TVZ-Informatika

poruka: 1.272
|
čitano: 542.808
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: TVZ-Informatika
Slash 666 kaže...

Ma pare su najmanji problem, trenutno imam za kartu dotamo, i nekakvih mjesec dana života. Našao bi si neki side job da preživim i valjda nekako da platim taj faks.
Nekako mi je nelogično da je strancima skuplje, jesi siguran u to? 

Mislim da sam negdje pročitao da prije nego što ideš k njima studirat, moraš im dokazati da imaš dovoljno novaca za cijelu godinu studiranja (znači, za studij, prehranu, smještaj i te stvari). Nisam 100% siguran za to, ali znam da sam negdje pročitao da je neka ženska dignula studentski kredit kako bi imala dovoljno novaca za cijelu godinu kako su oni tražili da bi mogla ići tamo studirati.

Provjeri još ovo što sam napisao :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 16:38 (denix).
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Zna li netko kad su rezulati od onih što su prebacivali se sa drugih sveučilišta ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bandito kaže...

Zna li netko kad su rezulati od onih što su prebacivali se sa drugih sveučilišta ?

Sredinom 9-tog mjeseca su bili svake godine do sad. Odkud si se prebacivao?

15 godina
neaktivan
noway90 kaže...
bandito kaže...

Sa PMF-a matematika na računarstvo TVZ

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 18:55 (bandito).
12 godina
neaktivan
bandito kaže...
noway90 kaže...
bandito kaže...

Sa PMF-a matematika na računarstvo TVZ

Ok. U principu ako imaš 30 ECTS-a od kojih ti 15 priznaju molba će ti bit odobrena sigurno :)

17 godina
odjavljen
TVZ-Informatika

Ovo se odnosi na ELO, ali gdje se "održava" sistematski? Objave popis i vrijeme oržavanja ali nigdje niti ne piše gdje moramo doći. :)

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

CP sa "moj tvz"

Mr.sc.Marina Dimov Di Giusti,dr.med.
Služba za školsku i sveučilišnu medicinu
Zavod za javno zdravstvo „dr.Andrija Štampar“
DZ Trnje, Kruge 44
Tel: 01/ 6156 019
Radno vrijeme:  parni datumi – poslije podne
                          neparni datumi – prije podne

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
12 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Dali bi mogao netko objasniti sistem placanja ovog smjera? Idem u gimnaziju i sljedece godine bih htio upisati ovaj smjer no nije mi jasno kako da probam izracunati koliko cu morati placati, jer cujem da ljudi znaju upadati bez placanja. O cemu to ovisi? Prolazim s 4 i dali se s takvim prosjekom uopce imam nade upisati tamo? I ako bi netko mogao, neka slobodno predlozi jos neki fakultet i sl. vezan uz informatiku (cak i fiziku). Hvala :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Mene zanima ako bi mi netko mogao odgovoriti koji smjer na TVZ-u je više programski orijentiran(c++ mogu i drugi jezici), informatika ili računalstvo? Programiranje me jako zanima imam nekakvog znanja i samostalno ga isto pokušavam proširivat jer predavanja u vezi programiranja u mojoj školi(I. Tehnička Škola Tesla) nisu baš 'up to date'. Četvrti sam razred pa se želim raspitat da se nebi upisao ne informiran i kasnije se žalio. Ima vremena ali nikad nije prerano. Bilo kakav odgovor je dobro došao, hvala!

Ispričavam se ako je ovo u krivoj temi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 18:18 (vens).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vens kaže...

Mene zanima ako bi mi netko mogao odgovoriti koji smjer na TVZ-u je više programski orijentiran(c++ mogu i drugi jezici), informatika ili računalstvo? Programiranje me jako zanima imam nekakvog znanja i samostalno ga isto pokušavam proširivat jer predavanja u vezi programiranja u mojoj školi(I. Tehnička Škola Tesla) nisu baš 'up to date'. Četvrti sam razred pa se želim raspitat da se nebi upisao ne informiran i kasnije se žalio. Ima vremena ali nikad nije prerano. Bilo kakav odgovor je dobro došao, hvala!

Ispričavam se ako je ovo u krivoj temi.

TVZ -> Racunarstvo -> Programsko inzinjerstvo. 

15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Je li do mene ili raspored još nije došao?
Frendu na Elektrotehnici je, i imaju uvodni sat u petak. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Je li do mene ili raspored još nije došao?
Frendu na Elektrotehnici je, i imaju uvodni sat u petak. 

Ne, doci ce dan ili dva prije... ne slazu ga isti ljudi.

14 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Ja sam smjer mehatronika i još apsolutno ništa nisu stavili u svezi početka akademske godine....-.-

blacky

0 0 hvala 0
14 godina
TVZ-Informatika

ovak, kao sto mozete procitat obavijesti tu: http://moj.tvz.hr/index.php?prikaz=mojvijes

imate vaznu obavijest koja je napisana kricavo crvenom bojom:

VAŽNA OBAVIJEST: Sukladno odluci SV TVZ od 18.09.2012 početak akademske godine se odgađa sa 24.09.2012 na 01.10.2012!

posto sam upravo diplomirao s informatike ukoliko tko ima neka pitanja neka slobodno pita tu ili na pm..

btw na tvzu vam se sve dogada zadnji dan, tak da raspored ocekujte oko 30-tog, i nadajte se barem jos 3-4 promjene koje bu se dogodile na rasporedu.

i sretno svima

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 10:52 (sinkee).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sinkee kaže...

ovak, kao sto mozete procitat obavijesti tu: http://moj.tvz.hr/index.php?prikaz=mojvijes

imate vaznu obavijest koja je napisana kricavo crvenom bojom:

VAŽNA OBAVIJEST: Sukladno odluci SV TVZ od 18.09.2012 početak akademske godine se odgađa sa 24.09.2012 na 01.10.2012!

posto sam upravo diplomirao s informatike ukoliko tko ima neka pitanja neka slobodno pita tu ili na pm..

btw na tvzu vam se sve dogada zadnji dan, tak da raspored ocekujte oko 30-tog, i nadajte se barem jos 3-4 promjene koje bu se dogodile na rasporedu.

i sretno svima

Evo došao je raspored ! :)

blacky
15 godina
TVZ-Informatika

Mi sa računarstva ćemo izgleda zadnji dobit. {#}

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

1 0 hvala 0
17 godina
blackchoco kaže...

Evo došao je raspored ! :)

Ček, gdje se nalazi? Pod raspored sati, kod mene je sve nepromijenjeno, a i na ostalim stranicama na moj.tvz. Nigdje nisam uočio raspored {#}

15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Nema rasporeda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

MI na ELO s rasporedom nemamo problema..ali imamo s tisuću i jednom drugom glupsti :P

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
16 godina
TVZ-Informatika

Napokon je objavljen raspored za inforamatiku. 
Ali di da nađem ove grupe? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

meni samo piše na stranici "moj tvz"......Objavljen je raspored sati za studij informatike.   nema niti jednog linka ,ništa! ne kužim..dal tako i vama piše ili...? hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
ivan0000 kaže...

meni samo piše na stranici "moj tvz"......Objavljen je raspored sati za studij informatike.   nema niti jednog linka ,ništa! ne kužim..dal tako i vama piše ili...? hvala.

Pa raspored se nalazi na Moj TVZ -> Nastava -> Raspored sati

12 godina
neaktivan

da, istina...ali pod Nastava-> raspord sati je samo raspored za 3. semestar. :/..bar je tako kod mene...dok za elektrotehniku ima raspored za 1. semestar i znaju čak kad im je i uvodni sat!!!!

17 godina
odjavljen
ivan0000 kaže...

da, istina...ali pod Nastava-> raspord sati je samo raspored za 3. semestar. :/..bar je tako kod mene...dok za elektrotehniku ima raspored za 1. semestar i znaju čak kad im je i uvodni sat!!!!

U tom istom fajlu je raspored za svaki semestar.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Znači prvi sheet je raspored za prvi semestar?
Ovo je užas. Čini mi se da i neki drugi smjerovi imaju raspored u tom excel fajlu.
I opet, nema grupa, i ne piše kad je uvodni sat. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

hvala, sorry, al još neznam kad je uvodni sat -.-  , i taj raspored će sad biti takav isti za svaki tjedan?

12 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Bok! Zna li netko možda kad i gdi budu uvodna predavanja? I još me zanima kad dobivamo index? 

Unaprijed hvala! :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
klam kaže...

Bok! Zna li netko možda kad i gdi  budu uvodna predavanja?  I još me  zanima  kad dobivamo index?

Unaprijed hvala! :)

Još nisu niš objavili za uvodno predavanje. Kad bude onda će nam valjda i za index sve reć.

LoL EUW: Axmuth / // / // /shizoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
14 godina
TVZ-Informatika

grupe vam dolaze kasnije, i mozete pogledat koja ste na studomatu, al tek nakon tjedan - dva nastave

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

nakon tjedan dana nastave!!...a kako da ja znam kad moram doć na fax,jer u pon u 8 ima 1.grupa, u 10 ima 2. grupa,a kasnije treća....strašno

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice