PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.435.093
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
tomybest kaže...
grobnican kaže...
tomybest kaže...
Dali ću moći kupovati dlcove za cod ghost sa Hrvatskoga storea a igrica je za USA tržište. To jest dali će raditi?

npr. za BF4 ne radi premium ako se kupi igra za USA a premium u EU, tako da pretpostavljam da neće ni za COD.

jednostavno odi na amazon i uzmi putem digitalnom koda season pass: http://www.amazon.com/Call-Duty-Ghosts-Season-Digital/dp/B00GGUU71A/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1390154504&sr=1-2

Hoce li mi trebati i USA Acount da bih uopce moga pokrenuti Cod ili ce se moci igrati i preko Hrvatskoga?

Radi predostrožnosti da nebi bilo komplikacija pošto su igra i DLC američki, bilo bi pametno koristiti i Američki račun.

Ako te brine zbog PS+, možeš koristit 2 računa s različitim regijama na 1 konzoli s 1 PS+ pretplatom.

Tako da igre koje su iz amerike igraš preko US računa, a one iz europe, na našem računu. :)

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo napravio sam na https://account.sonyentertainmentnetwork.com

Svoj user name i password zemlja i zip code florida. sad bi preko njega trebao uzet taj ps network plus i takodjer u amazonu kao shipping adresu tj u svom accountu stavit da sam amer.

Onda valjda dobijem na email kod i unesem ga u taj "američki" account na PS4 i igram igre kao da sam amer sa hrvatskim IP-om? to sigurno radi??? I za hrvatske tj europske igre recimo? Meni ce recimo shadowfall doc iz Splita oce moc se igrat online sa US accountom?

Da malo jos to pojasnite pls...

Hvala

EDIT: Evo pitao sam lika na g2a.com

Ja mu rekao da imam američki account i psn + isto američki i hoću li moć igrat sa CRO IP adrese on kenja nešto o regionalizaciji i da nije siguran da će radit kad je IP druge zemlje.

Sad tek ništa ne kontam. :D

Carpe Diem
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 2:06 (supertovar).

0 0 hvala 0
17 godina

Prema onome sto ja znam, jedino sto neces moci je kombinirati regije. Ako kupis igru u USA, moras i DLC sa US PSN (SEN) store-a. Ako kupis igru kod nas i zelis kupiti DLC, moras ga kupiti kod nas.

USA acc se radi vecinom zbog jeftinijih digitalnih igara, seasons passeva i PSN bonova. Igru sa diska kupljenu ovdje ces moc igrat svejedno, samo neces moci povezati sa DLC-om s tog accounta.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
17 godina
PlayStation 4

Pa fino sam ti rekao da sve radi. Ja koristim usa akaunt i na G2P sam uzeo 2 bona po 50 dolara za USA PSN racune preko paypala i aktivirao PS+ pretplatu na godinu dana.Evo mi instalirani besplatni Bioshock,DMC,ICO,Colosus i sve igram bez problema i sve radi bez greske. Pa nisi blesav da placas istu stvar na hrvatskom storu po 40% vecoj cijeni.

Najpovoljnji web shop za PC igre na netu. http://alturl.com/xxqaj
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4+USB+FILMOVI

bok ljudi imam namjeru kupit ps4 cim izajde samo me zanima dali mogu preko njega gledati skinute filmove preko neta s USB stikom bez nekakvih problema

0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan

IP adresa ti je iz hrvatske znaci nema nemos pisat da si od nekud odakle nisi normalno da nece da primi

13 godina
neaktivan

Da, mozes.

edit: pošto si napravio 2 posta, da preformuliram; ne nemožeš gledat video/slušat audio preko USB-a na PS4 (još, možda izađe patch za to), i da možeš napravit US račun.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 17:47 (grobnican).
17 godina
PlayStation 4

Ekipa koja je ubola voaucher preko sante domenica jel ste dobili povratnichki mejl odnosno kontaktirali kad mozete doc po plejku ? jel onak ipak je samo 9 dana pocetka prodaje {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 22:45 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4mal kaže...

Ekipa koja je ubola voaucher preko sante domenica jel ste dobili povratnichki mejl odnosno kontaktirali kad mozete doc po plejku ? jel onak ipak je samo 9 dana pocetka prodaje {#}

Ništa još, rečeno je da će zvat kad bude spremno.

Zvali prije par minuta.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 18:00 (Danny_HR).
13 godina
neaktivan
Mene su zvali danas, u Zagrebu ce bit ponocna prodaja a u ostalim gradovima 29. tijekom normalnog radnog vremena će se moć pokupiz.
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jep, nude i dodatno jamstvo (ukupno 3 godine) za 400 kn i nekakav novi bundle s kamerom za 3300 (onima koji imaju vaučer).

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 18:06 (Danny_HR).

1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

pa to je super kaj se tice garancije ! a i dodatne kamere u bundle -znaci ziher jer promo igra nije box izadnje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Znaći 1 god ekstra garancije 399 kn? Ista cijena kao i amerima kojima je 2 god ekstra garan. na standardnu 1 god. Vjerojatno su zaboravili u Hrvatskoj da smo u EU i da tu imamo 2 god obvezne garancije.

Mislim da ću ja ipak ostati na starom odabiru PS4 + ekstra kontroler + killzone. Kamera nema neku primjenu, kasnije će vjerojatno izdat bolju verziju kamere.

More Li...
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 18:58 (archeron).

1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

I mene zvali danas iz sony centra west gate i nisam skuzio tocno dal mogu doc vec 28 ujutro po ps4 ili 29 ujutro. Ponoci nemogu doc tj neda mi se pa sam rekao ujutro da dolazim.

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

eto i mene su zvali isto west gate ,uzeo sam mega bundle(dobije se orginal box izadnje ! ;)) i jos COD Ghost pa ekipa vidimo se na bojishtu 29.1 a koga zanima NBA 2k14 im tek dolazi za 6 dana 

PSN ID mi je isti kao i za PS3 : mr4mal {#}

mah meni se neda tam stajat i mlatrat bzvz ! ljepo fino iza joba 29. ko gospodin  doc u west  i na miru pokupit plejku jer nema potrebe kad ti rezervirana {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 19:07 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
archeron kaže...

Znaći 1 god ekstra garancije 399 kn? Ista cijena kao i amerima kojima je 2 god ekstra garan. na standardnu 1 god. Vjerojatno su zaboravili u Hrvatskoj da smo u EU i da tu imamo 2 god obvezne garancije.

Pitao sam koliko je obična garancija, rekli su 1 godinu.
Vjerovatno nisu čuli za nove EU zakone, haha.

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da kazu da je garancija 1god. 399Kn je ekstra 2god garancije. 

To znaci da nakon sto Sony dobije gadnu kaznu garancija iznosi 2 + 2 god za one koji kupe i

prod. garanciju. Ako mi na racunu bude pisalo 1god garancije ja cu ih prvi prijaviti inspekciji.

More Li...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dali tko ide na ponocnu prodaju u West Gate?
12 godina
PlayStation 4

Ja be stignem dolazim drugo jutro

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Di se moze dobit vaucer za kupnju PS4 po cijeni od 2500kn? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

nazalost vise nigdje vec 2.tj sve je prodano i prednarucheno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

A jbg, onda zbilja moram cekat Bozicne pakete :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

ali aj pricam za santu domenicu neznam za gmc provjeri kod njih {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 23:27 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4
pozdrav imam pitanje kupio sam voucher u gmc pa me zanima jel ova ponocna prodaja u westu sam vrijedi za ove s voucherom iz domenice ili za nas iz gmc ,ak ne vrijedi za nas iz gmca kak onda ide s nama jer me niko nije zvao di kako sta a konzolu sam rezeerivro diretknu u cetru u avenu mallu :) fala na odgovoru :D
bolje ispas glup nego i aviona ! :P

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blesavi123 kaže...
pozdrav imam pitanje kupio sam voucher u gmc pa me zanima jel ova ponocna prodaja u westu sam vrijedi za ove s voucherom iz domenice ili za nas iz gmc ,ak ne vrijedi za nas iz gmca kak onda ide s nama jer me niko nije zvao di kako sta a konzolu sam rezeerivro diretknu u cetru u avenu mallu :) fala na odgovoru :D

zvao sam ih ja jucer, mozes ih pokupit direktno u avenu mallu 29. ili ti je mogu poslat. Ali vjerovatno ih salju tek 29. pa ces je dobit iduci dan.

13 godina
odjavljen
PlayStation 4

evo jos jednog primjera kolko je PS4 jaci 

Tomb Raider Definitive Edition

PS4 - 60fps
XOne - 30fps

http://www.rocketchainsaw.com.au/exclusive-tomb-raider-definitive-edition-ps4xone-framerates-revealed/ 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

*whispers* Odat ću vam tajnu. Još nikad najjača konzola nije bila i najprodavanija. *floats away*

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
odjavljen
Lopoc kaže...

*whispers* Odat ću vam tajnu. Još nikad najjača konzola nije bila i najprodavanija. *floats away*

A kaj se dogodilo sa ps3 ?

16 godina
Arnold Layne kaže...
Lopoc kaže...

kolko ja znam wii je najprodavaniji a ne ps3

17 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
Lopoc kaže...

Wii se dogodio

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice