PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.479
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
PlayStation 4

fala Bogu WW na popustu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

zanima me kako mogu u postavkama postaviti da mi se ps 4 ne isključuje nakon par min neaktivnosti, već da mi je stalno uključen? Posebice me to iritira kada mi se pune joystici

0 0 hvala 0
14 godina
Re: PlayStation 4
Gale92 kaže...

zanima me kako mogu u postavkama postaviti da mi se ps 4 ne isključuje nakon par min neaktivnosti, već da mi je stalno uključen? Posebice me to iritira kada mi se pune joystici

Pa imaš pod system i onda power saving ili kako već. Nije tako teško za pronaći. Ali možeš uključiti da se gamepad puni i kad konzola ode u rest mode, to je puno bolje nego da je non stop uključen.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
neaktivan
Gledao sam par streamova bete GT Sport i to izgleda smješno.Auti su ulickani,a okolina izgleda ko da je iz Gran Turismo 3.Refleksije nula,plosnata trava,nikakvih tragova kad izleti sa staze na šljunak.Zvuk automobila je malo napredniji usisavač od prijašnjih igara.Nema štete na automobilima,što je presmješno.Problem kod GT igara je bio uvijek šta se koncentriraju na izgled automobila a sve ostalo zanemaruju.20-ak tipova guma mi ništa ne znači.Al prodavat će se jer je to ipak GT iako su ga par ostalih igara tog žanra pregazile.

2 0 hvala 0
10 godina
Dann3R kaže...
Gledao sam par streamova bete GT Sport i to izgleda smješno.Auti su ulickani,a okolina izgleda ko da je iz Gran Turismo 3.Refleksije nula,plosnata trava,nikakvih tragova kad izleti sa staze na šljunak.Zvuk automobila je malo napredniji usisavač od prijašnjih igara.Nema štete na automobilima,što je presmješno.Problem kod GT igara je bio uvijek šta se koncentriraju na izgled automobila a sve ostalo zanemaruju.20-ak tipova guma mi ništa ne znači.Al prodavat će se jer je to ipak GT iako su ga par ostalih igara tog žanra pregazile.

U potpunosti se slažem.

Pa jel stvarno tako teško staviti malo trave sastrane i još par detaljčića?

Npr. u Driveclubu okolina izgleda odlično, U Forzi 6 je isto donekle prihvatljivo, ostale igre 0.

17 godina
pqweasdyxc kaže...
Dann3R kaže...

U potpunosti se slažem.

Pa jel stvarno tako teško staviti malo trave sastrane i još par detaljčića?

Npr. u Driveclubu okolina izgleda odlično, U Forzi 6 je isto donekle prihvatljivo, ostale igre 0.

Forza Horizon 3, vrhunski engine. Ne pričam o realističnosti upravljanja autima - volim više arkadice, ali to se lako riješi ako imaš dobar grafički engine.

Šteta što nema za PS4.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
9 godina
neaktivan
Znam da je fokus na automobilima i utrkivanju,ali sjećam se kako su u GT 5 ubacili stare staze iz GT igara prošle generacije (Trial Mountain) i uveli ono shranje Premium i Standard auti.Kao Premium su imali kokpit i bili detaljniji za buduće GT igre.Pa stara Toca imala kokpit tam još 1999 god.Nego kao što sam napisao oni stavljaju fokus samo na izgled auta i pokušavaju nešto sa fizikom,a i tu kaskaju.Sveukupna prezentacija ostaloga je japanski minimalistička.No GT je uvijek takav bio.Dugo im treba za izlazak ove igre i opet će se to prodavat jer je to PS brend.Ali ima punu jaču konkurenciju nego pred 5 god.Project Cars 2 mene zapravo više veseli od nove GT igre.Vidjet čemo ako izađe uopće ove godine.Do onda će past valjda i neki pošteni volan.

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Jel mi može plz netko pokušati "prodati" igru Life is strange? Vidim da ju dosta hvalite, a na akciji je još para dana.

Igram prvu epizodu i malo mi je dosadnjikava. Jel postane kasnije bolje?

Recimo, Tales from the Borderlands i Wolf among us su mi fenomenalni. Walking Dead, baš i ne.

Thanks.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Jel mi može plz netko pokušati "prodati" igru Life is strange? Vidim da ju dosta hvalite, a na akciji je još para dana.

Recimo, Tales from the Borderlands i Wolf among us su mi fenomenalni. Walking Dead, baš i ne.

Thanks.

Taj life is strange je kao walcott u arsenalu čekalo se čekalo se da proigra i nikad nije proigrao. Ja sam skoro prešao igru i nidje nista, meni dosta dosadna igra.

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
10 godina
Također mogu isto rec, super mi je bio tales of borderlands i wolf among us, neki dan kupio life is strange jer uvijek procitam hvalospjeve o igri ali nakon 2 epizode jos uvijek mi je bez veze...

0 0 hvala 1
17 godina
DeniZg kaže...

Thanks.

Ak su ti ove 2 fenomenalne bit će ti i Life is Strange. Ako su ti samo dobre i mogao bi i bez njih, onda će ti i Life is Strange biti dosadnjikav.

Klasična QTE igra, više koncentrirana na priču i utjecaj time-rewinda na tvoju misao da možeš promijeniti tijek vremena na nešto bolje - butterfly effect. Meni se priča poprilično svidjela, puno više nego u Wolf Among Us.

Odnosi likova u igri su mi odlično napravljeni, a ženskica me dosta podsjećala na Ellie iz The Last of Us.

Ja sam se zasitio tih QTE igara pa mi se ne daju više igrati koliko god dobre bile jer volim više akcije, ali po meni igra vrijedi tih sitno kuna koliko košta.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
14 godina
DeniZg kaže...

Thanks.

Ajd probat ću. Meni osobno su Wolf Among Us i Walking Dead S1 vrh ponude tih interaktivniih filmova ili kako god ih nazvali. Nakon toga idu Tales from Borderlands i Life is strange. Ostatak ekipe je dosta ispod IMO.

Sam gameplay LiS ti je više manje to što si vidio u prvoj epizodi. Imaš te time rewind based puzzlove i podosta te tinejdžerske drame koju ili možeš ili ne možeš "progutati". Nekoga će to odbiti odmah u startu. Ali glavna priča je puno puno mračnija nego to na prvi pogled izgleda. Štoviše, ima par dijelova koji su barem meni bili toliko uznemirujući za igranje da me baš jako iznenadilo. Problem je što do toga dođe jako kasno. Zadnja ili predzadnja epizoda tek. Dosta je nagla ta promjena u tonu same igre. Ni u nekim igrama s horor elementima nisam osjećao toliku nelagodu ko u jednom dijelu igre ovdje. Plus toga, glavna "likica" je meni bila baš super. Em odlično napisana, em sa jako dobrim voiceactingom. A ne mogu reći da je i ostatak ekipe na bilo koji način loše odrađen.

Ne pada mi na pamet nogometna usporedba ko kolegi (s kojom se definitivno ne slažem), ali recimo da je to jedan od onih filmova koji u globalu nije remek djelo, ali ima onu jednu scenu, onaj jedan twist u priči, nešto što ti onda cijeli film digne za ocjenu dvije gore i priraste ti srcu samo zbog toga. Tako nekako je bilo moje iskustvo s ovom igrom.

Za ovih 40kn je po meni ovo no brainer. Uzeo bih ju da nije već odavno u mom Steam libraryu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.3.2017 13:20 (Hexfire).
17 godina

jesi igrao heavy rain, beyond two souls ?

pa i untill dawn.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.3.2017 16:55 (4mal).
16 godina
preporuka za heavy rain, neodoljivo podsjeca na fahrenheit, odlicna igra
battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina
PlayStation 4

Može li mi netko pojasniti aktivaciju 3 godine jamstva u SD-u? Što pišem pod "Model (P/N) SD produljenog jamstva"? Neki kažu da se piše sam naziv toga paketa. Dakle - Produljeno jamstvo SD PlayStation 4 3 godine jamstva. Je li tako? A što pišem pod "Broj računa (ili otpremnice)"? Na računu za dodatno jamstvo mi piše: "MP račun broj.... XXXX/P01/1". "X" sam napisao umjesto 4 znamenke koje mi pišu. Uglavnom, meni se čini da to moram napisati?

Nadalje, vezano za "Podatke o uređaju"... "Serijski broj uređaja" - što tu napišem? Na onoj bijeloj kutiji od konzole (PS4 Pro) imam 3 barkoda. Ispod prvog mi piše: "P-XXXXXXXX-6". Drugog: "S01-XXXXXXX-F". A ispod trećeg "POS BAR CODE-a" piše 12 znamenki. Čini mi se da tu upisujem ovo što počinje sa "S01". Jesam li u pravu? I još ostaje "Model broj (P/N) uređaja". Tu, ako se ne varam, napišem "CUH-XXXXB"? Opet, X-evi predstavljaju brojeve koji mi pišu na kutiji/konzoli.

Ako možete pomozite mi da riješim nedoumicu. Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.3.2017 19:19 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Izzy kaže...

Može li mi netko pojasniti aktivaciju 3 godine jamstva u SD-u? Što pišem pod "Model (P/N) SD produljenog jamstva"? Neki kažu da se piše sam naziv toga paketa. Dakle - Produljeno jamstvo SD PlayStation 4 3 godine jamstva. Je li tako? A što pišem pod "Broj računa (ili otpremnice)"? Na računu za dodatno jamstvo mi piše: "MP račun broj.... XXXX/P01/1". "X" sam napisao umjesto 4 znamenke koje mi pišu. Uglavnom, meni se čini da to moram napisati?

Nadalje, vezano za "Podatke o uređaju"... "Serijski broj uređaja" - što tu napišem? Na onoj bijeloj kutiji od konzole (PS4 Pro) imam 3 barkoda. Ispod prvog mi piše: "P-XXXXXXXX-6". Drugog: "S01-XXXXXXX-F". A ispod trećeg "POS BAR CODE-a" piše 12 znamenki. Čini mi se da tu upisujem ovo što počinje sa "S01". Jesam li u pravu? I još ostaje "Model broj (P/N) uređaja". Tu, ako se ne varam, napišem "CUH-XXXXB"? Opet, X-evi predstavljaju brojeve koji mi pišu na kutiji/konzoli.

Ako možete pomozite mi da riješim nedoumicu. Hvala!

Evo ti iz mog maila koji sam dobio od SD nakon kupnje produljenja. Iskreno, imam dojam da u taj obrazac možeš upisati bilo šta i opet će štimati. Na kraju dana imam potvrdu da sam kupio kod njih, ako će nešto gnjaviti.

Serijski broj SD produljenogjamstva: SD2014XXXXXX
Model (P/N) SD produljenogjamstva: SD2014XXXXXX
Broj računa (ili otpremnice): 9288-XXX-X
Datum kupnje usluge: 12.12.2016.

Podaci o uređaju
Serijski broj uređaja: S01-598XXXX-Q
Model broj (P/N) uređaja: CUH-7XXXX B01Y
Proizvođač uređaja: SONY
Datum kupnje uređaja: 29.11.2016.

14 godina
PlayStation 4

Brat mi je posudio igricu koja je za ps3, dal ja nju mgu igrati i na ps4? 

0 0 hvala 0
17 godina
Gale92 kaže...

Pa jesi probao? Ili proguglao? Ili ti je prvo palo na pamet: "ček - pitat ću na forumu!!" ?

14 godina
Bitanga kaže...

Pa jesi probao? Ili proguglao? Ili ti je prvo palo na pamet: "ček - pitat ću na forumu!!" ?

želio sam pitati na  forumu ali ispričavam se 

14 godina
PlayStation 4

možeš kako ne. ako ne radi, nosi ps4 na servis i detaljno im objasni jer inače to vraćaju.

What could possibly go wrong?

0 5 hvala 0
16 godina
Gale92 kaže...

Kratko i jasno ne možeš igrati PS3 igre na PS4.

A vas dvojca, ako niste mislili pomoći čovjeku taman bio i on lijen provjeriti na Google-u, ne morate biti seronje. Ipak je pre rano da već sada budete nadrkani ili da dajete krive informacije.

14 godina
PlayStation 4

a ja za sebe mislio da sam gotovan  užas.

What could possibly go wrong?

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

kakvo rano, 11 sati je jbt. već se radi 4 sata.

btw, ako netko ima za prodati viška ds4 sive boje neka se javi, kupio bi. 

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Kak nemam pojma što bih igrao.

Krenuo sam igrati NFS imam trenutno cca 8h igre i mogu reci da sam vise manje zadovoljan.

No jesu li neke misije malo teske? Npr gdje trebam onoj Amy pobjeci kada vozi Porsche ili kada ja vozim taj Porsche..

Nabijem je na plot da se skanta i kad odjednom stvori se tik do mene .... ponavljao sam brat bratu 20 puta. :)

I zasto su pobogu stavili da sve bude po noci

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
toxic kaže...

Kak nemam pojma što bih igrao.

Krenuo sam igrati NFS imam trenutno cca 8h igre i mogu reci da sam vise manje zadovoljan.

No jesu li neke misije malo teske? Npr gdje trebam onoj Amy pobjeci kada vozi Porsche ili kada ja vozim taj Porsche..

Nabijem je na plot da se skanta i kad odjednom stvori se tik do mene .... ponavljao sam brat bratu 20 puta. :)

I zasto su pobogu stavili da sve bude po noci

ne odvija se sve po noći, odvija se i u zoru 

17 godina
MasterOfDisaster kaže...
Gale92 kaže...

A vas dvojca, ako niste mislili pomoći čovjeku taman bio i on lijen provjeriti na Google-u, ne morate biti seronje. Ipak je pre rano da već sada budete nadrkani ili da dajete krive informacije.

Osobno dok sam upiknuo PS4 prvi put nisam ga znao ni upaliti, pa nisam išao ovdje pitati gdje se pali PS4. ;-)

Nikad neću davati poticaj i podržavati komotnost umjesto inicijative, pa makar bio seronja u tvojim očima :-P

17 godina
Bitanga kaže...
MasterOfDisaster kaže...
Gale92 kaže...

Osobno dok sam upiknuo PS4 prvi put nisam ga znao ni upaliti, pa nisam išao ovdje pitati gdje se pali PS4. ;-)

Nikad neću davati poticaj i podržavati komotnost umjesto inicijative, pa makar bio seronja u tvojim očima :-P

What?

17 godina
toxic kaže...

What?

Pa da, button za paljenje je skriven, trebalo mi je 30ak sekundi da skužim di je.

I ima smiješno mali znakić za "power button".

15 godina
Bitanga kaže...
toxic kaže...

What?

Pa da, button za paljenje je skriven, trebalo mi je 30ak sekundi da skužim di je.

I ima smiješno mali znakić za "power button".

Njubara, ja sam odma znao pa sam stisnuo izbacivanje diska. Iako sam imao prije sve pleyke od sive!

17 godina
PlayStation 4

haha i ja sam isto tak zabrio....sad mi je laske da nisam jedini

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.3.2017 17:28 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice