PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.453.952
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
Bitanga kaže...
MasterOfDisaster kaže...

To je već ok cijena.

Ne, da je ok, neg kupujem danas 

17 godina
MasterOfDisaster kaže...
Bitanga kaže...
MasterOfDisaster kaže...

To je već ok cijena.

Ne, da je ok, neg kupujem danas 

Mislim da ću i ja uzeti. Dok čekam da padne cijena AC Originsu :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
12 godina

For Honor navodno nema više igrača, ali vaša je lova pa....

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
DeniZg kaže...

Ma znam. A i ovo ti je player count per hour i to na Steamu. Vjerujem da na PCu to nitko ne igra, jer ima puno boljih PvP igara na PCu od te :-)

Tak svejedno jel ima 2200 ili 200.000 ako partije traju par minuta.

No, meni multiplayer nije ni bio ništa napet. Singleplayer mi se svidio, ali me često iznervirao.

Sviđa mi se borba i nema puno takvih igara, to je jedina prednost.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
DeniZg kaže...

Pa evo trenutačno ima 742 playera, ali ne opterećuje me online, zanima me više SP.

16 godina
MasterOfDisaster kaže...
DeniZg kaže...

Pa evo trenutačno ima 742 playera, ali ne opterećuje me online, zanima me više SP.

Stranica ti ne valja, jer pol igara ne pokazuje tocan broj ili uopce ne pokazuje tipa fifa 18

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
dado16 kaže...
MasterOfDisaster kaže...
DeniZg kaže...

Stranica ti ne valja, jer pol igara ne pokazuje tocan broj ili uopce ne pokazuje tipa fifa 18

Ma to je ionako samo za PC. Fife ni nema na Steamu zato ju ni ne vidiš. A bogami i For Honor nije primarno na Steam platformi nego na Uplayu.

Tako da te brojke treba znati i protumačiti, a ne samo uzeti zdravo za gotovo i reći igra je mrtva.

Naravno da nije popularna kao neke druge, al nije ni mrtva.

Every hour, GitHyp collects player data from Steam and viewer data from Twitch.

** Player count data is currently limited to games on Steam, but as other game platforms make their data public, we plan to incorporate it on our site.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 19:01 (Bitanga).
15 godina
PlayStation 4

Ja nisam nikad ni naišao na neku igru na konzoli na kojoj nema igrača online. Jedino ako se baš serveri ugase nakon nekoliko godina.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Uzeo i the last of us. Bio sam je prodao. Jučer samo da probam kako izgleda na ps4 pro i 4k tv. Ne mogu prestati igrati:) U ovom slučaju to što sam jako zaboravan mi je dobro došlo jer se sječam samo malo toga. Vrhunska igra.
Moj PC  
6 0 hvala 0
8 godina
PlayStation 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.11.2017 16:17 (Tututuru).

1 0 hvala 1
16 godina

uff,da bude kod nas po toj cijeni psvr gt bundle barem,pikiram ga kupiti "klincima" ;)

trenutno je oko 2900kn u SD sa popustom

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav imao sam plan kupiti PS4 + Fifu 18 ili PC ali sve više vidim negativne komentare o Fifi pa mijenjam mišljenje o kupnji PC-a sve više i više...

Već duže vrijeme ne mogu se odlučiti...Help pls 

0 0 hvala 0
17 godina
Nikolacurak kaže...

Pozdrav imao sam plan kupiti PS4 + Fifu 18 ili PC ali sve više vidim negativne komentare o Fifi pa mijenjam mišljenje o kupnji PC-a sve više i više...

Već duže vrijeme ne mogu se odlučiti...Help pls 

Kupi oboje! Ono što tebe muči je što ćeš prvo kupiti, a to ovisi o tome za što ti prvo treba, za igranje ili za neki ozbiljniji rad.

Pošto je FIFA ionako blesava igra razmisli o nekoj drugoj igri, a ako nema takve onda kupi PC :-) Više će ti koristiti.

12 godina

Možda je pod PC mislio na Project Cars? 

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
DeniZg kaže...

Možda je pod PC mislio na Project Cars? 

Haha, možda, onda sam ja ispao glup :-)

8 godina
PlayStation 4

I ja sam mislio da se PC odnosi na kompjuter. :D 

Jedva čekam Black Friday. Ne mogu se sjetiti jesu li prošle godine imali dobre igre na popustu. Nadam se da ove neće samo staviti na popust igre koje su na sniženju svaka dva mjeseca. Volio bi da bude Ghost Recon Wildlands, igra ima svojih čari. Ustvari, dvoumio sam se između Divisiona i Wildlands. Division mi je malo prerepetativan. 

A ne bi bilo loše ni Tomb Raider uzeti. Moram tu još nekako ubaciti i novi HZD. Opet sam počeo igrati HZD i to na new game +. Stvarno ne znam što će mi to u životu. :D 

2 0 hvala 0
13 godina
Ja imam Ghost Recon Wildlands i baš mi je dobra igra. Online ne igram uopće ni jednu igru tako da uvijek gledam da su igre dobre i duge u single player. Taj horizon mi još fali:) Šteta za taj division, bio mi je pretežak. Dok widlands mi je super. Malo sam težak za izabrati igru. Imao hrpu igri za ps4 i večinu prosljedio dalje. Valjda i godine rade svoje:)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Kaj mislite oce logitech g29 bit na popustu oko bozica? Trenutno je 2000kn. 

EDIT: uopce sam zaboravio da ce sad i black friday mozda i onda bude neki  popust

PSN:Tomislav025
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.11.2017 10:42 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

EDIT: uopce sam zaboravio da ce sad i black friday mozda i onda bude neki  popust

Kupuj, volan vrijedi svake kune. Ako treba na rate :-)

12 godina
PlayStation 4

Ma kupit cu sigurno to nema uopce dileme ali razmisljam oce biti kakvi popusti pa malo pocekam imam T80 do onda.  Mogao bi biti black friday ili neki bozicni popust. Rade malome ua tu razliku kupim par paketa pelena😊.

Za kupnju na rate bas i nisam, jos nikad fala bogu nisam dizao kredu nit kupovao nesto na rate.

koliko si ti dao za G29? Vise me muci gdje kupiti kod nas playseat challenge jer ih bas nema u ponudi.

vidio sam u nekom ducanu mislim da je u dubravi mislim da se zove sat medija ima itko iskustva sa njima??

PSN:Tomislav025

2 1 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

Ma kupit cu sigurno to nema uopce dileme ali razmisljam oce biti kakvi popusti pa malo pocekam imam T80 do onda.  Mogao bi biti black friday ili neki bozicni popust. Rade malome ua tu razliku kupim par paketa pelena😊.

Za kupnju na rate bas i nisam, jos nikad fala bogu nisam dizao kredu nit kupovao nesto na rate.

koliko si ti dao za G29? Vise me muci gdje kupiti kod nas playseat challenge jer ih bas nema u ponudi.

vidio sam u nekom ducanu mislim da je u dubravi mislim da se zove sat medija ima itko iskustva sa njima??

Pa nema neke razlike kupit odjednom ili na rate. Ako imaš dobar posao :-)

Ja sam platio ljetos 2.300kn cca u Linksu. Onda je u mall.hr bio 1.500kn.

13 godina
Bitanga kaže...
omomomomoomm kaže...

Kupuj, volan vrijedi svake kune. Ako treba na rate :-)

Mene isto vuče volan, ma vuče me i VR, pa sve to u kombinaciji s GT Sportom recimo za potpuni ugođaj. Čak i ako ostavimo po strani da sve to zajedno dođe 5k kuna, preživio bih i to, ali problem mi je što zbilja ne znam gdje bih to sve uspio montirati. Takve stvari su najbolje ako imaš neki gaming room gdje ne trebaš svaki put razvlačiti kablove, pomicati namještaj i slično. Sad kad gledam kako bih to sve ubacio u ovu sobu gdje igram, nema šanse... 

Btw. u petak sam burazu za rođendan kupio PS4 Pro. Kao i meni prošle godine, i njemu je ovo prvi izlet u konzole. U paketu došla Fifa, ja mu još dao svoj TLOU i sva četiri Uncharteda. Otkad je sve to odnio doma, više ne znam jel imam brata, jer ga nisam vidio ni čuo. 

13 godina
Jedno pitanje. Imam slabu orijentaciju pa se u igrama često izgubim i duže mi treba da pređem neke misije i igre. Često si u igrama upalim sve živo da si to olakšam:) Zanima me za the wicher 3 i horizon ima li tih opcija i karte na ekranu pa da to pratiš? Vjerujem da je mnogima to glupo i smješno, ali meni baš i nije;) Dosta puta moram na youtube pogledati kako se izvući u nekim igrama. Opet na drugu stranu i ta zaboravnost nekada ima prednosti pa svako toliko gledam filmove i igram igre koje sam već odigrao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mariclius kaže...
Jedno pitanje. Imam slabu orijentaciju pa se u igrama često izgubim i duže mi treba da pređem neke misije i igre. Često si u igrama upalim sve živo da si to olakšam:) Zanima me za the wicher 3 i horizon ima li tih opcija i karte na ekranu pa da to pratiš? Vjerujem da je mnogima to glupo i smješno, ali meni baš i nije;) Dosta puta moram na youtube pogledati kako se izvući u nekim igrama. Opet na drugu stranu i ta zaboravnost nekada ima prednosti pa svako toliko gledam filmove i igram igre koje sam već odigrao.

I Witcher i Horizon imaju quest markere koje te cijelo vrijeme vode na ekranu i pokazuju ti udaljenost. Witcher cijelo vrijeme ima minimapu u kutu ekrana, sa svim pokazateljima kud treba ići, dok Horizon nema minimape ali ti cijelo vrijeme na ekranu ima strelice i markere u kojem smjeru treba ići do označenog questa, zajedno s udaljenostima. U tim igrama mislim da je umjetnost izgubiti se. 

13 godina
Hvala ti puno:) Uzeti ću prvo witcher 3 pa onda horizon. A, svakako ću ti se javiti da li sam se izgubio u igri jer sam pravi umjetnik za to:)
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
mariclius kaže...
Ja imam Ghost Recon Wildlands i baš mi je dobra igra. Online ne igram uopće ni jednu igru tako da uvijek gledam da su igre dobre i duge u single player. Taj horizon mi još fali:) Šteta za taj division, bio mi je pretežak. Dok widlands mi je super. Malo sam težak za izabrati igru. Imao hrpu igri za ps4 i večinu prosljedio dalje. Valjda i godine rade svoje:)

Prvi puta kada sam odigrao Wildlands bio mi je meh. No onda sam jednu misiju odlučio odigrati kako treba i baš sam se zabavio. Tako je pala i odluka. Kako nemam vremena za igranje kao prije isto sam postao težak za odabir igara. A i vjerojatno ima i veze sa godinama. :D 

13 godina
Čim sam pročitao tvoj post odmah upalio ps4 i Wildlands:) Taj TLOU me opet uvukao u taj svijet zombija pa zaboravio na druge igre.
Imam kolegu od 55 god. U penziji, problemi sa srcem. Zanimljivo da se smiruje uz pucačine:) Posudiš mu 4,5 igri i za manje od 10 dana pita da li ima još:) Zanimljiv lik:)
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Je li netko uzeo prošle godine ili ima ideju gdje uzeti ps4 pro za black friday?

0 0 hvala 0
10 godina
Ps4 1tb+ 2xgamepad + fifa 18
ili
ps4 500gb + 2x gamepad + destiny 2 + horizon zero dawn ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gogy7 kaže...
Ps4 1tb+ 2xgamepad + fifa 18
ili
ps4 500gb + 2x gamepad + destiny 2 + horizon zero dawn ?

A koje su cijene? 

Osobno bi išao na drugu opciju jer me Fifa ne zanima, a ako ti fali diska priključiš vanjski i riješen problem.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice