PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.467.771
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Gale92 kaže...

pONOVNO IZBACUJE GREŠKU

Kupuj preko PS4 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
Chaky kaže...
Gale92 kaže...

pONOVNO IZBACUJE GREŠKU

Kupuj preko PS4 

tamo mi se isto javlja error kartice ali to mi je bilo i prosli puta  pa mi je nakon 4,5 puta uspjelo preko PS

17 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
Chaky kaže...
Gale92 kaže...

pONOVNO IZBACUJE GREŠKU

Kupuj preko PS4 

tamo mi se isto javlja error kartice ali to mi je bilo i prosli puta  pa mi je nakon 4,5 puta uspjelo preko PS

Jesi dodao zupaniju? 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
10 godina
Scorpio u praksi nece biti toliko brzi od ps4 pro, niti ce moc vrtit igre u 4k...

0 1 hvala 0
14 godina
Gale92 kaže...

Sad gledam malo ove popuste te sam se odlučio uzeti jednu igru, pa me zanima što bi vi uzeli dal GTA V ili Watch Dogs 2?

imam jednu i drugu, moj glas ide isto za gta v. nije ni wd loš, al gta djeluje kao kompletnija igra. 

What could possibly go wrong?
13 godina
protjeran
ursusc355 kaže...
naručio jutros sa game.co.uk THE CREW ULTIMATE EDITION za 10 funti. Igro demo bila mi zakon a navodno je sad još bolja nakon patcheva i dodataka. Jel igra ko da čujem mišljenje

1

15 godina
ursusc355 kaže...
ursusc355 kaže...
naručio jutros sa game.co.uk THE CREW ULTIMATE EDITION za 10 funti. Igro demo bila mi zakon a navodno je sad još bolja nakon patcheva i dodataka. Jel igra ko da čujem mišljenje

1

Na uplay-u dobio sam je besplatno meni nije nešto, ali ukusi su različiti.

15 godina
neaktivan
Da vidim koliko vas ovdje igra call of duty mw remastered
Hit Like
I ako netko hoće igrati neka me doda maherDP na psn
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MatijaT30 kaže...
Scorpio u praksi nece biti toliko brzi od ps4 pro, niti ce moc vrtit igre u 4k...

Najavili su da njihove igre budu sigurno, third party kako koja. Ne vjerujem da neće moći vrtjeti u 30 FPS 4K, ali bit će zanimljivo vidjeti koliko je to bolje u odnosu na PS PRO fake 4K.

Sigurno da u praksi neće biti ogromne razlike ko što nije ni između PS pro i običnog, ali bit će dovoljno da se okite titulom najjače konzole na svijetu. A nekima će samo to biti dovoljno da ju nabave.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa s obzirom da PS4 Pro ima 4.2 TFLOPS-a a Scorpio ima 6, to je gotovo 50% više computing performansi, nije to mali skok, nego veliki. S obzirom da je Forzu na ultra detaljima i pravim 4K uz DX12 vrtilo na 60fps i 65% zauzeća GPU-a ne vjerujem da se igre neće moći vrtiti na 4K. Scorpio ima i dedicirani draw call engine sto značajno smanjuje opterećenje na CPU jer su draw callsi nešto sto pogađa CPU prilično teško, pogotovo Jaguar koji je low power. 

Sad, ako će se igre na Pro vrtiti na 1800p a na Scorpiu u 2160p, neće se to bas jako primijetiti, tako da nema brige. S obzirom na količinu igara, pogotovo ekskluziva PS je u velikoj prednosti jer ima jako puno dobrih igara koje su samo PS, a sto ti vrijedi jaka konzola ako nemaš igre koje će to pokazati. 

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Da mi je kuna za svaki put kad sam čuo da će dx12 biti game changer...

Taj spika Scorpio i dx12 to the metal je Microsoftov techno babble da prikriju činjenicu da su opet stavili Jaguar Cpu.

Isto kao što smo slušali o Cloud processingu kad je izašao manjkavi XB1.

Ali svejedno, meni je drago radi Xbox fanova, jer nisu imali puno razloga za veselje. Samo bojim se da će opet biti razočarani kad se objavi cijena i kad se budu vidjele performanse u praksi.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ima li tko rjesenje za "commerce is not currently available in your country/region psn" doduse, pokusama preko ios appa, ali cisto pitam jer mi nije moguce sada kupit preko konzole...

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

Taj spika Scorpio i dx12 to the metal je Microsoftov techno babble da prikriju činjenicu da su opet stavili Jaguar Cpu.

Ali svejedno, meni je drago radi Xbox fanova, jer nisu imali puno razloga za veselje. Samo bojim se da će opet biti razočarani kad se objavi cijena i kad se budu vidjele performanse u praksi.

Performanse ovise najviše o developerima, a ne platformi. Ako se platforma krivo koristi onda možeš imati najjači hardver na svijetu i ništa ti neće pomoći.

Najveći programeru su upravo oni koji uspijevaju čuda napraviti od šugavih platformi.

Neki dan sam probao Just Cause 3, na PCu, to je kriminalno kako je to loš engine, sve zablurano i šteka abnormalno (još mu treba 16GB RAMa da radi na 60 FPS - nema nikakve opcije, kod mene na 16GB radi na 60FPSa, kod klinca sa 8GB na 30FPS max).

Presmiješno!

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.4.2017 20:57 (Bitanga).
14 godina
DeniZg kaže...

Ovaj dio me dosta neugodno iznenadio jer sam očekivao ZEN. S obzirom da su već za PS4 pro rekli da će CPU biti bottleneck, kako onda ovdje neće. Zericu je viši takt, ali opet.

Oni koji su prije par godina pričali da moraš uzeti 8 core AMD jer će svaki čas igre početi koristiti 8 jezgri, sad trkeljaju slično o DX12 i Vulkanu. 

Osim ako Msoft ima stvarno neke žestoke ekskluzive u planu za 2017/2018 (ili opet neko smećasto vremenski ograničeno izdanje ko Tomb Raider) teško će uvjeriti ljude da ima Scorpio baš treba.

Ili eventualno ako će cijena biti šokantno niska, tipa u rangu PRO ili sitno iznad. Jer dok Scorpio izađe, PRO će biti vani već godinu dana, a već i PRO je li-la kupnja onima koji imaju originalnu generaciju

čisto jer prava nova generacija možda i nije tako daleko.

I bit će zanimljivo vidjeti da li će next gen onda izaći u istoj godini ili će Microsoft svoj pomaknuti godinu naprijed zbog Scorpia. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
PlayStation 4

Al' nevjerojatno da uvijek nešto moraju zahebat u vezi tog PSN-a.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
DeniZg kaže...

Al' nevjerojatno da uvijek nešto moraju zahebat u vezi tog PSN-a.

ja sam jučer čitavo popodne gubio živce, želio sam kupit igru i neće li ga neće na kraju sam odustao....

10 godina
Veca je razlika u performansama na papiru između ps4 i ps4 pro, nego između xbox scorpio i ps4 pro... A u praksi ps4 pro nije bas toliko brzi od obicnog ps4. Ja mislim da se ps4 pro vrtit igre jednako dobro kao i scorpio, te ce manjak sirove snage kompezirat skaliranjem u 4k, samo je pitanje koliko se skaliranjem gubi u kvaliteti prikaza naspram nativne 4k rezolucije, moje misljenje je da ne puno... Inace igre prodaju konzolu a ne hardware.
I mogu se kladit da ce Grand turismo sport bolje izgledat na ps4 pro nego Forza Motorsport na skorpiu

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

ma samo nek se oni nadjačavaju sa konzolama i igrama, mi igrači tu najviše profitiramo 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
MatijaT30 kaže...
A u praksi ps4 pro nije bas toliko brzi od obicnog ps4. 

Kako si to zaključio?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
10 godina
Igro jedan i drugi, nisam primjetio nikakvu razliku, teksture su malo ostrije na 4k tv-u, al al sto se tice slicica u sekundi par FPS- a brze, one igre koje su na PS4 u pojedinim scenama znale pasti ispod 30FPS , ps4 pro ih vjerojatno izvodi na stabilnih 30, al meni to nije nikakav napredak da bih reko "WOW koji napredak"
17 godina
MatijaT30 kaže...
Igro jedan i drugi, nisam primjetio nikakvu razliku, teksture su malo ostrije na 4k tv-u, al al sto se tice slicica u sekundi par FPS- a brze, one igre koje su na PS4 u pojedinim scenama znale pasti ispod 30FPS , ps4 pro ih vjerojatno izvodi na stabilnih 30, al meni to nije nikakav napredak da bih reko "WOW koji napredak"

Pa kao što rekoh, to je do developera. 

No to ne znači da PS4 Pro nije puno moćniji hardver od PS4. I ne samo u teoriji nego i u praksi. Problem je što su stare igre ograničene, a nove forsaju 4k i ljepšu grafiku pa su opet ograničene i imaš feeling da je sve isto.

Tak mi je i na PCu. Igram GTA5 na medium na starom kompu pa mi se nekak vuče, onda kupim novi komp za 10k kn i stavim detalje na max i opet mi se nekak vuče jer nemam 2 grafičke. 

Dok budem vidio minimalno 60 FPSa na konzoli od svake igre onda ću priznati da je to gaming platforma. Danas, 30FPSa nikako ne može i ne smije biti gaming standard, to je sprdačina.

12 godina

Ova generacija je sa PS4 Pro omogućila 4k@30 fps gaming.

Ja se nadam da bi iduća mogla biti 4k@60 fps.

17 godina
PlayStation 4

ne iduca ide na 8k30 jer nema 5k telki i izaci  ce 2kk19/20 sa zen++ apu-m i navi  gpu 

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.4.2017 11:41 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ps4 pro je samo overclockani ps4 nikakav novi hardware nije dodan osim rama nisam siguram za to
17 godina
PlayStation 4

Krivo dodan je jos jedan gpu u apu rami i clock + hdmi 2.0 i hdcpp 2.2 zastitom...

a gpi ima neke featurse od buduce vege...

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Tesko da ce bit 4k i 60 fps kad ne moze sad ni 1080p bit na 60 fps-a

17 godina
PlayStation 4

krivo, moze zahhvaljujci boostu ali ne lock sto uz iinterpolaciju  izgleda bolje.

ps vulgariss  nemoze...

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.4.2017 12:27 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...
DeniZg kaže...

Slažem se, neće nikad biti s ovom politikom developera i Sonya kakvu sad imaju.

12 godina
Zlaco kaže...
Ps4 pro je samo overclockani ps4 nikakav novi hardware nije dodan osim rama nisam siguram za to

Kak nije novi hardver, kad je stavljena grafička kartica nove generacije (Polaris). Stari je imao inačicu Amd 7870 (Hawaii serija ako me pamćenje služi).

Praetorian1 kaže...
DeniZg kaže...

Zato jer Jaguar Cpu radi bottleneck.

Nova generacija će biti na Zenu.

14 godina
PlayStation 4

Pošto imam Need For Speed a kada pokrenem igru izbaci mi grešku da se nije moguće povezati na server? Zanima me dal netko do vas ima takav problem? To mi se dešava već nekoliko dana, dal bi pomogla deinstalacija igre pa ponovna instalacija? Hvala na svakoj inf

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice