Otkad ste stavili ove nove thumbnailove, mogu gledati samo prvi video u postu, za ostale moram otići na youtube, dakle ne mogu ih gledati direktno s foruma. Koristim Ubuntu i FF, posljednju stabilnu verziju.
Problem s videima u porukama na forumu
- poruka: 18
- |
- čitano: 2.065
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji browser?
Daj pliz konkretan link na taj post (trajni link).
Meni sve uredno radi.
Firefox 3.6.13
Malo sam testirao i primijetio da u nekim postovima rade i svi videi, a u nekim ni jedan... Gdje je jedan video u postu, tamo većinom radi, a kada ih ima više u postu, rade samo videi iz tog posta. U biti nema nekog pravila po kojemu se ponavlja. Jednostavno nekad hoće, nekad neće. Ali prije je sve uredno radilo.
Sad mi npr. ovaj ne radi.
bit će da je do browsera, meni na Operi radi kako treba
bit će da je do browsera, meni na Operi radi kako treba
Na novom IE jednako.
Firefox 3.6.13
Malo sam testirao i primijetio da u nekim postovima rade i svi videi, a u nekim ni jedan... Gdje je jedan video u postu, tamo većinom radi, a kada ih ima više u postu, rade samo videi iz tog posta. U biti nema nekog pravila po kojemu se ponavlja. Jednostavno nekad hoće, nekad neće. Ali prije je sve uredno radilo.
Sad mi npr. ovaj ne radi.
Chrome, mislin da je verzija 9 i nešto. Također ne radi
Evo sad sam primijetio da u bilo kojoj poruci Flying Dutchmana ne rade videi dok od drugih rade
Evo i link... http://www.bug.hr/forum/topic/filmovi-tv-serije-glazba/slusaona/223.aspx?page=284&jumpto=1752950&sort=asc&view=flat
Evo sad sam primijetio da u bilo kojoj poruci Flying Dutchmana ne rade videi dok od drugih rade
Evo i link... http://www.bug.hr/forum/topic/filmovi-tv-serije-glazba/slusaona/223.aspx?page=284&jumpto=1752950&sort=asc&view=flat
Evo Safari 5.03 je pitanju, meni ostali linkovi svi rade! Ne znam u čemu bi mogao bit problem, nekaj mi je u banani, hehe
Ni meni radi, samo ta poruka..
FF 3.6.15.
Još uvijek... Opet Flying Dutchmanova poruka. Sada isprobano s Windows 7 i Firefox 4 i opet ne radi.
Opera 11.10 najnoviji build uredno pokazuje
Još uvijek... Opet Flying Dutchmanova poruka. Sada isprobano s Windows 7 i Firefox 4 i opet ne radi.
Google Chrome 10.0.648.204
Niti jedan video iz njegovog posta ne radi. Ostali uredno da.
Jel se misle popraviti ovi videi, sad mi niti jedan ne želi pokrenuti -.- Najnoviji Chrome
Jel se misle popraviti ovi videi, sad mi niti jedan ne želi pokrenuti -.- Najnoviji Chrome
Ne očekuj odgovora do 8.4..:p
Hint: windays