Ovo su dva wallpapera koja sam radio po uzoru na tutoriale sa, mislim eyesontutorials.com
Nisam se držao baš svega točno, nego sam malo dodao i/ili fušao u izradi, pa je ispalo ovako..
Eto, komentari dobrodošli... i pitanja...
Ovo su dva wallpapera koja sam radio po uzoru na tutoriale sa, mislim eyesontutorials.com
Nisam se držao baš svega točno, nego sam malo dodao i/ili fušao u izradi, pa je ispalo ovako..
Eto, komentari dobrodošli... i pitanja...
Evo jedan rad, još ga treba malo ispolirati, pa može ići i kao wallpaper :)
I evo ga s još malo izmjena
ahahah de nemogu se prestat smijat sta si ti napravio od slike omg...hahahahhaha.prije je bila mnogo bolja..
Please zanima me moze li mi neko reci koliko treba vremena sedmica da se nauci photoshop i kako da se nauci.Jel teskor adit radove i sl please ako moze. volio bih nauciti
Please zanima me moze li mi neko reci koliko treba vremena sedmica da se nauci photoshop i kako da se nauci.Jel teskor adit radove i sl please ako moze. volio bih nauciti
Ne može se točno odrediti vrijeme koliko treba. Koliko radiš u njemu toliko ćeš znati. Kada kreneš raditi lagano je, ali u početku je malo zeznuto. Najbolje ćeš učiti iz tutoriala.
Preporucam ti kolega da ucis iz tutoriala ali onih gdje je sve objasneno sa slikama, ja kada sma ucio fotosop prvi put sam ga vidio 2006 god i nisam imao pojma u nejmu. Kada sam trazio neke tutorijale i radio po njima, kada tutorijal navede neku opciju ja sam je trazio pola sata dok nisam nasao. Odkad sma fotosop vidio prvi put ocima pa sve dosad znam mnogo nego kao prije sto sam znao, ne mogu reci da sam profi ali sam makar tu negdje.
Evo nesto i od mene
ovo sam radio za jednu firmu, za kalendar :)
Ej DJ Junior da li si radio one silnice u boji oko kamiona ručno ili...?
P.S. skontao sam kako, filip avril fan hvala na linku!
Evo nesto i od mene
ako je tvoje zas gore pise doti designe !!?
Evo nesto i od mene
ako je tvoje zas gore pise doti designe !!?
haha lol.... pa to je moje umjetnicko ime...
DoTI
Do-Dominik
Ti-Tino (buraz)
Inače ima jedna puno bolje verzija slike, koja je i isla na kalendar.. no nakon sta sam napravio slike,isao sam nove windowse stavljat pa sam zaboravio prebacit s desktopa na d disk i oslo sve u pm.. :)
a ova slika, nis mi nije jasno, tko je tu doti? tko tu kaka?
ma ono mi buraz ;)
ja sam novi na forumu, a on ne zeli da se koristim njegovim racunom...
Do sam ja, a Ti je moj buraz ;)
Evo i ja ćem nešto postaviti...
hihihi :)
[SLIKA KONJA SA LICEM BANDIĆA UKLONJENA NA ZAHTJEV, LupusInFabula]
Da si tu sliku s Bandićem odmah skinuo
Evo nesto i od mene
Sve je super...
Samo jedno pitanje, zašto je mečki zamuljan prednji kraj? to je trebalo brushom srediti. Jesi to ti prekrivao reklamu ili je bilo tako? Trebao si i tablice brushati bilo bi ljepše nego ovako zamuljano
Evo nesto i od mene
Sve je super...
Samo jedno pitanje, zašto je mečki zamuljan prednji kraj? to je trebalo brushom srediti. Jesi to ti prekrivao reklamu ili je bilo tako? Trebao si i tablice brushati bilo bi ljepše nego ovako zamuljano
Zamućen je i krov od scanie i sl. zbog reklame od firme,... inace na finish sliki su kamioni bili chopani, tak da...nikakve greske na kamionima nije bilo :)
Evo nesto i od mene
Sve je super...
Zamućen je i krov od scanie i sl. zbog reklame od firme,... inace na finish sliki su kamioni bili chopani, tak da...nikakve greske na kamionima nije bilo :)
U tom slučaju sve ok, i bilo mi je malo čudno da su onakvi propusti za kalendar
Da si tu sliku s Bandićem odmah skinuo
Evo maknuo sam sliku, ali to nije slika sa Bandićem, već sa konjem, just for the record!
Evo jedan volvo koji je jos u beti (treba jos neke sitnice sredit) od mene:
Dosta lijepo izgleda, no ovo kaj si zamutio ostavlja dojam neprofesionalizma...Uzmi clone stamp tool ili sličan alat i u potpunosti prekrij te dijelove...Moraš odrediti i light source jer nemaš određeno svjetlo ni smjer padanja sjene, pa izgleda preumjetno
Dosta lijepo izgleda, no ovo kaj si zamutio ostavlja dojam neprofesionalizma...Uzmi clone stamp tool ili sličan alat i u potpunosti prekrij te dijelove...Moraš odrediti i light source jer nemaš određeno svjetlo ni smjer padanja sjene, pa izgleda preumjetno
lol... to sam ja radio za jednu firmu. pa sam namjerno zamutio,... al evo orginala (nadam se da se nitko nece ljutit):
lol... to sam ja radio za jednu firmu. pa sam namjerno zamutio,... al evo orginala (nadam se da se nitko nece ljutit):
Dobro izgleda,si dobil kaj para?
to mi je stric i kum, a ja mu onda nemam srca uzet pare :)
EDIT: tek sad vidim da sam gornji post postao sa bratovog acc-a....(mb_fak_team)
ima spremljenu lozinu tu i sve pa nisam ni primjetio :) nemojte se ljutit