3D tečaj Ivora vs Algebra

poruka: 3
|
čitano: 5.022
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav.

Ovako, išao bi na nekakav tečaj 3D-a, a guglanjem sam zaključio da ih nude samo tvrtke iz naslova.

Dakle tipične stvari bih molio, preporuke, kritike i najbitnije: osobna iskustva ako je moguće! : D

(namjeravam polagati u Zagrebu)

hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
17 godina
Re: 3D tečaj Ivora vs Algebra
Dantesnake kaže...

Pozdrav.

Ovako, išao bi na nekakav tečaj 3D-a, a guglanjem sam zaključio da ih nude samo tvrtke iz naslova.

Dakle tipične stvari bih molio, preporuke, kritike i najbitnije: osobna iskustva ako je moguće! : D

(namjeravam polagati u Zagrebu)

hvala unaprijed!

algebra

15 godina

Joj Ivora odmah mi je muka od imena. ahhahaha.

Ja sam tamo zavrsio dva tecaja i zavrsio civilno sluzenje vojnog roka. Tako da sam doooosta vremena proveo u ivori.

Sto se njih tice oni nisu losi, ma da mislim da bi ti prije algebru preporucio. Nazalost za takav sistem sto oni nude ne

mozes ocekivati previse. Problem je sto ovi svi tecajevi i seminari su prekratki da se ista ozbiljno savlada. A uzimaju

velike novce. Primjer 3d dizajn, Cad i sl... Sve je oko ili preko 5000 kuna.

Nisam zavrsio 3d dizajn, ali sam dobar poznavatelj. I mogu ti reci da ono sto naucis za pola godine u Ivori kod mene bi

naucio u maksimum mjesec dana. Tako da ako gledamo da te oni uvedu u nesto u redu je. Ali to svejedno ne opravdava cjenu.

Steta sto zaostajemo za vecinom nomalnih zemalja po ovom pitanju.(a i po jos par stvari)

Nije ni algebra nesto bolja, ali smatram da su na puno visem levelu kvalitete.

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice