PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.364
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

jel se moze prelodati gta 5 na ps4 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Ima na PS storeu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Ice45 kaže...

jel se moze prelodati gta 5 na ps4 

Može, kreće u nedjelju, sad neznam jel se može kod nas ali an USA se može.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
PlayStation 4

napravio sam američki psn i sad ne zanima ako uzmem 3mjeseca ps plusa jel onda online igram sa amerima ili kako? zbog pinga me zanima

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...

napravio sam američki psn i sad ne zanima ako uzmem 3mjeseca ps plusa jel onda online igram sa amerima ili kako? zbog pinga me zanima

Spaja te na tebi najbliže servere, osim ako u specifičnoj igri podesiš drugačije.

PSN - DeniZg80
13 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...

dogodila mi se sad cudna situacija stavim bonove u ps4 i kupim GTA V novac mi je ps pojeo a za GTA mi jos uvjek stoji preorder now 499kn. ugasio sam konzolu i opet ista situacija novaca nema a GTA nije preordan. dal je jos netko imao slicnu situaciju???

Ja isto uradio pre order, i dalje mi stoji da je mogu preordat..neki bug ocito jer citam da se desava i drugima. Jedino mogu vidjeti da u library igru kako odbrojava..kakvo je kod tebe stanje?

15 godina
neaktivan
Robilad kaže...
omomomomoomm kaže...

dogodila mi se sad cudna situacija stavim bonove u ps4 i kupim GTA V novac mi je ps pojeo a za GTA mi jos uvjek stoji preorder now 499kn. ugasio sam konzolu i opet ista situacija novaca nema a GTA nije preordan. dal je jos netko imao slicnu situaciju???

Ja isto uradio pre order, i dalje mi stoji da je mogu preordat..neki bug ocito jer citam da se desava i drugima. Jedino mogu vidjeti da u library igru kako odbrojava..kakvo je kod tebe stanje?

Znači da je kupljena.

13 godina
odjavljen
Tommy_123 kaže...
Robilad kaže...
omomomomoomm kaže...

Znači da je kupljena.

Jel i tebi tako ili? Vjerujem da je kupljena jel sam odma dobio mail od sonya o preorderu..ali buni me to sto na psn i dalje stoji kao da je nisam kupio, znaci pise normalno cijena i mogu opet kupit odnosno pre ordat. 

12 godina
PlayStation 4
Ista situacija i kod mene. Sad pogledao u knjiznicu i tamo mi odbrojava gta. Nadam se da cu ga sutra moc stavit skidat

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

uzeo sam ps+ i imam samo dvije igre dzabe.jel to zato sto sam uzeo sam na tri mjeseca?

ima li razlike u tri mjeseca i u godina dana u igrama?

gdje mozemo vidjeti sve igre koje su do sada pustili kao bonus uz pretplatu?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...

uzeo sam ps+ i imam samo dvije igre dzabe.jel to zato sto sam uzeo sam na tri mjeseca?

ima li razlike u tri mjeseca i u godina dana u igrama?

gdje mozemo vidjeti sve igre koje su do sada pustili kao bonus uz pretplatu?

nema razlike 

Nemozes ih nigdje vidjet niti skinut to ti je onaj sistem "prosla baba s kolacima"
iduci mjesec ce doc druge dvije i zamjenit ove, ako ove dvije sad ne "kupis" neces ih vise moc skinut besplatno, ako ih uzmes bit ce ti u Library-u i moci ce ih skidat kad hoces i kolko hoces dok god ti traje predplata

u 12. mjesecu ce ti doc Injustice: God Among Us Ultimate Edition Secret Ponchos

http://www.snabbox.org/
16 godina
PlayStation 4

nisam znao da to tako funkcionira :)

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Jedno pitanje,ako kupim ps4 recimo u USA i nesto mi se pokvari,hocu li ga ja moc servisirati u nas? (HR)

Nothing is true,everything is permitted.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

mislim da mora biti u EU kupljena.

neznam zasto bi to radio kad sam ja svoju konzolu novu,zapakiranu platio svega 2500.njuska majka

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...

neznam zasto bi to radio kad sam ja svoju konzolu novu,zapakiranu platio svega 2500.njuska majka

Dolazi bundle za black friday sa gta v (disc) i the last of us (kod) i ps4 za 400$. A imam prijatelja iz usa koji dolazi oko bozica u nas...

13 godina
odjavljen
Bartaul kaže...
Kill Frenzy kaže...

Dolazi bundle za black friday sa gta v (disc) i the last of us (kod) i ps4 za 400$. A imam prijatelja iz usa koji dolazi oko bozica u nas...

Da bas sam gledao to neki dan..predobra ponuda. 

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

ovo za ps plus ako uzmem igru jel mi ona ostaje ili 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Ice45 kaže...

ovo za ps plus ako uzmem igru jel mi ona ostaje ili 

besplatne igre koje uzmes preko ps+ ostaju dok ti traje predplata

http://www.snabbox.org/
15 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
Ista situacija i kod mene. Sad pogledao u knjiznicu i tamo mi odbrojava gta. Nadam se da cu ga sutra moc stavit skidat

Ma moći ćeš. No worry. Čak se na senu może gta staviti na download listu, ali ne skida ništa zasada :D

14 godina
PlayStation 4

ekipa kaj bi uzeli od ova dva naslova, oba su 40$ na US store-u

Tomb Raider ili Battlefield 4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nadam se da ce se sutra ujutro moc to stavit skidat jer s nasim internet brzinama to ce skidati dva dana. Ja bi uzeo battlefield 4 imam 950 sati igranja i mogu rec najbolji FPS koji postoji
14 godina
omomomomoomm kaže...
Nadam se da ce se sutra ujutro moc to stavit skidat jer s nasim internet brzinama to ce skidati dva dana. Ja bi uzeo battlefield 4 imam 950 sati igranja i mogu rec najbolji FPS koji postoji

Tnx ;)
12 godina
PlayStation 4

Ja mislim da bi ga mogao reklamirati ako dodjem bas u sonyev ducan u nas.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 17:02 (Bartaul).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spike1983 kaže...

ekipa kaj bi uzeli od ova dva naslova, oba su 40$ na US store-u

Tomb Raider ili Battlefield 4?

Ovisi koji žanr više voliš.

Meni je osobno Tomb Raider bolji izbor.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
12 godina
PlayStation 4
Istina ovisi sta volis.👍

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4
Zanima me ako narucim 3 igre preko videogameplusa jel plcam carinu i pdv

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Dajte mi reci dal ce mi se igra automatski pocet skidat ako konzolu stavim u "reset mode"? Naime , trebao bi mi se pocet od ponoci skidat GTA5.. ujutro radim pa ti trebalo poci lec! 

Ne da mi se cekat 00.00h

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Dajte mi reci dal ce mi se igra automatski pocet skidat ako konzolu stavim u "reset mode"? Naime , trebao bi mi se pocet od ponoci skidat GTA5.. ujutro radim pa ti trebalo poci lec! 

Ne da mi se cekat 00.00h

Rest mode. Trebala bi, ali... Meni je kad kliknem na timer nekad označena kvačica na automatic download a nekad nije.

I vjerojatno se neće odmah početi skidati cijela igra nego samo dio nužan za pokretanje. Onda ćeš pokrenuti igru i mozda biti upitan želiš li prvo da se skine single ili multi.

Potpis!
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Sandro HR Zagorje kaže...

Ne da mi se cekat 00.00h

Rest mode. Trebala bi, ali... Meni je kad kliknem na timer nekad označena kvačica na automatic download a nekad nije.

I vjerojatno se neće odmah početi skidati cijela igra nego samo dio nužan za pokretanje. Onda ćeš pokrenuti igru i mozda biti upitan želiš li prvo da se skine single ili multi.

Ne mora značiti, meni je uvijek prvi dio skinulo, par gb za pokretanje i automatski onda cijelu igru odmah nakon tog malog dijela. Samo stabi kvačicu na automatic download i u rest i miran si.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 23:02 (Tommy_123).
12 godina
PlayStation 4
Evo meni se GTA skida al morao sam ga sam stavit skidat iako je bio narihtan auto download sa svakom igrom mi je tak. Igra ima malo vose od 50gb.

2 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice