- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Javlja mi se ova ws-37397-9 greska prvi put otkako imam ps. Citao sam vec tu na forumu neka rijesenja te sam i guglao, ali nisam nasao lijeka, i dalje se to javlja... Ima li netko ideju? Restarto sam i ruter, promjenio IP, ali nista... Ugl nemrem se logirat na psn...
Javlja mi se ova ws-37397-9 greska prvi put otkako imam ps. Citao sam vec tu na forumu neka rijesenja te sam i guglao, ali nisam nasao lijeka, i dalje se to javlja... Ima li netko ideju? Restarto sam i ruter, promjenio IP, ali nista... Ugl nemrem se logirat na psn...
Presmiješno koje probleme ima PSN, nevjerojatno za jednu isključivo gaming platformu za narod.
mene taj psn stalno zeza kada želim kupit igru neku, kaže mi da provjerim podatke upisane o kartici a kartica je ispravna odnosno radi se o VISA ELECTRON deviznom računu...
ako netko ima riješenje ili sugestiju neka slobodno kaže...
Zanima me Sta je bolje , igrat u game modu gdje bi trebo biti minimalan input lag, ili u dynamic modu gdje ukljucim "Auto motion plus" .
Osobno mi se cini da igre glađe rade
u dynamic modu s ukljucenim auto motion plus...
Ima li netko isti tv ili slican da podjeli
Iskustva i da koji savjet, hvala
Zanima me Sta je bolje , igrat u game modu gdje bi trebo biti minimalan input lag, ili u dynamic modu gdje ukljucim "Auto motion plus" .
Osobno mi se cini da igre glađe rade
u dynamic modu s ukljucenim auto motion plus...
Ima li netko isti tv ili slican da podjeli
Iskustva i da koji savjet, hvala
Ako igraš u dynamic modu, ugasi dynamic contrast i sav ostali processing koji stvara input lag.
Na samsungu također možeš preimenovati HDMI input u PC, pa dobiješ tzv. PC mode koji jos vise minimizira input lag (http://wololo.net/2015/02/10/how-to-improve-tv-picture-quality-with-ps4-by-dimen363/), ja tako igram Battlefield 4 na svojoj plejki.
Gledaj i da ti se poklapa hdmi black level sa RGB range-om na konzoli.
Moze li molim vas, netko tocno objasniti razlike igara:
a) Metro 2033 Redux
b) Metro Redux
c) Metro Last Light Redux
jer vidim igre se trenutno prodavaju na snizenjima, odvojeno, pa me zanima sto mi je najbolje kupiti. Procitao sam nedavno knjigu i bila mi je dobra.
Odlicno, tako sam i mislio nekako.. hvala puno! Obozavam ovakve tematike post apokalipse, to su pravi uzici. Iza ovog namjeravam iskusat Fallout 4. Nego evo javio mi se jedan problem s placanjem.. Evo htio sam kupiti igru na PS Store, i ne da mi da kupim jer kaze da je problem s racunom, da provjerim karticu.. Kartica i podaci su svi u redu, namjesteno mi je automatsko naplacivanje na wallet, i svakog mjeseca to automatski odbija 51 kunu. Ali sad je nastao problem s tim i ne mogu nista kupiti sa Storea..
Nije mi ništa stiglo.
Nije mi ništa stiglo.
Koja je to fora s tih 75 kn?
Da li to mora odjednom kupljeno vise od 350 kn mjesecno ili u vise komada?
Ja sam potrosio prosli mjesec dosta vise od 400kn ali na komade..
Koliko ja znam nije bitno kako potrosis, tj trebo bi i ti dobit
Nije mi ništa stiglo.
Koja je to fora s tih 75 kn?
Da li to mora odjednom kupljeno vise od 350 kn mjesecno ili u vise komada?
Ja sam potrosio prosli mjesec dosta vise od 400kn ali na komade..
Uvjet za dobiti 75 kuna je da si u totalu potrošio bar 375 kn u 3.mjesecu.
Kad dobiješ kod od 75kn, trebaš ga ukucati do kraja 4. mjeseca i onda ti lova stoji unedogled dok ju ne potrošiš.
EDIT: Je, piše 375, ispravio sam post.
pisalo je na ps storu 375 kn 100%
Ja sam dobio tih 75kn. Doduse ne na mail vec kao notifikacija na psn-u. Takoder mi je kod frenda namjesten acc kao primarni,al eto ocito to nije bitno.
Meni je sjelo prije par dana, odmah sam ih i potrošio u ovoj rasprodaji. Zanimljivo, meni nikakav mail prije toga nije stigao, samo mi je na konzolu stigla notifikacija da imam voucher od 75 kn. Javili su da imaju poteškoća s tim voucherima, ali ako si dobio mail pretpostavljam da ne bi trebalo biti nikakvih problema i da ćeš dobiti čim otklone problem.
Mislim se da uzmem XIM4. I onda bih uzeo još možda Logitech G502 koji ne bih nužno koristio na konzoli, nego bih ga koristio na računalu, a sadašnji Razer Abyssus na konzoli. Samo XIM4 je skup (razmišljam i o VenomX setu)... Ono što me najviše zanima je - rade li one obične MS Industrial tipkovnice na XIM4? Tipkovnica mi nije bitna, a preciznost miša je i zbog toga bih uzeo jeftinu i običnu tipkovnicu.
Vive je definitnivno bolji uređaj, ali skup, i za njega treba skup PC sa ultraskupom grafičkom.
PS VR radi to što treba ok, al je i dalje lošiji vizualno, a vizualizacija je glavna komponenta u VRu.
Da kupujem sad kupio bih PS VR, ali i dalje me brine motion sickness.
sa zadnjim up-om igre rade na 120hz sa prijashnjih 90 pricam o pro-u
sa zadnjim up-om igre rade na 120hz sa prijashnjih 90 pricam o pro-u
Svejedno je kockasto i nemoš pročitati sitni tekst u EVE Valkyrie ili vidjeti detalje u daljini.
znam ali kad mii je nesto imerzivno u vr-u ne gledam pretjerano graf. vise mi je bitan aa,fov i hz/fps.
na pixeliziranost sam se naviikao u 5.mj koliko rokam po vr-u
znam ali kad mii je nesto imerzivno u vr-u ne gledam pretjerano graf. vise mi je bitan aa,fov i hz/fps.
na pixeliziranost sam se naviikao u 5.mj koliko rokam po vr-u
Joj, daj, pa ne može biti "imerzivno" ako ne znaš jel pucaš po svemirskom brodu, ili kutiji od cipela :-)
PS VR je i ugodniji za nosit od HTC-a po recenziji, tak da je za mene to najjači VR. Međutim, to je tek prva generacija u širokoj prodaji, bit će i slika bolja kad izađe PS5 i PSVR 2.
zar je ta persona toliko dobra, vidio sam neki video gdje su cutscene i subtitlovi na japanskom pa valjda ima na engleskom u protivnom en bih svatio priču jel :D
o čemu se tu radi jel kvalitetna prezentacija priča gameplay?
zar je ta persona toliko dobra, vidio sam neki video gdje su cutscene i subtitlovi na japanskom pa valjda ima na engleskom u protivnom en bih svatio priču jel :D
o čemu se tu radi jel kvalitetna prezentacija priča gameplay?
Je. Znam ekipu koja igra i ne moze se skinut s nje. Imas oko 80 sati kvalitetnog gameplaya.
Igra je skroz prevedena na engleski tak da se ne moras brinut.
Ja imam prevelike zaostatke tak da ju jos necu kupovat.
Mislim se da uzmem XIM4. I onda bih uzeo još možda Logitech G502 koji ne bih nužno koristio na konzoli, nego bih ga koristio na računalu, a sadašnji Razer Abyssus na konzoli. Samo XIM4 je skup (razmišljam i o VenomX setu)... Ono što me najviše zanima je - rade li one obične MS Industrial tipkovnice na XIM4? Tipkovnica mi nije bitna, a preciznost miša je i zbog toga bih uzeo jeftinu i običnu tipkovnicu.
Vjerujem da ce ti raditi obicna tipkovnica. Meni je radila neka polu tipkovnica bez frke.
izasao novi soft 4.55 (340mb)