralo bi ti prikazat sliku od igre koju si ubacio na USB/HDD odes s trokutom ili kockom neznam koje je tocno na tu igru i negdje moras imat opciju kopiraj i ono ce ti automatski ponudit da kopiras kao s USB-a/HDD-a na unutarnji HDD od playstationa i ti kliknes s X kao "potvrdjujes" i kad se igra prebaci istekas USB/HDD i u meniu Games odes pod osvijezi i moro bi ponovo moc vidjet igru koju si prebacio, zatim na nju kliknes X i onda te playstation izbaci u glavni XMB menu u kojem na meniu Games imas PlayStation® 3 kliknes na to i igrica ce se pokrenuti, ako se slucajno ne pokrene nakon nekih 20 sekundi maximalno ak je crn ekran klikni na joysticku Playstation gumb i odi na quit game te onda ponovo u XMB menu Games odes pod PlayStation® 3 i iz drugog pokusaja ce milijun posto upaliti igru..."

15 godina

PRIJENOS IGRI SA PC-a NA PS3

1. Skinitete program WinSCP i instalirajte ga na PC  -  

http://garr.dl.sourceforge.net/project/winscp/WinSCP/5.1.3/winscp513setup.exe

2. Na PS3 pokrenite Multiman  -

http://store.brewology.com/ahomebrew.php?brewid=24

3. Na PC-u pokrenite WinSCP upišite IP adresu vašeg PS3,

(ako neznaš IP adresu vidi u network settings pod status mreže na PS3

4.  odaberite protokol [B]FTP[/B], stavite kvačicu pod opciju [B]anonymous[/B], stisnite enter

Ako je sve u redu direktno ste povezali komp i PS3

Igre stavljate u mapu GAMES koja se nalazi u mapi hdd0 na PS3   - hdd0/GAMES

VAŽNO:   PS3 I ROUTER SPAJAJTE KABLOM jer prijenos 1GB traje par minuta- bežičnom vezom prijenos 1GB traje sat vremena,

____________________________________________________________________________________________-

Nemoraš se zezat sa diskovima i stikovima, povežeš komp na router i sa par klikova mišem prebacuješ sve 

1. Kada je igra prebačena na PS3, pokreneš Multiman i ideš u game stupac, odabereš igru koju želiš pokrenuti.

2. Sada te izbaci u XMB - (početni ekran na PS3) - ideš na ikonu diska gdje i inače pokrečeš igre, pokreneš igru i to je to,

3. Ako dobiješ CRNI EKRAN u 90% slučajeva je problem u datoteci EBOOT.BIN i PARAM.SFO koje trebaš zamijeniti.

4. Ako dođe do toga malo googlaj ili pitaj tu jer nije isti postupak kod svih igri

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 15:44 (Wontay).

2 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

Zahvalio bih kolegama koji su mi pomogli da rješim problem.Sad sve radi ko urica :))

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Tako je Soad, to sam i ja bio naveo u tutorialu i stavio link video tutoriala ugradnje ODE uređaja - ODE možete ugraditi sami.

Ne slažem se s tim i ne podržavam bahatost servisera, cijena je sve drugo osim prihvatljivog, bezobrazno je uzimat 700 kn za ugradnju

za nešto što možete sami napravit, zato nek oni ugrađuju sami sebi za tu cijenu...

Evo primjera sa čipom za PS2 kojeg niste sami mogli ugraditi, trebalo je lemiti a ne rade svi sa lemilicom, cijena čipa sa ugradnjom je bila 500 kn.

Imate video tutorial i pogledajte

Upravo gledao na Console Universe, digli su cijenu Cobra ODE na 950 kn i u dolasku je.

E3ODE tj. kopija COBRA ODE je dostupan po cijeni od 800 kn.

Ako je netko nabavio u HR ili izvana ako može podijelit svoje iskustvo, cijenu, vrijeme dostave , ugradnju?

Još uvijek nisam riješio problem sa ExoFreak metodom za pokretanje igri iz XMB-a, ako im netko vremena da pokuša pa javi rezultat.

Pa problem je u tome kada ti uzimaš nešto na velike količine, ajmo reći da uzmeš 20 ODE uređaja da ćeš naravno i dobit popust na količinu uređaja, recimo 20% i onda recimo neka je ODE i 100$, ti dobiš komad po 80$, naravno svi uzimaju replike po 70-80$ i onda još ako na njih dobe popust tipa 20% na 20 komada, lupam, onda te ispadne tipa 60$ komad ili ti oko 300-350kn i ti onda tako zvani "servisi" poput onog Console Universe link: http://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/servis-racunala-modifikacija-wii-ps3-ylod-ps3-rrod-xbox360-oglas-2799529

Koji ti kažu recimo sljedeće:  

"--YLOD na PS3 konzoli košta 200,00 kn sa termičkom obradom + nova silver arctic pasta za

odvođenje topline sa aktivnih komponenata (procesora ), ali bez garancije .Takav kvar može biti otklonjen i godinu dana a može biti tjedan dana .
U koliko u roku približno tjedan dana ili u nekom primjerenom roku ovisno o dužini rada funkcije konzole opet dođe u YLOD mi ponavljamo popravak koji ne naplačujemo a koji može biti bolji u odnosu na prvi puta.
Ako se ponovno ponovi greška YLOD ponovno donašate konzolu na kojoj se radi REBALLING po cijeni od 400,00 kn uz garanciju od 6 mjeseci ili možete se odmah odlučiti za metodu REBALLING sa silver arctic pastom --cijena 500,00 kn .
Rok popravka u prvoj varijanti 1 dan a u drugj varijanti dva dana"

Čekaj malo šta uzmu fen i zagriju matičnu i to ti naplate, kažu takav kvar može trajat tjedan ili godinu? Čekaj jeli tamo rade ljudi sa školom ili neki trgovac sa 3 godine srednje, ne govorim ništa loše o trgovcima, ako si ozbiljan servis kako takvo što možeš ljudima prodavati? Baš se pitam dali dobiš i svoje dijelove ili ti pola toga još izmjene.. 

Da ne pričamo onda o tome kako ti oni naplate uslugu 1200kn, znači 900kn stave sebi u đep za to što otvore konzolu i zaleme 4 nožice na ploču, mislim to je ipak nuklearna fizika pa onda je glupo o tome raspravljati, po meni takva modifikacija nebi trebala biti više od 700-800kn naravno ovisno o uređaju koji se ugrađuje, isto tako opet ne shvaćam ljude koji odu tamo sa recimo 12GB slim modelom, dadu 1200kn, kupe vanjski disk za još 300-400kn i misle kako su napravili posao dok se da naći modificiranih konzola sa CFW-om slim već za cca 1800-2200kn ili neka polovna koja se može modificirati jer što im uopće vrijedi novo, staro kada ti oni ionako otvore PS3 i izgubiš službenu garanciju, to što oni "daju" kao 6mj garanciju, daju samo na čip, ne na PS3... tako da mi je to sve plač, prevara i bez komentara.

12 godina
neaktivan

Zamolba.Budući da mi je 40gb hard premali može li mi netko opisati cijeli postupak kako zamjeniti hard?Jer kad stavim svoj od 120gb unutra neželi se bootat.Hvala :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hobbss kaže...

Zamolba.Budući da mi je 40gb hard premali može li mi netko opisati cijeli postupak kako zamjeniti hard?Jer kad stavim svoj od 120gb unutra neželi se bootat.Hvala :)

Znaci nisam nikad radio neka jos neko potvrdi ali mislim da ti je stvar slijedeca: znaci ovisi ti postupak o tome dali imas stariju konzolu koja ima NAND čip ili imas NOR konzolu?

Za NAND konzolu postupak je malo jednostavniji:

1. Napravis backup ako ti treba sta s PS3 (znaci save games, igre itd...). Backup radis preko XMB menu-a u menu Settings, system settings, backup utility --backup

2. Ugasis konzolu, izvadis HDD i promjenis ga s novime

3. Upalis konzolu, spojis joystick kablom i konzola bi te trebal trazit da formatiras novi HDD, formatiras ga

4. Opet odes u settings, system setings, backup utility --restore

5. Pod 5-tim korakom je vjerojatno onda instalacija multimana i ostalih programa koej si imao prije tipa mogu biti primjer ( fan control, multiman, showtime itd... )

Za NOR konzolu postupak je trunku tezi jer NOR čip ima mogucnost spremanja 16MB podataka a kao sta znamo CFW tipa ROGERO ima oko cca 200MB sta bi znacilo da se dio CFW-a pohranjuje na interni HDD:

1. Napravis backup ako ti treba sta s PS3 (znaci save games, igre itd...). Backup radis preko XMB menu-a u menu Settings, system settings, backup utility --backup

2. Ugasis konzolu, izvadis HDD i promjenis ga s novime

3. Upalis konzolu, spojis joystick kablom i konzola bi te trebal trazit da formatiras novi HDD, formatiras ga, u pripremi na USB-u stavi ROGERO CFW kojim ces izvrsit update konzole, updateas konzolu...

4. Opet odes u settings, system setings, backup utility --restore

5. Pod 5-tim korakom je vjerojatno onda instalacija multimana i ostalih programa koej si imao prije tipa mogu biti primjer ( fan control, multiman, showtime itd... )

Za 3 cu-metodu nisam siguran mogo bi mozda probat napravit slijedece:

1. Spojit oba dva HDD-a u komp, znaci stari 40GB HDD i novi kojeg mislis ubacit unutra

2. Upalit komp, formatirat novi HDD

3. Sve s starog 40GB HDD-a prebacit na novi

4. Ustekat novi HDD u PS3

5. Upalit konzolu i molit boga da ova moja caka pali xd :)

Da sta sam jos zaboravio, kod ovog 3-ceg koraka za NOR konzolu naravno nemoj zaboraviti po tutorialu s prve stranice kako pripremiti USB za update:

Citat od Wontay:

UPUTE ZA STAVLJANJE CFW-A NA PS3

1.   Nikako nemojte pratiti Youtube za obavijesti o CFW - spalit čete konzolu

2.   Kada skidate OFW ili CFW OBAVEZNO PROVJERITE ORIGINALNOST datoteke,

mnogima je pod CFW uvaljen zadnji službeni firmware

Program za provjeru hasha datoteke možete skinuti sa

http://www.julien-manici.com/file_hash_checker/

3.  Skidajte samo sa pouzdanih stranica

PREPORUKA: http://tortuga-cove.com/forums/viewforum.php?f=11

____________________________________________________________________________________

PRIPREMA I INSTALACIJA

1. Na praznom stiku formatiranom u FAT32 napravi mapu PS3

2. U mapi PS3 napravi mapu UPDATE

3. Skini CFW koji ste odabrali i preimenujte ga u PS3UPDAT.PUP

4. Stavite ga na stik u mapu UPDATE  - to bi trebalo izgledat G:\PS3\UPDATE\PS3UPDAT.PUP

____________________________________________________________________________________

Nadam se da je to to, ljudi potvrdite jesam u pravu ili sam nesta izostavio

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 19:30 (SoaD123).
12 godina
neaktivan

Opet ste mi pomogli.Zahvaljujem :))

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hobbss kaže...

Opet ste mi pomogli.Zahvaljujem :))

Jel radi? Koju metodu si primjenio da znaju ostali da radi :) ako radi

4 doors for more whores
12 godina
neaktivan

Spojio sam ovaj novi disk s kojim namjeravam zamjenit stari.Napravio backup na njega.Uđem u recovery mode i tam otiđeš restore i to je to.Naravno tek mi radi back up na drugi hard i na 23 posto je ali nadam se da će tako biti :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 20:11 (Hobbss).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hobbss kaže...

Spojio sam ovaj novi disk s kojim namjeravam zamjenit stari.Napravio backup na njega.Uđem u recovery mode i tam otiđeš restore i to je to.Naravno tek mi radi back up na drugi hard i na 23 posto je ali nadam se da će tako biti :)

Hmm nebu ti to sljakalo, ti za backup moras iskoristit neki USB ili neki externi HDD jer ak si napravio backup na HDD disk kojeg mislis ubaciti u PS3 PS3 ce trazit da ti formatira disk i ode tvoj backup...

4 doors for more whores
15 godina

A valjda več nije napravio glupost, jer radit backup na disk kojeg češ formatirat, smrdi mi na {#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Wontay kaže...

A valjda več nije napravio glupost, jer radit backup na disk kojeg češ formatirat, smrdi mi na {#}

haha da, ma nije valjda, poslo mi je PM da je uspio napraviti tako da valjda onda ne laze :) ...

4 doors for more whores
11 godina
protjeran
donzega kaže...
Wontay kaže...

Downgrade konzole se mora raditi na 3.55 verziju softvera da bi se mogao staviti CFW na tu konzolu i igrat igre sa hdd-a, može se i online, jednostavno u igri odabereš online i to je to.

Pročitaj detaljno tutorial na prvoj stranici, i dvaput, piše sve što moraš znati, piše i na kojim konzolama je moguč downgrade, U dučanima je gotovo svuda super slim na kojem nije moguč downgrade, rješenje je njuškalo ili Super slim uz Cobra ode uređaj koji košta 700 kn ako ga sam ugrađuješ

Zašto forsirate svi COBRA ODE? Kupiš matrix klon od "E3-ode" za 350kn ili E3 Ode za 400kn i ugradiš ga sam, kupiš također i Cobru za 450kn max!!

Dobro donzega, pa di se to ima kupit za te novce? Znaš ti ko i ja{#}

14 godina

Ekipa ovak spojio sam PS3 na net i sad idem se logirat i traži update,znači nemogu se logirat bez da ažuriram konzolu,sad me zanima što će biti ako ja ažuriram konzolu?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jedino je sigurno da je ne smiješ ažurirat.....

Na kojem si cfw?

0 0 hvala 0
16 godina

da bi iso normalno na online trebas imat najnoviji cfw, tj 4.50
ja imam 4.46 i idem online ali koristim program na pcu yetanotherbypass te se preko proxya spajam na pc sa ps3-em i onda idem na net.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A ja nažalost još uvijek imam bannan PS3

0 0 hvala 0
16 godina
Wontay kaže...

A ja nažalost još uvijek imam bannan PS3

kako si zaradio ban?

Nova poruka