Notifikacija za rodendan

poruka: 38
|
čitano: 6.128
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Notifikacija za rodendan
Fake_Alert kaže...

Nekuzim,zas pol vas  notifikaciju za rodendan odmah usporedi sa facebookom.Facebook je drustvena stranica di svi stavljaju svoje slike i druze se sa svojim pravim frendovima.A forum je kolko se sjecam grcka rijec nesto kao nama trg,i nekuzim zas se nebi ova opcija uvela barem za birtijase ili nesto.Svaki put kada bi dosao na forum bi procitao nesto korisno,pomogao eventulano nekome i pokupio se dalje,sve drugo i svi ostali bi bili ko mrtva puhala koja nemaju veselja..Ja to tako zamisljam.Meni je svejedno uveli vi ili ne uveli opciju ili vam se svidala ili ne svidala.

Mislim da svatko ima pravo na svoje mišljenje i nemoj se uzrujavati zbog toga.

DamageHigh kaže...

Mislim da je to previše posla za ništa...

Ak neko i ima rođendan i visi u bircu, trebao bio doć i reć "danas mi je rođendan i tim povodom častim ekipu rundom" i sve riješeno Namigiva

Tako jest trenutno.

Zašto ne uvesti TEMU u kojoj se prikaže kome je rođendan(u svom profilu nemorate postaviti datum-stvar izbora)onaj tko hoće da mu ljudi sa foruma čestitaju rođendan.I stvar riješena...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
Notifikacija za rodendan
Fake_Alert kaže...

Bilo bi dobro da kada je nekome rodendan 1 dan prije pokaze ko slavi rodendan(dole di pise koliko je korisnika online da se to za rodendane tamo smijesti)

Nesto tipa ovo.SLIKA U PRILOGU

A kada samo 1 covjek slavi rodendan onda da pise "Rođendan slavi:"

Ovu temu otvaram cisto radi toga sto kada neko ima rodendan da mozemo vidjet i rec mu da okrene rundu u bircuSmijeh(da malo proslavimo).Just for fun...Nadam se da me razumijete.

Evo ti palac gore i hvala samo zato što si me dodao na sliku Belji se

Ovako će se sad sigurno otvarati teme "Sretan rođendan <neko ime>".

Do sad je bilo, onaj tko je imao rođendan je došao u birtiju i okrenuo virtualnu rundu. Cool

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

A s cim se ja to preseravam mozda?

we didn't start the flame war...

IMHO ideja je super, već je ugrađena u svim većim forumskim sistemima, tak da ne vidim razloga zašto ne. Komu smeta nek ne piše rođendan :D

Groucho Marx: I refuse to join any club that would have me as a member.
17 godina
moderator
Notifikacija za rodendan

Evo vam rođendana kad ste zapeli :-)

Na dnu naslovnice foruma. I ne, ne može dobiti bolju poziciju. :-)

Domagoj

4 0 hvala 5
16 godina
Domagoj kaže...

Dali se rođendan prikazuje i kad nema kvaćice za javni prikaz ali imamo ispunjen rođendan ?

http://www.hr-invites.com/register.php (torrenti i pozivnice)
16 godina
BORG kaže...
Domagoj kaže...

Dali se rođendan prikazuje i kad nema kvaćice za javni prikaz ali imamo ispunjen rođendan ?

Moras imati kvacicu da bi ti prikazalo.

Sad sam isprobao Namigiva

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Bilo bi dobro da kada je nekome rodendan 1 dan prije pokaze ko slavi rodendan(dole di pise koliko je korisnika online da se to za rodendane tamo smijesti)

Nesto tipa ovo.SLIKA U PRILOGU

A kada samo 1 covjek slavi rodendan onda da pise "Rođendan slavi:"

Ovu temu otvaram cisto radi toga sto kada neko ima rodendan da mozemo vidjet i rec mu da okrene rundu u bircuSmijeh(da malo proslavimo).Just for fun...Nadam se da me razumijete.

ne mogu vjerovati da ste ovo progurali, pa šta je ovo BOL ili facebook/iskrica/smokva.... KATASTROFA, ajmo još napraviti da si možemo slati kokteliće i plišane medvjediće umjesto HVALA i SLAŽEM SE

17 godina
Notifikacija za rodendan

Vidim da je ostvarena i ta želja, iznad "Tko je trenutno na forumu", sad je i "Danas slave rođendan".

Pohvale BUG-u i sretan rođendan slavljenicima Cool

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 21:30 (Armor).
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice