Evo jedno pitanje moderatorima i supermoderatorima ili jos bolje, bilo kome tko zna odgovor:
Kako kontaktirati Administratora i tko je on/ona uopce?
Evo jedno pitanje moderatorima i supermoderatorima ili jos bolje, bilo kome tko zna odgovor:
Kako kontaktirati Administratora i tko je on/ona uopce?
Naravno da znaju
Nego imam jednu ideju: Dal je moguće i zašto ne bi svi korisnici ovog foruma dobili jedinstvenu e-mail adresu tipa: korisnik@bug.hr
Ljudi bi bili oduševljeni!
to bi bilo odlično....
da ima nas skoro 3000, i da svi dobijemo mail.....pa tko bi to platio????
Glupo mi je za ovo otvarati novu temu( a tiče se samog foruma) pa pogledajte svi koji možete zaključiti kaj je ovo:
To mi se dogodilo dok sam pogledal svoje temu Race Driver Grid!
I svaki put je tak.
Zabrinjavajuće
Ako koristiš IE7 to je problem s kojim češ se češće susretati,bug koji nisu riješili.
Glupo mi je za ovo otvarati novu temu( a tiče se samog foruma) pa pogledajte svi koji možete zaključiti kaj je ovo:
I svaki put je tak.
Zabrinjavajuće
ja sam prije imao isto takvih problema ali sam to riješio tako što sam instalirao fifeox i operu...po meni su oni deseterostruko bolji od IE
I svaki put je tak.
Zabrinjavajuće
Evo jednog primjera zlouporabe moći:
Moderatorica manic kaže:
"Da, zaključavam. Mislim da se više nema što raspravljat unutar ove teme, samo bi ostao otvoren prostor za spamiranje."
Ispravno!
Moderator LUXX kaže (u zaključanoj temi koja i dalje takva ostaje. Moderatori u tom podforumu su LUXX i manic.) :
"Vidim da se snalaziš s mojim pacijentima.
Inace se uvijek nađu svađat i pametovat kad sam na poslu a kad sam online onda su mirni.
Hvala bogu (redakciji) da si mod u mojem podforumu pa možeš malo bacit oko kad ja ne vidim il me nema.
Dobar posao!!"
Evo pa pogledajte SUPERMODERATORI!
EDIT: Evo i slike:
Evo jednog primjera zlouporabe moći:
Moderatorica manic kaže:
"Da, zaključavam. Mislim da se više nema što raspravljat unutar ove teme, samo bi ostao otvoren prostor za spamiranje."
Ispravno!
Moderator LUXX kaže (u zaključanoj temi koja i dalje takva ostaje. Moderatori u tom podforumu su LUXX i manic.) :
"Vidim da se snalaziš s mojim pacijentima.
Inace se uvijek nađu svađat i pametovat kad sam na poslu a kad sam online onda su mirni.
Hvala bogu (redakciji) da si mod u mojem podforumu pa možeš malo bacit oko kad ja ne vidim il me nema.
Dobar posao!!"
dobro, jedan prijedlog: da dodate gore na vrhu poruke, tamo di piše tko su modovi, tko je zadnji odgovorio na tu temu....i ako bi nekako mogli to ugurat i pod aktivne teme,da se i tamo vidi, ako ne može onda barem ovaj prvi prijedlog
da se nadovežem na Luxa: i mene isto smetaju ti koji imaju npr.0 dana, a xx poruka, kak te ljude smiriti, jer se njihovi postovi svode na spam, a već me i polagano živciraju
Imam jednu primjedbu. Vidim da je nahrlilo jato klinaca na forum (mislim na one koji su ovdje 1 dan i imaju 50 poruka), koji samo spammaju, vjerojatno su prvi put na forumu pa ako bi im neko od moderatora mogao malo pojasniti kako ovdje stvari funkcioniraju jer je iritantno vidjeti "Aktivne teme" s temama u kojoj piše samo jedan lik i sl.
imam primjedbu malo ste prestrogi moderatori
prestrogi? ja bi rekao preblagi....
Imam primjedbu da se "pakovrući1478" totalno skulira ili da se izbaci s foruma jer ovo šta lik radi je stvarno previše.
Mene neki korisnici Bug foruma svrstavaju sa Pako Vrućim. Nisam siguran da sam ništa spam-ao od DX10 vs DX9 teme. (Tada sam malo pretjerao, te se ispričavam.)