PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.058
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
B3b3t0 kaže...

Ne znam kako se vama čini, ali igre najavljene za ovu godinu mi izgledaju stvarno dobro, štoviše odlično. Za početak Thief, nakon njega Infamous, pa kratki MGS V, Watch Dogs, DriveClub (đabe na PS+, iako ne kompletna), The Order 1886, Dragon Age Inquisition, The Witcher 3, Destiny, The Crew, te malo vjerojatno za ovu godinu FF XV i Division.

Kad bolje razmislim ni ne želim da Final Fantasy XV i The Division izađu ove godine jer jednostavno mislim da ne bih imao vremena za sve ovo. A sad druga strana, novac. Cijena jedne igre u prosjeku iznosi 500 kn. Vjerujem da će mnogi odigrati barem 5 naslova od gore nabrojanih (ja planiram svih 10), a to ispada 5000 kn.

Poanta svega je, odkud nabavljati igre za neku pristojnu cijenu?

Čitaš mi misli! {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Boldano nije istina, ne siri dezinformacije!

...
Kao sto rekoh, ekskluzive za PS3 su ugl izgledale bolje.... posvetili su se jednoj konzoli i ocito su igre bile optimizirane.

koliko sam ti naveo, ti si taj koji je shirio dezinformacije

i jedan i drugi su koristili PowerPC arhitekturu,samo shto je jedan bio verzije Xenon,a drugi Cell

isto tako, i Xbox360 exluzivne igre je znacilo da su programeri bili posveceni, gle sad, jednoj konzoli

ali kako si i sam naveo, PS3 exluzive su izgledale bolje od Xbox exluziva

ako su i na jedan i na drugi naslov bili jednako posveceni,jer su exluzive,onda je logika jasna

i ne znam zaista koja je to igra bolje izgledala na xbox360 nego na ps3,pa bi volio da mi dash nesh konkretno (bilo bi dobro kada bi to bile igre samo za PS3 i Xbox360,bez Wii i bez PC verzija,da uopce ne postoje kako bi iskljucili favoriziranje icega drugoga sa strane)

ti tvrdish da su sve,pa onda mi daj primjere -.-

shto se tice DX-a, ne znam otkud ti ideja da je PS3 uopce koristio DX9?

aj,nije problem ne znati

nije problem niti ne znati da ne znash

problem je kad ne znash a mislish da znash

ps3 je prvih dana koristio verziju opengl es 1.0 sa nekim featurima od 1.1

xbox je koristio dx9 sa nekim featurima od dx10

i to je to

opengl es je i brzi od dx-a

http://www.extremetech.com/gaming/133824-valve-opengl-is-faster-than-directx-even-on-windows

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nemojte zaboraviti project cars

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig. PSN :theMeanDuck
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ma samo da dode 4mj. Pa da vidite izbora....onda bumo kukali kak nemamo love za sve te igre....a do onda sam na fifi i killzoneu, ma da killzone ide lagano u prodaju :)

I samo nek sibaju update-ove, imaju stosta toga za napravit, za pocetak nek ukljuce touchpad, da ga mozes koristit u pregledniku...a ne da drkam drona s njim u killzoneu

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Skup je to sport.

Imam wii u pa me još tolko koštao zbog igara.

Kod ps4 i xone-a su igre još skuplje.

https://www.g2a.com/r/mnik987
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
aquaevivae kaže...
Nix1100 kaže...
archeron kaže...

Ako hoćeš igre u kutiji onda ebay seller  https://mariio128.com/ - igre oko 330 - 360 kn; ako ne kako smo već spominjali u ovoj temi izradiš US PSN profil pa kupuješ igre preko Amazon Digital PSN Store-a.

Ako želiš iz EU onda imaš http://www.zavvi.com/ kod njih su igre oko ~450kn.

Ma ne isplati se uzimat od ovog mariia, jesu igre po 330-360 ali uracunaj još onda PDV koji češ platit znaci 25% gore, a to je nekih 415 - 450 kn po igri, s time da čekas da oni to carine. Bolje je uzet nešto iz EU imaš još i http://www.game.co.uk/ koji ima i rabljene igre.

Ako nisi uzimal od njega ne pricaj, kak mores govoriti o necem kaj ne znas....

Nis ne placas carinu i porez, kad kupujes disk u poruci mu napomenes da zelis izbjec porez i seller ti posalje kao gift 15$, 99% je da neces biti kontroliran.

E sad, ak te grize savjest, isprintaj racun i odi na carinu prijavi paket, pa tamo platis davanja da mozes mirno spavat i da si Linic moze kupit audi.

Istina nisam uzimao od njega ali od ulaska u EU su malo postrožili te kriterije tak da to s giftom ne prolazi svaki put. Postoji fora da ako uzmes od privatne osobe (na pošiljici piše njegovo ime a ne neka firma ), možeš na carini potpisat izjavu da ti šalje besplatni paket koji ne vrijedi više od 44 EUR i onda nećeš ništa platit. Ja sam tak uzeo igru preko jednog amerikanca i evo baš je danas došla i nisam ništa platio PDV-a i carine :)

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ma bez brige, sve to ide, salje ti u onoj vrecici a to se ne kontrolira na carini, da kupis 10kom onda mozda i bi, al ovak nemas brige. Kupovao sam ja za ps3 i nikad problema...rade kupim tak nek dam tu kod nas 500kn za igru...a kad pogledas nije ni sa ebaya jeftino, al na par komada dosta usparas.

E da, i stigne ti za 8 dana, bar meni tak stizu...kaj je po meni vrlo brzo s obzirom da ide iz Cajne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel igra tko od vas Cod na PS4 ako pegla moj nik je w1k1n6cro  pa nek me doda

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ja sam ga igrao do prije dva tjedna dok nisam nabavio battlefield 4. Bio sam veliki cod fan i igram ga od cod2 na PC-u alu b4 je strasan prema codu barem meni.

cura igra cod a ja battlefield :)

igra tko od vas b4?? Ja danas poceo malo second assault.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Ja sam ga igrao do prije dva tjedna dok nisam nabavio battlefield 4. Bio sam veliki cod fan i igram ga od cod2 na PC-u alu b4 je strasan prema codu barem meni.

cura igra cod a ja battlefield :)

igra tko od vas b4?? Ja danas poceo malo second assault.

Ja igram BF4. Daj reci jel imaš problema s frame dropom na Conquest modu na bilo kojoj stazi. 

PSN - Axtross
12 godina
PlayStation 4

Iskreno ne igram bas conquest nego uglavnom rush. Jos sam nov u svemu tome tek imam 15 rank pa mi se lakse ufurat u sve to na rushu gdje su 32 igraca. Igrao sam nesto malo conquest i radilo je dobro ja nisam primjetio niakkve probleme.

0 1 hvala 0
15 godina
PlayStation 4
Primjetio sam da ponekad padne malo framerate na metro mapi sa 64 igraca kad ih se puno natiska na jednom mjestu i sve pršti od efekata.
Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ako sta trebaju od igrica za ps napravit to je gta 5
Suba
17 godina
PlayStation 4

nije igrica nego igra {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 23:56 (4mal).
Moj PC  
6 4 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imaš i na thehut.com ( UK) samo pozitivna iskustva s njima a i igre su često na akcijama, čekaš od 5 do 10 dana ovisi

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozz

kupio sam PS4, nisam  imao trojku, pa nisam upoznat sa tim PSN, PS+ i ostalim, pa ako mi mozete malo pojasniti sta i kako najbolje, kad sam se spojio na net sa konzolom, napravio sam acconunt hrvatski, i dobio free 14 dana PS+.

Sad vidim da ima mogucnost otvaranja US accounta  i kupovine i njihovog PS+ jer da su tamo igre povoljnije, pa as molim za pomoc i savjet, mogu li i kako to izvesti, sta se desava sa mojim accountom hrvatskim, jer sam tu vec skinuo neke igre (Outlast, Warframe) pretpostavljam da tamo uzimam novi nick za acc.  mogu li istovremneo biti oba na konzoli i da sve normalno igram i na koji nacin da to sve napravim.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

meni nije jasno,rekli su da ce sve igre imati demo kako bi se mogle probati

a ono,bash i nemaju sve

lapo,lapo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vatric kaže...

Pozz

kupio sam PS4, nisam  imao trojku, pa nisam upoznat sa tim PSN, PS+ i ostalim, pa ako mi mozete malo pojasniti sta i kako najbolje, kad sam se spojio na net sa konzolom, napravio sam acconunt hrvatski, i dobio free 14 dana PS+.

Sad vidim da ima mogucnost otvaranja US accounta  i kupovine i njihovog PS+ jer da su tamo igre povoljnije, pa as molim za pomoc i savjet, mogu li i kako to izvesti, sta se desava sa mojim accountom hrvatskim, jer sam tu vec skinuo neke igre (Outlast, Warframe) pretpostavljam da tamo uzimam novi nick za acc.  mogu li istovremneo biti oba na konzoli i da sve normalno igram i na koji nacin da to sve napravim.

stari moj kaj si ti ljen ko mazga...stranicu iza ti sve lijepo piše....

Imaš PS+ na HR acc i ne treba ti na US, US acc napraviš samo da kupuješ jeftinije igre! Kad kupiš igru na US acc i staviš ju skidat, lagano se prebaciš na HR acc i čekaš da se skine, kad se skine igraš ju kao i svaku drugu.

Da bi napravil US acc moraš imat US adresu, da bi kupoval na US storeu moraš kupovat bonove za US, jer nemreš prek HR VISA kartice kupovat na US acc.

Nije komplicirano, samo ne trebaš postavljat pitanje ak imaš odgovor stranicu prije...

nebuloZZa kaže...

meni nije jasno,rekli su da ce sve igre imati demo kako bi se mogle probati

a ono,bash i nemaju sve

lapo,lapo

Imaš ono kao video neki, da možeš gledati kak drugi igraju, pa si to malo gledaj, isti vrag ti je ko demo, samo kaj ne igraš...al odmah vidiš jel igra za tebe ili ne!
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 15:57 (aquaevivae).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

"stari moj kaj si ti ljen ko mazga...stranicu iza ti sve lijepo piše....

Imaš PS+ na HR acc i ne treba ti na US, US acc napraviš samo da kupuješ jeftinije igre! Kad kupiš igru na US acc i staviš ju skidat, lagano se prebaciš na HR acc i čekaš da se skine, kad se skine igraš ju kao i svaku drugu.

Da bi napravil US acc moraš imat US adresu, da bi kupoval na US storeu moraš kupovat bonove za US, jer nemreš prek HR VISA kartice kupovat na US acc.

Nije komplicirano, samo ne trebaš postavljat pitanje ak imaš odgovor stranicu prije..."

Oprosti, ali nisam nasao odgovor na svoja pitanja "iza" , a taj tko ti je rekao da su mazge "ljene" te slagao, to su zivotinje koje po cijeli dan mogu raditi bez stajanja ;) , ali da se vratim na temu

- PS+ na HR acc. nemam i to sam napisao, zato i pitam gdje je bolje da ga kupim na HR ili US acc.

- pretpostavljam da tamo uzimam novi nick za acc. i drugi mail

Sorry ako sam pogresio, ali ne zelim nesto zaje..ti, prvi put se susrecem sa ovime tako da imaj obzira i puno ti hvala na pomoci.

4 0 hvala 0
17 godina

Da, za svaki novi acc, novo ime. Ne mozes u svakoj novoj regiji imati isto ime. Svi su unikatni.

Mozes imati nekoliko acc-ova na istom PS4. Sve sto kupis na jednom od acc-ova, biti ce dostupno ostalim acc-ovima na istom PS4 uređaju.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
15 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Da, za svaki novi acc, novo ime. Ne mozes u svakoj novoj regiji imati isto ime. Svi su unikatni.

Mozes imati nekoliko acc-ova na istom PS4. Sve sto kupis na jednom od acc-ova, biti ce dostupno ostalim acc-ovima na istom PS4 uređaju.

Odlicno, hvala na pomoci.

Mogu li onda i sa tog novog US racuna kupiti PS+ posto ga jos nemam, tj.imam ovaj na  HR PS+ 14 dana free, ali mi istice u subotu pa ga moram produziti na godinu dana, i mogu li posto tamo ne primaju nase kartice platiti preko Paypala ili staviti tako lovu na racun i platiti direktno sa konzole za US PS+ i na taj nacin i kupovati i digitalne igre sa njihovog storea posto su znatno jeftinije u odnosu na nase.

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

ako slushalice mogu ici na PC,mogu li ici na linux odnosno android?

mislim,sa wireless usb prikljuckom?

0 0 hvala 0
17 godina
vatric kaže...

Odlicno, hvala na pomoci.

Mogu li onda i sa tog novog US racuna kupiti PS+ posto ga jos nemam, tj.imam ovaj na  HR PS+ 14 dana free, ali mi istice u subotu pa ga moram produziti na godinu dana, i mogu li posto tamo ne primaju nase kartice platiti preko Paypala ili staviti tako lovu na racun i platiti direktno sa konzole za US PS+ i na taj nacin i kupovati i digitalne igre sa njihovog storea posto su znatno jeftinije u odnosu na nase.

Mozes i tamo kupiti PS+, da. Samo moras imati na umu da, ukoliko kupis USA igru, moras imati i USA dodatke (DLC, jel).

Inace, nekakvo uvrijezeno misljenje je da EU ima bolju PSN+ ponudu, no razlika u cijeni to nadoknadi.

Mislim da ti ni paypal, ni amex, ni visa nece proc sa nadopunom bonova na USA SEN (sony entertainment network) accountu.

Jedna od opcija je kupiti bon na kinguinu, koji cesto ima jeftine bonove za sve regije, no cijene tamo vrlo cesto variraju.

Druga bi bila kupiti PS+, a i poneke digitalne igre (buduci tamo znaju biti jeftinije nego na samom PSN (SEN) store-u) preko Amazon.com.

Odlican guide za sve to imas ovdje.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
16 godina
nebuloZZa kaže...
lovac82 kaže...

Boldano nije istina, ne siri dezinformacije!

...
Kao sto rekoh, ekskluzive za PS3 su ugl izgledale bolje.... posvetili su se jednoj konzoli i ocito su igre bile optimizirane.

koliko sam ti naveo, ti si taj koji je shirio dezinformacije

i jedan i drugi su koristili PowerPC arhitekturu,samo shto je jedan bio verzije Xenon,a drugi Cell

isto tako, i Xbox360 exluzivne igre je znacilo da su programeri bili posveceni, gle sad, jednoj konzoli

ali kako si i sam naveo, PS3 exluzive su izgledale bolje od Xbox exluziva

ako su i na jedan i na drugi naslov bili jednako posveceni,jer su exluzive,onda je logika jasna

i ne znam zaista koja je to igra bolje izgledala na xbox360 nego na ps3,pa bi volio da mi dash nesh konkretno (bilo bi dobro kada bi to bile igre samo za PS3 i Xbox360,bez Wii i bez PC verzija,da uopce ne postoje kako bi iskljucili favoriziranje icega drugoga sa strane)

ti tvrdish da su sve,pa onda mi daj primjere -.-

shto se tice DX-a, ne znam otkud ti ideja da je PS3 uopce koristio DX9?

aj,nije problem ne znati

nije problem niti ne znati da ne znash

problem je kad ne znash a mislish da znash

ps3 je prvih dana koristio verziju opengl es 1.0 sa nekim featurima od 1.1

xbox je koristio dx9 sa nekim featurima od dx10

i to je to

opengl es je i brzi od dx-a

http://www.extremetech.com/gaming/133824-valve-opengl-is-faster-than-directx-even-on-windows

Ponavljam, ti si taj koji siri dezinformacije ili jednsotavno nisi u potpunosti upoznat s nekim cinjenicama. Nisam bas mislio da cu morati govoriti u detalje jer sam mislio da su neke stvari itekako jasne.... no dobro.

1. Nintendove konzole su isto tako PowerPC pa sto onda? Znas li ti glavnu razliku izmedu Cell-a i Xenona? (Cell=PPE/SPE VS Xenon=modificirani PPE i ima 3 fizicke jezgre, 6 logickih). Osim toga, ako je 10-20 developera izjavljivalo da muku muce s Cell-om i da je Xenon jednostavan onda je to vrlo vjerojatno tako.

2. Xbox360 ekskluzive i PS3 ekskluzive, ista logika? Pa i ja bih inace tako mislio ali PS3 ima Cell koji je jaci od Xenona ali potrebno ga je optimizirati, e da, Cell moze raditi i GPU posao ali istovremeno je morao i CPU (sto se tice samog GPU-a i memorije, Xbox360 je bolji). Stvar je u tome sto su procesori ipak razliciti, prve PS3 igre ugl nisu izgledale bolje od Xbox360 igara (kako multiplatform, tako i ekskluzive). PS3 je tek nakon nekoliko godina pokazao snagu Cell-a i to ugl u ekskluzivnim igrama, te tu i tamo u nekim multiplatform igrama (procitaj sto je John Carmack izjavio odnosno, laicki receno je izjavio "fokus na jednu platformu znaci bolja optimizacija" i nije prvi). Nije tajna da ekskluzive igre ugl izgledaju bolje od multiplatform igara ali isto tako, kao sto rekoh, puno je vise multiplatform igara na trzistu. Kada zelis reci koja je konzola bila bolja (po pitanju grafike) onda zbrajas doslovno sve igre. Zasto govorimo da su igre za konzole s vremenom optimiziranije odnosno da s vremenom bolje izgledaju? Pogledaj sve konzole, prve igre su izgledale losije od novijih, to je zato sto su konzole uvijek dolazile s posebnim custom hardverom kojeg nigdje drugo nisi mogao naci (nekada su bile high end, nekada ne ali dosta puta su imale ultra brzu memoriju, cak i brzu od ove koju vidas na PC-u, jedina mana je sto je ta memorija bila ultra skupa i sto je imala malo memorije i na kraju sto si trebao biti pravi genijalac da bi ju iskoristio na pravi nacin, na kraju je jos i cjelokupna arhitektura bila kompleksa itd). Kvaliteta igara i osobne preferencije su nesto drugo, osobno su mi PS3 ekskluzive bolje.

3. Trebas primjere?

Googlaj "Digital Foundry", "lens of truth", Beyond3D itd.... i naravno, gledaj sve igre, od 2006 do danas (naci ces primjere gdje su multiplatform igre ljepse na PS3 ali ugl su bolje na Xbox360). Uvjeri se sam....  jos nesto, "ti tvrdish da su sve,pa onda mi daj primjere -.-" gdje sam ja to izjavio?

4. Otkud mi ideja da je PS3 koristio DirectX? Jbt pa izjavio sam da su GPU-i DX9, a to sto je PS3 koristio drugi API je nesto drugo. Pa i PC GPU-i podrzavaju OpenGL i DX (noviji i Mantle) odnosno iste shadere itd. pa igre ugl koriste DX. Jos nesto, PS3 nije koristio OpenGL, evo ti direktno iz usta programera:

The problem is, the PlayStation 3 doesn’t USE OpenGL, it uses Sony’s own PSGL (which might be based on OpenGL ES 1.0, but has a LOT of hardware-specific extensions, since OpenGL ES 1.0 doesn’t even offer programmable shaders or anything… Ironically enough PSGL is based on Cg, which was developed by nVidia and Microsoft, and is closely related to Direct3D’s HLSL, but NOT OpenGL’s GLSL). And in fact, many games don’t even use PSGL all that much, but use the lower-level LibGCM or go down to the bare metal themselves (the advantage of a console: hardware is fixed).

Yes, there are OpenGL wrappers available for the PlayStation 3, but their performance is considerably worse than PSGL, because OpenGL isn’t suited to the PS3’s hardware very well (just like how you can run linux on it, but the Cell is very much underused by linux applications, and you end up with a very slow system, with the exception of custom PS3 applications).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 20:59 (lovac82).
17 godina
neaktivan
vatric kaže...

"stari moj kaj si ti ljen ko mazga...stranicu iza ti sve lijepo piše....

Nije komplicirano, samo ne trebaš postavljat pitanje ak imaš odgovor stranicu prije..."

Oprosti, ali nisam nasao odgovor na svoja pitanja "iza" , a taj tko ti je rekao da su mazge "ljene" te slagao, to su zivotinje koje po cijeli dan mogu raditi bez stajanja ;) , ali da se vratim na temu

- PS+ na HR acc. nemam i to sam napisao, zato i pitam gdje je bolje da ga kupim na HR ili US acc.

- pretpostavljam da tamo uzimam novi nick za acc. i drugi mail

Sorry ako sam pogresio, ali ne zelim nesto zaje..ti, prvi put se susrecem sa ovime tako da imaj obzira i puno ti hvala na pomoci.

Ma tak se veli :) ali isto tako mogu cijeli dan ne mrdnut s mjesta i ti joj ne možeš ništa ;)

Najbolje ti je ovak napravit, ak se mene pita! Napraviš normalno HR ac, kupiš si pretplatu. Napraviš US acc, i tamo si kupuješ digitalne igre ako ti se koja svidi jer su puno jeftinije nego na EU serverima. I onda znači radiš sljedeće, sa US acc skidaš igre, a sa HR ih igraš itd. 

Druga stvar, da bi kupio sa US acc igru, moraš imat para u walletu, a to jedino možeš ako kupiš BON recimo prek US amazona, i ukucaš si ga na US acc na konzoli. A dalje je gore navedeno...mislim to ti nije niš novog, tak rade većina ak ne i svi :) dakako oni koji se hoće s tim zajebavat, ko ima para kupi igru prek HR acc i mirna Bosna {#}

P.S. -  ja ti isto imam dva acc, HR s kojim igram i sve radim, a US mi je samo da vidim kakve su cijene preko bare, jer zasad mi se nije svidjela ni jedna igra tolko da ju kupim u dig obliku, jer čekam UFC. Ove koje mi nisu nešto rađe kupim kao disk, jer kasnije lakše prodam/zamjenim!

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ljudi kako da aktiviram drugi racun na konzoli, znaci imam sad Hr i napravio sam US racun, kad odem na PSn, sign out izadem i upisem podatke od drugog racuna i nece mi se aktivirati, u cemu gresim pomagajte.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ikakvih vijesti za produljenje jamstva ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ne kuzim tvoju logiku majke mi. Na HR storu da uzme godišnju PS+ pretplatu koja kosta 370 kuna,a ta ista pretplata na US storu kosta 270 kuna,i zasto bi uopce forsirao da igra sa HR racuna kad to nema nikakve božje veze sa ničim. U biti uopće ti ni ne treba HR račun jer prepaid bonove za USA PSN mozeš kupovati gdje god hočeš,ima ih ko pljeve na svim mogučim web shopovima, čak i po omjeru da dobijes 50$ bon za 40$. Što se mene tiče mogu komotno zatvoriti taj Hrvatski PS store jer osim što su nabili 40% vece cijene, nema nikakve svrhe ni logike,osim bas ako si hrvatski patriota i želiš imati "Hrvatsku plejstejšn trgovinu" gdje te šišaju kao ovčicu. Pogledajte samo ovu dubiozu :

Cijena na hrvatskom Storu

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-hr/games/demon's-souls/cid=EP0700-NPEB01202_00-DEMONSSOULSDL001

Cijena na USA storu

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-us/games/demon's-souls/cid=UP0005-NPUB30910_00-DEMONSSOULSDIGUS

Razlika 100 kuna,a ista igra.

Najpovoljniji PC,PSN Web shop https://www.g2a.com/r/community_sales-html
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 18:36 (Romano).
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Romano kaže...

Ne kuzim tvoju logiku majke mi. Na HR storu da uzme godišnju PS+ pretplatu koja kosta 370 kuna,a ta ista pretplata na US storu kosta 270 kuna,i zasto bi uopce forsirao da igra sa HR racuna kad to nema nikakve božje veze sa ničim. U biti uopće ti ni ne treba HR račun jer prepaid bonove za USA PSN mozeš kupovati gdje god hočeš,ima ih ko pljeve na svim mogučim web shopovima, čak i po omjeru da dobijes 50$ bon za 40$. Što se mene tiče mogu komotno zatvoriti taj Hrvatski PS store jer osim što su nabili 40% vece cijene, nema nikakve svrhe ni logike,osim bas ako si hrvatski patriota i želiš imati "Hrvatsku plejstejšn trgovinu" gdje te šišaju kao ovčicu.

Naravno da može, a tko mu to brani?? Al onda ne igra na EU serverima.....

A kaj se tiće bonova ti si nekaj pobrkal...tebi je nebitno dal imaš ili ne HR acc, kupovat bez bonova sa US storea nemožeš...jer za to treba kartica sa US adresom. Znači bilo kako bilo moraš uzimat bonove i aktiviravat ih na US računu!

Al opet ne kužiš...to sve stoji, i opet ti to sve možeš radit na US acc i koristit na HR acc (osim pretplate, a za 100kn godišnje nećeš propast) {#}

P.S. - zato sam rekel, svak radi kaj ga je volja, ja sam samo rekel kaj se može...svako ima svoju računicu, o ukusima se ne raspravlja!

- pa kod svake igre je ista razlika, barem zasad, kod nas su 550kn, a US su po $59 !

vatric kaže...

Ljudi kako da aktiviram drugi racun na konzoli, znaci imam sad Hr i napravio sam US racun, kad odem na PSn, sign out izadem i upisem podatke od drugog racuna i nece mi se aktivirati, u cemu gresim pomagajte.

Na jednak način kao što si aktivirao i HR acc, identična analogija! Jedino moraš imat za US račun naravno i US adresu, a ne neku izmišljenu! 
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 18:39 (aquaevivae).
17 godina
aquaevivae kaže...

Naravno da može, a tko mu to brani?? Al onda ne igra na EU serverima.....

A kaj se tiće bonova ti si nekaj pobrkal...tebi je nebitno dal imaš ili ne HR acc, kupovat bez bonova sa US storea nemožeš...jer za to treba kartica sa US adresom. Znači bilo kako bilo moraš uzimat bonove i aktiviravat ih na US računu!

Al opet ne kužiš...to sve stoji, i opet ti to sve možeš radit na US acc i koristit na HR acc (osim pretplate, a za 100kn godišnje nećeš propast) {#}

P.S. - zato sam rekel, svak radi kaj ga je volja, ja sam samo rekel kaj se može...svako ima svoju računicu, o ukusima se ne raspravlja!

Na jednak način kao što si aktivirao i HR acc, identična analogija! Jedino moraš imat za US račun naravno i US adresu, a ne neku izmišljenu! 

Nisam ništa pobrkao.Kupis bonove preko PayPala gdje god hoces i uneses ih na svom PSN racunu .Ovdje imas bonova ko pljeve https://www.g2a.com/r/playstation-html .Ne znam uopce o kakvoj računici pričaš jer 370 je više od 270,a svaka igra je skuplja za 30-40% na HR storu. Adresu stavis kakvu god hoces,uopce nije bitno

Najpovoljniji PC,PSN Web shop https://www.g2a.com/r/community_sales-html
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 18:46 (Romano).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice