- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Opet ja da malo gnjavim ;)
Jel ima jos neko problema sa slanjem poruka preko PSN-a?Trebami sto godina da otvorim i da posaljem poruku.
Btw imam pitanje uvezi PS+.Posto nisam bio korisnik nikad njega volio bih nesto znati.Dali igre koje su besplatne ostanu uvijek na mom HDD ili isteknu nakon nekog vremena?
Opet ja da malo gnjavim ;)
Jel ima jos neko problema sa slanjem poruka preko PSN-a?Trebami sto godina da otvorim i da posaljem poruku.
Btw imam pitanje uvezi PS+.Posto nisam bio korisnik nikad njega volio bih nesto znati.Dali igre koje su besplatne ostanu uvijek na mom HDD ili isteknu nakon nekog vremena?
spoji si na mob app i sve stiže instant, na PS4 još uvijek kasne....
+1
I na ps4 i na ps app-u na iphonu
Na svemu apsolutno, još me čudi kako to nisu sredili..
Jedno pitanje!
Ako sam napravio cro account i na njemu iskoristio psn+ code, taj psn+ ne vrijedi za drugi (npr. us) account ?
Igre koje uzmes kao PS+ su tvoje i mozes ih igrati dok imas aktivnu pretplatu.
Mozes ih skidati koliko puta hoces, ostanu na tvom racunu, ne moras ih imati na hardu.
Kad ti istekne pretplata ne mozes ih igrati, ali mozes igrati one koje si kupio na PS+ popustu.
Znaci one koje su "free" u instant collection ne mozes igrati ako nemas aktivnu pretplatu.
Jedno pitanje!
Ako sam napravio cro account i na njemu iskoristio psn+ code, taj psn+ ne vrijedi za drugi (npr. us) account ?
Tako je. Vrijedi ti samo za Cro Account. Za US moras kupiti US bonove u $.
Da li netko ima ovu verziju konzole http://www.sancta-domenica.hr/playstation-4-500gb-white-console-b-chassis.aspx ?
Da li netko ima ovu verziju konzole http://www.sancta-domenica.hr/playstation-4-500gb-white-console-b-chassis.aspx ?
Ja sam je mislio uzet, prelijepo izgleda u odnosu na crnu.
Ali mi je crna sa driveclubom uletila dosta povoljno u odnosu na tu, tako da sam se odlučio ipak na crnu varijantu.
Svejedno, obje su novije verzije CUH-1116A.
Da, baš odlično izgleda. Super bi mi legla uz novi regal u sobi. Ma ja mislim uzet tu bijelu uz TLOU Remastered i dodatno jamstvo. Samo čekam da uleti kakva bolja akcija Sony tv-a pa da naručim u kompletu.
samo da javim dosle su teme i na hrv.acc ali nisu Bog zna sto
samo da javim dosle su teme i na hrv.acc ali nisu Bog zna sto
Taman sam instalirao onu bijelu, nije ništa specijalno, al nije ni loša.
Stock, ali u sivoj i žutoj boji mi je ljepša.
Btw, tko želi nek me dodat ST1950
i ja sam tu temu stavio, ali posto je pozdina bijelkasta malo se teze cita gornji red di su notifikacije , no nadam se da ce uskoro doci neke AAA gaming teme kao
sto ih ima USA.acc
Ako je netko zainteresiran za PS4 sticker..imam jedan kojeg bih prodao "Gold brushed metal" za dogovor moze na PP
Znaci GOLD boju prodajem
http://www.ebay.com/itm/Brushed-Metal-Skin-For-PLAYSTATION-4-PS4-Sticker-Wrap-Accessory-Cover-Decal-/161163022790?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item25861091c6
a u slikama mozete vidjet kako to izgleda.
EDIT: da nebude zabune na slikama je boja metal koju sam uzeo za sebe, a prodajem boju gold :D
Ezio, jesi li možda isprobao Remote Play preko PS Vita-e, pa da usporediš sa Remote Play-em preko Z2 tableta?
Pitam zato jer meni na Viti remote play radi dobro, bez laga, a na tvom videu isto tako baš i ne vidim lag. Razmatram uzeti Z2 tablet najviše radi remote playa, a ne bih se htio razočarati.
Thanks.
Ezio, jesi li možda isprobao Remote Play preko PS Vita-e, pa da usporediš sa Remote Play-em preko Z2 tableta?
Pitam zato jer meni na Viti remote play radi dobro, bez laga, a na tvom videu isto tako baš i ne vidim lag. Razmatram uzeti Z2 tablet najviše radi remote playa, a ne bih se htio razočarati.
Thanks.
nisam probao na Viti.
ako ne igraš fps i neke druge brže igre, ne bi smjelo biti problema
Thanks.
nisam probao na Viti.
ako ne igraš fps i neke druge brže igre, ne bi smjelo biti problema
Ma igram, pa zato pitam. Ova tvoja BF4 snimka mi se čini da nema apsolutno nikakav lag, dok na Driveclubu mi se čini da ima neki minimalan.
Koja ti je bila konfiguracija povezivanja? Jel' ti PS4 spojen direktno s tabletom illi preko routera? Ako je preko routera, koji je model routera, i jel' PS4 spojen kablom na router ili bežično?
Hvala unaprijed.
Ma igram, pa zato pitam. Ova tvoja BF4 snimka mi se čini da nema apsolutno nikakav lag, dok na Driveclubu mi se čini da ima neki minimalan.
Koja ti je bila konfiguracija povezivanja? Jel' ti PS4 spojen direktno s tabletom illi preko routera? Ako je preko routera, koji je model routera, i jel' PS4 spojen kablom na router ili bežično?
Hvala unaprijed.
Ima lag. Probao sam igrati cijelu partiju kasnije i bilo je dosta teško. Znaju se desiti i situacije da se na tabletu izgubi par frejmova dok na tv ide glatko.
PS4 je spojen kablom na router. Tablet bežično na router. Mislim da je direktno spajanje samo za Vitu.
Router je Thomson, mislim da je TWG870. Nisam doma pa nisam siguran.
Dualshock je uparen sa tabletom a ne sa ps4. Kod remote playa ne može ni biti uparen sa ps4. Izgleda da ta veza ne kasni toliko koliko kasni slika pa kad gledaš sliku na tv puno bolje stigneš odreagirati nego kad prebaciš pogled na tablet.
Hvala unaprijed.
Ima lag. Probao sam igrati cijelu partiju kasnije i bilo je dosta teško. Znaju se desiti i situacije da se na tabletu izgubi par frejmova dok na tv ide glatko.
PS4 je spojen kablom na router. Tablet bežično na router. Mislim da je direktno spajanje samo za Vitu.
Router je Thomson, mislim da je TWG870. Nisam doma pa nisam siguran.
Dualshock je uparen sa tabletom a ne sa ps4. Kod remote playa ne može ni biti uparen sa ps4. Izgleda da ta veza ne kasni toliko koliko kasni slika pa kad gledaš sliku na tv puno bolje stigneš odreagirati nego kad prebaciš pogled na tablet.
Da, kužim. Šteta što se ne mogu direktno povezati Xperia i PS4.
Moguće je da imaš slabu komunikaciju routera i tableta, jer čini mi se ti router nije baš nešto jak (vidim da ima samo 108/54Mbps na Wlanu).
Ja sam si baš radi toga uzeo Asus-ov N router koji ima 300Mbps, jer mi stari router koji sam dobio od Optime isto tako nije imao dovoljnu brzinu.
Moguće je da imaš slabu komunikaciju routera i tableta, jer čini mi se ti router nije baš nešto jak (vidim da ima samo 108/54Mbps na Wlanu).
Ja sam si baš radi toga uzeo Asus-ov N router koji ima 300Mbps, jer mi stari router koji sam dobio od Optime isto tako nije imao dovoljnu brzinu.
jel ima negdje kakav info koja je brzina potrebna za glatki rad?
Nisam siguran, jer dosta ovisi i o jačini bežičnog signala, ali bez N routera (moj je ovaj koji me koštao 200 kn), ne vjerujem da možeš imati remote play bez laga i trzanja.
ako si na istom wifiju ne bi trebalo biti problema, dok ako si VAN kuće treba ti barem 2 mb uploada =/
PlayStation Europe @PlayStationEU1h1 hour ago
NEWS > PS4 system software update 2.02 is rolling out NOW - will improve system software stability during use of some features, games & apps
Jel bitno na koju stranu je okrenut ps dok stoji vertikalno. Nabacil bi je na zid al zbog kablova bi bila naopako ( znak od ps je naopacke i ona sjajna plastika je dolje)
Jel bitno na koju stranu je okrenut ps dok stoji vertikalno. Nabacil bi je na zid al zbog kablova bi bila naopako ( znak od ps je naopacke i ona sjajna plastika je dolje)
Par dana mi je radio uredno kako sam ga god okrenio.
Ipak, držim ga kao i na slikama po netu (reklame).
Moja je silom prilika priljubljena na zid i to gornjom stranom.
da li preload vrijedi samo ako imaš ps+ account? gta5 mislim kupiti sa us storea, na kojem nemam ps+