Da li bi uopste bilo moguce napraviti se na postove moze komentirati direktno (kao na FB). Mislim da bi forum izgledao neuporedivo organizovanije i bolje jer komentarisanje na post posle kojeg vec ima 30 postova ni na sta ne lici...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo je forum, a njegova forma i oblik su od pocetka do danas praktički ostali isti...
Da li bi uopste bilo moguce napraviti se na postove moze komentirati direktno (kao na FB). Mislim da bi forum izgledao neuporedivo organizovanije i bolje jer komentarisanje na post posle kojeg vec ima 30 postova ni na sta ne lici...
Zato lijepo postoji opcija citiraj, kad i nadporuka ispod posta, tako da se tocno zna na koji post odgovaras...ne vidim na koji nacin je kupus od komentara na FB-u organiziraniji od foruma...

Imaš mogućnost podešavanja prikaza i na drugačiji način, pogledaj gore desno - prijeđi na hijerarhijski prikaz...