PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.087
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
PlayStation 4

hrilijagromovnik  imas inbox

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4
Maintenance je bas sad kad sam ja upalio ps?
Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ima di kod nas u hr tocnije zg dualsgock4 blue za kupiti? Bas sam se zagrijao za njega?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Kakvo je sada stanje sa accountovima na PSN-u? 

Planiram si sutra kupiti ps4. USA je naravno najbolji acc za uzeti, najjeftinije je sve. No recimo dal onda mogu FIFA14 igrati na eu serverima, a ne US serveri?

Ako netko ima iskustva bas sa FIFA14, neka slobodno napise ovdje kako je to rijesio.

I da...

Gdje mogu kupiti bonove kako bi shoppingirao na USA storeu? Hvala svima na pomoci :P

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Jel zna netko možda koliko energije potroši ps4 u standby načinu za jedan sat?

Inače PSN mi je tin_14_ pa me dodajte da bacimo cod ili nesto...

A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster. -Jeremy Clarkson
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
hrilijagromovnik kaže...
 svi koji imaju kameru na plejki, kamera ima i mikrofon. Prema zadnjem sto sam cuo, jedini nacin da ugasis taj mikrofon je da ugasis kameru iz plejke. Dok igras ghoste malo malo cujes doma kak ljudi pricaju nevezane teme dok igraju, a najbolje do svega, nisu ni svjesni da ih se snima D:

prvo sto napravim dok pokrenem ghoste je mute all :P

Da, ista stvar kao i na FIFI 14... ne može se isključit.

everybody lies
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 1:49 (Core2Duo2).
16 godina
tin_95 kaže...

Jel zna netko možda koliko energije potroši ps4 u standby načinu za jedan sat?

Inače PSN mi je tin_14_ pa me dodajte da bacimo cod ili nesto...

{#}.

Stranice su trenutno nedostupne.
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Koji su komentari na JAN 30 update za Ghoste i za BF4?

BF4 nema vise zvuka u TDM-u :D Killovi sa 0 healtha su jos tu. Neki se kunu da je netcode jos gori.

Ghosti mi djeluju fluidniji, imam dojam da su malo pogorsali ak12 i da su malo promjenili mehaniku kretanja? ili mi se cini?

0 0 hvala 0
15 godina
hrilijagromovnik kaže...

Koji su komentari na JAN 30 update za Ghoste i za BF4?

BF4 nema vise zvuka u TDM-u :D Killovi sa 0 healtha su jos tu. Neki se kunu da je netcode jos gori.

Ghosti mi djeluju fluidniji, imam dojam da su malo pogorsali ak12 i da su malo promjenili mehaniku kretanja? ili mi se cini?

ja sam sinoć malo igrao tdm i bilo je zvuka

Potpis!
11 godina
neaktivan

meni isto do prvog gasenja plejke... i sad vise nema. :D

javi mi frend, na pcu isto nema :D

17 godina
PlayStation 4

Kupujete ps4 i igrate bf4 i cod ghost {#}... ja recimo igre koje postoje na pc-u nikad nebih igrao na konzoli.... nema smisla igrat bf4 kad je na pcu 123 puta jednostavniji i bolji...

mene zanimaju ekskluzive pa ih komentirajte.. jbte ghost i bf4....

https://www.g2a.com/r/mnik987
Moj PC  
1 5 hvala 0
15 godina
toxic kaže...

Kupujete ps4 i igrate bf4 i cod ghost {#}... ja recimo igre koje postoje na pc-u nikad nebih igrao na konzoli.... nema smisla igrat bf4 kad je na pcu 123 puta jednostavniji i bolji...

nekome je veći gušt igrati na konzoli

ok, nećemo više komentirati bf4 jer tebe to ne zanima.

Potpis!
17 godina
Ezio kaže...
toxic kaže...

nekome je veći gušt igrati na konzoli

ok, nećemo više komentirati bf4 jer tebe to ne zanima.

pa nije fora...... ako netko ima pc i igra bf4 i ghost kako im se isto da igrat na ps4... mozda je veci gust ali nisu ono nesto zbog cega bi ljudi kupili ps4....

kakav je killzone itd... nigdje nisam nasao da netko govori o igrama koje su ekskluzive ili su tolko loše da nisu vrijedne spomena?

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 8:27 (toxic).
12 godina
PlayStation 4

kilzone je smece i netreba o njemu opce pricati.

igrao sam SP ghosts i bf4 i na konzoli je puno bolje.

radi stvarno fluidno i bez ijednog tika.

igrao sam ba i7,12gb rama i 2gb ddr 5 graficki al na psu je daleko bolje.

0 2 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

kilzone je smece i netreba o njemu opce pricati.

igrao sam SP ghosts i bf4 i na konzoli je puno bolje.

radi stvarno fluidno i bez ijednog tika.

igrao sam ba i7,12gb rama i 2gb ddr 5 graficki al na psu je daleko bolje.

mozes objasnit kako bolje? zanima me..

ja sam imao pc nedavno vrijedan cca 15 somova kuna i igrao sam bf4 na ultra postavkama sa brdo frejmova na full hd tv-u... pa me zanima razlika... na youtube mogu naci samo da na pcu bolje izgleda sto je normalno... zanima me po cemu je bolje?

ne kuzim jel to govoris samo zato jer sada imasa ps4 ili si objektivan?

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja sam jucer malo odigrao Killzone, nemam jos ps+ pa nista od online igranja, ali sam bacio malo multiplayer s botovima. Sve u svemu, grafika je odlicna, gameplay dobar, malo jos da se naviknem na kontroler koji je dosta izmjenjen od starog dualshocka 2 i vjerujem da bi Killzone mogla biti igrica koja vrlo dobro posluzi za razbibrigu i malo napucavanja.

Sto se single playera tice, previse zamaraju s nekim pricama tako da u sat vremena igranja kampanje nisam stigao skoro nista napravit, al to valjda bude bolje nakon dugog uvoda.

Eto sve u svemu mislim da ko god da se odluci za kupnju ili se vec odlucio nije promasio.

Druga igra koju imam je Assassin's Creed i mogu rec da sam odusevljen. Nisam imao ps3 tako da nisam igrao nijedan Assassin's prije ovog i nisam bas znao sto ocekivati, ali po onome sto sam stigao jucer vidjet u dva sata igranja me skroz odusevilo. 

Cekam jos da se zaletim do nekog ducana uzet ps bon za pretplatu i vidjet kakvi su Resogun i Don't Starve. Vidio sam jos da je Warframe free i iz onog sto sam vidio na traileru na ps storeu i to bi moglo bit zanimljivo barem da skinem i probam odigrat malo.

1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Iman ps4 i komp i laptop. Ne govorim jer imam ps4

ja sam napisao za konfiguraciju koju ja imam i usporedio sa ps4 i bolje izgleda na ps4 fluidnije radi nema ni jednog trzaja a to je meni vazno isto igram na full hd tvu. ja volim i komp i ps i igrao sm igre na kompu godinama i jos cu igrat. Al kuzis bolje kupit ps4 za 3000kn nego konfu od 15tkn da igras igre. 15kn je velika lova i treba ih zaradit.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mene isto zanima kakav je Killzone 4 multiplayer . Imam Killzone 2 original za PS3 i izgleda mi ljepše i zanimljivije nego ovo što vidim na youtube-u o Killzone 4. Igrao sam i Killzone 3 i bio mi je lošiji od dvojke. Na PS3 je već u početku bilo dosta ekskluziva koje su mi bile super i zato sam ga rano nabavio . Ali za PS4 izgleda neće ništa zanimljivo izaći prije kraja godine . Uncharted nastavak se svakako igra na PS4.

yIn nI' yISIQ 'ej yIchep
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 12:18 (Wox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

I moja baba igra na Amigi 500 pa ne spama po selu zasto neko igra na gameboyu!

A ti si veliki vođa?

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
17 godina
omomomomoomm kaže...

ja sam napisao za konfiguraciju koju ja imam i usporedio sa ps4 i bolje izgleda na ps4 fluidnije radi nema ni jednog trzaja a to je meni vazno isto igram na full hd tvu. ja volim i komp i ps i igrao sm igre na kompu godinama i jos cu igrat. Al kuzis bolje kupit ps4 za 3000kn nego konfu od 15tkn da igras igre. 15kn je velika lova i treba ih zaradit.

pa nije baš tako..

komp se nadograduje i stvarno puno košta ali košta i ps4 i bilo koja druga konzola..

koliko sam ja vidio i znam.

ps4 3200kn obični bundle+ 500kn drugi gamepad, + 500kn po igri a treba ti ih par komada ajde recimo tri igre je oko 1400kn

ps4 network ti je jos oko 60 kn mjesecno znaci ti u startu si isto takoder dao 5 somova kn.. tako je za bilo koju konzolu ukljucujuci i wii u....gdje su igre skuper, znam jer imam wii u i stvarn sam potrosio na origigi igre dosta love...

a za 5 + somova vec mozes kupiti dobar komp a znamo kako je kod racunala sa igrama... no i tamo ako zelis igrat mp a to svi danas zele moras kupiti original ali pc kratko traje a konzola 5+ godina...

hebeš pc i ne zelim ga dovoditi u ovu temu. zanima me iskustvo ovih koj trenutno imaju ps4 i igraju online...

ja imam wii u i sada ozbiljno razmisljam o nabavci ps4 ili xbox one-a kao drugu konzolu za malo "ozbiljnije igre" iako je meni super mario teži od svih naslova konzola :) iako je igra za "djecu"

11 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Isto imam dobro racunalo, ali komfor kojeg mi pruza ps je neopisiv. sjednem na kauc, noge u zrak, kava uz mene, kontroler, headset... i znam da sam sto se performansi tice miran do 2020.

killzone sam probao za novu godinu kad je mp bio besplatan 3 dana, nije mi nesto.

kad izadju watchdogsi i division, mozemo to komentirat. al osobno sam smisleno kupio ps da igram na njemu bf i cod.

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imam PC, i imal sam do sad PS3 (doduše ne dugo kao neki ovdje).

I moj rezime svega je PS3/PS4 za igre, a komp/laptop za ostalo, jeftinija varijanta kompa.

Jer ak neko veli da je komp jeftinije za održavat ga da bi stalno igral novije naslove na HIGH (govorim po svom modelu, jer meni je nezamislivo igrat na low detaljima, rađe ne igram) taj se grdo vara. Znam da tu ima dosta klinca koji su dobili kompove od roditelja ili nekog 3rd i oni to definitivno ne kuže, ali budu s vremenom.

Ovo kaj je kolega prije rekel za igre je zbilja smiješno, jer miješaš prijatelju kruške i jabuke i onda rezimiraš. Isto ti je dal kupiš igru za PC ili PS, dobro za PC su možda 10% jeftinije, možda i malo više ako kupiš digitalno izdanje, ali svejedno ju moraš kupiti...o piratluku ne žalim pisati i to ne uvlačim u računicu.

Znači kod nabavke igara smo tu negdje 1:1.

Hardver, e tu je po meni daleka prednost PS-a, nije to mašina kak bi neki htjeli, ali je definitvno tolko jaka i dobro ukomponirana da kad kupiš recimo PS4 za 3soma kuna, ti si riješen za minimalno 5 godina, a daj ti sad tj danas kupi PC za 3 soma kuna i budi gamer na njemu (nisam ubrajal monitor/TV), nemoguće, a pogotovo nemoguće biti gamer sa tom konfom narednih 5 godina, s time da TV svatko ima, a ti u tu cijenu moraš ugurat i monitor, inače ti nije 3Tk nego 4Tk...

Eto, nadam ste da ste me shvatili kaj hoću reći, zapravo to je samo moje čisto razmišljanje.

Kupiš PS3 za soma kuna, na ebayu/amazonu su orginali po 120-250kn, i igraš se na relativno dobroj grafici, a daj mi recite kolko biste za komp koji sve to može dali para....ja znam kolko. Pa mi recite da konzola nije isplatljivija...

Druga stvar su PC hardver ovisnici, i njih razumijem, njima je konzola smrt :), ali realno konzola je jeftinija varijanta nego PC za igre...

A da ne spomenem Bluray i to da PS može biti i media centar.... Zato kad pogledaš 3000 kn sad za PS4 i nie tak puno kak se čini.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 11:01 (aquaevivae).
Moj PC  
3 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Romano kaže...

Daj ajde ne trkeljaj,otkrio konzolu jucer i odma "ps4 je bolji za bf4 i cod". To moze izjaviti samo retard da je joypad ugodniji od misa i tipkovnice. Bas bih volio odigrati jedan mec u cod-u ili BF4 protiv tebe,ti na joysticku,a ja sa misem i tipkovnicom.Sabio bi te 0-200 u kilovima jazavac.

Koji je trash uopce ici u raspravu što je bolje.

Ako je tema PS4, pa valjda je normalno da su tu ljudi koji vole/preferiraju PS4.

Svakom njegovo.

Ovo mi je prva konzola, imam BF3 na PC-u, komfor mi je jedini razlog da se vise ne jbm sa PC-om.

Cilj mi je igrati PS, druziti se s ljudima koji igraju PS, razmjenjivati iskustva s ljudima koji igraju na PS-u.

Imam prijatelje koji igraju na PC-u, nikad nismo isli u rasprave sto je bolje.

I drago mi je da odlicno igras sa misom i tipkovnicom, ali ne vidim smisao da ljude prozivas zbog toga jer igraju kontrolerom.

Isto momak koji je poceo gore flame, ako da ga zaista i zanimaju naslovi za PS4, vjerojatno bi otvorio temu i pitao, nije bilo razloga da krene cizmom u prozivku.

99% ljudi je uz PS nabavilo ili BF4 ili GHOSTE, jucer je bio update dan,  tebe nebi zanimala iskustva?

Da si svaku lipu stavljao na stranu jer si htio kupiti na release day plejku i igrati s frendovima, tebi nebi bilo uzbudjenje? Ti bi bio 100 % objektivan?

3 1 hvala 0
15 godina
toxic kaže...

ps4 network ti je jos oko 60 kn mjesecno znaci ti u startu si isto takoder dao 5 somova kn.. tako je za bilo koju konzolu ukljucujuci i wii u....gdje su igre skuper, znam jer imam wii u i stvarn sam potrosio na origigi igre dosta love...

ps+ košta 365 kn godišnje a ne 60 kn mjesečno.

Potpis!
15 godina
Romano kaže...

Daj ajde ne trkeljaj,otkrio konzolu jucer i odma "ps4 je bolji za bf4 i cod". To moze izjaviti samo retard da je joypad ugodniji od misa i tipkovnice. Bas bih volio odigrati jedan mec u cod-u ili BF4 protiv tebe,ti na joysticku,a ja sa misem i tipkovnicom.Sabio bi te 0-200 u kilovima jazavac. Zasto onda nisi igrao te igre sa joystickom na PC-u kad je to toliko "bolje" ? I na PC-u mozes koristiti joypad FYI. Imas ih preko nekoliko koji su pet puta bolji od DS4.

kakve to veze sad ima? normalno da si sa mišem precizniji, ali fala bogu, ne igramo bf protiv vas na pc-u. fala bogu zato što nema hakera, crackera, cheatera i ostale stoke.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 12:20 (Ezio).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Romano kaže...

Daj ajde ne trkeljaj,otkrio konzolu jucer i odma "ps4 je bolji za bf4 i cod". To moze izjaviti samo retard da je joypad ugodniji od misa i tipkovnice. Bas bih volio odigrati jedan mec u cod-u ili BF4 protiv tebe,ti na joysticku,a ja sa misem i tipkovnicom.Sabio bi te 0-200 u kilovima jazavac. Zasto onda nisi igrao te igre sa joystickom na PC-u kad je to toliko "bolje" ? I na PC-u mozes koristiti joypad FYI. Imas ih preko nekoliko koji su pet puta bolji od DS4.

Nikada covjek na gamepadu nece pobjediti onoga koji koristi misa + tipkovnicu. Barem ne u RTS-u ili FPS-u. Sve ima svoje prednosti i mane.

No recimo da je prednost gamepada bas taj dio sto te ogranicava, sto ne mozes reagirati 'nadnaravno' u odredjenim situacijama. A to mis i tipkovnica i te kako omogucuju. Samim time meni je prednost kad znam da svi koriste gamepad. Barem ako igram neki 'realni' FPS. Kod Quakea i sl. igara prica je naravno totalno suprotna.

No nije cak ni to vazno. Mene zanima od kud volja da toliko trolas ?

Evo: PC je bolji, xbox je bolji, ps4 je bolji... Odaberi sta god zelis od ponudjenog. Ako te zadovoljava ne moras vise trollati.

Meni ne bi palo na pamet jednu dota-u ili sc2 igrati na PS4. Ali isto tako mi ne pada na pamet odigrati partiju fifa-e ili nba2k na PC-u. I bas zato i kupujem PS4. + eksluzive. Dakle igram i na jednoj platformu i na drugoj. Da imam vise vremena kupio bih si i nintendo + xbox, pa uzivao u svemu. U tom i je poanta gaminga opcenito - uzivancija. A ne trolanje i prepirka sta je bolje. Najbolje je imati sve. A ako ne mozes imati sve, onda kupis ono sto mozes. A tada vec dolazi do onog 'subjektivnog' dijela kojeg ti ocito ni malo ne razumijes.

4 0 hvala 0
17 godina
Ezio kaže...
Romano kaže...

kakve to veze sad ima? normalno da si sa mišem precizniji, ali fala bogu, ne igramo bf protiv vas na pc-u. fala bogu zato što nema hakera, crackera, cheatera i ostale stoke.

haha,pa da.Mi koji igramo BF4 na PC-u smo cheateri,a vi na konzolama sto igrate pucačine ste cool jer niste u mogucnosti cheatati,jer imate fizička ograničenja preciznosti i kretanja zbog same konstrukcije joypada koji je predvidjen za žanrove igara poput tučnjave i RPG igara,ali ste isforsirali i pucačine . Nastranu sad sto dobijete sklerozu prstiju dok nanišanite desnom gljivom u glavu za headshot xD

Najpovoljnji web shop za PC igre na netu. http://alturl.com/xxqaj
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ovo mi je prvi PS i nemam iskustva sa PSN i sl. Sa PS4 sam dobio jednu igru i to je radilo super..kad sam htio skinuti jos koju igru, problemi sa karticom...prvo nece Amex pa onda prihvati Visu i aktivira mi 14 dana free PSN ali ne mogu nista kupiti, stalno javlja gresku sa karticom!? Jel to samo kod mene ili je to neki privremeni problem? Ne znam koga da zovem u svezi sa tim.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

zg_djuro napisao sam to par stranica prije kako rijesit.

17 godina
jumboY kaže...

Meni ne bi palo na pamet jednu dota-u ili sc2 igrati na PS4. Ali isto tako mi ne pada na pamet odigrati partiju fifa-e ili nba2k na PC-u. I bas zato i kupujem PS4. + eksluzive. Dakle igram i na jednoj platformu i na drugoj. Da imam vise vremena kupio bih si i nintendo + xbox, pa uzivao u svemu. U tom i je poanta gaminga opcenito - uzivancija. A ne trolanje i prepirka sta je bolje. Najbolje je imati sve. A ako ne mozes imati sve, onda kupis ono sto mozes. A tada vec dolazi do onog 'subjektivnog' dijela kojeg ti ocito ni malo ne razumijes.

Zašto trolanje ? Pa netko je izjavio da je ugodnije i bolje igrati BF4 na Playstationu 4 nego na PC-u i onda ja trolam ?! ROFL .Odi sad na forum PC BF4 i reci da je bolje igrati sa joypadom i svima im reci da su oni obični trolovi xD

Najpovoljnji web shop za PC igre na netu. http://alturl.com/xxqaj
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice