Youtube prozorčić

poruka: 5
|
čitano: 1.078
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Youtube prozorčić

Vidim da su administratori i dalje prenesposobni da povećaju prozorčić ili da barem stave 16:9 format koje je vec STANDARD. Lijenčine me podsjećaju na samohvaljenog Petrića i njegove recenzije...

Moj PC  
8 3 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Youtube prozorčić
Idealist kaže...

Vidim da su administratori i dalje prenesposobni da povećaju prozorčić ili da barem stave 16:9 format koje je vec STANDARD. Lijenčine me podsjećaju na samohvaljenog Petrića i njegove recenzije...

Zahvaljujemo na sugestiji. Sviđa nam se. Nažalost, ne znamo to napraviti. Nesposobni smo. Možda bismo i naučili kad bismo si dali truda, no ujedno smo i lijeni, što je udarna kombinacija. No bolje i to nego biti bezobrazan i vrijeđati, tako su nas barem učili.

Domagoj
15 godina

ovak cete barem reagirati na post, kad vec necete na problemcic...

p.s. dugo vam je trebalo

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 22:08 (Idealist).
15 godina
Youtube prozorčić

Zanimljivo koliko palčića je Vaš komentar dobio. Izgleda da je bolje biti pristojan nego društveno koristan...

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 11:19 (Idealist).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Idealist kaže...

Zanimljivo koliko palčica je Vaš komentar dobio. Izgleda da je bolje biti pristojan nego društveno koristan...

to su vise ulizice, lakse se naguziti i pustiti da te jebu nego se suprotstaviti necemu sto ti se nesvidja.

zato nam je takva drzava

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice