Želim si složiti externi hdd za ps4 pa da mogu instalirat igre na njega . Imam stariji 2.5" hd 1TB koji nije sata 3 . Ako ga stavim u externu usb 3 ladicu ( enclosure ) da li će to raditi ? Ako da onda koja ladica sigurno radi ako zna netko jer sam kupio neku kinesku usb 3 za 80kn i neradi. Da li bi radila ladica MS ZONE 3 usb 3.0 ? Ili hd mora biti sata 3 ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Želim si složiti externi hdd za ps4 pa da mogu instalirat igre na njega . Imam stariji 2.5" hd 1TB koji nije sata 3 . Ako ga stavim u externu usb 3 ladicu ( enclosure ) da li će to raditi ? Ako da onda koja ladica sigurno radi ako zna netko jer sam kupio neku kinesku usb 3 za 80kn i neradi. Da li bi radila ladica MS ZONE 3 usb 3.0 ? Ili hd mora biti sata 3 ?
Nema razloga da HDD mora biti SATA3. Obični HDD diskovi, pogotovo 2.5'' rijetko kad imaju transfer preko 120 MB/s, a SATA 3 tek ima smisla nakon 300 MB/s koliko je limit SATA2 sabirnice. Tu bi ti i SATA1 bila dosta.
Jedino je bitno da je USB3 i da ga ladica može napajati preko USB porta. Vjerojatno ove jeftine imaju problema s tim, probaj naći neku sa ext. napajanjem, možda tvoj disk vuče malo više struje.
Koliko ja znam, bilo je popusta, ali ne toliko.
Uglavnom svaki tjedan Deal of the Week i za razne blagdane i slične prigode itd.
Ovo sad u zadnjih godinu dana je neizdrživo.
Potpisujem.
Koristim PSN vise od 6g.
Sjelo 75 kn poklona, pali su NBA 2K17 i Dragon Age Inquisition GOTY. Za ovu rasprodaju dosta, zatvaram blagajnu, ionako imam toliko toga što nisam ni pokrenuo...
Nema razloga da HDD mora biti SATA3. Obični HDD diskovi, pogotovo 2.5'' rijetko kad imaju transfer preko 120 MB/s, a SATA 3 tek ima smisla nakon 300 MB/s koliko je limit SATA2 sabirnice. Tu bi ti i SATA1 bila dosta.
Jedino je bitno da je USB3 i da ga ladica može napajati preko USB porta. Vjerojatno ove jeftine imaju problema s tim, probaj naći neku sa ext. napajanjem, možda tvoj disk vuče malo više struje.
Nabavio sam ovu ladicu koju sam naveo MS ZONE 3 usb 3.0 i sada radi . Recimo NE brisanju igrica radi novih igrica ! Hvala na informacijama
A cuj bilo bi zalosno da je slabije od Pro-a posto kasni godinu dana i sigurno ce bit skuplje 100$
pogotovo ak sony spusti cijenu
Navodno startaju s cijenom od 499 dollara. Sony s obzirom na proizvodni proces i konzolu koja je na tržištu godinu dana može komotno s cijenom osjetno ići dolje i eto problema... plus sve ostalo...
A cuj bilo bi zalosno da je slabije od Pro-a posto kasni godinu dana i sigurno ce bit skuplje 100$
pogotovo ak sony spusti cijenu
Navodno startaju s cijenom od 499 dollara. Sony s obzirom na proizvodni proces i konzolu koja je na tržištu godinu dana može komotno s cijenom osjetno ići dolje i eto problema... plus sve ostalo...
Ma nek se šamaraju nama bolje.
Ma nema nikakvog šamaranja, u Sonyu sigurno zadovoljno trljaju ruke i smiju se.
Sa PS4 Pro-om su navukli MS da naivno zagrize mamac i izbaci Scorpio.
Sa Scorpiom si je MS produžio generaciju koju debelo gubi za još 3 godine, umjesto da podvuče crtu i za 2 godine izbaci next gen Xbox.
Sad imaju opet Jaguar konzolu na kojoj će bar 3 godine vrtiti Forzu, samo u 4K, jer novih AAA igara u izradi nemaju.
Sony će za to vrijeme izbacivati visokobudžetne ekskluzive, plus što imaju i marketinške dealove za Battlefront 2, Destiny 2 i RDR 2.
PS4 konzolama.To je nepobitno.
dal ima koji naznaka da će f1 2016 malo "pasti" s cijenom ?
dal ima koji naznaka da će f1 2016 malo "pasti" s cijenom ?
Pa bio je snižen do prije 2 tjedna.
Morat ćeš malo pričekati.
PS4 konzolama.To je nepobitno.
Neće bolje nego na PCu tako da smo opet nigdje :-P
Gledam sad u zadnje vrijeme šta da kupim na ovim silnim akcijama, nekako se smanjuju mogućnosti jer sam već puno toga pokupovao.
I onda pola su neki FPSovi ili TPSovi, a od ostale polovice odustanem dok vidim da je na 30FPSa :-)
Dal mi netko može reći kako mogu namjestiti da mi se joystick dok se puni svijetli jednu boju a kada je napunjen da svijetli drugu kojom označuje da je pun? Jer mi je kada sam ga kupio dok se punio svjetlila žuta te kad se napuni bila je plava boja ali kako sam u postavkama napravio da mi je ps uvijek uključen onda sam izgleda i to pomiješao. Isto tako po vama kada je najbolje staviti puniti joystick kada baterija svijetli posljednju crticu ili?
Dal mi netko može reći kako mogu namjestiti da mi se joystick dok se puni svijetli jednu boju a kada je napunjen da svijetli drugu kojom označuje da je pun? Jer mi je kada sam ga kupio dok se punio svjetlila žuta te kad se napuni bila je plava boja ali kako sam u postavkama napravio da mi je ps uvijek uključen onda sam izgleda i to pomiješao. Isto tako po vama kada je najbolje staviti puniti joystick kada baterija svijetli posljednju crticu ili?
Ja ne punim preko playke, tako da ne znam da li ima neka druga logika dok je spojen direktno na playku, ali inače svijetli samo dok se puni. Brzo dok je jako prazan, pa sve sporiji i sporije i na kraju skroz prestane svijetliti dok je pun.
Šteta bi bilo da svijetli dok je pun jer tako samo troši bateriju i non stop se nadopunjava, a to sigurno nije korisno bateriji.
Punom ga tekl dok crkne skroz, isisam mu sve što ima i tek onda ide na punjač.
Dok je pun svijetlo se ugasi, a sta se tice punjenja to radim preko noci. Prije spavanja ga spojim na ps i nek se puni, nekad je jedna crtica, a nekad blinka i ps upozorava da bih trebao napunit joystick.
I onda pola su neki FPSovi ili TPSovi, a od ostale polovice odustanem dok vidim da je na 30FPSa :-)
Ionako planiraš uzeti neki 4K TV, pa onda uzmi neki sa dobrom interpolacijom u 60 FPS i problem riješen.
Punim dok ne igram, ne pazim na crtice.
Ako mi se isprazni dok igram, dalje igram s zicom.
Ionako planiraš uzeti neki 4K TV, pa onda uzmi neki sa dobrom interpolacijom u 60 FPS i problem riješen.
Da, to bi bilo dobro rješenje.
Sony xd8077:)
Ta telka sjeda ps4 ko budali samar..
Koja korist kad ćeš sve Xbox igre ionako imati na PC-u? Može imati neznam kakvu snagu i grafiku, ali neće imati Sony ekskluzive.

Ima li kakvih novosti o iducoj igri From Software? Neko mi je bio spomenuo da planiraju radit remake Demon's Soulsa. Jel mi to neko moze potvrdit? To je jedina Souls igra koju nisam presao i kupio bi ju odma da naprave remake, ako je istina.
Sad gledam malo ove popuste te sam se odlučio uzeti jednu igru, pa me zanima što bi vi uzeli dal GTA V ili Watch Dogs 2?
Sad gledam malo ove popuste te sam se odlučio uzeti jednu igru, pa me zanima što bi vi uzeli dal GTA V ili Watch Dogs 2?
GTA V, ja sam ga copio na proslom popustu i odlican mi je
Nisam igrao WD 2 igrao sam samo prvi na PS 3, ali GTA V mi je puno bolja igra.