1000 poruka u temi

poruka: 6
|
čitano: 1.131
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
1000 poruka u temi - prijedlog

Konkretno u temi:

- Overclocking Core2Duo procesora -2.312 poruka

- Battlefield Bad Compoany 2 - 18.388 !!! poruka

i... kada pokušam staviti neki upit u npr. navedenu temu, nakon 100 postova se moj post TOTALNO zagubi. I nema šanse da mi netko odgovori na njega!

A... kada pokušam otvoriti novu konkretniu temu, npr. vazanu za gore navedene dvije teme, dobijem poruku da SE držim gore navedenih tema!

Prijedlog:

malo fleksibilnije vazano za temu u kojoj ima preko 1000 postova, ne daj bože 18.000 postova...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: 1000 poruka u temi - prijedlog
Tiger kaže...

Konkretno u temi:

- Overclocking Core2Duo procesora -2.312 poruka

- Battlefield Bad Compoany 2 - 18.388 !!! poruka

i... kada pokušam staviti neki upit u npr. navedenu temu, nakon 100 postova se moj post TOTALNO zagubi. I nema šanse da mi netko odgovori na njega!

A... kada pokušam otvoriti novu konkretniu temu, npr. vazanu za gore navedene dvije teme, dobijem poruku da SE držim gore navedenih tema!

Prijedlog:

malo fleksibilnije vazano za temu u kojoj ima preko 1000 postova, ne daj bože 18.000 postova...

a ti ga refreshaj, bumpaj, ili što već želiš

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
1000 poruka u temi

Ako vidiš da ti niko ne odgovara par dana, citiraj taj svoj post i napiši može pomoć, bump ili nešto tako.

Do what you want cause a pirate is free.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
1000 poruka u temi

Najbolje svoj post stavi u arhivu i tako češ lako ga naći

Dino

0 0 hvala 0
15 godina
Re: 1000 poruka u temi

Mene jako smeta kada dajem TU ili TD nekome tko ima npr.60 TU i onda mi prikaze koji su dali pa cekam 2 minute dok ih ucita.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
14 godina
neaktivan
Re: 1000 poruka u temi
ivanoile kaže...

Mene jako smeta kada dajem TU ili TD nekome tko ima npr.60 TU i onda mi prikaze koji su dali pa cekam 2 minute dok ih ucita.

Blago tebi,ja imam slab kompjuter (Otkako mi na novijem crknio hard disk) pa mi učitava po pol sata! {#}

Dino
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice