Huawei P40
- poruka: 1.086
- |
- čitano: 428.628
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
Ma da samo pazi da upišes sve brojeve kako triba dok biras fw
Potvrdujem, nema nikakvih problema sa google servisima nakon nadogradnje
Jutros instalirao EMUI 12, nista se nije poremetilo od Google servisa.
Jel zna netko zasto ne radi smart lock otkljucavanje preko pametnog sata? Dodao sam sat ali svejedno on trazi ili face id ili otisak
Face id mu toliko dobro i brzo radi da ne vidim potrebu za tim.
To je bilo korisno na Mate 20 PRO koji nije imao bas pouzdan face id.
Meni je na Mate 20 PRO face ID radio savršeno i bez greške.
Ako me pamćenje dobro služi, a vjerujem da služi, obzirom da mi je Mate 20 PRO telefon kojeg sam najdulje koristio.
Ja sam Mate 20 PRO koristio sve skupa preko 2 godine i imao sam ih sigurno 4-5 komada razlicitih i nikako ne mogu reci da je to bilo 100% pouzdano kao na P40 PRO.
Zena mi ima također M20P i ista stvar.
EMUI 10 na EMUI 12 - da li servisi ubačeni putem Googlefiera ili kako se već piše - ostaju ili ih update skine?
Inače koristim plaćeni GSpace, sve mi oke radi - ali imam jedan folder na Google Driveu na koji tjedno radim upload nekih stvari vezanih za posao (da da, i privatnik te koristi da privatni drive koristiš za posao jbg, ali barem dobro plati).
Problem je što nekad dodam te dokumente u Google Drive - međutim neke digne, a neke beskonačno vrti. Pa moram ponoviti radnju da krene.
Tj nije to problem, nego je problem što ti dokumenti koji se nisu digli od prve - ostanu trajno na mobilnom Google drive kao da se "vrte", tj upload u tijeku.
Imam dokumenata starih par tjedana - kad otvorim Drive - piše da se "dižu". Međutim ništa se ne događa.
Čak ti dokumenti niti ne zauzimaju prostor, i na PC-u uopće ne postoje - samo na Google Driveu od GSpacea.
Tj čak i ručna web adresa u mobitelu za Google Drive ne pokazuje te dokumente.
Probao se odjaviti, očistiti cashe, ništa ne pomaže.
Pa me to psihički nervira, da vidim neke dokumente koji uopće ne postoje. Razmišljam o očajničkom potezu, vraćanje na EMUI 10, gore Google i nazad na 12.
EMUI 10 na EMUI 12 - da li servisi ubačeni putem Googlefiera ili kako se već piše - ostaju ili ih update skine?
Inače koristim plaćeni GSpace, sve mi oke radi - ali imam jedan folder na Google Driveu na koji tjedno radim upload nekih stvari vezanih za posao (da da, i privatnik te koristi da privatni drive koristiš za posao jbg, ali barem dobro plati).
Problem je što nekad dodam te dokumente u Google Drive - međutim neke digne, a neke beskonačno vrti. Pa moram ponoviti radnju da krene.
Tj nije to problem, nego je problem što ti dokumenti koji se nisu digli od prve - ostanu trajno na mobilnom Google drive kao da se "vrte", tj upload u tijeku.
Imam dokumenata starih par tjedana - kad otvorim Drive - piše da se "dižu". Međutim ništa se ne događa.
Čak ti dokumenti niti ne zauzimaju prostor, i na PC-u uopće ne postoje - samo na Google Driveu od GSpacea.
Tj čak i ručna web adresa u mobitelu za Google Drive ne pokazuje te dokumente.
Probao se odjaviti, očistiti cashe, ništa ne pomaže.
Pa me to psihički nervira, da vidim neke dokumente koji uopće ne postoje. Razmišljam o očajničkom potezu, vraćanje na EMUI 10, gore Google i nazad na 12.
EMUI 12 google radi normalno.
jbg, ti veliš tako, ovaj iznad tebe onako - znači treba provjeriti vani. Ništa, idem guglat po stranim forumima.
Nemam baš ništa protiv GSpacea, ali mrzim kad nešto ne radi kako treba, a još je plaćeno.
I kod mene google radi normalno na emui 12. P40 pro je u pitanju
u svakom slucaju ako i ode google u pm radnom, poprati se jedan kratak video i fixa se u 10 min
jbg, ti veliš tako, ovaj iznad tebe onako - znači treba provjeriti vani. Ništa, idem guglat po stranim forumima.
Nemam baš ništa protiv GSpacea, ali mrzim kad nešto ne radi kako treba, a još je plaćeno.
Meni isto sve normalno radi... Huawei P40 PRO, imam GMS i EMUI 12...ne koristim Gspace.
Potvrđeno - šogorici je riknuo google play. Ima tko neku alternativu instaliranja, da joj to riješim?
Meni isto sve normalno radi... Huawei P40 PRO, imam GMS i EMUI 12...ne koristim Gspace.
Daj mi šibni video preko čega si riješio GP.
Ne pratim više aktulnosti oko toga pa ne znam koji naćin je pouzdan.
Potvrđeno - šogorici je riknuo google play. Ima tko neku alternativu instaliranja, da joj to riješim?
Ja koristim aurora store već mjesecima, nisam ni znao da je krepala google trgovina
Ja koristim aurora store već mjesecima, nisam ni znao da je krepala google trgovina
Nije do trgovine...
Treba gms zbog google fotorafija i ostalog.
Nije do trgovine...
Treba gms zbog google fotorafija i ostalog.
Aha, naravno da se moze rijesit.. Ja sam koristio ovu metodu
R36, evo Domac je stavio metodu, to je metoda kojom sam i ja rijesio gms i sve uredno radi vec mjesecima.
Čudno da je samo security patch u pitanju, a da nema nikakvih drugih ispravaka bug-ova, s obzirom da je prošli mjesec došao Emui 12. Ili su pokrpali bugove ali nisu navodili ništa u changelog-u.
https://consumer.huawei.com/hr/support/bulletin/2022/2/
Ajmo dalje, svaki tjedan novo sranje.
Isteklo mi 30 dana za Curve plaćanje, dobio sam čak fizičku karticu koja uredno funkcionira.
Tj ipak ne funkcionira. Preko aplikacije moram poslikati osobnu (vozačku iz EU ne priznaju) i moram poslikati sebe da mi dalje odobre karticu.
Međutim sudeći po kvalitete RH osobnih iskaznica, ovo si (barem ja) mogu baciti u smeće. Slika je blijeda, loše kvalitete, i nema teoretske šanse da mi prepozna lice sa osobne.
Jel postoji još neki način da se aktivira Curve ili vraćam im nazad u mail pun psovki?
Ajmo dalje, svaki tjedan novo sranje.
Isteklo mi 30 dana za Curve plaćanje, dobio sam čak fizičku karticu koja uredno funkcionira.
Tj ipak ne funkcionira. Preko aplikacije moram poslikati osobnu (vozačku iz EU ne priznaju) i moram poslikati sebe da mi dalje odobre karticu.
Međutim sudeći po kvalitete RH osobnih iskaznica, ovo si (barem ja) mogu baciti u smeće. Slika je blijeda, loše kvalitete, i nema teoretske šanse da mi prepozna lice sa osobne.
Jel postoji još neki način da se aktivira Curve ili vraćam im nazad u mail pun psovki?
Meni je isto aplikacija pravila problem oko osobne ali je prošlo nakon nekoliko puta pokušaja...
Meni je proslo bez problema
Javili se iz korisničke podrške, pošalju ti link gdje možeš dostaviti sliku osobne i svoju sliku, van Curve aplikacije.
Užas kako su to mutavo izmislili, kao da država ima tonera pa rade kvalitetne slike hahaha
Imam P40 Pro i PBZ aplikaciju sa AppGallery... Da li vi ostali koji koristite PBZ na P40 dobivate notifikacije za PBZ app?