PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.452.969
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Tommy_123 kaže...

A je teško stvarno obrisati acc i staviti drugi i kad završiš ga vratiš, nema smisla davati preko 450 kn za dvd, kada u pola cijene možeš digitalku uzeti, a koliko ja znam, dosta ljudi preferira digitalku iznad dvd izdanja, sad kako kome paše, to je druga stvar.

U pola cijene možeš kupit i BR izdanje, treba povremeno pratit cijene, a poslije vratiš novac prodajom igre.

Također dosta ljudi preferira i fizička izdanja iz više razloga.

100 ljudi 100 ćudi....

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

sada je secundary najjeftiniji i mislim da je jeftiniji od disk verzije sada ja imam jednu secundary igru i kupit cu ih jos 3-4 do 9 mjeseca i svaka je 15-20 eura ili cak jeftinije i secundary se isto moze prodati i zamjenuti a uostalom ako mi taj restore license ja imam adresu i podatke od covjeka kojeg kupujem,tako da je meni secundary>disk

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

kako se sherta psn acc objasni te mi molim vas :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

PS+ igre za sljedeći mjesec (nije još službeno):

PS4:

• Rayman Legends (PS4/PS3)
  • Knack

PS3:

• Need For Speed Rivals
  • Shovel Knight (PS4/PS3/PSVita)

PS Vita:

• Fruit Ninja
  • Asphalt Injection
Moj PC  
4 0 hvala 5
12 godina
Ice45 kaže...

kako se sherta psn acc objasni te mi molim vas :D

Legalnim putem, između 2 prijatelja, na način da onaj koji je kupio digitalnu igru na svojem accountu, ulogira se sa tim accountom na npr.tvoj PS4 i postavi ga kao primary uređaj. Stavi se igra da se skida na tvoj PS4 i ti ju možeš igrati na svojem PS4 i svojem accountu.

Šeme sa Njuškala i Ebaya su OVO. Nisam siguran, ali mislim da sa zadnjim update-om ovo više ne funkcionira.

ChillyBoy kaže...

PS+ igre za sljedeći mjesec (nije još službeno):

PS4:

• Rayman Legends (PS4/PS3)
  • Knack

PS3:

• Need For Speed Rivals
  • Shovel Knight (PS4/PS3/PSVita)

PS Vita:

• Fruit Ninja
  • Asphalt Injection

Uuu sviđa mi se PS4 lineup. Thanks!

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2015 23:16 (DeniZg).
13 godina
PlayStation 4

Ajde više ne daju neke glupe indie igre. Sviđaju mi se igre, bas sam si uzeo PS+ u petak.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Raymana sam si mislio kupiti ali pošto vidim da dolazi 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Nadam se da je ovo točno u vezi PS+, baš sam prije par dana uzeo pretplatu. Volio bi Raymana odigrati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Raymana sam platinira, možda i najbolja igra tog žanra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Veselim se Raymanu, baš sam ga imao u planu odigrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Fala kurcu na udarcu knack i rayman ! Fuck yeah

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Svi govore da je to fake, vidjet ćemo za tj dana.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

ma nevjerujem da ce to biti

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hanteed kaže...

Da, predobro je da bi bilo istinito.

10 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
hanteed kaže...

Da, predobro je da bi bilo istinito.

haha da upravo tako sam i mislio 

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

.

EUW: Dorans Dildo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Imam par pitanja u vezi kupnje PS4, ispričavam se unaprijed, vjerojatno sve već negdje piše, ali neću biti zahtjevan.

Trebam li na nešto posebno paziti prilikom kupnje (u Sancta Domenici) i koji su +/- PS+ pretplate? Dobiva li se nešto extra s time osim mogućnosti Multiplayera i vrijedi li te novce (ako ne planiram raditi strane accounte i kupovati igre preko neta, ovako i onako ću igrati svega par naslova, a onda ih mogu i zamijeniti/prodati)?

0 0 hvala 0
12 godina
pavac kaže...

Imam par pitanja u vezi kupnje PS4, ispričavam se unaprijed, vjerojatno sve već negdje piše, ali neću biti zahtjevan.

Trebam li na nešto posebno paziti prilikom kupnje (u Sancta Domenici) i koji su +/- PS+ pretplate? Dobiva li se nešto extra s time osim mogućnosti Multiplayera i vrijedi li te novce (ako ne planiram raditi strane accounte i kupovati igre preko neta, ovako i onako ću igrati svega par naslova, a onda ih mogu i zamijeniti/prodati)?

Ako nikad u životnom vijeku PS4-ke ne misliš igrati multiplayer, nemaš niti jednu drugu Playstation konzolu, ne zanimaju te bolji popusti na Playstation dućanu i ne pali te iščekivanje najave besplatnih naslova krajem svakog mjeseca, onda svakako nema smisla uzimati PS+ pretplatu.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 11:34 (DeniZg).
12 godina
pavac kaže...

Ps+ pretplatom dobivas-> SLIKA 1 .

A prilikom kupnje jedino kaj bi mogao gledat je da uzmes dodatno jamstvo od 2godine. Pa bi sve skupa umjesto 1god imao 3god garancije. 

SLIKA 1 SLIKA 1
16 godina
Sandro HR Zagorje kaže...
pavac kaže...

A prilikom kupnje jedino kaj bi mogao gledat je da uzmes dodatno jamstvo od 2godine. Pa bi sve skupa umjesto 1god imao 3god garancije. 

Super, hvala, jel se ti naslovi koji se dobivaju razlikuju po regijama (tipa mi dobimo govno, a ameri nešto ok)? Jamstvo neću uzimati sada, SD veli da se može uzeti bilokad u ovih 1 godinu, tako da ću to kasnije srediti.

12 godina
pavac kaže...
pavac kaže...

Super, hvala, jel se ti naslovi koji se dobivaju razlikuju po regijama (tipa mi dobimo govno, a ameri nešto ok)? Jamstvo neću uzimati sada, SD veli da se može uzeti bilokad u ovih 1 godinu, tako da ću to kasnije srediti.

Nemoj škrtarit i uzmi godišnju pretplatu.

Košta kao jedna igra, a dobit ćeš nekoliko igara mjesečno, od kojih će ti se jedna valjda svidjeti u godini dana, da bi ti se isplatila kupnja. S time, da kako vrijeme odmiče, tako će sve više jačih igara biti podijeljeno besplatno.

Naslovi su isti za Sj.Ameriku i Europu.

Isto tako, imati platformu za igranje i ne igrati apsolutno nikakav multiplayer u 2015.godini , stvarno nema smisla.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
pavac kaže...
pavac kaže...

Nemoj škrtarit i uzmi godišnju pretplatu.

Košta kao jedna igra, a dobit ćeš nekoliko igara mjesečno, od kojih će ti se jedna valjda svidjeti u godini dana, da bi ti se isplatila kupnja. S time, da kako vrijeme odmiče, tako će sve više jačih igara biti podijeljeno besplatno.

Naslovi su isti za Sj.Ameriku i Europu.

Isto tako, imati platformu za igranje i ne igrati apsolutno nikakav multiplayer u 2015.godini , stvarno nema smisla.

Sa svim se slažem osim sa ovim boldanim. Ima nas kojima MP nije zanimljiv i zaboli me za njega (izuzev mmorpg igara) 

12 godina
Virty kaže...
DeniZg kaže...

Sa svim se slažem osim sa ovim boldanim. Ima nas kojima MP nije zanimljiv i zaboli me za njega (izuzev mmorpg igara) 

Za mjesec i pol izlazi Elder Scrolls Online MMORPG. 

Krajem godine izlaze Star Wars Battlefront i The Division. Sve su to AAA naslovi koji se baziraju na multiplayeru i traže PS+ pretplatu. Šteta je to propustiti.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Steta je to propustiti onome koga zanima MP.

Onome koga zanima samo SP i nema vremena za MP, ove igre ne predstavljaju nista.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ja samo znam da brojim dane do project carsa jedva cekam napokon neku postenu voznju na ps4

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav, imam jedan problem vezano uz igru koju sam kupio prošle godine preko ebay-a. Možda bi bilo bolje da postavim pitanje u temi za ebay, no možda netko od vas ima kakvo konkretno rješenje ako se našao u istoj situaciji. Dakle, kupio sam primary account na kojem je bila igra, ali dogovoreno je da ja kada skinem igru prodavač mijenja šifru za login uz obećanje da će igra zauvijek raditi osim ako ja nešto ne poremetim, izbrišem igru ili ako se pokvari HDD. S obzirom da sam igru dobio prilično jeftino pristao sam. Kao što znamo, Sony je odlučio stati na kraj gamesharingu i od tada je meni igra zaključana. Kontaktirao sam prodavača, no on se pravi grbav i govori mi kako sam dobro prošao itd., uglavnom ništa razumno od njega. Na ebayu ne mogu otvoriti case, a pozitivan feedback sam davno ostavio. Što se tiče PayPal-a, igra je kupljena kada je još vrijedilo pravilo od 45 dana za žalbu tako da mi je dispute momentalno zatvoren. Ima li bilo koji način da dođem ponovno do igre ili do novaca?

[url=http://eu.playstation.com/psn/profile/danijel26/] [img]http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/danijel26.png[/img] [/url]
10 godina
neaktivan

Ja ti ne znam puno ali čini mi se ako dobiješ lock na igru da ju više nećeš moći igrati. Ne razumijem kako vam se da zajebavati sa takvim starima kako npr kupovanje acc sa igrom preko ebaya... Jednostavno plati malo više i kupi svoju igru i nemaš problema.

17 godina

bas to ja sp samo rokam 

15 godina
danijel206 kaže...

Pozdrav, imam jedan problem vezano uz igru koju sam kupio prošle godine preko ebay-a. Možda bi bilo bolje da postavim pitanje u temi za ebay, no možda netko od vas ima kakvo konkretno rješenje ako se našao u istoj situaciji. Dakle, kupio sam primary account na kojem je bila igra, ali dogovoreno je da ja kada skinem igru prodavač mijenja šifru za login uz obećanje da će igra zauvijek raditi osim ako ja nešto ne poremetim, izbrišem igru ili ako se pokvari HDD. S obzirom da sam igru dobio prilično jeftino pristao sam. Kao što znamo, Sony je odlučio stati na kraj gamesharingu i od tada je meni igra zaključana. Kontaktirao sam prodavača, no on se pravi grbav i govori mi kako sam dobro prošao itd., uglavnom ništa razumno od njega. Na ebayu ne mogu otvoriti case, a pozitivan feedback sam davno ostavio. Što se tiče PayPal-a, igra je kupljena kada je još vrijedilo pravilo od 45 dana za žalbu tako da mi je dispute momentalno zatvoren. Ima li bilo koji način da dođem ponovno do igre ili do novaca?

jesi li potpisao kakav ugovor sa prodavačem u kojem ti on nudi povrat novca u slučaju za*eba?

jesi li brutalni siledžija?

ako je na oba gornja pitanja odgovor NE, onda su ti šanse za povrat novaca milom ili silom nikakve.

Potpis!
10 godina
neaktivan
danijel206 kaže...

meni su se dvije zakljucale i zaboravi na igru i savjetujem ti da ne kontaktiras support od sonya jer ce te optuziti da si ukrao igru sto prije zaboravis to bolje

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice