Zašto sam izgubio pola zvjezdice? zaključana tema

poruka: 79
|
čitano: 8.080
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Zašto sam izgubio pola zvjezdice?
coder_ kaže...

Jao dajte ljudi, ovo sad već prelazi sve granice. Ova tema ima već 60 postova čistog prvorazrednog spama.

Mogli bi i industriju pokrenut. Industrija spama.

Hoće se netko od nadležnih smilovati i zaključati ovu temu??? Ovo više nije za zdrave oči...

coder_ konkurencija je pre velika nemas sanse 

16 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Jao dajte ljudi, ovo sad već prelazi sve granice. Ova tema ima već 60 postova čistog prvorazrednog spama.

Hoće se netko od nadležnih smilovati i zaključati ovu temu??? Ovo više nije za zdrave oči...

moramo ga malo spuštat :)

pa kako 7. pravilo kaže:crveni karton

mogli bi zvijezde u boji hahahaha

Čekamo...10.11.09.
16 godina
protjeran
djdomi kaže...

moramo ga malo spuštat :)

pa kako 7. pravilo kaže:crveni karton

mogli bi zvijezde u boji hahahaha

najsjegurnije je biti na 0, zato ako padnem nece mi biti nista,

samo pogledaj luxx-a, ako padne bit ce pasteta gavrilovic nasred trg razmazana u 5 m promjera

edit : bez zamjere

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2009 23:38 (intel freak).
17 godina
Zašto sam izgubio pola zvjezdice?

E zbog ovakvih likova bi bilo potrebno uvesti ovo. Da se zna kuda?, kako? i zasto?

I'm the cream of the crop, I rise to the top I never eat a pig 'cause a pig is a cop Or better yet a Terminator, like Arnold Schwarzenegger Try'n to play me out like as if my name was Sega
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
zoka kaže...

Ako mu je stalo toliko do pola zvjezdice neka se nanovo registruje na forumu i neka malo manje spama i otvara bespotrebne teme....

I time prekrski pravilo, jer su dupli accounti zabranjeni.

16 godina
odjavljen
BORG kaže...
zoka kaže...

Ako mu je stalo toliko do pola zvjezdice neka se nanovo registruje na forumu i neka malo manje spama i otvara bespotrebne teme....

Vidiš da mu kršenje pravila nije strano (ne zoki nego ovom mudracu što je otvorio temu).....

Stick to the shadows....
16 godina
neaktivan

Mislio sam da je bumpana stara tema, kada ono opet tema o tim zvjezdicama. Daj se više okanite toga -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
BORG kaže...

SmijehSmijehSmijehlol

16 godina
Sum_of_all_fears kaže...
BORG kaže...
zoka kaže...

Vidiš da mu kršenje pravila nije strano (ne zoki nego ovom mudracu što je otvorio temu).....

Ma fucka mi se, samo neka zoki ne promice duple accounte i sve pet,

meni nesmeta ali modovima ce smetat.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2009 0:04 (BORG).
16 godina

pa ista rasprava se već vodila, i tamo je brzo uslijedio lock. zašto ovo još traje?!

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
jurluk kaže...

pa ista rasprava se već vodila, i tamo je brzo uslijedio lock. zašto ovo još traje?!

spameri napreduju, modovi nemocni

16 godina
intel freak kaže...
jurluk kaže...

spameri napreduju, modovi nemocni

Ma modovi su na moru!

16 godina
odjavljen

Izgleda da za lock ove teme je potrebna viša sila - "obični" admini (naxeem, lux, f1-ivo, drnasty, scorpion, manic) ovdje izgleda nemaju ovlasti. Čeka se Domagoja...

Stick to the shadows....
16 godina
neaktivan

neka jos malo ostave temu za duse spamera...Namigiva...ali ja mislim da kad je tema otvorena da su covijeku trebali obajsnit zasto je izgubio zvijezdicu i lock...gotova prica...ali svejedno ovo je vecinom za spam...

u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I prije se događalo, kad se netko tek rega na forum ima zvjezdicu i onda ova poslije nestane.

Znam par i svojih poznanika kojima se to dogodilo.

Stoga smatram da se oko toga ne bih trebala dizati tolika frka.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latisnki zvuči pametno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
coder_ kaže...

A izgleda niti tebi nije tesko palo da zaspamas malo u ovoj manufakturnoj industriji i to sa teskim spamom Smijeh...

No, s druge strane, kako se radio o (podforumu) idejama, sugestijama, prijavama problema - tesko da se moze reci da svi spamaju, osim za one koje nisu procitali cijeli 'thread'.

A s trece strane, ionako se ovdje debelo spama, pa kad je bal nek' je maskenbal - bar, neki tako misle. Ionako, ovdje se prije dobije opomena, ako napises nesto protiv nekog znanca od moderatora, nego da spamas cijeli tjedan.

S cetvrte, imajte mi se dobro, jer duznost zove na nekoliko/dosta dana...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2009 0:51 (Mrgud Veliki).
15 godina
protjeran

OVO je moj prvi pravi account

međutim taj acc je napravljen prije vise od 1 godine, i davno sam zaboravio pass i mail.

pa sam sada napravio ovaj novi, taj neznam ni pass ni mail, a na tome acc kolko se sjecam nema vise od 100 poruka, a ipak ima 1,5 zvjezdicu.

0 0 hvala 0
16 godina

To si trebao zadržat za sebe jer pravilo glasi:

Zabranjeno je registriranje i korištenje više nickova (multinick) za jednu te istu fizičku osobu. Prekrišitelji će biti upozoreni i potjerani s foruma.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
sorry kaže...

OVO je moj prvi pravi account

međutim taj acc je napravljen prije vise od 1 godine, i davno sam zaboravio pass i mail.

pa sam sada napravio ovaj novi, taj neznam ni pass ni mail, a na tome acc kolko se sjecam nema vise od 100 poruka, a ipak ima 1,5 zvjezdicu.

Odlično, pojednostavio si mi odluku. Hvala ti.

Crveni karton za otvaranje ovakve teme je obećana kazna. No, mislio sam, novi si, pa ću te samo upozoriti.
No, vidi iznenađenja - nisi novi, već stari član s milijardu accounta, pa stoga: Zbogom!

Domagoj
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice