Ukinite TU TB zaključana tema

poruka: 116
|
čitano: 15.699
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Ukinite TU TB
zerocool12 kaže...
striko kaže...
Cordas kaže...
boxer kaže...

Dakle, s ovim razmišljanjem slaže se 95% foruma. U čemu je onda problem? Zašto BUG-ovci ne žele ugoditi forumašima?

Ah, odgovor na to pitanje je strašno jednostavan. 

MARKETING!

Tome služe ovi  anonimni TU i TD - brojač klikova registrira SVE klikove. A nekom trolu je puno lakše klikati anonimno TD nego nešto argumentirano napisati.

A MARKETING jako voli trolove koji klikću po njihovoj stranici!!!

Isto tako npr. nema mogućnosti izbora stranice prilikom čitanja foruma.

Znate ono što ima na svakom drugom forumu - "Neka tema" i onda ispod toga izbor stranice 1, 2, 3 ... Zadnja!

Na bugu ideš na temu npr. Savjeti o nadogradnji računala, moraš KLIKNUTI na temu, i tek nako toga imaš ponuđenu opciju "Zadnja stranica"

MARKETING, klikovi i tako to...

HINT: Klikni na narančasti oblačić pokraj teme.

Doduše, ne bi bilo loše da postoji i izbor stranice.

Hm, misliš na narančasti oblačić kojeg nemam ukoliko nisam logiran na forum? Ili ako čitam preko mobitela gdje su isključeni "kukiji" i sve ostalo...

Tako čitam i ostale forume, i samo na Bugu nemam mogućnost otvaranja zadnje stranice.

Ali očito klikovi puno više trebaju bugovom MARKETINGU nego svim drugima...

13 godina
sirka666 kaže...
Cordas kaže...

Dakle, s ovim razmišljanjem slaže se 95% foruma. U čemu je onda problem? Zašto BUG-ovci ne žele ugoditi forumašima?

Jer je to njihov forum. Ne naš.

Što im vrijedi forum bez korisnika?

14 godina
neaktivan
Cordas kaže...
sirka666 kaže...
Cordas kaže...

Jer je to njihov forum. Ne naš.

Što im vrijedi forum bez korisnika?

Mislim da je njima u cilju da svi budemo zadovoljni.

assassin.st kaže...

Možete pričati što god želite, ali činjenica je da niste baš objektivni sa svojim anketama.

Evo npr. ova anketašto ju je stavio @Marko :D, lijepo je stavljeno da se može glasati samo ako si ZA ukidanje TU ili TD. A što je s onima što misle suprotno?

Ako već pravite anketu, valjalo bi da izgleda nekako ovako:

Trebao bi dobiti iste rezultate ankete jer ih je većina za vraćanje liste korisnika.

15 godina
sirka666 kaže...
Marko :D kaže...

Skrivanjem TU i TD-a, osoba koja dijeli TD-ove je u plusu i to ide njemu u korist jer ga nitko ne moze pronaći budući da preko tih profila ne piše nikakve postove.

A u minusu svi oni koji se zamaraju s tim, budući da TU i TD nisu nikako vezani s formulom za zvijezdice.

Ali su TU i TD ključni u raspravama

Ili kada nekoga savjetujem i dođe neki troll koji me ne voli i lupi mi TD bez razloga i što onda treba misliti onaj koji je pitao za savjet?

“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 13:35 (Top Bugovac).
16 godina
neaktivan
striko kaže...

Hm, misliš na narančasti oblačić kojeg nemam ukoliko nisam logiran na forum? Ili ako čitam preko mobitela gdje su isključeni "kukiji" i sve ostalo...

Tako čitam i ostale forume, i samo na Bugu nemam mogućnost otvaranja zadnje stranice.

Imaš s desne strane zadnji post i na to klikneš.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 13:35 (zerocool12).
17 godina
zerocool12 kaže...
striko kaže...

Imaš s desne strane zadnji post i na to klikneš.

Hm, na mobitelu nemam tu opciju, i TOČKA. Iako otvaram obične - ne mobilne - stranice. Vjerovatno je to zato jer imam isključene "cookije", i čitam forum bez da se prijavljujem na njega...

Ali na svim drugim stranicama je to nebitno, osim na Bugu...

13 godina

Skrivanjem TU i TD-a, osoba koja dijeli TD-ove je u plusu i to ide njemu u korist jer ga nitko ne moze pronaći budući da preko tih profila ne piše nikakve postove.

Što više kukaš, to ćeš dobivati više TD-ova. Ne shvaćam to plakanje, ako vas to dira, onda se stvarno trebate zabrinuti.

16 godina
neaktivan
striko kaže...

Hm, na mobitelu nemam tu opciju, i TOČKA. Iako otvaram obične - ne mobilne - stranice.

Nemaš istaknutu stavku na slici?

14 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Što više kukaš, to ćeš dobivati više TD-ova. Ne shvaćam to plakanje, ako vas to dira, onda se stvarno trebate zabrinuti.

Ti ne kukaš pa si svejedno dobio TD-ove.

BTW pogledajte trenutne rezultate nove ankete.

13 godina
assassin.st kaže...

Ti ne kukaš pa si svejedno dobio TD-ove.

BTW pogledajte trenutne rezultate nove ankete.

Vidiš, mene ne dira činjenica i što ću na ovaj post pokupiti TD-ove..

Nažalost po sve koje zanima promjena trenutnog stanja, ta anketa ne znači ništa vlasnicima foruma, a svekupan uzorak ne odgovara niti 1% aktivnih korisnika.

14 godina
neaktivan
Ukinite TU TB

Ajde da dobim jedan TD, na to sam već navikao ali da dobim dva ili tri od tog trolla to me već počinje živcirati.

Zašto?

- E pa upravo zato što kada ljudi vide da imam dva ili više TD-a, misle da sam loš autor i da dajem loše savjete te me nitko neće shvatiti ozbiljno. 

Znam da je to samo jedna bezvezna anketa koju Bugovci vjerojatno ignoriraju ali bilo bi lijepo od njih da poslušaju svoje forumaše jer što je forum bez forumaša.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 0:13 (Marko :D).

4 0 hvala 1
17 godina

Ajde da dobim jedan TD, na to sam već navikao ali da dobim dva ili tri od tog trolla to me već počinje živcirati.

Zašto?

- E pa upravo zato što kada ljudi vide da imam dva ili više TD-a, misle da sam loš autor i da dajem loše savjete te me nitko neće shvatiti ozbiljno. 

Znam da je to samo jedna bezvezna anketa koju Bugovci vjerojatno ignoriraju ali bilo bi lijepo od njih da poslušaju svoje forumaše jer što je forum bez forumaša.

Ne sekiraj se, ljudi prepoznaju dobrog autora, tak da se strane budi miran.. Jest da ima svakavih, al to je vec druga skupina ljudi na koju se ne vrijedi obazirat...

Ma opcenito se ne bi trebali zamarat oko tog, ne uzimat takve stvari previse srcu..

Jasno mi je ak se sa mnom neko ne slaze pa stisne TD i to je ok, al nije problem do ovih kaj stiscu bezveze TD, neg je problem do ovih drugih..Gore sam naveo..

17 godina
moderator
djigibao kaže...
...skoro je kraj tjedna...hmmm

Tjedan još traje {#}

Evo, napokon sam postavio taj post:

http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc-vezi/daljnji-status-tu--td/213894.aspx

...
10 godina
protjeran
..bla..bla

..bla..bla

Marko, pa i bez tih TD-jeva će ljudi mislit da si loš autor i da daješ loše savjete, zato što je to upravo tako. Svatko tko baljezga i nagađa bit će neshvaćen ozbiljno, odnosno neće se uvažit kao prikladan i kompetentan. Većina vas je takvih tu i ako se ukine TD, vjeruj mi, nači će se napredniji način da se čitaocima pojasni kome treba, a kome ne treba dati povjerenje i čije savjete uzimati ozbiljno.

Previše je na forumu spamera(reklamatora) koji reklamiraju trgovine, servise, proizvode i slične gluposti u svrhu monopoliziranja određenih stavova i mišljenja, te nametanju nesretnim čitaocima kao jedino i pristrano rješenje. Tome će se stati na kraj nekim naprednijim metodama, a ne samo bezveznim i za sada bezopasnim stavljanjem TD-a.

Također će se kazniti i pristranost nekih moderatora i njihovo nepravedno i nepravilno obavljanje dužnosti kao i odgovornost koju imaju, te zloupotrebu pozicije i ovlasti. Postoje metode koje će jednostavno završiti ovu lakrdiju od foruma uz minimalnu materijalnu i financijsku štetu ako bude potrebe za istima.

Lijepi pozdrav.

15 godina
chaosbolt kaže...

Također će se kazniti i pristranost nekih moderatora i njihovo nepravedno i nepravilno obavljanje dužnosti kao i odgovornost koju imaju, te zloupotrebu pozicije i ovlasti. Postoje metode koje će jednostavno završiti ovu lakrdiju od foruma uz minimalnu materijalnu i financijsku štetu ako bude potrebe za istima.

Lijepi pozdrav.

{#}{#}{#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
Ukinite TU TB
Sto reci, koju posluku porati? Covjek se registrirao prije 6 dana, izgleda da je 5 dana lupao TD (jer sto bi inace radio na ovoj temi) i sada je evo podijelio malo svoje pameti s nama. Uvjetno receno pameti.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
moderator
assassin.st kaže...
Sto reci, koju posluku porati? Covjek se registrirao prije 6 dana, izgleda da je 5 dana lupao TD (jer sto bi inace radio na ovoj temi) i sada je evo podijelio malo svoje pameti s nama. Uvjetno receno pameti.

Čovjek je trol, kojemu je ovo najmanje deseti korisnički račun (prethodnih najmanje 9 računa oplemenjeno mu je crnim kartonom). I još uvijek se ne da, ne mo'š ga se nikako riješiti - uvijek se vraća po još. {#}

14 godina
mbaksa kaže...

Čovjek je trol, kojemu je ovo najmanje deseti korisnički račun

Malo si rekao, 10 možda ovaj tjedan. {#}

Ne obaziri se na TD, to su samo TD Trollovi, nemaju pojma o ničemu, pa moraju zaje... one koji nešto znaju. ;-))))))) (i3 4130 pojede ovaj tvoj i3 3240 za doručak) :D OMG.
17 godina
mbaksa kaže...
assassin.st kaže...

Čovjek je trol, kojemu je ovo najmanje deseti korisnički račun (prethodnih najmanje 9 računa oplemenjeno mu je crnim kartonom). I još uvijek se ne da, ne mo'š ga se nikako riješiti - uvijek se vraća po još. {#}

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. Albert Einstein

Sinoć prešao FC3 pa me to asociralo, treba Vaasa unajmiti za moderatora {#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 9:07 (boxer).
13 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
assassin.st kaže...

Ma zabranu dijeljenja TD za novoregistrirane racune mladje od mjesec il dva dana :)

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
12 godina
DamageHigh kaže...
chaosbolt kaže...

Lijepi pozdrav.

{#}{#}{#}

{#}{#}{#}

evo da i ja bacim koje valjanje, pogotovo za one moderatore koji se u pojedinim temama "pronađu" - pa kad kreneš u raspravu s njima - dobiješ crvendaća za trolanje da im ne razhebavaš koncepciju monologa

14 godina
neaktivan
Ukinite TU TB

Chaosbolt (Epos), jedini tko će biti kažnjen si ti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 12:51 (Marko :D).

1 1 hvala 1
10 godina
protjeran
mbaksa kaže...
assassin.st kaže...

A tko je tebe zvao da vrijeđaš iz čistog mira??! Tvoja mamaa je rodila trola! I šta će sad bit? Naravno da češ poput ostalih biljaka od moderatora na ovom usranom forumu zloupotrijebit polođaj i uvalit ban. Ali bitno da si me prvi nazvo trolom, a nit me znaš, niti sam ti što loše ikad napravio. Samo sam iznio svoje mišljenje da ovdje velika večina nagađa i razmišlja što bi bilo kad bi bilo, umjesto da znaju kako pomoči čitaocu kad se već javljaju za pomoč (poput Marka i onog smušenog spamera Valntina(ono je tek budaletina na kvadrat!))..a i ostali iz te branže blage veze nemaju; ali bitno da se javljaju (ko onaj tupan djigibao...na jednoj temi skrušeno pita i moli za savjet, do bit već sutradan se na drugoj temi qurčio kakti on nešto zna). Ima ih na desetke takvih švercera i samozvanih pametnjakoviča, s kojima mi se osobno ne da raspravljat, odnosno se spuštat na nivo ljigavaca; već je jednostavnije smušenjacima podijelit TD-e i "mirna bosna"...pa nek čitaoci vide kome će vjerovat. A evo sad si i svoj account osudio na TD, te se ono malo znanja koje tobože imaš, neće priznati jer si ispo govno u mojim očima! IMHO & NHF.

Može zamjena: tvoja riba - moje meso!
14 godina
neaktivan
Ukinite TU TB

Epose, ajde ti napravi sebi jedan mali forum, skupi ekipu i tamo si piši te svoje "savjete" (ako se i mogu tako nazvati), a naš forum ostavi na miru. 

Sa tobom se ne slaže 99% forumaša ako ne brojimo tvoje klonove.

Jel može? ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 12:08 (Marko :D).

1 1 hvala 2
13 godina
protjeran
Ukinite TU TB
Da, ovakve se prikaze skrivaju iza td...eh da je samo jedan!
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Stjepanj kaže...
Da, ovakve se prikaze skrivaju iza td...eh da je samo jedan!

Ako ima više profila, a ima ih sigurno, onda je moguće, dobro barem su dvojica.

Ne obaziri se na TD, to su samo TD Trollovi, nemaju pojma o ničemu, pa moraju zaje... one koji nešto znaju. ;-))))))) (i3 4130 pojede ovaj tvoj i3 3240 za doručak) :D OMG.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice