Skolovanje u Algebri

poruka: 5
|
čitano: 3.508
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Skolovanje u Algebri

Pozdrav,

trebam savjet.

Firma ce me slat na skolovanje (po mom izboru).

E sad, nisam nesto upucen u certifikate/prekvalifikacije i sl. Ono sto me zanima, sto je trenutno aktualno po pitanju administracije servera, mozda cak i administratiranje baza podataka? Izabrao bih nesto od toga. Da cujem prijedloge i savjete.

Nadam se da ce se i mfrankovic ukljuciti i predloziti mi nesto konkretno (ili netko od BUG-ovaca).

Hvala unaprijed.

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 15:21 (Srednji).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skolovanje u Algebri

Pošto sam malo zeznuo na faksu i sad sam parcijala, imam malo vise vremena pa sam i ja planirao upisati neki tečaj.

Meni se čini zanimljivim Specijalist za računalne mreže(CCNA), dosta je traženo i široki opseg posla.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Skolovanje u Algebri
Obelix_CRO kaže...

Pošto sam malo zeznuo na faksu i sad sam parcijala, imam malo vise vremena pa sam i ja planirao upisati neki tečaj.

Meni se čini zanimljivim Specijalist za računalne mreže(CCNA), dosta je traženo i široki opseg posla.

to imam, sad bih malo u "druge" sfere

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
15 godina
neaktivan
RE: Skolovanje u Algebri
Obelix_CRO kaže...

Ne zavaravaj se da ce ti CCNA donijeti posao ... CCNA je nista, ali je prva stepenica prema necemu ...

15 godina
neaktivan
Skolovanje u Algebri

Evo ja sam izvanredno upiso fax pa sada isto imam vremena gledao sam :

http://algebra.hr/stranice/edukacija/program_obrazovanja.aspx?sifra=17
i
http://algebra.hr/stranice/edukacija/program_obrazovanja.aspx?sifra=14

Pa sam mislio mozda dobit onaj Comp TIA Server+ - Dali to uopce icemu sluzi naspram CCNA i vise?

Sada neznam sta se najvise ispati...

http://algebra.hr/stranice/edukacija/cisco/CCNA.aspx?sifra=33 CCNA se cini dosta dobrim...

Sta se od toga isplati navise uzet?

Imam iskustvo sa Logo, Qbasic, Pascal, C, C++, Java. Sastavljam i rastavljam sebi i frendovima PCe vec godinama i tako dalje.

Prva godina ETFa Osijek po drugi put evo :S Kad sam bio ljen... Naravno ovo mi se cini tone vise zanimljivije od retardiranih osnova C-a i matematike koje radimo na faxu...

Citam znaci da se CCNA isplati samo uzet ako planiram ici na nesto viseg stupnja u cisto mrezama, to mi se cini cisto OK, samo neznam dali imam osnove za CCNA da to odma upisem il mi se isplati nesto drugo prvo tipa ono gore SysAdmin. Posto vidim da jako puno ljudi odustaje od CCNA jer nemaju predzanje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 14:30 (Mew).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice