jel se moze prelodati gta 5 na ps4
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima na PS storeu
jel se moze prelodati gta 5 na ps4
Može, kreće u nedjelju, sad neznam jel se može kod nas ali an USA se može.
napravio sam američki psn i sad ne zanima ako uzmem 3mjeseca ps plusa jel onda online igram sa amerima ili kako? zbog pinga me zanima
napravio sam američki psn i sad ne zanima ako uzmem 3mjeseca ps plusa jel onda online igram sa amerima ili kako? zbog pinga me zanima
Spaja te na tebi najbliže servere, osim ako u specifičnoj igri podesiš drugačije.
dogodila mi se sad cudna situacija stavim bonove u ps4 i kupim GTA V novac mi je ps pojeo a za GTA mi jos uvjek stoji preorder now 499kn. ugasio sam konzolu i opet ista situacija novaca nema a GTA nije preordan. dal je jos netko imao slicnu situaciju???
Ja isto uradio pre order, i dalje mi stoji da je mogu preordat..neki bug ocito jer citam da se desava i drugima. Jedino mogu vidjeti da u library igru kako odbrojava..kakvo je kod tebe stanje?
dogodila mi se sad cudna situacija stavim bonove u ps4 i kupim GTA V novac mi je ps pojeo a za GTA mi jos uvjek stoji preorder now 499kn. ugasio sam konzolu i opet ista situacija novaca nema a GTA nije preordan. dal je jos netko imao slicnu situaciju???
Ja isto uradio pre order, i dalje mi stoji da je mogu preordat..neki bug ocito jer citam da se desava i drugima. Jedino mogu vidjeti da u library igru kako odbrojava..kakvo je kod tebe stanje?
Znači da je kupljena.
Znači da je kupljena.
Jel i tebi tako ili? Vjerujem da je kupljena jel sam odma dobio mail od sonya o preorderu..ali buni me to sto na psn i dalje stoji kao da je nisam kupio, znaci pise normalno cijena i mogu opet kupit odnosno pre ordat.
uzeo sam ps+ i imam samo dvije igre dzabe.jel to zato sto sam uzeo sam na tri mjeseca?
ima li razlike u tri mjeseca i u godina dana u igrama?
gdje mozemo vidjeti sve igre koje su do sada pustili kao bonus uz pretplatu?
uzeo sam ps+ i imam samo dvije igre dzabe.jel to zato sto sam uzeo sam na tri mjeseca?
ima li razlike u tri mjeseca i u godina dana u igrama?
gdje mozemo vidjeti sve igre koje su do sada pustili kao bonus uz pretplatu?
nema razlike
Nemozes ih nigdje vidjet niti skinut to ti je onaj sistem "prosla baba s kolacima"
iduci mjesec ce doc druge dvije i zamjenit ove, ako ove dvije sad ne "kupis" neces ih vise moc skinut besplatno, ako ih uzmes bit ce ti u Library-u i moci ce ih skidat kad hoces i kolko hoces dok god ti traje predplata
u 12. mjesecu ce ti doc Injustice: God Among Us Ultimate Edition i Secret Ponchos
nisam znao da to tako funkcionira :)
Jedno pitanje,ako kupim ps4 recimo u USA i nesto mi se pokvari,hocu li ga ja moc servisirati u nas? (HR)

mislim da mora biti u EU kupljena.
neznam zasto bi to radio kad sam ja svoju konzolu novu,zapakiranu platio svega 2500.njuska majka
neznam zasto bi to radio kad sam ja svoju konzolu novu,zapakiranu platio svega 2500.njuska majka
Dolazi bundle za black friday sa gta v (disc) i the last of us (kod) i ps4 za 400$. A imam prijatelja iz usa koji dolazi oko bozica u nas...

Dolazi bundle za black friday sa gta v (disc) i the last of us (kod) i ps4 za 400$. A imam prijatelja iz usa koji dolazi oko bozica u nas...
Da bas sam gledao to neki dan..predobra ponuda.
ovo za ps plus ako uzmem igru jel mi ona ostaje ili
ovo za ps plus ako uzmem igru jel mi ona ostaje ili
besplatne igre koje uzmes preko ps+ ostaju dok ti traje predplata
Ma moći ćeš. No worry. Čak se na senu może gta staviti na download listu, ali ne skida ništa zasada :D

ekipa kaj bi uzeli od ova dva naslova, oba su 40$ na US store-u
Tomb Raider ili Battlefield 4?
Tnx ;)
Ja mislim da bi ga mogao reklamirati ako dodjem bas u sonyev ducan u nas.

ekipa kaj bi uzeli od ova dva naslova, oba su 40$ na US store-u
Tomb Raider ili Battlefield 4?
Ovisi koji žanr više voliš.
Meni je osobno Tomb Raider bolji izbor.
Dajte mi reci dal ce mi se igra automatski pocet skidat ako konzolu stavim u "reset mode"? Naime , trebao bi mi se pocet od ponoci skidat GTA5.. ujutro radim pa ti trebalo poci lec!
Ne da mi se cekat 00.00h
Dajte mi reci dal ce mi se igra automatski pocet skidat ako konzolu stavim u "reset mode"? Naime , trebao bi mi se pocet od ponoci skidat GTA5.. ujutro radim pa ti trebalo poci lec!
Ne da mi se cekat 00.00h
Rest mode. Trebala bi, ali... Meni je kad kliknem na timer nekad označena kvačica na automatic download a nekad nije.
I vjerojatno se neće odmah početi skidati cijela igra nego samo dio nužan za pokretanje. Onda ćeš pokrenuti igru i mozda biti upitan želiš li prvo da se skine single ili multi.
Ne da mi se cekat 00.00h
Rest mode. Trebala bi, ali... Meni je kad kliknem na timer nekad označena kvačica na automatic download a nekad nije.
I vjerojatno se neće odmah početi skidati cijela igra nego samo dio nužan za pokretanje. Onda ćeš pokrenuti igru i mozda biti upitan želiš li prvo da se skine single ili multi.
Ne mora značiti, meni je uvijek prvi dio skinulo, par gb za pokretanje i automatski onda cijelu igru odmah nakon tog malog dijela. Samo stabi kvačicu na automatic download i u rest i miran si.