PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.438.396
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
PlayStation 4

Meni je ostavio na prozoru S7 iz SD dok je vani pljuštala kiša, mogao ga je tko je htio uzeti. Bez ikakvog kontakta ili obavijesti da je dostavio. Zvao ga, pa su mi sutradan dostavili u firmu. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2018 11:29 (Gajotres).

1 0 hvala 0
16 godina
Re: PlayStation 4
sober kaže...
https://www.paket.hr
Je GLS-ova sluzba za privatne korisnike

Hvala, nisam znao.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina
Greybrow96

Ok,koja je verzija firmwarea? Odes na setings,system info,i vidi sto pise.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Damir22 kaže...
Greybrow96

Ok,koja je verzija firmwarea? Odes na setings,system info,i vidi sto pise.

Nek on to lijepo vrati i nek mu daju drugu novu, a ovu nek oni popravljaju.

Možda ima bad sektore na disku, corruptanu memoriju, tko zna šta je.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina
Normalno, ukoliko ce mu odmah zamjeniti, svakako nek nosi.

Ukoliko ce cekati dijagnostiku, popravak ili odobrenje zamjene neko vrijeme,onda se svakako isplati pokusati tih par stvari i potrositi pola sata vremena,jer kod ovih error kodova stvar vjerovatno nije hardverske prirode.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Damir22 kaže...
Normalno, ukoliko ce mu odmah zamjeniti, svakako nek nosi.

Ukoliko ce cekati dijagnostiku, popravak ili odobrenje zamjene neko vrijeme,onda se svakako isplati pokusati tih par stvari i potrositi pola sata vremena,jer kod ovih error kodova stvar vjerovatno nije hardverske prirode.

Da, može probati reinicijalizaciju. Ali lako moguće da je i hardverske prirode. Nevjerojatno mi je da konzola dođe sa corruptanim OSom.

6 godina
neaktivan
PlayStation 4

Molim pomoć, intalirana je igra na PS4 Call of Duty: Black Ops IIII i može se igrati samo multyplayer i zombi, kako se može igrati blackout??

0 0 hvala 0
16 godina
wilton kaže...

Molim pomoć, intalirana je igra na PS4 Call of Duty: Black Ops IIII i može se igrati samo multyplayer i zombi, kako se može igrati blackout??

Pa Blackout je multiplayer.

13 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Ipe77 kaže...

gdje nabaviti najjeftiniju fifu 19 (moze i polovna da je prodavatelj pouzdan) 

Ja je prije 10-ak dana uzeo na PS Storeu, bila 309 kn. To je najjeftinija koju sam našao. Kakva je sad cijena?

550kn koliko vidim na PS storu za hrvatsku

lol123Ipe77HR
14 godina
PlayStation 4

Mamicu im poljubim izgleda da neće biti popusta na PS+  za Božić ili novu. Sutra mi ističeeeee.

E nećete razbojniciiii oću popust za PS+

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ipe77 kaže...
ParaNO1d kaže...
Ipe77 kaže...

gdje nabaviti najjeftiniju fifu 19 (moze i polovna da je prodavatelj pouzdan) 

Ja je prije 10-ak dana uzeo na PS Storeu, bila 309 kn. To je najjeftinija koju sam našao. Kakva je sad cijena?

550kn koliko vidim na PS storu za hrvatsku

Na USA storu 30 USD  191 Kn cirka oko

https://store.playstation.com/en-us/product/UP0006-CUSA11599_00-FIFAFOOTBALL2019

7 godina
hummer0 kaže...

Mamicu im poljubim izgleda da neće biti popusta na PS+  za Božić ili novu. Sutra mi ističeeeee.

Pa bio ti nedavno u SD sa kodom ispao 330 kn sa free dostavom, ja uzeo mada mi istice 3/2019

8 godina
hummer0 kaže...

Bija je za 330 kn za BF, a prije par dana san vidija 15 mj za cijenu 12, mozda jos traje.

15 godina
PlayStation 4

Nista od 12 days of deals, a mislio sam da je to tradicija.

MadeInCroatia
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Ghost777 kaže...

Nista od 12 days of deals, a mislio sam da je to tradicija.

Ja isto, al bija je sad Christmas sale u 3 vala.

16 godina
PlayStation 4

Pa sigurno nije gotovo. Tek sad kreću popusti još veći.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozz, novi sam sa konzolom pa imam pitanje. Stavim da mi se skida igra i nakon nekog vremena mirovanja u meniu konzola se ugasi. Sta da radim? 

0 0 hvala 0
16 godina
Ducky1012 kaže...

Pozz, novi sam sa konzolom pa imam pitanje. Stavim da mi se skida igra i nakon nekog vremena mirovanja u meniu konzola se ugasi. Sta da radim? 

Ode u standby, to je normalno. Nije ugašena full, skida i dalje.

9 godina
Ne, ugasi se, ukoliko u opcijama nisi namjestio da ide u standby i nastavi skidati s neta.

Ako lampica svjetli zuto, onda je u standby modu, ako se ugasi,konzola je ugasena (logicno).

Po defaultu se ugasi kompletno dok ne promjenis u opcijama.
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Moze neke upute gdje da iskljucjm gasenje

16 godina
Damir22 kaže...
Ne, ugasi se, ukoliko u opcijama nisi namjestio da ide u standby i nastavi skidati s neta.

Ako lampica svjetli zuto, onda je u standby modu, ako se ugasi,konzola je ugasena (logicno).

Po defaultu se ugasi kompletno dok ne promjenis u opcijama.

Točno, već sam zaboravio te fore s playkom. Jednom podesiš i ne diraš.

16 godina
Ducky1012 kaže...

Moze neke upute gdje da iskljucjm gasenje

Jel ti stvarno tako teško proguglati tri riječi?

https://manuals.playstation.net/document/en/ps4/basic/power.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2018 21:25 (Bitanga).
7 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Pa sigurno nije gotovo. Tek sad kreću popusti još veći.

Riječi ti se pozlatile.

13 godina
odjavljen
January sale je live, dosta dobri popusti.

0 0 hvala 2
8 godina
PlayStation 4

Ajme evo BF V za 230kn. O jbmti igre šta oću sve uzet. Ništa izgleda da će Božić bit u rovovima. Divlji zapad je svakako lipši na proljeće 

1 0 hvala 0
10 godina
Ljudi htio bih uzeti Spidermana no neznam dali da uzmem obicnu ili punu verziju. Nisam ljubitelj dlca. Jel osnovna igra sasvim dovoljno ili vrijedi proci i ta 3 dlca?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hummer0 kaže...

Budi čvrst, nemoj popustiti razbojnicima :D to je sada igra živaca.

16 godina
Zin8 kaže...
January sale je live, dosta dobri popusti.

Eto, nismo dugo čekali :-)

16 godina
PlayStation 4

Ja nemam šta za kupit :-( najgora akcija ikad :-P

Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
Bitanga kaže...

Ja nemam šta za kupit :-( najgora akcija ikad :-P

#gamertragedies 

Ja imam, ali mi se ne žuri. Prvo dovršiti RDR2, zatim Detroit Become Human, God of War, Spiderman...Još u međuvremenu igrati F1 2018...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice