PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.468.064
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Narucio ovo cudo od igre sa britanskog amazona, steelbook izdanje, zajedno sa dostavom ispalo 50 GBP. Jucer poceo igrati, odmah napravio 8 ingame sati, nisam se skidao. Svakako preporuka i za stare fanove serijala i za newcomere.

Persona 5 Persona 5
Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Javlja mi se ova ws-37397-9 greska prvi put otkako imam ps. Citao sam vec tu na forumu neka rijesenja te sam i guglao, ali nisam nasao lijeka, i dalje se to javlja... Ima li netko ideju? Restarto sam i ruter, promjenio IP, ali nista... Ugl nemrem se logirat na psn...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayStation 4
Shivi kaže...

Javlja mi se ova ws-37397-9 greska prvi put otkako imam ps. Citao sam vec tu na forumu neka rijesenja te sam i guglao, ali nisam nasao lijeka, i dalje se to javlja... Ima li netko ideju? Restarto sam i ruter, promjenio IP, ali nista... Ugl nemrem se logirat na psn...

Presmiješno koje probleme ima PSN, nevjerojatno za jednu isključivo gaming platformu za narod.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
14 godina
PlayStation 4

mene taj psn stalno zeza kada želim kupit igru neku, kaže mi da provjerim podatke upisane o kartici a kartica je ispravna odnosno radi se o VISA ELECTRON deviznom računu...

ako netko ima riješenje ili sugestiju neka slobodno kaže...

0 0 hvala 0
10 godina
Imam Samsung tv j6272 iz 2015 godine, na kojem mi je ps4 konzola.
Zanima me Sta je bolje , igrat u game modu gdje bi trebo biti minimalan input lag, ili u dynamic modu gdje ukljucim "Auto motion plus" .
Osobno mi se cini da igre glađe rade
u dynamic modu s ukljucenim auto motion plus...
Ima li netko isti tv ili slican da podjeli
Iskustva i da koji savjet, hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MatijaT30 kaže...
Imam Samsung tv j6272 iz 2015 godine, na kojem mi je ps4 konzola.
Zanima me Sta je bolje , igrat u game modu gdje bi trebo biti minimalan input lag, ili u dynamic modu gdje ukljucim "Auto motion plus" .
Osobno mi se cini da igre glađe rade
u dynamic modu s ukljucenim auto motion plus...
Ima li netko isti tv ili slican da podjeli
Iskustva i da koji savjet, hvala

Ako igraš u dynamic modu, ugasi dynamic contrast i sav ostali processing koji stvara input lag.

Na samsungu također možeš preimenovati HDMI input u PC, pa dobiješ tzv. PC mode koji jos vise minimizira input lag (http://wololo.net/2015/02/10/how-to-improve-tv-picture-quality-with-ps4-by-dimen363/), ja tako igram Battlefield 4 na svojoj plejki.

Gledaj i da ti se poklapa hdmi black level sa RGB range-om na konzoli.

15 godina
PlayStation 4

Moze li molim vas, netko tocno objasniti razlike igara:

a) Metro 2033 Redux

b) Metro Redux

c) Metro Last Light Redux

jer vidim igre se trenutno prodavaju na snizenjima, odvojeno, pa me zanima sto mi je najbolje kupiti. Procitao sam nedavno knjigu i bila mi je dobra.

Samo rokaj!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Metro Redux,to su ti obadvije igre u kompletu.Preporučam.Fenomenalne su igre,ja sam si stavio da pričaju ruski a titlovi na engleskome.Atmosfera u igri je odlična.Natukao sam u obje igre preko 200 sati na PC-u.
15 godina
PlayStation 4

Odlicno, tako sam i mislio nekako.. hvala puno! Obozavam ovakve tematike post apokalipse, to su pravi uzici. Iza ovog namjeravam iskusat Fallout 4. Nego evo javio mi se jedan problem s placanjem.. Evo htio sam kupiti igru na PS Store, i ne da mi da kupim jer kaze da je problem s racunom, da provjerim karticu.. Kartica i podaci su svi u redu, namjesteno mi je automatsko naplacivanje na wallet, i svakog mjeseca to automatski odbija 51 kunu. Ali sad je nastao problem s tim i ne mogu nista kupiti sa Storea..

Samo rokaj!

0 0 hvala 0
10 godina
Ekipa jel ste dobili onih 75 kn koje se kao vrate ovaj mjesec ako potrosite u proslom vise? Dobio sam prvo mail da ce stih 6 ili 7,pa sam neki dan procito na netu da imaju nekih problema pa da ce stic do 10. na mail, sad sam pogledo i jos nista. A nisam siguran jel mi mozda konzola mora biti primarna za moj account da bi mi stiglo, posto mi je kod frenda namjesteno da je primaran, pa da nije tu mozda neki problem. Molio bi pomoc ako neko ima iskustva

0 0 hvala 1
12 godina

Nije mi ništa stiglo.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
DeniZg kaže...

Nije mi ništa stiglo.

Koja je to fora s tih 75 kn?

Da li to mora odjednom kupljeno vise od 350 kn mjesecno ili u vise komada?

Ja sam potrosio prosli mjesec dosta vise od 400kn ali na komade..

10 godina

Koliko ja znam nije bitno kako potrosis, tj trebo bi i ti dobit

12 godina
toxic kaže...
DeniZg kaže...

Nije mi ništa stiglo.

Koja je to fora s tih 75 kn?

Da li to mora odjednom kupljeno vise od 350 kn mjesecno ili u vise komada?

Ja sam potrosio prosli mjesec dosta vise od 400kn ali na komade..

Uvjet za dobiti 75 kuna je da si u totalu potrošio bar 375 kn u 3.mjesecu.

Kad dobiješ kod od 75kn, trebaš ga ukucati do kraja 4. mjeseca i onda ti lova stoji unedogled dok ju ne potrošiš.

EDIT: Je, piše 375, ispravio sam post.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.4.2017 13:24 (DeniZg).
10 godina
Tu u temi je netko napiso 375kn... Uglavnom vani je 50 eura pa ti se vrati 10

0 0 hvala 0
17 godina
Marijooo kaže...
Tu u temi je netko napiso 375kn... Uglavnom vani je 50 eura pa ti se vrati 10

pisalo je na ps storu 375 kn 100%

14 godina
neaktivan
Marijooo kaže...
Ekipa jel ste dobili onih 75 kn koje se kao vrate ovaj mjesec ako potrosite u proslom vise? Dobio sam prvo mail da ce stih 6 ili 7,pa sam neki dan procito na netu da imaju nekih problema pa da ce stic do 10. na mail, sad sam pogledo i jos nista. A nisam siguran jel mi mozda konzola mora biti primarna za moj account da bi mi stiglo, posto mi je kod frenda namjesteno da je primaran, pa da nije tu mozda neki problem. Molio bi pomoc ako neko ima iskustva

Ja sam dobio tih 75kn. Doduse ne na mail vec kao notifikacija na psn-u. Takoder mi je kod frenda namjesten acc kao primarni,al eto ocito to nije bitno.

13 godina
Marijooo kaže...

Meni je sjelo prije par dana, odmah sam ih i potrošio u ovoj rasprodaji. Zanimljivo, meni nikakav mail prije toga nije stigao, samo mi je na konzolu stigla notifikacija da imam voucher od 75 kn. Javili su da imaju poteškoća s tim voucherima, ali ako si dobio mail pretpostavljam da ne bi trebalo biti nikakvih problema i da ćeš dobiti čim otklone problem.

16 godina
PlayStation 4

Mislim se da uzmem XIM4. I onda bih uzeo još možda Logitech G502 koji ne bih nužno koristio na konzoli, nego bih ga koristio na računalu, a sadašnji Razer Abyssus na konzoli. Samo XIM4 je skup (razmišljam i o VenomX setu)... Ono što me najviše zanima je - rade li one obične MS Industrial tipkovnice na XIM4? Tipkovnica mi nije bitna, a preciznost miša je i zbog toga bih uzeo jeftinu i običnu tipkovnicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vive je definitnivno bolji uređaj, ali skup, i za njega treba skup PC sa ultraskupom grafičkom.

PS VR radi to što treba ok, al je i dalje lošiji vizualno, a vizualizacija je glavna komponenta u VRu.

Da kupujem sad kupio bih PS VR, ali i dalje me brine motion sickness.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
PlayStation 4

sa zadnjim up-om igre rade na 120hz sa prijashnjih 90 pricam o pro-u 

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.4.2017 20:24 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

sa zadnjim up-om igre rade na 120hz sa prijashnjih 90 pricam o pro-u 

Svejedno je kockasto i nemoš pročitati sitni tekst u EVE Valkyrie ili vidjeti detalje u daljini.

17 godina
PlayStation 4

znam ali kad mii je nesto imerzivno u vr-u ne gledam pretjerano graf. vise mi je bitan aa,fov i hz/fps.

na pixeliziranost sam se naviikao u  5.mj koliko rokam po vr-u

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.4.2017 21:31 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

znam ali kad mii je nesto imerzivno u vr-u ne gledam pretjerano graf. vise mi je bitan aa,fov i hz/fps.

na pixeliziranost sam se naviikao u  5.mj koliko rokam po vr-u

Joj, daj, pa ne može biti "imerzivno" ako ne znaš jel pucaš po svemirskom brodu, ili kutiji od cipela :-)

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

PS VR je i ugodniji za nosit od HTC-a po recenziji, tak da je za mene to najjači VR. Međutim, to je tek prva generacija u širokoj prodaji, bit će i slika bolja kad izađe PS5 i PSVR 2.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

zar je ta persona toliko dobra, vidio sam neki video gdje su cutscene i subtitlovi na japanskom pa valjda ima na engleskom u protivnom en bih svatio priču jel :D

o čemu se tu radi jel kvalitetna prezentacija priča gameplay?

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
hanteed kaže...

zar je ta persona toliko dobra, vidio sam neki video gdje su cutscene i subtitlovi na japanskom pa valjda ima na engleskom u protivnom en bih svatio priču jel :D

o čemu se tu radi jel kvalitetna prezentacija priča gameplay?

Je. Znam ekipu koja igra i ne moze se skinut s nje. Imas oko 80 sati kvalitetnog gameplaya.

Igra je skroz prevedena na engleski tak da se ne moras brinut.

Ja imam prevelike zaostatke tak da ju jos necu kupovat.

17 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Mislim se da uzmem XIM4. I onda bih uzeo još možda Logitech G502 koji ne bih nužno koristio na konzoli, nego bih ga koristio na računalu, a sadašnji Razer Abyssus na konzoli. Samo XIM4 je skup (razmišljam i o VenomX setu)... Ono što me najviše zanima je - rade li one obične MS Industrial tipkovnice na XIM4? Tipkovnica mi nije bitna, a preciznost miša je i zbog toga bih uzeo jeftinu i običnu tipkovnicu.

Vjerujem da ce ti raditi obicna tipkovnica. Meni je radila neka polu tipkovnica bez frke.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
PlayStation 4

izasao novi soft 4.55 (340mb)

Moj PC  
0 0 hvala 3
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice