Isplati li mi se prodati Xbox 360?

poruka: 19
|
čitano: 3.096
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Nedavno sam stavio oglas na njuškalo da prodajem Xbox 360 Slim 250gb s dvije igre.. Zovne me tip i kaže da nudi 1500 kn.. Dali mi se to isplati jer ipak konzolu sam platio 2700kn + 2 Battlefield 1943 i From dust što sve skupa dođe do 3000kn pa dali mi se isplati prodati u pola cijene?

btw,dobio sam i ponudu za laptop http://www.njuskalo.hr/hp-prijenosnici/hp-g62-oglas-2762519 no čovjek od jednom oče nadoplatu, no u oglasu nigdje ne spominje nadoplatu samo 3100kn u kešu ili zamjena za konzolu ili neke ostale stvari...   stvarno nisam uopce pametan...

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima li tko koji prijedlog?

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

starost konzole, garancija, stanje, dodatna oprema ?

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Isplati li mi se prodati Xbox 360?
Genoxxx kaže...

starost konzole, garancija, stanje, dodatna oprema ?

stara je 2 mjeseca, ima garancijui, koristio sam svega 10 sati.. a od opreme imam sve sto sam dobio uz konzolu..

Maky
15 godina

e onda ti se to nikako ne isplati !

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

zato mi i je bilo smijesno pristati na takvu poruku..

Maky
17 godina

Za 1500kn slim od 250GB?? Jos star 2mj? hahahahaha mogao je pitat dal ga mozda oces dat na rate...

He who is brave is free.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Za 1500kn slim od 250GB?? Jos star 2mj? hahahahaha mogao je pitat dal ga mozda oces dat na rate...

Možete li mi ponuditi neku realnu cijenu jer ga se stvarno želim riješiti... Uzeo sam zbog frenda, no otkada je dobio novi procesor više neće ni da upali Xbox, a glupo mi je sam igrati sa nepoznatim ljudima, radije bi se uzeo neki laptop koji će mi služiti za školu ili upgradao pc..

Maky
16 godina
CroMaky96 kaže...
Genoxxx kaže...

Zamjena za taj lap je ok deal, ali na nadoplatu ja osobno nebi pristajao. Koliko ga cijeniš? Uostalom, on ziher nije zadnja ponuda... {#} Svaka roba ima svog kupca.

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi! (Thumb up i HVALA su dobrodošli :D)
15 godina
neaktivan
felonterx kaže...
CroMaky96 kaže...
Genoxxx kaže...

Zamjena za taj lap je ok deal, ali na nadoplatu ja osobno nebi pristajao. Koliko ga cijeniš? Uostalom, on ziher nije zadnja ponuda... {#} Svaka roba ima svog kupca.

Zato sam mu i rekao Pozdrav, jer na oglasu sam traži 3000 kn što je isto koliko i moj xbox sa svime... barem negdje približno... On samo kaže da je on platio laptop 6400kn, sigurno očekuje nadoplatu barem 1000kn

Maky
15 godina
neaktivan
felonterx kaže...
CroMaky96 kaže...
Genoxxx kaže...

Sada kaže kao da bi htjeo nadoplatu od 1000 kuna... živi smijeh.

Maky
15 godina
CroMaky96 kaže...

{#}... pitaj ga oce jos da mu ti osobno dostavis xbox...

15 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
CroMaky96 kaže...

{#}... pitaj ga oce jos da mu ti osobno dostavis xbox...

sigurno bi mu isao iz rijeke do siska, no vec sam ga dovoljno sprdao preko maila... nezelim da mu bude previse neugodno

Maky
14 godina
neaktivan

sry, al za konzolu neš dobio više od 1800 kn... http://www.infomark.hr/Konzole/285/Microsoft%20Xbox%20360%20Slim%20250Gb#naslov   nova dođe 2000 kn, tak da bi bilo neisplativo kad bi više tražio jer je realnost da je bolje kupiti novu u dućanu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
iBuySmart kaže...

sry, al za konzolu neš dobio više od 1800 kn... http://www.infomark.hr/Konzole/285/Microsoft%20Xbox%20360%20Slim%20250Gb#naslov   nova dođe 2000 kn, tak da bi bilo neisplativo kad bi više tražio jer je realnost da je bolje kupiti novu u dućanu...

da, ali "gola" konzola dođe 2000 kn, a on cini mi se ima par igara, a budimo realni igre nisu piece of cake

14 godina
iBuySmart kaže...

Da to sam mu ja reko isto, u SOPHOSlab je 2000 ( http://www.sophoslab.hr/?konzole/31/x360-microsoft-xbox360-slim-250gb-konzola/1391 )
A on je kupio ovu ( http://www.sophoslab.hr/?konzole/31/x360-microsoft-xbox360-slim-250gb-halo-reach-limited-edition-konzola/1400 )
Razlika između te dvije konzole je ništa, njegova je Limited i dobije Halo Reach, ništa više, Možeš ti tražit 2000 za nju al nećeš dobit.
Fer jer 1600-1750.

Te igre koje ima nađu se na njuškalu za 150-100 kuna.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2011 12:55 (XVII Mini).
15 godina

čovjek ima sreće, ja sam tu halo limited dosta dugo cekao, pa sam na kraju ipak kupio obicnu.... prema meni se ne isplati prodavat xbox

0 0 hvala 0
14 godina
Genoxxx kaže...

čovjek ima sreće, ja sam tu halo limited dosta dugo cekao, pa sam na kraju ipak kupio obicnu.... prema meni se ne isplati prodavat xbox

Istina je da se ne isplati ipak je platio 2600 kuna, nije to malo.
Trebo je kupit Crnu istu 250GB verziju koju bi platio 2000 i onda prodat za 1600-1700.

15 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Genoxxx kaže...

Istina je da se ne isplati ipak je platio 2600 kuna, nije to malo.
Trebo je kupit Crnu istu 250GB verziju koju bi platio 2000 i onda prodat za 1600-1700.

jbga, ja sam htio kupiti ali kad sam doso u trgovinu nije bilo.... pa sam mogao birati 4gb ili 250gb halo reach...

Maky
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice