ITacademy u Srbiji...

poruka: 8
|
čitano: 14.811
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
ITacademy u Srbiji...

Maloprije sam naletio na IT akademiju u Srbiji, izgleda mi dobro, a nakon zavrsetka dobijete diplomu od University of Cambridge! Zanima me da li je neko imao iskustva i sta mislite?

Web stranica: http://it-akademija.com/

A smjerovi koji postoje: administracija, programiranje, dizajn i multimedija, it menadzment

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 13:35 (Adin).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ITacademy u Srbiji...

Moj drug hoce IT menadzment i gledao je bas tu akademiju i kaze da je losa..... a i ~1900e godisnje nije malo.... drug ce pokusati ovde http://www.fit.edu.rs/

mada po meni srbija je jako losa po IT visoko skolstvu ...

ako imas vec prilike ici u inostranstvo ...nemoj u srbiju......veruj mi...

K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan

Vidim da ste iz srbije, zanima me samo na kom ste vi fakultetu - kad ni jedan po vasem ("skromnom") misljenju ne valja. Po cemu ste zakljucili to da je "srbija jako losa", molio bih ako mozete konkretne fakultete navesti, a ne neku praznu pricu. Sta gledate (i na osnovu cega izvodite zakljucke) kad kazete da je neki fakultet/visa_skola losa? Pozdrav

17 godina
neaktivan
ITacademy u Srbiji...

(nesto mi edit ne radi) e da, zaboravih dodati; u tom razmatranju iskljucimo privatlije (kojih ima svuda) i koji obecavaju da ce te nauciti sve moguce stvari u samo 1 ili cak 2 godine studiranja

I sad sam procitao onu stvar "kod nas nema nepotrebnih predmeta"

Mislim da to sve govori....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dopisno ili internet školovanje nije za potpune početnike...koliko se god organizatori trudili da olakšaju život sa chatom, online materijalom i slanjem multimedijalnih materijala...početnicima nedostaje ona oubičajena komunikacija za razumjevanje tematike...onima koji znaju ponešto...nije problem...

inače...engleski im je jako dobar...sam način pristupa je vrlo razumljiv i jednostavan...kao i primjeri...i način na koji je osmišljeno usvajanje novih riječi...

certifikate ne trebaš polagati u zemunu...možeš i kod nas...

cijena...kad sve zbrojiš i oduzmeš...i usporediš sa recimo algebrom...upola je jeftinije...

a usporedba...sa količinom znanja...i obradom tematike...sa recimo ivorom...ovo je puno kompleksnije...

zadovoljan odgovorom? :)

do something while necrknes
15 godina
neaktivan
ITacademy u Srbiji...

Ja razmisljam o tome da na ljeto upisem IT akademiju, smjer dizajn, DL sistem ucenja.

Zanima me dali netko ima iskustva s ovom akademijom ili ju je zavrsio? Necu da bacim pare bezveze,a ne mogu toliko vjerovat njihovoj stranici gdje su se tako dobro ishvalili!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mislim da ju nitko još nije završio...jer se tek ljetos počela reklamirati...i linkati na hr stranice... Namigiva

po mojim iskustvu...od ivore su jači...za algebru ne znam...ali su upola jeftiniji od algebre (1350€)...plativo na 12 rata...

poštom dobiješ materijale na optičkom mediju...isto to imaš i na DL...ispiti su online...naravno...u stilu...klikni na ispravan odgovor...ili popuni prazninu u rečenici...traže se ispravne definicije...pjesničke slobode nisu dozvoljene...

imaju i chat sejšne (chat ima tehničkih problema)...za pitanja i odgovore...

i mali ispravak vezano za moj gornji post...

za MS certifikate se polaže unutar godine dana od završetka školovanja...polaganje je uračunato u cijenu...

do something while necrknes
10 godina
neaktivan
ITacademy u Srbiji...

Pozdrav za ekipu,

Upisao sam IT akademiju (www.it-akademija.com), ali par mjeseci nakon toga sam ostao bez posla i ona mi vise nije bila prioritet. Nisam ih vise mogao placati i o tome sam ih obavijestio sa zeljom da sporazumno raskinemo ugovor. Do tada sam imao izmirena dugovanja i njih, naravno, ne bih trazio nazad. To su odbili. Smatraju da sam u momentu potpisivanja morao znati finansijsku situaciju svoje tadasnje firme i da nisam smio onda ni potpisati ugovor (nonsens). Ostavili su mi jedino opciju da prenesem svoj ugovor na drugog, sto pokusavam vec par mjeseci, ali, moramo priznati da su teska vremena i da to nije jednostavno.

Je li netko imao slicnih iskustava sa ovom akademijom?

DIP

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice