Photoshop image (galerija slika)
- poruka: 2.995
- |
- čitano: 612.263
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo jedan moj tryout OOB-a..
Jedino mi se čini da sam izabrao krivu sliku za obraditi...možda bi bolje bilo da je neka životinja ili nešto takvo, ali na zemlji
Evo radio sam jedan vektorski rad. Nije rađen u Adobe Photoshop-u, ali je u Adobe Illustratoru. Pošto mene zanima što mislite o mom crtežu staviti ću ga tu. Nadam se da se ne ljutite pošto je ovo jedina aktivna tema. Rad sam radio oko tjedan i pol svaki dan po pola sata pa na više. Ovo mi je tek prvi vektorski rad, tako da mi se možda potkrala koja pogreška.
http://themarchello.deviantart.com/art/Smooth-circles-254780895?q=gallery%3Athemarchello&qo=2
http://themarchello.deviantart.com/art/Share-me-grafitti-255077607?q=gallery%3Athemarchello&qo=1
http://themarchello.deviantart.com/art/Circles-251504003?q=gallery%3Athemarchello%2F27503175&qo=8
Malo sam radio ovih par dana
Evo kao ideju dobio sam da nacrtam Bug-ov logo. Radio sam ga tri sata i evo rezultata. Malo sam pogrješio na nekim mjestima, ali to je malo vidljivo. Dali vam se sviđa? Ovime ništa nisam htjeo napraviti nego samo pokazati kako se u Photoshop-u može napraviti dobar logo. Dali vam se sviđa?
Lol. Pokazao si da si potrošio 3 sata. To je određeni font i isto možeš (i bolje) napraviti za 3 sekunde. Evo mojeg za 3 sec..
moze dl za font?
E, čuj ni sam nisam znao da postoji takav font. Jel možeš reči gdje se može skinuti ili samo ime? I cilj ovog je bilo pokazati upotrebu Photoshop-a... Znam da je ovako jednostavnije, ali sam proces izrade fonta je sličan ovome koji sam ja radio. Dobiješ slike slova i onda ih moraš nacrati, a vjeruj to nije lako ma koji god program odabrao...
moze dl za font?
Font se zove b regular. Ne vjerujem da ćeš ga pronaći u bespuću interneta. Neću ga upladati, da je bug-u to po volji, bilo bi ga na site-u za download..
moze dl za font?
Font se zove b regular. Ne vjerujem da ćeš ga pronaći u bespuću interneta. Neću ga upladati, da je bug-u to po volji, bilo bi ga na site-u za download..
Smijes uploadati ako je besplatan, BUG-u po zakonu ne bi trebalo smetati jer je font javan....
Njihov LOGO je registriran, ali pišljivi tekst s tim fontom nije..
Eto vidiš onda da nije u tom fora. Onda se isplatilo raditi to(mislim na logo) jer očito ti jedini od forumaša imaš font. No, Ok uvijek se mogu sam okušati u izradi fonta pa ga mogu pokušati rekonstruirati
Nije ti se baš isplatilo jer si dobio rasterski logo koji je upotrebljiv isključivo u digitalnom obliku, a i to je ograničeno dosta.
Tako da, face it, izgubio si 3 sata života na glupost.
A što ako kažem da imam kopiju još jednu u Illustratoru od vektorskog loga?? Početne faze obrade su bile u Photoshop-u, a poslje sam napravio na brzinu i u Illustratoru prema toj slici koju sam napravio u Photoshop-u. (Mislim mogu ti poslati kopiju Illustrator datoteke i PSD-a ako mi ne vjeruješ xD).
Nije ti se baš isplatilo jer si dobio rasterski logo koji je upotrebljiv isključivo u digitalnom obliku, a i to je ograničeno dosta.
Tako da, face it, izgubio si 3 sata života na glupost.
Ništa nije glupo ako je on iz toga izvukao nešto.Ako ništa barem se malo više upoznao sa radom u Photoshopu i Illustratoru i kombiniranjem to dvoje.
Evo kao ideju dobio sam da nacrtam Bug-ov logo. Radio sam ga tri sata i evo rezultata. Malo sam pogrješio na nekim mjestima, ali to je malo vidljivo. Dali vam se sviđa? Ovime ništa nisam htjeo napraviti nego samo pokazati kako se u Photoshop-u može napraviti dobar logo. Dali vam se sviđa?
Mnogo si vremena potrosio , a nista nisi postigao , mogao si da dokazes da se sa PS moze napraviti logo samo da si dao link za neki tut
Mislio si tipa onog da napravim svoj tutorial ili? Mislim mogao bih se okušati u izradi tutoriala, ali nisam vješt tutor
Evo par savjeta.
Prvo selektacija ovog muškarca (tebe ili već nekog drugog) je lošije odrađena (pomalo mutna u predjelu kod čela dok ostatak selektacije paše).
Drugo, sama montaža ova mi je dosta nerealna. Ti si u jednoj perspektivi koja baš i nije najprirodna, dok cura u pozadini je u drugoj perspektivi te se montaža jednostavno ne slaže.
Pokušaj malo bolje sljedeći put to odraditi i primjeni ove gore navedene savjete pri izradi i sigurno budeš bolju sliku napravio.
Tnx, OK...
evo ja instalirala najnoviji fotošop i prihvatila se malo izrade siggova nakon valjda 2 godine...
napravila sam još par verzija iste, al mislim da je ova nekako najbolja:
Moram priznat da jako lijepo izgleda. Samo jedna mala zmjerka, a to je da si nam mogla dati da je vidimo u malo vecoj rezoluciji.
Evo jedan moj WIP, samo želim provjeriti dali se isplati dalje nastavljat, jeli ima grešaka i što bi se moglo napraviti kako bi se poboljšao.
usta u severine
Evo jedan moj WIP, samo želim provjeriti dali se isplati dalje nastavljat, jeli ima grešaka i što bi se moglo napraviti kako bi se poboljšao.
usta u severine
ma je al kad je tako u originalu hehe, inaće kakvo je?