Prijedlog za komentare ispod postova

poruka: 5
|
čitano: 1.755
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Da li bi uopste bilo moguce napraviti se na postove moze komentirati direktno (kao na FB). Mislim da bi forum izgledao neuporedivo organizovanije i bolje jer komentarisanje na post posle kojeg vec ima 30 postova ni na sta ne lici...

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina

Ovo je forum, a njegova forma i oblik su od pocetka do danas praktički ostali isti...

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Re: Prijedlog za komentare ispod postova
esko kaže...

Da li bi uopste bilo moguce napraviti se na postove moze komentirati direktno (kao na FB). Mislim da bi forum izgledao neuporedivo organizovanije i bolje jer komentarisanje na post posle kojeg vec ima 30 postova ni na sta ne lici...

Zato lijepo postoji opcija citiraj, kad i nadporuka ispod posta, tako da se tocno zna na koji post odgovaras...ne vidim na koji nacin je kupus od komentara na FB-u organiziraniji od foruma...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina

Pa to se i može, pogledaj desno imaš Odgovor i dolje nadporuka da te odvede do odgovora orginalnog posta.

Swedish latin super funk.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 15:40 (sirka666).
17 godina
moderator
esko kaže...

Imaš mogućnost podešavanja prikaza i na drugačiji način, pogledaj gore desno - prijeđi na hijerarhijski prikaz...

...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice