Zasto? sto se dogodilo?
Evo kod mene se vec lagano igra ghosts online. dobio sam dva dana triala haha sta su darezljivi
Zasto? sto se dogodilo?
Evo kod mene se vec lagano igra ghosts online. dobio sam dva dana triala haha sta su darezljivi
Ja cekam Overseas od GMC-a, trebalo bi biti danas? Naime radi se o dostavi u Pulu...
Ja cekam Overseas od GMC-a, trebalo bi biti danas? Naime radi se o dostavi u Pulu...
upravo došao Overseas!
Jel ima kakav ps+ trial kakav su dobili ameri?
neradnici!
Nope, šef me pustio po konzolu!
BTW i on voli zaigrat
PS radi za sad skinuo je update i sad ga instalira. nego proucavam ovo dodatno jamstvo sto sam uzeo. moram se prijaviti negdje pise da mogu i na strranici santa domenice ali mi nije jasno gdje i kako. moze netko to malo pojasniti. jamstvo je kostalo 399kn i mislim da se isplati. nek netko pomogne
Ja sam u Technomarketa platio dodatne 2 godine jamstva 199kn.
To jamstvo vrijedi samo za konzolu, ne i za ostatak opreme tipa gamepad i sl.
Al, bitna mi je konzola
Jel ima kakav ps+ trial kakav su dobili ameri?
Nisam siguran, ali mislim da se dobije 14 dana besplatnog PS+
U slučaju da nekoga interesira, sad sam otišao po svoj PS4 u Sony dućan u Arena centru, nije bilo nikoga a konzola (različitih kompleta) na lageru imaju još puno (nisam imao voucher, samo sam se ušetao i kupio). :)
U slučaju da nekoga interesira, sad sam otišao po svoj PS4 u Sony dućan u Arena centru, nije bilo nikoga a konzola (različitih kompleta) na lageru imaju još puno (nisam imao voucher, samo sam se ušetao i kupio). :)
I ja tako u Technomarketu. Jos mi prodavac kaze da nema uopce navale i interesa, bas me iznenadilo
koji onda klinac nas sa voucherima zezaju? i btw, netko spominje nekakav debakl gmc-a. meni je jučer rečeno da slobodno danas mogu doći po ps4. o čem se radi?
O dostavi, obecano je da ce biti 29. ali nista od toga.
Znam jos par ljudi koji je isto tako nisu dobili.
Pa normalno da nema navale. Konzola sa tri igre,od cega je ekskluziva totalno sranje,a ostale BF4 i COD imas na svim mogucim platformama,skoro pa da nisu izasle i na mobitelu. Uopce ne vidim logiku prednarucivanja i neku euforiju. Na PS3 imas igara da se usereš od igranja. Neces kupovati konzolu da stoji i skuplja prasinu godinu dana dok ne izadje nesto vrijedno da zaigras.
Ima li informacija sto se tice dostave PS4 preko GMC-a za Zagreb, jeli dobio tko u zadnjih uru jer zelim znati oce li danas biti. Iako nakon debakla sa bundleima nista ne ocekujem od njih...
Ja sam svoj megabundle jutros preuzeo u Splitu. Radi besprijekorno (iako je Made in China ), igram preko US PSN+ bez greške. Topla preporuka svima Don't starve.
Naravno da nema navale u Technomarketu i ostalim dućanima, kad je ogromna većina ljudi koja je htjela PS4 i bila nahajpana, naručila isti putem vouchera u GMC-u ili SD-u.
I tamo su bile gužve. I po Avenue Mallu i po ostalim njihovim dućanima.
A ovo vezano uz provokacije kako je PS4 glup i nepotreban neću ni komentirati, samo se nasmijati.
Samo sta kod nas nema niti Netflixa :D Dobro da recesija kod nas... sve u 16. :D
da li je tko možda naišao na megabundle ali da nije sa igricom killzone ili knack (npr. Fifa 14)...
Takav megabundle ne postoji. Barem ne službeni.
da li je tko možda naišao na megabundle ali da nije sa igricom killzone ili knack (npr. Fifa 14)...
da postoji... odavno bi se rasprodao
da još jedan put pitan prije nego kupin pretplatu... ako registriran US PS+ acc oću li moć tokon igranja MP-a birat na kojin serverima igran ili će me automatski spojit na US?
Upravo se vratio i westa , nije bilo guzve, uzeo mega budnle sa kilzzoneom , sve je raspakirao i fotka se
javim se kad sve upogonim i bacim koju fotku in-gamea
Igrao sam ghost nekih 3 sata online uf bit ce se tesko priviknut. Dosao sam sa pc-a pa se trebam na dojstik priviknut. Ali sve u svemu zadovoljan sam kak sve to izgleda dojstik je fenomenalan. Imam jos dvije crtice baterije a bio je prikopcan u struju samo prvih 10 minuta. Skidam si i fifu 2014 demo da vidim sta je to.
dal ce brze skidat preko wlana (kobzola je tocno pored rutera udaljenost 20cm) ili ako ga spojim preko lan kabela?
preko kabela naravno.
hvala. onda spajam odmah :)
Evo preživio sam jedan dan Dont Starva :-D beštije neke se čuju u mraku...
Danas stigla plejka iz Sophoslab-a. Kupio BF4, instalirao kampanju, probao, ništ posebno osim grafike. Idemo na MP. Skinem zadnji patch, pokrenem igru kad me dočeka poruka "Campaign 100%, Full Game 53%, please wait for install to play MP". Čekam već nekoliko sati i ne miče se. Jel ima netko da je imao isti problem pa da ga je riješio? Gledam po netu, kažu da se jako sporo instalira, ali meni se uopće ne miče od 53%.
Ameriki account radi sa kodovima sa amazona,samo sto mi ne prolazi kartica na ps storu nazalost. Ali nema veze ak ce se moc preko americkog amazona ovak uzimat igre bit ce super..